- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Hirdetés
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller #44835 üzenetére
2.0-ból még csak béták elérhetők, szetintem várd meg a véglegest és azt rakd fel, mert ezekben van még javítani való bőven.
KF3-as 1.2-vel szetintem nem érdemes vesződni, mert nem hozott semmilyen érdemi változást. -
Orlin
addikt
válasz
Hello!
Szeptember-ben jön a 2.0!Szerintem azt már meglehet várni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Hivatalosan még mindig az 1.2 a legújabb fw, ebből Kiessel a független telefonokra a KF3 tehető fel.
-
m.zso
aktív tag
válasz
gamek!ller #43478 üzenetére
hol cseréltetted? kb mennyi idő volt míg megcsináltál? nekem aug 28.án jár le a gari
-
F-ECT$
titán
válasz
gamek!ller #41801 üzenetére
Kamu, nem kamu: hivatalosan nincs frissítés, így attól, hogy megcsinálták (bár azért rá volt írva a garipapírodra az új fw, ami házi barkácsnál nincs), nem jelenti azt, hogy holnap is megteszik. Nem az a kérdés, hogy mi a megoldás, hanem az, hogy egy szolgáltató hogy áll egy jogos problémához.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
gamek!ller #40802 üzenetére
Saját fiókok -> Közösségi hálózatok -> Facebook kiválasztása -> Töröl
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
gamek!ller #40780 üzenetére
És tényleg akkor szimplán balfasz és nem ismeri az autófókusz opciót v kameragomb jótékony hatását meg miért nem 720p-be vette már fel..
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
gamek!ller #40776 üzenetére
Jah minden alkalmazás igazából, de utána gyors marad.
Csinálnék videót a rendszerről de az x8 videója értékelhetetlen minőséget súrolja... -
ADAM1337
nagyúr
válasz
gamek!ller #40767 üzenetére
Itt is van a minőségért nem vállalok felelősséget.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
gamek!ller #40764 üzenetére
Elvileg igen. Azt írják a leírásokban. De jelenleg jobban örülnék, hogyha a telefonom működne androiddal!
-
TomWexX
addikt
válasz
gamek!ller #40739 üzenetére
Beállítások - Kapcsolatok - Hálózat - Kapcsolatok
Ezen belül törölj ki mindent! -
ADAM1337
nagyúr
válasz
gamek!ller #40725 üzenetére
Milyen az élet sgs-el wave után ?
Azt hittem írni fogsz róla a blogodban.
Mod: most látom írtál bár nem annyira részletesen, mint vártam. -
Polllen
félisten
válasz
gamek!ller #40721 üzenetére
Simán ki kell kapcsolni a mobilinternet használatát. Én úgy jártam Olaszo-ban, hogy csak az adatroaming volt kikapcsolva és semennyi netet nem evett.
Nyilván többen arra esküsznek, hogy töröljétek ki az APN-t annál biztosabb nincs.
Bocs a dupláért.
-
Lotusomega
senior tag
válasz
gamek!ller #40221 üzenetére
Hát igen, soha az életben nem lesz AB bada-ra, már tényleg mindenre kihozták, ezt meg lexarják, ez van
-
TomWexX
addikt
válasz
gamek!ller #39591 üzenetére
Van, T-nél kb. 15k, vagy valami telefon szaküzletben szintén nem olcsón.
DarkDeer: Igen, fel lehet telepíteni egy lépésben!
E leírás szerint is "Open_Europe_Common"-t kell belinkelni. Ha nem ez szerint csinálod, akkor kezdd előröl ezzel! Ez tuti jó! -
Alan[HUN]
senior tag
válasz
gamek!ller #39459 üzenetére
Tudom, hogy nem vagy troll, újfent TomWexX mondta meg a tutit
! Arra gondoltam csak, hogy ha troll lennél(de nem vagy az, engem is érdekel amit írsz, igaz financiális okokból még pár évig marad a wave
), akkor már rég elküldtünk volna melegebb éghajlatra, mint ahogy azt coolboy323-al is tettük! Hidd el, ha trollkodsz, én leszek az első, aki megjegyzi(valahogy így)!
Szóval túl van már ragozva,
, hogy SGS tulajként visszajársz ide és megosztod velünk a tapasztalataidat, én örülök, hogy elég békés fórum vagyunk, remélem ez még sokáig megmarad!
Ui.: az utolsó mondat már nem, lett túl összefüggő, de a franc fgoja átfogalmazni...
-
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller #39466 üzenetére
Nem hinném hogy bármilyen vétséget követtél volna el, amiért bocsánatot kellene kérned. Személy szerint engem is érdekel azok véleménye, egy másik telefonról, akikkel régebb óta koptatjuk ezt a fórumot. Én is írtam már le véleményem az X8-ról.
Én nem érzem úgy hogy áruló lennél, mert vettél egy másik telefont. -
TomWexX
addikt
válasz
gamek!ller #39462 üzenetére
Szerintem ezt és Alan mondandóját félreértetted. JMC szövegében enyhe iróniát véltem felfedezni, Alan meg nem rád hanem coolboy-ra írta hogy troll! Nem?
+a másik hogy az egész "veszekedés" túl van spirázva, mert brendoncsopi nem tudta hogy te régi wave tulaj vagy és azt hitte trollkodni jöttél. El lett neki magyarázva, gondolom megértette, nem kell ezen szerintem ennyit lovagolni! Őt sem lehet hibáztatni, és még neked sem kell elmenned, mert többen kíváncsiak a véleményedre, meg nem utolsó sorban még meg van a waved-d, tudsz (ha akarsz) segíteni az újakon....
-
F-ECT$
titán
válasz
gamek!ller #39450 üzenetére
Ne menj
Kíváncsian várjuk, hogy hogyan árnyalódik a véleményed néhány hét után, ha elmúlik az újdonság varázsa. Tedd OFF-ba, és akkor az érzékeny lelkűeket leoltjuk, ha nem tetszik nekik
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
gamek!ller #39448 üzenetére
De mindenkitől engedélyt kellett volna kérned....
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
gamek!ller #39445 üzenetére
A leírásban az van, hogy állandóan ott lesz.
-
collstock
csendes tag
válasz
gamek!ller #39431 üzenetére
Igen, a Wave I-en így van, az 1.2-s Badán viszont már nincs ilyen opció, nincs is ilyen menüje, csak USB segédprogramos, és sehogy sem tudom elérni, hogy rákérdezzen csatlakozáskor, hogy milyen módban szeretném használni
Itt a fejtörő. -
peter_k
tag
válasz
gamek!ller #39429 üzenetére
Részemről szívesen olvasok a többi telefonról is hébe-hóba ebben a topicban.
Mivel a többi telefon oldalakra nem járogatok, ad egy kicsit szélesebb látókört.
Ha pedig megnézem "gamekiller" fórumtárs össz. hasznos hozzászólását, akkor végkép nem vetemednék arra, hogy megmondjam neki, mikor mennyit, miről írjon. -
brendoncsopi
tag
válasz
gamek!ller #39425 üzenetére
Nem! :-)
Kellesz ide, csak akkor ne felejtsd el h.egy Wave topicban vagy! :-) -
brendoncsopi
tag
válasz
gamek!ller #39423 üzenetére
Ettől még lehetünk barátok? :-D
-
brendoncsopi
tag
válasz
gamek!ller #39421 üzenetére
Bocs,de nem kezdhetem egyböl őstagként!
Ami összahasonlítót írtál,elolvastam,szubjektív,az újdonság varázsa! A másik válaszod meg tavalyi mind...
Nem kötözködés tényleg,de ha az aláírásod is az ami,meg kiszinezed a fórumot az sgsel,akkor miért kell ezt itt látnunk??? Vagy menjünk át az isteni sgs topicba,és wavezzük szét azt?!?!
Biztos nem küldenének el melegebb éghajlatra engem ha ott tenném fel a kérdéseimet! -
válasz
gamek!ller #39419 üzenetére
Volt ezeknel jobb valasz is, amibe vegleg nem tud belekotni
-
brendoncsopi
tag
válasz
gamek!ller #39410 üzenetére
Figyelj már,ne haragudj de te most mit is keresel itt egy SGSel??? Nagyon szuper,örülünk hogy boldog vagy,de herótom van és lehet másnak is hogy az ilyen sgs dolgokat kell kerülgetni itt,nehezebb a topicot átlátni is.
Nem kötekedésként,de örülök ha végre valahol nem látok androsokat,erre tessék,itt is megy az "andro és sgs a világon a legjobb"
Márcsak iphone-ék hiányoznak ide :-) -
spider80
őstag
válasz
gamek!ller #39410 üzenetére
hát azért ez is torzít. még ha nem is annyira mint wave-en.
-
Dhampir
félisten
válasz
gamek!ller #39339 üzenetére
Jó kis írás.
Fizikai fényképező gomb. Próbálj meg SGS-el önarcképet csinálni.
Megoldás: átváltasz videokamerára és kényelmesen elkészíted az önarcképedet. -
Dhampir
félisten
válasz
gamek!ller #39328 üzenetére
+1
-
kasee
aktív tag
válasz
gamek!ller #39318 üzenetére
Ja igy más:-(
-
kasee
aktív tag
válasz
gamek!ller #39315 üzenetére
Az szép, akkor nem értem...kicsit akadozik is a prg. azt olvastam itt hogy az a memkari hibaja lehet??
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
gamek!ller #39307 üzenetére
Annyi változás van, hogy lecserélheted egy félkész Androidra a Badát.
-
San398
őstag
válasz
gamek!ller #38895 üzenetére
Nekem is 1.2 van fenn, semmi baja a kamerának és a kamera gombnak se!
-
TomWexX
addikt
válasz
gamek!ller #38898 üzenetére
Kollégám is 1.0-val vette, és KIES-sel frissített 1.2-re, és azóta sincs baja a kamera gombjának. Viszont nekem is 1.2 óta szarakodik...ezt találja ki valaki mér' van!
-
galmat89
tag
válasz
gamek!ller #38890 üzenetére
Nekem is haldoklik a kamera gomb!!
Hiába nyomom le félig, néha sikerül neki fókuszálnia, és amikor zölden jelez, hogy megvan, lenyomom teljesen a gombot és nem fényképez.... Csak random, kb minden 10. nyomásra, és akkor is hiába van meg a fókusz, megnyomom a gombot és még néhány másodpercig zoomolgat, mikor a képet kéne már lőnie, és csinál egy totál életlen képet.
Ennyit a Wave-ről. Látom nem csak nekem van vele gondom, de eddig nem mertem már beírni, mert azokat mindig leszólják, akik leírják a hibákat. Nem érdekel, leírom, mert nem működik a kamera, és ez nem feature, meg tetszés kérdése.
Emelett a GPS használatakor felforrósodik a telefon és állandóan újraindul. De erre képes GPS használata nélkül is, csak akkor ritkábban.
A képernyő elforgatás teljesen random érzékelésre megy, általában nevetség tárgya, ha mutatni akarok valamit a havernak és tekerem ide-oda a telefont, mert sose jól mutatja a képet..
-
TomWexX
addikt
válasz
gamek!ller #38890 üzenetére
Azt bírom mikor megakarnak valamit magyarázni, és kioktatni hogy kell fényképezni...
Kollégám wave-je egyébként gyönyörűen fókuszál és fényképez, az enyém meg már szinte használhatatlan.Szerintem a bőr tok nyírta ki, mert ahogy becsúsztatom, félig benyomja a gombot.
-
TomWexX
addikt
válasz
gamek!ller #38883 üzenetére
Látod megérte várni.
Az előzőnek mi is volt a baja?
-
study
tag
válasz
gamek!ller #38835 üzenetére
Telefon megvan már?
-
szebev
senior tag
válasz
gamek!ller #38837 üzenetére
Akkor nagyon jo lesz Neked! A csaj plusz meg a baratnod is!
-
ABal
őstag
válasz
"Én annak is örülnék, ha még nem a csajnak állna feljebb"
A hét végén biztos, hogy ... ööö... na ezt a poént inkább most kihagyom.
-
Teaway
veterán
válasz
Honnan veszed, hogy az kizáró ok??
-
TomWexX
addikt
válasz
gamek!ller #38835 üzenetére
Esetleg a csajt engesztelésül?
-
Varszegig
veterán
válasz
gamek!ller #38832 üzenetére
smart tv alatt ne fogadj el semmit
-
Dhampir
félisten
válasz
gamek!ller #38830 üzenetére
Mindenképpen jelezni kell, hogy legközelebb ilyesmi ne történhessen meg. Adhatnának neked valami vigaszdíjat a szopatásért cserébe.
-
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller #38828 üzenetére
Az az igazság, hogy a Wave nélkül én is nehezen bírnám, úgy hozzám nőtt már.
Fel a fejjel holnap megkapod. -
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller #38820 üzenetére
Még mindig jobb az eseted, mint a T-mobil töketlensége.
Az X8-as már lassan négy hete van a szervizben. Tegnap bementem, hogy mi van a telóval. Egy alkatrész hiányzik hozzá, de nem akarta a szervizes srác az SE szervizbe küldeni Pestre, arra várt hogy legyen náluk raktáron a hiányzó cucc. Csak a jóindulatomon múlott, hogy nem álltam el a szerződéstől és kértem vissza a teló árát. Ha meglépem levonták volna a fizetéséből az árát. Nem akartam vele kiszúrni, pedig rohadt mérges voltam. Felküldte az SE szervizbe az X8-at, még egy hét mire kész lesz. Ehhez képest a te eseted, még ha bosszantó is (azért átérzem a helyzeted), nem is olyan vészes. -
Dhampir
félisten
válasz
gamek!ller #38824 üzenetére
Ez tényleg komoly üggyé fajul(t), ha még szabit is ki kellett venned emiatt.
Jobb a békesség útja. -
Dhampir
félisten
válasz
Akkor miről hívtad fel őket?
ilyenkor összekötözném őket és....és megetetném olyan csokival, ami mutáns kórokozóval fertőzött, vagy legalábbis tuti hasmenést okoz.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
És a futár vajon merre járhat?
-
ABal
őstag
válasz
Ajjaj! Hát, ez nem valami biztató...
-
Dhampir
félisten
válasz
gamek!ller #38816 üzenetére
Valószínűleg ez úgy működik, hogy több címet is felkeres logikus útvonalsorrendben.
Varszegig:
Besötétedett egy időre Pesten is, de már elvonult a mai kiadós zivatar-adag. Legalább az emberi vizeletet elmosta rövid időre a járdáról. :S -
Varszegig
veterán
válasz
gamek!ller #38816 üzenetére
reméljük nem csapott bele a villlám a futárodba, elég nagy zuhi volt errefelé
-
atala
addikt
válasz
gamek!ller #38770 üzenetére
Töröltem mindent, de ugyan az az eredmény.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
gamek!ller #38765 üzenetére
De azért beneveztél egy SGS2-re.
-
válasz
gamek!ller #38746 üzenetére
Ja, úgy gondoltam a Samsung tudja egyszerűen megoldani a problémát
-
Dhampir
félisten
válasz
gamek!ller #38729 üzenetére
Lévén, hogy a Samsungos droid a Badara hajaz.
-
atala
addikt
válasz
gamek!ller #38714 üzenetére
Én is megijedtem az első pár napban, hogy mennyire keveset bír az aksi, de pár töltés után hosszabbodott az üzemidő.
Szerk: 450 órát ne is várjon senki, az több mint 18 nap. szép is lenne.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
gamek!ller #38716 üzenetére
Ok-ok. Jogos.
Bár az inkább galmat89-nek szólt, hogy 1 hét múlva se reménykedjen 450 órás üzemidőben.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
gamek!ller #38714 üzenetére
Utána se fog bírni 450 órát.
-
Polllen
félisten
válasz
gamek!ller #38696 üzenetére
Igazából értem is meg nem is*, hogy bizonyos futárcégek miért nem képesek előre szólni a várható érkezésről...
*Tudom, hogy nekik plusz költség és macera tájékoztatni mindenkit, főleg ha egy nap 30-40 csomagot is kivisz az adott futár, de "premium" szolgáltatásnál miért kell(ene) nekem egész nap otthon ülni és várni a futárt?
-
ABal
őstag
válasz
gamek!ller #38697 üzenetére
Jó időt futottál
-
gamek!ller
őstag
válasz
gamek!ller #38696 üzenetére
Elvitték..
-
Binyi01
aktív tag
válasz
gamek!ller #38500 üzenetére
igen, fel lett fújva. nem oltásból írtam, csak megjegyeztem, hogy magaddal beszélgetsz. kösz, h megengeded, h azt gondoljak, amit akarok.
magammal meg nem veszek össze, mert Én nem beszélgetek magamban... Mindegy, ennyi, pont.
-
Binyi01
aktív tag
válasz
gamek!ller #38495 üzenetére
'Srácok, nyugivan' - ezt Te írtad, erre írtam, hogy sztem senki nem idegeskedett azon, - rajtad kívül - hogy fogod e látni. Érted? Ha meg csak magad nyugtatgattad, akkor miért írtad, h srácok? Ez csak Téged érdekel, nem hiszem, hogy itt bárkinek álmatlan éjszakái lesznek, ha véletlenül mégsem látnád.
-
Binyi01
aktív tag
válasz
gamek!ller #38483 üzenetére
Sztem senki nem idegeskedik a Te döntésed miatt... Legalábbis nem láttam, h bárki írta volna, úgyhogy nem értem, mi ez a nyugi srácok duma! Miért kéne Nekünk azon agyalnunk, h látni fogod e a 2.0 - át vagy nem? Te dolgod.
-
rObika8802
aktív tag
válasz
gamek!ller #38472 üzenetére
dehogy
úgy találtam a sok téma között a külföldi mysamsungwave-n
-
rObika8802
aktív tag
válasz
gamek!ller #38470 üzenetére
szerintem is igen jó kis téma
-
JMC
tag
válasz
gamek!ller #38418 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni, és mindenképp cserét szeretnél, akkor elő a multit, bepipálod a full downloadod, berakod a bootloader töltést is, és miközben tölti a multi a loadert lehúzod az usb kábelt. Azt többé nem fogják elindítani. Arra meg rá tudod fogni, hogy mióta lejelentetted a hibát teljesen megállt a teló. Fagyogatást írtál, hát most végképp megállt
-
TomWexX
addikt
válasz
gamek!ller #38423 üzenetére
Lehet egymás ellen is nyomni? Mert akkor lehet megveszem.
Amúgy az NFS Shift is akciós, ha érdekel valakit. (560Ft) -
leslieke
Jómunkásember
válasz
gamek!ller #38421 üzenetére
Ahogy fentebb írtam: kézi frissítés és nem lesznek felugráló ablakok.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
gamek!ller #38413 üzenetére
Én nemrég voltam külföldön.
Beállítások -> Kapcsolat -> Csomagkapcs. haszn. <- ezeknél kivettem a zöld pöttyöt és nem ment netre. Az Adatroaming-nál se legyen jelölés.
De biztos, ami biztos alapon az időjárás widgetet és a levelek letöltését átállítottam az automatikus frissítésről kézi letöltésre.
Így nem volt 1 byte adatforgalmam se. -
Varszegig
veterán
válasz
gamek!ller #38413 üzenetére
ha letiltod az adatroamingot, akkor nem lesz meglepi, wifit meg használhatsz.
-
haxxika
senior tag
válasz
gamek!ller #38393 üzenetére
Az első ajánlatok azok elég furák voltak mint Vodafone 845 vagy X8, ezeket ismerem és ha cserélnék akkor minimum 1:1be megfelelő értékűre.
Azután volt aki 3g-t ajánlott de nem almázok és egy X10et is szerettek volna adni. Utóbbi jól hangzott csak a postai cserébe nem mentem bele.
Végül a Motorola Defy mellett maradtam. Mindig is ki akartam próbálni egy Strapafont, főleg hogy ez megfelel olyannak amit én szeretnék. -
Garsza
veterán
válasz
gamek!ller #38378 üzenetére
ha leformázom tehetem NTFS re a telefon felismeri? vagy Fat32 kell
-
haxxika
senior tag
válasz
gamek!ller #38364 üzenetére
Nem fog
Ugye ilyenkor mindenemnek vége ami a telómemóriában volt? Gondolok ilyenekre mint névjegyzék, stb.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
gamek!ller #38353 üzenetére
Mi történt?
-
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller #38353 üzenetére
Szerintem búvárszivatyúnak nem lesz jó, azt egy okostelefon sem tudja. De ha sokat úsztatod, akkor telefonnak sem lesz jó sokáig!
Bár a droidos Defy-re lehet van búvárszivatyú alkalmazás. -
anrab
addikt
válasz
gamek!ller #38270 üzenetére
"Elküldtem 3 ó betűt a barátnőmnek.
Le van zárva a billentyűzet és nadrágban tudok...
Azt sem értem, hogy érzékeli."
Én sem tudom/OFF]
-
Varszegig
veterán
válasz
gamek!ller #38270 üzenetére
ez inkább az erotika rovatba tartozik azt hiszem
-
TomWexX
addikt
válasz
gamek!ller #38176 üzenetére
Én is a te beparázásod óta tudom csak.
(+többen is írták azóta ugyanezt)
Egyébként az én preconfigomnál se indult újra magától. -
s4tch
veterán
válasz
gamek!ller #38048 üzenetére
Nehéz?!
-
Polllen
félisten
válasz
gamek!ller #38048 üzenetére
Segítek a döntésben. A legújabb bada feature, hogy az új kies látja a telefonom, mindent tudok csinálni, kivéve programot telepíteni a telefonra...
-
Varszegig
veterán
válasz
gamek!ller #37905 üzenetére
sajnos ez a bug nekem is előjön 1-2 hetente
-
appel
őstag
válasz
gamek!ller #37903 üzenetére
van benne némi igazság, de:
otthon van internet és persze wifi, munkahelyen van internet és wifi, és ha útközben kell valami, akkor van mobilinternet, de laptop-usb stick kombinációban...ebben az esetben egy majdnem feleslegesen jelentkező költség lenne még a telefon sim-re is aktiválni egy mobilnetet...szerintem...
-
EAndrew
aktív tag
válasz
Kicsit tényleg túlzás volt a két készülék összehasonlítása
. Egyébként szerintem meg érthető hogy miért vannak olyanok akik nem fizetnek elő netre, lásd: adott egy céges előfizetés + telefon amit az egyén megkap a munkahelyétől. Mivel kap telefont és előfizetést ezért nincs másik előfizetése mert ha már fizetik neki akkor ő minek tartson fent másikat. Viszont felmerül benne az igény egy értelmesebb telefon iránt, amivel azért a telefonáláson kívül mást is lehet csinálni, ezért beszerez például egy wave-t, amivel tud fényképezni, videózni, esetleg út közben a céges doksikat betekintésre magával vinni. Na itt jön a lényeg: a cég nem fizeti a netet, mert az eredeti céges telefon azt nem képes kezelni, sőt még le is tiltják az ilyen lehetőségeket központilag. Az emberkénk viszont szeretné használni azt a rengeteg finom kis alkalmazást amit a bada nyújt neki, frissíteni azokat, erre ott a wifi. Na szerintem így érthető a szituáció
.
-
Viktojka
tag
válasz
gamek!ller #37904 üzenetére
Szerintem nem normális. Nekem éjszaka 1-2%-ot szokott merülni ( 1 e-mailt szinkronizál óránként, reggelre általában mindig van levelem).
Most látom, hogy meg van a probléma forrása.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Akkor ez az ok, valami beragadt.
-
TomWexX
addikt
válasz
Az nem a push miatt van, mert nálam nem ugrál a proci.
-
gamek!ller
őstag
válasz
Hoppá. Nézem itt a CPU kihasználtságot, állandóan 15 és 40% között ugrál pedig nincs megnyitva semmi. Azanyád. Sorry, hogy egymás után 3hsz.
-
TomWexX
addikt
válasz
gamek!ller #37862 üzenetére
De minek is használod az exchange-t ha ott a push?
(#37864): Gondolom egyből az exchange-et állítottad be nem? Mert ugye a push funkció a sima email fiók megadásánál kínálkozik fel.
-
TomWexX
addikt
válasz
gamek!ller #37859 üzenetére
Hard resettel, vagy preconfiggal.
Hogy érted az exchange-et? Mert ugye a prem.soc.hub-nál van push mód, én azt használom nem az exchange-et. -
anrab
addikt
válasz
gamek!ller #37854 üzenetére
én is rajta hagyom éjszakára majdnem minden nap.
egyszer még az elején volt nekem is ilyen.
be van ragadva valami amit nem mutat a feladatkezelőben.
aksi ki-be. a kikapcs. nem segített.
akkor tájt szórakoztam a GPS-sel. lehet abból nem lépett ki rendesen csak nem mutatta. az nagyon tudja enni az aksit. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gamek!ller #37405 üzenetére
is, többek között!! de ez most nem ide tartozik...
-
szimike79
őstag
válasz
gamek!ller #37398 üzenetére
Azért a pénzért egyértelmű hogy a navit kell megvenni. Azt csak arra találák ki, főleg ha sűrün használod. Alkalmi navigációra jó a teló is, nálam legalább is a próbaidő alatt jól működött mikor kipróbáltam, de a licenszet nem vettem meg.
-
TomWexX
addikt
válasz
gamek!ller #37108 üzenetére
Lenne az 5-6 nap is...
A net a legfőbb aksi zabáló. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
gamek!ller #37102 üzenetére
Semmit.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
gamek!ller #37102 üzenetére
Semmit. Általában mindig mindig be van kapcsolva nálam a mobilnet, de az MSN-t már igazából nem nagyon használom/használjuk (az én korosztályom), inkább FB chat, vagy FB-n üzenet. A push meg állandóan megy, az nem is vesz le sokat, azzal nincs gondom.
-
vidékiürge
tag
válasz
gamek!ller #37042 üzenetére
gamek!ller: mert van bármiféle skype verzió? (a java nem ér
)
hmm, van egy nyílt forráskódú játék, a neve OpenTTD. nem akarja valaki átportolni?
szerintem nagyon sokan szeretnék ezt a játékot.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest