- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
sede7
tag
válasz
cyanID #49877 üzenetére
www.mobical.net
Külön praktikus, ha készüléket/gyártót válasz, mert elég jó százalékkal tudja kezelni a különböző táblázatstruktúráikat. -
sede7
tag
válasz
brendoncsopi #49552 üzenetére
A garancia és a szerviz picit úgy működik, mint egy biztosítás. Mindenki fizet érte egy összeget, ami nagyságrendekkel kisebb, mint pl. egy alaplapcsere. Akinek sosem lesz baja, annak ez a pénz csak a biztonságérzetét szolgálja, akinek pedig valami komolyabb hibája lesz a készülékének, az "jól jár".
Nem mindegy azonban, hogy hol köttetnek mg a szerződések, pl:
- gyártó és felhasználó között
- gyártó és forgalmazó között, majd forgalmazó és felhasználó között
- csak a forgalmazó és a felhasználó között.Ez ugyanis teret enged a forgalmazónak, hogy játsszon az árral. Ha pl. ő 10%-kal olcsóbban kapja meg a gyártótól garancia nélkül, és ő 5%-nyi garanciát tesz rá a felhasználó felé, akkor te, mint vevő olcsóbban kapod meg a terméket, igaz, a garanciád alacsonyabb rangú - értsd a forgalmazó állja, nem a gyártó.
Ezek kicsit elnagyolt számok, de azt azért szemléltetik, hogy itt nem egy égbekiáltó igazságtalanságról van szó, annál összetettebb a kép.
-
sede7
tag
Gyakorlatilag nulla.
Szerettem, most is jóban vagyunk, de kinőttem.
A kevéske program még csak-csak, de a memória elfogyása és a Dolphin fogyatékai számomra elfogadhatatlanok. A nehézkes levelezőkliensről, az alkalmankénti újraindulásról, egy-egy program szintén ritka, de azért előforduló spontán bezáródásáról nem is beszélve.
Elvileg februártól iOS lesz, de azért örülök, hogy addig még megismerhetem az új badát (elvileg), kíváncsi vagyok rá, és biztos lesz olyan dolog, ami hiányozni fog (pl. névjegyzékben, híváslistában jobbra/balra elhúzással hívás/SMS, stb - de amit lehet, utólag majd beszerzek rá).
-
sede7
tag
válasz
kapper #30966 üzenetére
Nem rossz a hangereje, de arra készülj, hogy gyárilag hangosodó, tehát nem szól egyből a beállított maximumon. A hangszóró fölül van, tehát ha a tetejével felfelé teszed a zsebedbe, javítod az esélyeidet
A rezgőmotor sajnos nem erősebb az átlagosnál - tapasztalataim szerint.
-
sede7
tag
Ujabb OFF: a Camponaban levo markauzletben/szervizben meg nincs 1.2
-
sede7
tag
Feltehetően elírás, de azért WTF?!
-
sede7
tag
válasz
bokrosolajos #28618 üzenetére
Miért is épp Karmának? És én miért nem találtam Progrod néven sehol semmit?
Köszi! -
sede7
tag
válasz
leslieke #27428 üzenetére
Köszi!
Szvsz ez teljesen rendben van. Engem kifejezetten irritál a kezdetleges változatnál, hogy bökni kell ahhoz, hogy előjöjjön, mert kb. 5-ből 3-szor valami linket nyomok meg így véletlenül mögötte/alatta. Szóval, bár lehetne jobb is, az eredetinél nekem jobban tetszik így.
-
sede7
tag
Friss JL2-es júzerektől kérném a nem eltűnő böngésző sáv kapcsán, hogy osszanak már meg pár print screent, hogyan is fest a dolog gyakorlatban. Ha jól tudom, csak az alsó sáv marad kint, nemde? Köszi!
-
sede7
tag
válasz
peterk #27130 üzenetére
Dettó. Nahát.
Nekem azt (az "új" T-s firmware-t) sem ajánlotta fel a 82-es KIES.
szerk peterknek: augusztusban volt egy kijelzőcserém, akkor frissítettek a budaörsi Samsung szerviz magától frissítette JF4-re, de nemrég belenéztem regedittel, és a product code továbbra is TMH. Gondolom, ez magyarázza, hogy még soha semmit nem ajánlott fel egyetlen KIES se...
Akinek szerviz frissített JF2_TMH-ról, az tudott azóta otthon upgrade-elni? Köszi.
-
sede7
tag
válasz
leslieke #26167 üzenetére
JF4, reggel (9 körül) indítottam appst, nekem akkor frissített.
Az előző frissítés óta lévő bug/efature, miszerint nem veszi előre a frissíthető programot a letöltési listában, még mindig él sajnos.
(Ami nálam különösen idegesítő, hogy nálam egy olyan program akar frissíteni, aminek az új változatához 1.2 kell...) -
sede7
tag
válasz
Cypresss #26037 üzenetére
Csak kíváncsiságból (nem bántásból) kérdezném, hogy milyen külföldi fórum?
"E-mail akármekkora lehet" c. részhez annyit, hogy az adatforgalom lényege, hogy forgalmazott adatmennyiség után fizetsz - alkalmanként bizonyos egységekre felkerekítve. Tehát egyáltalán nem mindegy, bár tény, hogy csak szöveg esetén minimális tud lenni az adatforgalom.
Azt meg csak halkan kérdezném meg, hogy a külföldi fórumokról külföldi emberek segítettek a magyar mobilokra vonatkozó roaming tarifák kapcsán?
-
sede7
tag
Hű, de lassan indul ma reggel a fórum
BÚÉK!
-
sede7
tag
Zárójelben: ugyanebben a konstrukcióban a Wave csupán 15e - már legalább augusztus óta.
(Félre ne érts, ezt nem ellened, vagy az iPhone 4 ellen írom - ha lett volna annyi plusz pénzem és pár hónapom, hogy kivárjam, nekem is i4 volt az eredeti terv -, hanem csak a viszonyítás végett.)
-
sede7
tag
válasz
Motion_Blur #25283 üzenetére
Van már egy játékosos üzemmód?
szerk: látom, privátban is elment, bocs. Egyszer már lesliekével is volt ilyen esetem, akkor még azt hittem, én nyomtam mellé, de most esküdni mernék, hogy a "Válasz" gombra böktem. Szóval, lehet, hogy bug, és ha belépés előtt kattintasz válaszra, majd belépsz, akkor a privát ablak ugrik fel? (telefonról, JF4) Lehet, hogy majd letesztelem...
-
sede7
tag
válasz
AlesszaMusic #23694 üzenetére
Ha jól tudom, egyszer csipog - amikor 99-ről 100-ra vált.
Viszont, ha arra vagy kíváncsi, hogy feltöltött-e, miért nem nézed meg a sarokban az ikont? Nekem úgy rémlik, hogy váltogat, amíg fel nem tölt. Vagy nem így van? -
sede7
tag
Erre valaki? Egy hét után, gondoltam, megkérdezem újra
-
sede7
tag
Skin szerkesztése
A theme editorban ugyan lehet több mindent szerkeszteni, de a skineket csak egy előre legyártott 30-40 (vagy hány) darabos listából lehet kiválasztani.
Azon kívül, hogy ki tudom találni a téma elemeiről, hogy melyik melyik, és lecserélhetem a png-ket, van más megoldás a skinszerkesztésre? (menügombok, tálcagomb, highlight sáv, stb.)
Köszi!
-
sede7
tag
válasz
leslieke #21935 üzenetére
Megjelent egy az ismétlődésre utaló ikon - amint a képen látszik (M, mint monthly).
szerk.: már megint kb. minden app mai update-et kapott a store-ban
szerk. 2: azért nem tűnhetett fel, mert nem azt frissítette, amelyikben javították a napok csúszását, hanem a korábbit. Mert anno azt nem frissítéssel, hanem egy új példánnyal oldották meg, így eddig is és most is két külön EvMemo widgetem van... -
sede7
tag
Működőképes magyar-angol offline szótár, magyar-német kisöccsel és magyar-francia még kisebb öccsel. Jónak tűnik!
szerk.: hopsz, most látom, hogy nemhogy lesliekét dupláztam, de már őt is megelőzték... bocs!
-
sede7
tag
Lehet, hogy csak egyszer olvastad el?
Na szóval:
0) mem. leak, hibaüzenet, hogy bezárja a widgeteket; néhányat be is zárt, de nem mindet
1) én pedig biztos, ami biztos feladatkezelőből bezártam az összeset - nem volt widget a főképernyőn
2) nem kikapcsoltam, majd bekapcsoltam a telefont, hanem a hívásbefejező gomb (@Paca2) hosszú nyomva tartásával újraindítottam a készüléket
3) rendszer újra felállt, és a widgeteket is magától tölteni kezdte a kezdőképernyőre, mindegyiket a szokott helyéreKarma, ha nem jegyez meg semmit, akkor miért pont azt az állapotot választja, amikor utoljára helyesen futott az összes beállított widget? Szerintem pont, hogy azt megjegyzi alapvetően, és "hardvertrigger" használatakor azt az állapotot tölti be. Nekem ez újdonság volt, tudtommal itt sem írta még senki 20e hozzászólás alatt - vagy csak elkerülte a figyelmemet.
-
sede7
tag
Tegnap érdekes dolgot tapasztaltam.
Memória elfogyott (igazából nem csináltam semmit komolyat, szóval valami beragadhatott), kiírta, hogy hálózati widgetek bezáródnak (nem tették), majd kiléptem mindenből. Mondom, csináljunk neki egy resetet, és akkor már a widgeteket is inkább újrarakom, kilőttem a feladatkezelőben mind. Nem kikapcs-bekapcsot csináltam, hanem piros nyomvatart. És most jön a lényeg:a widgetek mind a helyükön futottak!
Tehát igenis megjegyzi a beállításait, csak nem kikapcs-bekapcs, hanem reset esetén. Azóta teszteltem direktben is, hogy csakúgy kilőttem őket, újraindítás, és megint ugyanaz. Ez fícsör lehet, csak inkább az ázsiai logikából valók közül
-
sede7
tag
válasz
Varszegig #20093 üzenetére
Forrást kérek szépen! Köszi
bokroslajos: LOL
-
sede7
tag
Hoppá, goal.com!
Felteszem, megnézem, megírom majd, hogy jó-e. (Már akit érdekel...)
-
sede7
tag
válasz
Varszegig #19322 üzenetére
JF4 is produkálta (időjárás és árfolyam widget).
A már korábban jól leírt módszer megoldotta.
Az időszámítások szerinti óraállítás nem egyszerre történik az egész világon, esetleg ebből adódhat az eltérés. -
sede7
tag
válasz
lasarus1988 #19213 üzenetére
Szerintem az lehet, hogy az 1.1 van a kis képernyős modellekre - talán a felbontásból adódó apróbb technikai különbségek, talán a tudás "kategóriaközi" butítása végett.
-
sede7
tag
válasz
AMD_ok #19134 üzenetére
Már maga az operációs rendszer is meg tud néha botlani, ha nem is a saját lábában, egy egy egy nem túl acélos fűszálban - ébresztő ki-kimaradás, widget bezárás, memória leakelés, stb. Szóval azt azért garantálom, hogy ha nem is túl gyakran, sőt, szerintem elfogadható időközönként, szükséged lesz újraindítani a telefont. De mondom, az én felhasználásom mellett tolerálható mennyiségben jön elő ilyen. (Viszont semmiképp sem üzleti telefon, ami a megbízhatóságát és a terhelhetőségét illeti - szerintem.)
leslieke, hónap óta?
-
sede7
tag
válasz
AMD_ok #19128 üzenetére
Az alja és a teteje gyorsan hajszálkarcos lesz. Nagyobb ütéseket megérzi, ahogy a szálcsiszolt alumínium ház is. A kijelző is jól bírja a strapát, bár valószínűleg két évesen látszik majd rajta, hogy nem zsír új.
A stabilitást tekintve ahogy más elektronikus cikknél is, a telefonoknál is igaz alapvetően, hogy minél több a szoftver, annál könnyebben lehet valami gikszer. Ez a telefon is fog meg-meghülyülni, de szerencsére az általános példa azt mutatja, hogy inkább heti-havi, mint napi szinten. Ezért fontos a stabil firmware, amik közül egyelőre a JI2-t mondják annak. Várhatóan a JID hozz a legtöbb újítást, hogy az mennyire lesz a gyakorlatban megbízható, majd megtudjuk, ha kijön hivatalosan is.
-
sede7
tag
Alapvetően ilyenkor szabadban csak felvenni, tárcsázni használom. Arra elég a mostani fényviszonyok között, ahogy Jadro is mondja. Nyáron előfordulhat, hogy a strandon akarjak megnézni egy moziműsort (pl.), ahhoz biztos kevés lesz a minimum fényerő.
Támogatom a widgetet! (Karma, elméletben megoldható?)szerk. - fényérzékelő: Az a két pötty a Samsung felirat és az előlapi kamera között nem az? Bár ha jól emlékszem, ezt már egyszer kérdeztem Karmától - igaz, a válaszra nem emlékszem
-
sede7
tag
Pepatchelés...
-
sede7
tag
Személyes gondolatok következnek.
Minél több ilyen vita jön elő újra, annál nehezebb lesz bárkinek is elnavigálnia a fórumon. 18 ezerből szerintem maximum pár száz lehetett kérdés (amit többször is feltettek, az csak egynek számít), emellett pedig ki lehetne választani azt a kb. hozzászólást, ami alapján mindent meg lehet tudni a telefonról. A többi főként túl szubjektív, túl ismétlés vagy szimplán off.
Ahogy ez is az. Bocsánat érte. Csak azok nevében, akik lehetséges új információk reményében szeretnék (akár tulajként, akár nem) követni a fórumot, tényleg szeretném kérni, hogy valamilyen módon próbáljuk követhetőnek megtartani azt.
Egy javaslat például, hogy az első hozzászólás bővüljön/frissüljön mondjuk akár frissen, heti rendszerességgel, hogy a lényeget ott tényleg mindig meg lehessen találni. (Ami friss lehet, pl. hírek, fejlemények firmware-ügyben, KIES javítások, szervizekkel, szolgáltatókkal kapcsolatos dolgok, fontos appok, stb.) A napi szintű érdekességekről, appokról, widgetekről, egyedi bugokról, fotókról, stb. meg mehetne a fórumba on/off. Én - személy szerint - így képzeltem el ezt a fórumot, amit jelen állás szerint elég nehéz követni.És akkor a végén halkan leírom a véleményemet a mai (??) vitához, amit szerintem a maga módján már mindenki leírt pozitív vagy negatív előjellel: a Wave egy elég komoly tömeg számára jelentheti árkategóriájában a legjobb kompromisszum-telefont; mint ilyen, viszonylag jól eltalált készülékről van szó, még ha hibái bosszantóan együgyűek is (ébresztő, böngésző, naptár, biztonsági mentés, frissítés, szinkronizálás, exchange, rugalmatlan testreszabhatóság appok és widgetek terén, ...)
-
sede7
tag
Számomra tegnap az derült ki, hogy telefonálás közben nem lehet
Szintén "pillanat" lett volna...
p87: ezek tényleg jópofák!
Van végre javított EvMemo! Az egyetlen apróság, hogy pár pixellel magasabb lett a widget (minek?), így picit kellett tili-toliznom.
És végül kis@: jól beszélsz, ami a 90%-ot illeti.
-
sede7
tag
Van újra EvMemo, de még mindig a +1 nap hibával (ma 16-a, Su van szerinte)
-
sede7
tag
válasz
bexinho23 #17597 üzenetére
Mint írtam: valószínűleg under construction.
-
sede7
tag
válasz
bexinho23 #17574 üzenetére
Egy pár napja megírtuk páran, hogy szar a frissítés. Frissítési kísérlet után mindannyian újra kellett telepítsük, amióta a napokat helytelenül jelzi ki. Mindezt azért, hogy háttérszínt lehessen állítani, amit nyilván nem akarok állítani
Szóval fölösleges volt frissíteni, ha nem elérhető, az jó jel szerintem, mert akkor vélhetően épp dolgoznak rajta...
-
sede7
tag
Fogalmazzunk úgy, hogy ha törlődött minden, akkor van rá esély, hogy frissítettek
szerk.: hozzáteszem, nekem úgy frissítettek (JF2_THM->JF4_XEH) a kijelzőcsere után, hogy külön kértem, ha nem muszáj, ne frissítsenek
(persze nem zavart, volt vele max egy óra plusz macerám, utólag meg már örülök is) -
sede7
tag
válasz
Killerlaca #17330 üzenetére
Ezt tényleg nem értem, hogy csináljátok (DonMedvével karöltve). Nekem ma reggel 5 óra készenlét (WiFi&BT off) és 16 perc telefontól merült annyit 100-ról... Hétvégén kijön a szűk három nap a nagyjából semmittevéssel, de hétköznap max kettő.
-
sede7
tag
Amikor először írta, hogy nem megy, megnéztem. Nekem akkor pöccre feltette a LacVietReadert, ami megy is, azt is kipróbáltam.
-
sede7
tag
-
sede7
tag
Én az új eresztések közül tudom ajánlani a TikiSurf és Wikitude appokat, de a Wipolo is hasznos lehet, ha valaki sokat utazik. Előbbi egy egész jó linkgyűjtemény hírekre, a középső pedig egy layar szerűség, ami tudja a patikákat, postákat, vasútállomásokat, ATM-eket, stb. Budapesten működik - nyitva tartások sajnos nincsenek megadva benne.
Más. frissítettem az EvMemot. Az egy dolog, hogy most már színes is lehet (nekem tök fölösleges), de gondoltam, talán csiszoltak egy-két bugon (eddig mainak jelezte a 2008-as azonos dátumú dolgokat). Nos, nem néztem, hogy azokat javították-e, de új bugként bejött, hogy mára keddet ír. Másnál is van ez a probléma, aki feltette?
Köszi!
-
sede7
tag
Megjelent a Yandex térképe a boltban, ingyenesen. Volt értelme leszednem? És ha igen, hogyan állítom át angolra?
Sajnos a ciril betűk nekem "kínaiak"...
-
sede7
tag
Mondjuk én ezt nem teljesen értem. Ugye elvileg arról volt szó, hogy a Swype készítője nem csinálja meg badára, és a hírek sem arról számoltak be, hogy Swype-ot kap az 1.2, csak hogy egy klónt. Na már most, amennyire én értem, ez egy beviteli/érzékelési technológia, ami ugyanúgy prediktív szövegbevitel, amit már megszokhattunk (persze sokan vannak, akik nem használják). Ezek után nem értem azokat a feltételezéseket, hogy nem fog tudni magyarul: hát nem pont ugyanazt az adatbázist (szókészletet) fogja használni mint a már eddig is benne lévő T9?? Nekem ez laikusként így lenne logikus.
-
sede7
tag
válasz
Killerlaca #16576 üzenetére
Vannak tükör appok, abban lehet "felvételt" is csinálni, bár az kérdés, hogy el is menti-e. Nekem az sMirror van csak fent most, abban csak egy freez opció van. azt utána kényelmesen print screenelheted (menü+lock), viszont a két alsó sarokban ott maradnak az opció gombok. Ráadásul alapból ~480*320-as vízszintes képet mutat (alul és fölül nincs kép), ha nyomsz egy zoom gombot, akkor kiteszi teljes képernyőre, de a a sarkokban lent ott marad a zoom és a freez, ha ilyenkor megnyomod a freezt, akkor is.
Remélem, valamelyest érthető voltam, és talán segít. -
sede7
tag
Egy-két, hajszálnál is vékonyabb nálam is jelentkezett, 3-4mm-esek, viszont ami érdekes, hogy nem egyenes, hanem szabálytalan, "kanyargós". Üres első (szerk: nadrág-) zsebben tartom általában.
zack: nekem ájfónon az irányítótornyos tetszett, nem egy agyjáték, de jópofa és ugyebár kifejezetten az érintésre lett kihegyezve.
-
sede7
tag
válasz
leslieke #16200 üzenetére
De ez kiakasztó. Másfél-két percig várjak, holott már az elején tudhatnám egy dedikált hangjelzésből (Nokia E51), hogy ha 2-3 csöngés után nem veszi fel a másik, akkor majd visszahív...
Az E51-nél ifjabb, S40-es platformmal rendelkező Nokia 5220-ban is megőrjített ez. Most komolyan NÉZZEM a képernyőt, amíg ki nem csöng? Tudtommal a telefonálás elsősorban a hallásra és a beszédre épül...Varszegig, nem konkrétan neked szólt a kérdés, csak a témához kapcsolódóan fűztem oda. Szóval szerintem alapfunkció, hogy hanggal is jelezze kicsöngés közben, hogy akit hívsz, az épp mással beszél, csak van aktív hívásvárakoztatás a telefonján. Remélem, már érted, mire gondolok
-
sede7
tag
válasz
Varszegig #16197 üzenetére
És az miből derül ki, hogy akit hívsz, az épp mással beszél, te pedig hívásvárakoztatáson vagy, azon kívül, hogy egy pillanatra kiírja (persze te addigra már a füledhez tennéd normál esetben a telefon)?
Killerlaca, szerintem ne a monitort fotózd minta képnek, mert csalóka lehet, küldhetnél inkább valami (világosabb) csendéletet.
-
sede7
tag
válasz
Lotusomega #16164 üzenetére
Én az EvMemot használom, szerintem ez a legízlésesebb.
-
sede7
tag
válasz
Killerlaca #16181 üzenetére
Töröld meg rendesen a lencsevédőt
-
sede7
tag
válasz
kelly416 #16119 üzenetére
Egy rezonálás szerűséget, azt hiszem, mindenki hall/érez a készülékében a felső rész ütődésekor. Ne lepődj meg, ha ez marad, a fényképező kattanása ellenben valóban nem normális jelenség. Az illesztés az enyémnél (is) érződik alul, de egyáltalán nem zavaró, nem éles, nem vág.
-
sede7
tag
válasz
cryingdr4g0n #16036 üzenetére
Budaörsön nagyon korrektek voltak. (Ha emlékszel az esetemre, másnapra megvolt a kijelzőcsere, plusz maguktól frissítettek szoftvert.)
-
sede7
tag
Lám, ennek a szarrászerkesztgetésnek is megvan a hátránya
Szóval, ha jól értem, holnaptól szegényebb lesz veled ez a fórum?
Kérdezhetem, miért (=milyen másik készülék javára) válsz meg tőle?Nálad ez volt eddig az első számú/egyetlen telefon az elmúlt pár hónapban? (Valahogy mindig az volt az érzésem téged olvasva, hogy jobban szeretted a telefont, mint ahogy írtál róla, mintha valamiért könnyebb lenne megbocsájtani a hibáit - persze könnyen lehet, hogy csak rosszul éreztem.) -
sede7
tag
válasz
nyesix #15913 üzenetére
Ha csak a kivágást/átméretezést érted szerkesztés alatt, akkor nem érdemes vele bíbelődni, mert amikor megadod, hogy melyik képet szeretnéd az adott névhez rendelni, akkor kapsz egy keretet, amolyan pogácsaszaggatót, amibe szabadon beleillesztheted a képet, miközben nagyíthatsz-kicsinyíthetsz. Kellemes dolog.
-
sede7
tag
válasz
Varszegig #15869 üzenetére
Kár. Köszi, ez lett volna a kérdés lényege... Úgy 75%-ban válaszolok (ilyenkor tehát nem működik a dolog), 24-ben írok újat listából-nevet-elhúz-balra módszerrel (ilyenkor működik), egy százalékban új üzenet, címzett hozzáad, stb. (ilyenkor is működik).
(Amúgy szvsz ez is határeset, hogy bekerüljön az 1. hsz-ba.)
-
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest