- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ABal
őstag
válasz
István100 #46961 üzenetére
A Mobil TV-hez (T-Mobile) talán segítség, ha tudod, hogy ha 30 napig nem használtad, akkor automatikusan inaktív lesz, és neked kell újra aktiválnod. Ez minden új 30 napos periódusra vonatkozik, tehát érdemes havonta egy percet belenézni, hogy ne kapcsoljanak le róla.
-
consono
nagyúr
válasz
István100 #46957 üzenetére
Bada 2.0 biztosan lesz rá, attól nem kell félni. Én ennyiért akkor sem adnám el, ha nem szeretném a telót, te mi miatt akarsz megválni tőle? Persze én is nézegetek másik telefonokat, mert érdekelnek, főleg mostanában a WP7 minden korábbi ellenérzésemmel ellentétben, de mindig rádöbbenek, hogy nem sokkal nyújtana az sem többet minst most a Wave. Buherálgatni itt is tudok
-
leslieke
Jómunkásember
-
bokrosolajos
őstag
válasz
István100 #43235 üzenetére
Az a baj, hogy amiket adnak neked tanácsokat azok nem jók!
Én is ugyanígy megszívtam XP SP3 alatt egy KIES automatikus frissítés után, és velünk együtt több ezer Wave felhasználó...
Itt találod az MTP Device error megoldást, kicsit bonyolultnak tűnik, de majdnem 3 léps az egészEzt sem érdemes betenni az 1 hsz-be, mint a magyar nyelvű kézikönyv linkjét.
-
duvi
nagyúr
válasz
István100 #43249 üzenetére
Az USB/KIES telepítő benne van a tiedben is. Ha eltávolítottad a KIEST és restartoltál, akkor nyomj rá a telón a KIES telepítésre. Ezután csatlakoztasd. Elvileg el kéne indítania a telepítőt, ami felteszi a KIEST és az USB drivert is. Ha minden rendben lefutott akkor a KIEST csak magában frissítsd fel a legújabb verzióra. Ezek után újra restart a gépnek és ha felállt a redszer akkor próbálj csatlakozni a telóval.
TomWexX
Megnéztem apán Wave I-ét. Csak a rákérdezés hiányzik a Wave II-ből, de ezt már intelligensen megoldották a kapcsolódásnál. (minden funkció elérhető egyszerre)
Hibajavítás ugyan úgy megtalálható az I-ben is. -
duvi
nagyúr
válasz
István100 #43235 üzenetére
Szia!
Ezen végigmentél már?
Beállítások/Kapcsolatok/USB segédprogramok Itt rányomsz a KIES telepítőre és csak ezután csatlakoztatod a telót a szgéphez. Ugyan itt van egy Hibakeresés opció is ha nem működne rendesen a kapcsolódás.
Milyen oprendszered van? Win7 vagy XP? Számítógépen volt már KIES uninstall/reinstall? Eszközkezelőből eltávolítás és restart? -
PetX
aktív tag
válasz
István100 #40931 üzenetére
+ (#40934) study
Akkor lehet, hogy valami korlátozás lenne a programban? Mondjuk ha így van az nagyon nem tetszik, hogy várhatja el egy gyártó, hogy meggyőző legyen a programja, ha a trial nem adja azt amire hivatott (ebben az esetben, egyszerű, gyors és pontos)?
Na mindegy, akkor következő hónapban talán beruházok a teljesre, nekem mondjuk nem tűnik valami logikusnak a program, kikerestem egy címet na gondoltam el is mentem a kedvencekbe, de nem is találtam meg, azt hogy hozzáadás a kedvencekhez. De ez lehet már csak az én idegeskedésem miatt volt.Köszi a válaszokat srácok.
Még egy kérdés: Ugye nem kell a navigációhoz netes kapcsolat?
Azért kérdem, mert céges telónak használom a Wave-et, céges előfizetéssel... csak, hogy ebben az előfizetésben nincs adatforgalom. Lecserélni meg nem kéne...
Elolvastam leslieke írását itt.
Ami elég jól le van írva, de azt nem olvastam, hogy a térkép letöltése esetén kell-e neki netre csatlakozni. Gondolom az offline térkép letöltéssel (Mo.) ezt a dolgot megoldottam, de erősítsetek meg. -
-
TomWexX
addikt
válasz
István100 #40610 üzenetére
Ezt töltsd le, majd telepítsd fel! Ezután próbáld újra!
-
rizso
addikt
válasz
István100 #32753 üzenetére
Én úgy tudom, hogy wave-nél alap kameraszoftverrel ennyi a panoráma, nem tudja a max. 5MP-es képeket teljes nagyságban összerakni. Symbiannál volt telefonra külön panoráma program, ami 360°-ot is tudott, és azt hiszem teljes felbontású képekkel dolgozott - nos badára még nem láttam ilyet.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
István100 #32720 üzenetére
Ezt ollóztad össze Photoshoppal 5 képből?
Szerintem jó panoráma képeket készít a Wave
Egyetlen probléma a vignettálás miatti sarkosodás,de ekkora objektívnél minden készüléken ugyanilyen a helyzet vagy rosszabb, mert szoftveresen utána próbál menni
(Ezt a képet átméreteztem a feltöltési korlát miatt)
Persze,ha Feszty körképet akarnám letapétázni, ahhoz már a telefon kevés lennechubii: Thx
-
szimike79
őstag
válasz
István100 #31099 üzenetére
Szia István100!
Milyen díjcsomagod van? Van benne mobil TV?
Én most váltottam díjcsomagot valamelyik nap. Média mánia XS-re. Az ingyenes 5 óra mobiltévézés úgy érhető el hogy aktiválják az ügyfélszolgálaton amíg az nincs meg addig nem lehet elérni. De nálam ki kellett várni a díjcsomag aktiválását is ami éjféltől lépett életbe. Ez a számlázási rendszer miatt van. Aznap még nem volt mobil tv-m de másnap már tökéletesen működött. A dolog hátulütője hogy csak 3G hálózaton működik jól. Ha nincs 3G akkor EDEG-el szedi az adást de darabosan és nagyon tré minőségben.
Ja és azt elfelejtettem: csak mobilinternettel működik, WiFi-vel nem!
fteebee: Az is csak mobilinternettel működik, nálam legalább is nem akart WiFi-ről menni. Szerintem elégé pörgetheti az adatszámlálót.
-
study
tag
válasz
István100 #31133 üzenetére
Ha olyan Nokiát vennél amelyik annyit tud mint a Wave akkor azzal is lenne bajod.Sokszor előfordul hiányos ismeret a lehetőségekkel kapcsolatban de ne keseredj el.Én is a te korosztályodba tartozom,nem kell magadba zuhanni majd egy fiatal aki vágja a témát ad olyan tanácsot hogy pik-pak megoldódik a problémád.
-
ABal
őstag
válasz
István100 #31118 üzenetére
Semmit sem kell bekapcsolni, alap beállítással mennie kéne. Én annak idején felhívtam őket, a csaj aktiválta, aztán ennyi volt. Hozzá se nyúltam semmilyen menühöz.
Valaki itt írta korábban ,hogy My-Tmobile felületen is be lehet állítani, de ha beszéltél az ügyfélszolgálattal, akkor gondolom ők már megtették.Egyébként mit ír ki, vagy milyen képernyőnél hal meg a dolog?
-
gamek!ller
őstag
válasz
István100 #29266 üzenetére
Fogalmam sincs hogy lövi be az árakat? Az az ember amiről te beszélsz majdnem én vagyok annyi különbséggel, hogy használt autót veszek és nem BKV-zok és veszek használt cuccokat. De ha még mindig nem érted, utoljára megpróbálom elmagyarázni máshogy: Nincs pénzem arra, hogy bármit megjavítassak rajta ha bármi baj van vele..
Egy Ndrive-os privátot csapjatok nekem is légyszi.
-
-
István100
tag
válasz
István100 #26307 üzenetére
Végre csatlakozott. A névjegyeket sikerült az Outlookkal szinkronizálni a naptár változatlanul megakad. Január 1-től nem hajlandó szinkronizálni. Van tippetek? Persze a Kies 2-nél is, ha a telón valamit csinálsz, utána madzag ki, madzag be. Miért????????????
Más márkánál. hogy a ...... tudták ezt a XVIII. századi problémát megoldani és a Samsungnál miért kell feleslegesen gyaszatolni azt a szar kábelt? Na, például erre mondom, hogy másként jár az agyuk vagy én vagyok túl nagy igényű egy 80 ezres mobillal szemben? -
Varszegig
veterán
válasz
István100 #25897 üzenetére
Nem tudom hanyas KIES-t használsz, nekem az újjal (sőt már a 82 végű óta) általában elsőre megvan a csatlakozás. Kivéve, ha új usb-be dugom, másba mint addig a telefont. Akkor előbb telepítgeti a drájvert (windows
), aztán ha közben elindítottam a kies-t akkor b*szik rá. Ilyenkor kihúz, kies újraindít, és újracsatlakozás segít. Ezt leszámítva mindig csatlakozik. De lehet firm függő is ez, fene tudja. Kezdetben nekem is volt sokszor, amit írsz. A KIES újrarakás helyett a kiesben válaszd a driverek újratelepítését.
-
TomWexX
addikt
válasz
István100 #25658 üzenetére
Én jártam már vele Tatabánya melletti rejtett falun, Kaposváron, és itt Pesten is, és a házszámokkal eddig soha nem volt gond. Pedig a rejtett falu környékén többször be is mondta hogy "Ön olyan területre érkezett, ami nincs teljesen feltérképezve, ezért elképzelhető hogy a program helytelen utasításokkal látja el". És ez mellet megállított a ház előtt. A POI-kkal nekem eddig nem volt gondom, igaz eddig csak plázákat, és vasútállomást kerestem, mindegyiket szépen megtalálta. A leggyorsabb út tényleg jobb mint a legrövidebb, mert pl. Kaposvárról Bp. felé a legrövidebb opció leakart hozni az M7-ről mert arra valószínű 5cm-el rövidebb lehetett az út. Földút opció sajnos nincs a r66-ban (talán csak egyelőre), viszon magával a térképpel nem lehet nagy gond mert a Navteq gyártja. Maga a program tényleg nem tökéletes, ellenben az örökélet licenc olcsó, és a célnak végül is megfelel. Abban reménykedem hogy talán ezt is fejleszti valaki és később javulni fog majd.
-
Varszegig
veterán
válasz
István100 #25654 üzenetére
passzolok, de azt próbáld meg, hogy a közlekedési mód leggyorsabb+autó
(Ha a térkép szerint nem földút, akkor azt az igo is elbassza, engem pl. évekig az utcánkat keresztező földúton akart áthajtani (csak tankkal járható), mert a térképe szerint arra 10 cm-rel rövidebb. Aztán egyszer javították, most már földútnak tudja, és nem ragaszkodik hozzá.)
-
TomWexX
addikt
válasz
István100 #25476 üzenetére
A r66 sync progi írja hogy a telót háttértár módban kell csatlakoztatni. Azt meg úgy lehet hogy a beállítások - kapcsolatok - USB - Kérdezzen csatlakozáskor-t bekapcsolod. Így mikor rádugod az adatkábelt, előjön egy ablak ahol ott vannak a lehetőségek hogy milyen módban lehet csatlakoztatni. Lehet hogy leírták már és tudod is de most leírtam én is.
Most én is vidéken vagyok és az előbb megnéztem a r66-nál a térképet. Elmásztam Budapestre, és belenagyítás közben (városligethez én is) szépen jöttek elő az utca nevek, kisebb utcák, annak nevei, POI-k stb. Úgyhogy valami még mindig nem kerek a te r66-odban. Mindenesetre próbáld meg wifi-ről a telón letölteni az autós térképet, és meglátjuk azután mit művel majd. -
ABal
őstag
válasz
István100 #25476 üzenetére
Én sem vagyok a legtöbb téma szakértője, de a fiatalabb generáció (vagy a nagy öregek) szívesen segítenek. Bele kell tanulni. Én is tapasztalatból tudom, amit tudok.
Nálam például a navigáció egyetlen percre sem működött. Úgy telt le a 30 napom, hogy nem tudtam kipróbálni. Pedig, elméletileg mindent ugyanúgy csináltam, mint mások. Megkérdeztem, ellenőriztem. Ez van. Máig sem tudom, hogy mi történt.
A te problémáddal kapcsolatban is a tanácstalanság látszik.Nálam a navi csak a helyemet mutatja meg, de azt pontosan és nevekkel. A neveket azóta írja ki, hogy a számítógépen keresztül rátöltöttem a térképet.
Szerintem, nézd újra át az egész folyamatot, mert többen vannak itt azok, akiknek gond nélkül felment és működik, mint mi akiknek nem. (Nekem nem hiányzik a navigáció napi szinten, ezért nem is izgatom magam már e miatt)
Bosszantó, ha valami nem úgy teszi a dolgát, ahogy az ember elvárja, de idegeskedni nem érdemes. -
TomWexX
addikt
válasz
István100 #25447 üzenetére
Már ne is haragudj, de a hiba a te készülékedben/tudásodban van, nem pedig a samsungban. Mivel jelezted hogy az idősebb korosztályba tartozol ezért ezt elnézem/zük, és megértem/jük.
2 tippem van így hirtelen:
1. nézd meg hogy a r66 több - beállítások - navigáció - online térkép letöltése be van e kapcsolva. Ha bevan, kapcsold ki!
2. Van egy másik lehetőség a térkép letöltésére de ahhoz kell wifi. A telón elindítod a r66-ot, több - tartalom - autóstérképek, ott meg kell keresni Magyarországot, és ott lelehet tölteni. Ha lejött akkor kiírja szépen hogy a térképlicenc aktiválva örökre. Én anno így töltöttem le és működik mindenféle bonyodalom nélkül. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
István100 #25415 üzenetére
Azt a 148 megást fájlt telepítsd fel a PC-re, indítsd el, telefont csatlakoztasd háttértár módban. Regisztrálj. Majd a programon keresztül töltsd le a magyar térképet, ezt a program szépen átmásolja a telefonra.
A magyar térkép kb. 73 MB, a full-EU valóban 8 GB lenne.Mindez le van írva azon a linken, amit írtam.
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
István100 #25017 üzenetére
Haverom telója nagy bukta neki. Már járt T-szervízben, és valami gépekre kötötték. A papírt odaadták neki a telóval hogy semmi baja. Pedig berreg rajta a fény ha le van véve a kijelző világítás alacsonyra.(ezt a szürkés árnyalatoknál mindig eljátsza) Sűrün fagy (pl:kamera gomb megnyomásakor), és 2-es en volt a tőltöttségjelzés és kikapcsolt a Wave. De már párszor csak úgy magától is kikapcsolt. T-mobil nem foglalkozott vele,csak szoftvert frissítettek rajta. Miskolcon is járt a teló Samsung szervízbe. És látták a kijelző gondját, erre azt mondták ezzel nem lehet mit csinálni.
Ilyenkor mi a teendő??Haver új alaplapot akarna bele.
-
TomWexX
addikt
válasz
István100 #19785 üzenetére
Itt van leslieke blogja amit Karma mondott az imént!
Itt frankón kivan fejtve minden! -
TomWexX
addikt
válasz
István100 #19782 üzenetére
Beállítások - Kapcsolatok - Hely
Itt kapcsold ki a Speciális GPS-t és a Hálózati helymeghatározást! Ezek akarnak netre menni! Viszont ha ezeket kikapcsolod lassabban talál holdat a navi!(#19782): Térképet és hangot a navigáláshoz kell hozzá töltened! Vagy a telefonon wifivel a programon belül, vagy gépről ezzel a programmal kábelen keresztül tudod feltolni a telóra!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
István100 #19275 üzenetére
Ahogy olvasom, elméletben jól csinálod.
Másold be ide mit ír ki a letöltés megszakadásakor. Megfejtjük.Telefonon, ha elindítod a Samsung Apps-ot, akkor van olyan lehetőség, hogy keresés. Ott rá tudsz keresni a Hubbly Bubbly-ra, vagy a Games -> Arcade menüben megkeresed.
Nézzenek oda, észre se vettem, hogy őstag lettem.
-
-
Varszegig
veterán
válasz
István100 #13314 üzenetére
miért nem OTA szinkronizálod a naptáradat?
fogsz egy webes naptárat (legegyszerűbb: google calendar)
Azt használod, a gépeden kliensprogrammal is lehet pl. Thunderbird. outlook-kal is lehet, hogy megy azt a szart nem használom évek óta. aztán fogod, és beállítasz egy google exch. szinkronizálást, és máris neten át szinkronizál a telóddal a naptár. -
Varszegig
veterán
válasz
István100 #13013 üzenetére
nem vágjuk a problémádat, egy kicsit részletesebben le kéne írnod. Mit jelent az, hogy "Ha hozzányúlok a telóhoz, bomlik a kapcsolat"? meglököd a kezeddel? Vagy megnyomsz egy fizikai gombot? Nem tudjuk eldönteni, hogy amit írsz az bug, vagy feature?
Kis@: szerintem leejtették. Ezt meg nem szereti, nem újdonság. Mondjuk gáz, hogy a samut sokan az anyagminőség miatt oltják. A galaxy-nál ez még jogos is lenne, de azért sok jó darab kijött már a samutól.
-
DonMedve
addikt
válasz
István100 #13013 üzenetére
Nálam is úgy van,meg szerintem mindenkinél,hogy amíg dolgozol rajt addig nem lehet hozzányúlni.Sőt ha kilépsz a telefonnal,akkor lehúz,majd visszarak.A P1i-men is így volt.Nem értem mi a gond.Sőt ha jól emlékszem a nokiámon is.Egyedül háttértát módban lehetett piszkálni a telót,de akkor nem fértél a memóriakártyához a telefonnal.
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest