Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
jah h ehhez is lekell nyomni a billzár gombot.. amúgy is egy hülye megoldás de így meg aztán főleg. utcán szerintem nézne pár ember miért rázom a telefont mi bajom van.. alapjában véve elégedett vagyok a 2.0-val de az tényleg érthetetlen, hogy olyan funkciókat amik megvoltak az 1.0-ban 1.2-ben gondolok itt főleg a képszerkesztőre illetve a zenefelismerésre miért hagyták ki belőle. Persze a remény hal meg utoljára, hogy esetleg visszakerülnek de nagyon kicsi rá az esély..
-
duvi
nagyúr
Erre gondolsz? S8500XXKK5: bada 2.0 nun via Kies verfügbar
Mert a hozzászólások alapján ez még csak egy tesztüzemmód és nem a publikus KIES frissítés. -
Tomajdon
aktív tag
"Érdemes az előző prem. soc. hubos vodás verziót lecserélni az újra?"
Erre én is kíváncsi lennék. Ahogy nézem a youtube nem indul újra, meg elvileg jobb az akksi ideje. Nekem a vodással az volt a gond, hogy miután kikapcsoltam, rá 5-10 percre újraindult. Ezért kellett kivennem minden kikapcsolásnál az akksit, amit nem akartam játszani, ezért visszatettem az 1.2-t. De ha ez a firmware jó, szívesen visszatérnék a 2.0-ra.
-
-
Tompkins
tag
Velem ugyanez volt, hogy egyszer csak átállt arra, hogy az sms-ek a SIM-re jöttek, sőt, utólag kiderült, hogy sok sms meg sem érkezett a telfonomra.
Sajnos erre 2.0-n én sem találtam semmilyen beállítási lehetőséget, remélem, a véglegesben már lesz.
Én újraraktam a rendszert, azóta jól működik. Más ötletem nincs. -
duvi
nagyúr
Mivel a vimeo is flasht használ, ezért perpillanat még nem tudod megnézni a böngészőben a videókat. A hamarosan (októberben?) érkező 2.0 szoftver már támogatni fogja a flash tartalmakat is.
Talán a Video Keeper le tudja tölteni a videókat onnan is. Ha támogatott formátum akkor már a teló lejátssza. Mindjárt kipróbálom...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest