- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Fantomas80 #44295 üzenetére
Na ja, S8500-nál tutti így van, de mintha S8530-nál is így lett volna eddig...Arra korábban sikerült rájönnöm, hogyha rámegyek a háttértárra, akkor feldob egy kis ablakot egy figyelmeztetéssel meg egy "bezár gombbal". Na most ha nem megyek a bezárra, hanem úgy csatlakoztatom géphez, akkor mass storage módban csatlakozik.
-
rizso
addikt
válasz
Fantomas80 #44292 üzenetére
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Fantomas80 #40144 üzenetére
Azért nem!
De eddig nem ugrált. Ez elvileg egy frissítés, ami azt jelenti hogy jobb. De ha jobb, akkor nem kéne ugrálnia a CPU-nak, ami amúgy nem zavarna egyáltalán, csak jobban meríti az akksit. De már leszarom.
-
Varszegig
veterán
válasz
Fantomas80 #39131 üzenetére
myexplorer. az egy jó prgram.
-
Teaway
veterán
válasz
Fantomas80 #39122 üzenetére
Igen. Tesztelve.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fantomas80 #39012 üzenetére
Hogyne lenne olyan mező, csak le kell menni a lista aljára.
-
PofaJenö
senior tag
válasz
Fantomas80 #39012 üzenetére
van csak tovább kell görgetni mert megy tovább is
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fantomas80 #38540 üzenetére
Névjegyek szerkesztésénél legalul van egy Mezők hozzáadása gomb. Ott lehet hozzáadni.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Fantomas80 #32866 üzenetére
Nekem is egy sz@r (
) Kingston jutott elsőre, de kicseréltem egy Silicon Power kártyára. Nem bántam meg a cserét.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fantomas80 #32878 üzenetére
A kártya sz@r, cseréld ki és megoldódik a problémád.
-
ABal
őstag
válasz
Fantomas80 #32878 üzenetére
Lehet, hogy a te kártyád tényleg hibás, de ne általánosítsd ezt az összesre!
Egyébként már előtted is beírták ide néhányan, hogy a Wave sz@r, és ők komolyan is gondolták, de ettől még számomra nem igaz.
-
ABal
őstag
válasz
Nálam sincs gond a Kingstonnal, de használtam már Sandisk, Kingmax és Nokia kártyákat is, egyikkel se volt gond eddig.
-
study
tag
válasz
Igen olvastam.Nem a Kingstonnal van a baj hanem a Kínai hamisítvánnyal.
-
Speedy86
aktív tag
válasz
Fantomas80 #32860 üzenetére
Köszi az infót! Akkor mit vennél?
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
Fantomas80 #29122 üzenetére
Milyen érdekes, hogy megint ezzel a kingston márkával van gond.???
Sokadjára!
Én csak megpróbálnám a dolgot más márkával is.
Egyáltalán nem biztos, hogy a wave a szar! -
study
tag
válasz
Fantomas80 #29122 üzenetére
Nekem is ilyen van,még soha nem produkált hibát.
-
szimike79
őstag
válasz
Fantomas80 #27804 üzenetére
Ennyire azért nem vagyok ellene. Nem rossz készülék, csak amilyen felhajtás van körülötte, és egyesek elvakult imádata, na attól van hányingerem!
Ez is egy újabb igény, ki mire használja alapon.
Végül is céltáblának is jó.
-
Janoex
tag
válasz
Fantomas80 #27804 üzenetére
nagyon komoly
-
ProdyG
őstag
válasz
Fantomas80 #24802 üzenetére
manapság nagyon sok embernek van microSD karija, telefonban, fényképezőben stb.... nem a boltba kell menni próbálgatni, mert ott nem lehet, hanem barátokhoz ismerősökhöz.
meg úgy látom itt a legtöbb embernek Kingston-a van, vagy azzal próbálkozik, nekem 2 Kingston-ból egyse volt jó, midnkettővel megszakadt a felvétel. De Kingmaxxal eddig 2/2.
ha van lehetőségetek próbáljatok ki egy Kingmaxot. persze lehet, hogy nektek az lesz rossz, minden lehet.....
én bontatlan Kingmaxot vettem itt a PH-n, 8GB class6, 3500ft-ért. és teljesen jó. -
peterk
senior tag
válasz
Fantomas80 #24802 üzenetére
Próbáld letesztelni HD tune pro-val. Van neki egy "benchmark" és egy "error scan" funkciója. Az error scan-ben a teszt végén meg tudsz nézni egy "speed map" grafikont, ami elvileg megmutatja, hogy a kártya mely részeiről milyen sebességgel tudsz olvasni. Igaz, neked írás teszt kéne, hiszen a videofelvétel ír, de talán az olvasásnál is látszik, ha valahol gyengébb a kártya felülete.
A probléma az, hogy ezek a hozzánk eljutó class x minősítésű kártyák sajnos olyanok amilyenek, és elég sok példány nem tudja az egész felületükön produkálni az előírt sebességet. Ez ránézésre észrevehetetlen, a kártya működni látszik, de hiába lehet a felületének 99%-ra írni 5-8mbyte/s sebességgel, ha van néhány szektor itt-ott, amire lassan tud csak írni. Ha a kamera szoft íráskor pont ilyen szektorra írna, akkor leáll/akad a felvétel. Valószínűleg a kamera szoft bufferelése is lehetne jobb (nagyobb bufferrel dolgozhatna), de ezt csak tippelem, nem tudom hardver/szoftver szempontból mi lenne lehetséges és mi nem. De ez a lényegen nem változtat: 720P felvételhez olyan kártya kell, amin nincsenek ilyen belassuló/gyengébb szektorok.
Szükségmegoldáként esetleg meg lehet próbálni azt, hogy odateszel valamit az ilyen szektorra. Pl. hagyd ott a félbeszakadt felvételt, és úgy próbáld, hogy meddig bírja. Ha szerencséd van, akkor csak egy ilyen szektor van a kártyán.
-
ferke170
tag
válasz
Fantomas80 #23565 üzenetére
Én itt láttam, nem olcsó!![link]
-
MerLinh
senior tag
válasz
Fantomas80 #23565 üzenetére
hát márka szervízben így müködik, én is dolgoztam márka szervízben igaz laptopban, de a lényeg hogy samsungtól rendelik minden esetben az alkatrészeket, nekik nincs raktáron, és a samsungtól szerintem nem olcsó, ha az én tapasztalataimat nézzük és arra rájön a munkadíj is lehet.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fantomas80 #23551 üzenetére
UK Appstore -> Games -> Action: [link]
-
Varszegig
veterán
válasz
Fantomas80 #23197 üzenetére
az i8910 hd-n volt ilyenem, utáltam, egy idő után letéptem a francba.
-
KlinkerDR
csendes tag
válasz
Fantomas80 #23199 üzenetére
Én is ezt használom és nagyon jól bevált!
Black Dragon fórumtársnál jó áron be lehet szerezni. -
Lotusomega
senior tag
válasz
Fantomas80 #22615 üzenetére
Egy bajom van vele, gyűjti a sok szöszt, és a feketén az furán néz ki, amúgy minőségi cucc..
Más, tegnap a speedshopban ha már ott voltam, végignyomkodtam az ottk iállított telefonok nagyrészét, és elég szép repertoárjuk van, ájfóntól kezdve N8-on át, Htc hegyek minden volt ott, és azt kell hogy mondjam, hogy 2 darab telefon jött be az összes közül, a többi az nagyon csalódás volt, ez a kettő pedig a Desire HD, illetve a Nexus One, ez a kettő nagyon brutál telefon, nagyon tetszettek, annak ellenére hogy nem vagyok android párti, ezeket elfogadnám, jah és végre fogtam és kipróbáltam élőben WP7-es telefont, asszem a Mozart volt kirakva, érdekes az a rendszer, nekem inkább tűnik kézikonzolnak, vagy médialejátszónak mint telefonnak, érdekes rendszer, viszont tényleg gyors volt és szép a kijelzője.
Na szóval aki cserélné a Desire HD-jét Wave-re az ne habozzon megkeresni -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fantomas80 #22515 üzenetére
Letesztelem én is. 1280x720, kiváló minőségre állítva 217 M és 2:30 hosszú a felvétel. Akadás mentesen vette fel és játszotta le. Kingston 16 GB Class2-es, telefonnal formázva. HW 1.0, a kamera fw frissítve.
-
creed2
csendes tag
válasz
Fantomas80 #20910 üzenetére
Szia!
Segítséged kérném...
Hol találtál re erre: Kies 1.5.3 10093_82 ??? Elküldenéd a linket?
Szeretném én is vissza állítani korábbi verzióra a Kiest.
Köszönöm.
Gyula -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fantomas80 #21342 üzenetére
MyExplorer
-
Varszegig
veterán
válasz
Fantomas80 #20939 üzenetére
nálam 2 nap hétköznapi használatban. azaz reggel 8-tól este 6-ig push mail, wifi bekapcsolva forever, 3g bekapcsolva forever (kivéve külföld), bt megy állandóan, kocsiban a kihangosítóról le/föl kis netezés, sokszor elég sok hívás, sms, nyomkodom, ha kedvem tartja, appokat kipróbálok, amit fennhagyok használom is, néha a gyerekem need for speedezik
Így 2 nap.
Hétvégén, nyugi van, alig hívnak, én sem hívok, sms 1-2, nincs push, net is alig, nagy így elmenne tán még 5 napot is. de wifi, 3g, bt ilyenkor sincs kikapcsolva.És LIKE
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fantomas80 #20923 üzenetére
Nem kötelező a kamera fw-t frissíteni.
A kamerafrissítés lépései:
1. Gépeld be * #197328640#
2. Válaszd ki az menüpontokat a következő sorrendben 6->3->2, majd várakozz.
3. A telefon jelzi ha készen van a frissítés.(#20926) TomWexX: persze, ajánlott, de nem kötelező.
-
Varszegig
veterán
válasz
Fantomas80 #20923 üzenetére
jf1-ről igen, ahhoz képest sokat változott a kamera fw is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Fantomas80 #20913 üzenetére
Aha, köszi. Akkor még nincs újabb verzió.
-
Varszegig
veterán
válasz
Fantomas80 #20913 üzenetére
a jf1-ről erre nagyon érdemes
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Melyik fw-re lehet frissíteni?
-
Varszegig
veterán
válasz
ez hasznos infó volt sokaknak, mert pár napja pont ez a kérdés merült fel. köszi
-
csabám
addikt
válasz
Fantomas80 #8713 üzenetére
Jó kemény. . .
-
AS
félisten
válasz
Fantomas80 #8713 üzenetére
LOL
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest