- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Nem értem, hogyha egységesít a Samsung, akkor a bada-ba miért nem tudja belerakni azokat a dolgokat, amik a droidon már régóta vannak (bár némelyik csak custommal elérhető), a nem tetszős listán végigmenve:
-profilok vannak
-képernyő felvillantás: be lehet állítani, hogy melyik gombra villanjon
-email widget van -
F-ECT$
titán
válasz
formanekzs #50919 üzenetére
Ez gondolom a 0% áfás ár...
-
F-ECT$
titán
válasz
szimike79 #50864 üzenetére
Jelen pillanatban, sajnos azt kell hogy mondjam, a Wave3 egyetlen ütőkártyája az ára lehet.
Igen, a kezdeti hírek alapján 400-500 Eurósra tippelt ár helyett a 280 eléggé barátian hangzik.
Ezzel a telefonnal, droiddal a fedélzeten, szerintem aratna a Samu.
Azért már nincs akkora hiány jó droidos telefonokból, mint a wave 1 idején, szóval nem lenne olyan nagy durranás, sőt.
-
F-ECT$
titán
válasz
SlyChocolate #50807 üzenetére
A témázás sosem volt gond a wave topicban, sőt
-
F-ECT$
titán
válasz
brendoncsopi #50732 üzenetére
Én meg már láttam a badat és az iost is laggolni...
-
F-ECT$
titán
válasz
the radish #50689 üzenetére
Karma jórészt megválaszolta, de kiegészíteném:
-Ébresztés: van hangerő csúszka. Emelett van intellingens ébresztés is.
-Már most is át lehet méretezni néhány widgetet, de az ics-ben ez a funkció is tovább bővül. -
F-ECT$
titán
válasz
rObika8802 #50477 üzenetére
mien
Én jövő hétre várom.
-
F-ECT$
titán
válasz
szimike79 #50460 üzenetére
Ahhoz szerintem már túl sok pénzt öltek bele, hogy eltemessék.
Vagy kirúgják a bada üzletág vezetőjét, és kidobják az egészet a picsába. A symbianba is rengetek pénzt öltek, mégsincs már sehol.
Mondjuk szerintem sem jött még el a bada vége, sok fog múlni a jövő évi Motorola felvásárlás utáni helyzettől és a szabadalmi perektől.
-
F-ECT$
titán
válasz
the radish #50416 üzenetére
Na és mi változott azóta?
A linkelt hozzászólás alapján az sgs2 érdekes választás:
-nem túl szép
-nincs fémből
-megkockáztatom, hogy kamera/videó terén nem olyan jó, mint a wave
-venni kell rá navit (bár van ingyenes is rá: Waze, google navi)Mondjuk a böngészője összehasonlíthatatlan a wave-ével.
-
F-ECT$
titán
Bonyolultabb, de szerintem a gmail-hez kapcsolódó összes szinkron (névjegy, email, naptár, google+) 1 helyen állítható. A többi szinkron meg akkor indul ha beállítasz neki fiókot (skype, facebook, stb).
-adatforgalom: valóban nincs, de a 3g watchdog többet tud, mint a bada-s alap számláló
-file kezelő: lehet, hogy samsung sajátosság, de van "Saját fájlok" app
-hívásszűrés: tiltólista van alapból, ha erre gondoltál
-hangrögzítő: szintén van alapból ilyen progi, időlimitről nem tudok (lehet, hogy ez is samsung sajátosság)Btw én is úgy érzem, hogy egy átlag felhasználónak jól jönne egy 2-3 órás tanfolyam az első droidos telefon előtt: sok szívástól megmenekülne
-
F-ECT$
titán
válasz
gelbelex #50393 üzenetére
Ez azért eléggé szélsőség. Nem mondom, hogy nincs igazság benne, de azért nem ilyen rossz a helyzet.
Btw ha olyan telefon kellene, amit kiveszek a dobozból és működik, akkor én ios-ben gondolkoznék első nekifutásra. Utána megnézném, hogy hogy áll a wp7, utána jönne a droid (mondjuk valamilyen htc a sense miatt), és csak utána a bada. (Rim üzleti, mostanában jönnek ki csak tapis verziók, de akkor is; meego egyelőre nagy kérdőjel, mint ahogy a symbian is.)
-
F-ECT$
titán
válasz
rObika8802 #50382 üzenetére
Azért látom megragadták a lényeget:
-Samsung Bada operációs rendszer
-4"-es érintőkijelző (480x800 képpont)
-5 megapixeles kamera
-Szélessávú internet (HSPA 14,4 Mbps), Wifi
-Sztereó RDS FM-rádió
-A-GPS-vevőEbből 5 és fél már a Wave 1-ben is így volt, egyedül a nagyobb képernyő nem.
-
F-ECT$
titán
válasz
brendoncsopi #50367 üzenetére
Sok mindennel egyetértek (pl progivadászat) de:
-nálam semmi sem fagy (sgs2)
-fél napnál még akkor is tovább bírja, ha folyamatosan nyomkodod, hasonló használattal a wave sem bírja sokkal tovább
-multi: video lejátszásban pl jobb a droid
... -
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #50275 üzenetére
Én is azt hittem, hogy a wave után nem kell még 1 Samsung termék. Aztán rájöttem, hogy csak a bada nem tetszett. Így adtam egy esélyt az Sgs2-nek és nem bántam meg.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
rObika8802 #50137 üzenetére
"azt ígérték ,hogy ... a Bada jobb lesz mint a WP7" - Ki és hol ígért ilyet?
Btw darabszámban egyelőre veri
-
F-ECT$
titán
válasz
mrhitoshi #50108 üzenetére
Innen látszik milyen kispályás a bada. Egy sgs2 custom rom 1 nap alatt több letöltést produkál.
Binyi01: A túllihegéssel is egyetértek, de aki nem próbálta a beta romokat, annak a 2.0 és a vele együtt elérhető néhány új app biztosan okoz majd kellemes perceket. (Emlékezz rá mi volt itt az első 2.0-s romok megjelenésekor.) Aztán majd jönnek a hibák/hiányosságok, és akkor derül majd ki, hogy a Samsung továbbra is szarik-e az egészre, vagy azért legalább havonta kiad majd 1-1 új verziót.
-
F-ECT$
titán
válasz
gelbelex #50027 üzenetére
Igen, a kevés appon kívül az (is) a baj a bada-val, hogy az apróságoknak tűnő javítások nem készülnek el. (Sőt ezt szerintem nem is tekintik a samsungnál hiányosságnak, ők ezt így akarják, szokd meg.)
A droidon egy csomó custom rom van, ergó ha nem tetszik pl, hogy csipog az akksi lemerüléskor/feltöltéskor, vagy hogy hangja van a fényképezőnek, vagy hogy nem tudod a beszélgetést felvenni, vagy csak nem tetszik, hogy az akku kijelzéskor nincs ott a pontos %-os érték, vagy akármi, akkor feldobsz egy custom romot, és nem kell várni a samsungra.
-
F-ECT$
titán
válasz
samsung1920 #49741 üzenetére
Igen, ez nem okostelefon
Talán a 2.0 után már rá lehet fogni
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #49278 üzenetére
Nem feltétlenül az. Nekem otthon van wifim, viszont a meló helyen nincs, így ott 3g-n folyik minden. 500 MB-os net csomagom van, múlt hónapban a mini 1 GB-os eredeti méret helyett 100 MB-ot forgalmazott. Emelett más is eszi a keretet (market, levelezés, skype, gtalk, stb), így a hónap végére általában 400 MB körül elfogy, ami a mini nélkül bőven 1 GB felett lenne.
-
F-ECT$
titán
WP7-re sincs natív opera mini.
-
F-ECT$
titán
válasz
samsung1920 #49132 üzenetére
Bada 2.0-val.
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #49075 üzenetére
Eddig sem volt baj a használhatósággal, csak az appok kevesebbek (jóval), mint Androidon.
Hát azért nem csak az extra appok hiányoztak, hanem az alap funkciók terén is voltak/vannak hiányosságok.
Az akkuidő annyival jobb badás készülékeken, hogy Androidos társaink nem hisznek nekünk.
Semmivel sem jobb, ha az androidos készüléket is lebutítod annyira, amennyit a bada tud. (Az SGS 2 topicban páran szinte csak telefonnak használják a készüléket, így 6-7 napot is elmennek.) Ha meg intenzíven használod, akkor a wave 1 is lemerül kb 5 óra játék után, ennyit az SGS (1/2) is tud.
Lagolás pedig szintén az Android vele járója leginkább, itt szinte ismeretlen fogalom.
Az alap rendszer tényleg képes apróbb lagokra, de ezt a launcherek jórészt javítják. És a wave-en is találkoztam laggal, pl mikor a zenék vagy a névjegyek között lapozgattam, pedig ezek beépített appok.
ui.: Ha valaki nem tudná: mindkét rendszert használtam, tapasztalatból írtam ezeket.
-
F-ECT$
titán
válasz
szimike79 #49035 üzenetére
Ezért írtam, hogy "attól függ". Az, hogy "intenzív használattal elmegy 2 napot" kb semmit sem jelent. Konkrét adatok alapján tudja valaki eldönteni, hogy elég-e neki, vagy nem. (A 15-20 hívás jelenthet 15-20 vagy 75-100 percet is, ez sem túl pontos meghatározás.)
Mondjuk én 60% alatti töltöttség esetén már nem indulnék neki az adott napnak, szóval kb minden nap töltök.
-
F-ECT$
titán
válasz
leslieke #48725 üzenetére
"Az viszont igaz, hogy az emulátor megölheti a Badát."
Ez kétélű fegyver. Egyrészt jó lenne a felhasználóknak, mert lenne sok app (bár kérdés, hogy a fizetős appokat hogyan tudná kezelni); másrészt meg a fejlesztők azt gondolnák, hogy minek natív bada appokat fejleszteni, ha úgyis ott az emulátor.
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #48709 üzenetére
Most olvastam, hogy ezekkel a QR kódokkal nem árt vigyázni, mert bármilyen url-t bele lehet kódolni, ergó kártékony oldalra is lazán el tud vinni.
-
F-ECT$
titán
válasz
SlyChocolate #48698 üzenetére
Na és mennyi?
-
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #48572 üzenetére
Tudod: jön a bada 2.0
-
F-ECT$
titán
válasz
wertigo1984 #48094 üzenetére
Egyelőre nem.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
wertigo1984 #47769 üzenetére
Pc studio helyett kies van. Szidni fogod
-
F-ECT$
titán
válasz
wertigo1984 #47762 üzenetére
Route 66 van alapból rajta, térképet a pc-s kliens segítségével tudsz tölteni rá.
Normál használat: 2-3 nap, de ez eleinte a sok nyomkodás miatt inkább csak 1 nap lesz.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest