- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
San398
őstag
Lehet, hogy csak nekem új , CD Ripper a Kies-ben:
-
San398
őstag
válasz
SlyChocolate #50646 üzenetére
-
San398
őstag
Aki frissített a KK5-re az melyik Multiloadert használta?
-
San398
őstag
Lassan mindenki elpártol a Bada-tól?! Mennyi Wave tulaj van még itt aki nem gondolkodik új nem Bada-s telefon vásárláson?
mod: Bevallom én is gondolkodom valamelyik xperia-n.
-
San398
őstag
válasz
mrhitoshi #50290 üzenetére
De örülhetnél ha lenne wave3-ad mert akkor tolhatnád is fel a multival!
Így meg csak reménykedhetünk, hogy még az idén nekünk is jön egy véglegesnek mondott firmware.Így elnézve, hogy a wave3-ra az IFA-n való megjelenés után mennyi ROM jött ki kétlem, hogy wave1 és 2-re is készen lenne a 2.0
-
San398
őstag
válasz
AirWin1987 #50265 üzenetére
Igen, hiába van a kézikönyv nagyon kevesen olvassák el!(nem csak telefonnál van így)
-
San398
őstag
Samsung Mob!lers program
"A Samsung kiválasztotta hazai nagyköveteit, akiknek év végéig fognak blogolni a mobilos világról és a Samsung újdonságairól."
Kíváncsi leszek mi sül ki ebből!
" Az asztalnál végül én foglaltam helyet, így kiválóan tudtam manipulálni azt, hogy a több száz jelentkező közül végül kikből legyenek nagykövetek." Ehelyett a "manipulálni" szó helyett találhatott volna a cikk írója valami jobbat! Ez így kicsit furán hangzik, sok embernek erős negatív érzése támad e szó hallatán! -
San398
őstag
Ingyenes logikai játék minimum Bada 2.0-ra ClassicLines2
mod: Az első fecske??
-
San398
őstag
Lassan csak eljön a 2.0. Lehet hogy a Mikulás, a Jézuska vagy esetleg a nyúl hozza!
-
San398
őstag
válasz
Hachiko95 #47996 üzenetére
Ez nem semmi letöltési mennyiség! Mi lesz ha a telefonon lévő Apps-ban kell valamit megkeresni, hogy telepítsd a telefonodra?
Megőszülsz mire megtalálod!
Kies-nél egyszerű mert ott ki lehet törölgetni a letöltött appokat ha nem kell már, de mobilon nem.
Gratulálok a nyereményedhez! -
San398
őstag
válasz
leslieke #47725 üzenetére
OK, hogy csak ehhez férnek hozzá de kinek kell ez?!!
Maximum akkor lesz értelme ha az első példányok a Wave3-ból valamilyen alacsonyabb verziójú 2.0-val jönnek ki!
mod: Ja és hogy volt azzal amikor azt írták a Samfirmware-s srácok, hogy nem jön új béta Wave1 és 2-re mert a Samsung figyeli őket! Akkor most a Samsung szemet hunyt?!
-
San398
őstag
válasz
bokrosolajos #47696 üzenetére
Soha nem láttam még ezt az állapot jelző ikont!Eléggé olyan a kinézete mint valami szinkronizációnak.
mod: A kézikönyv nem említi ezt az ikont. Valami külső programé lehet esetleg?
-
San398
őstag
válasz
bokrosolajos #47693 üzenetére
Rakhatnál fel egy képet arról a "Trabant" jelről, kíváncsi vagyok rá mi lehet az!
-
San398
őstag
válasz
mrhitoshi #46679 üzenetére
Engem is utol ért a Kies nyűgje
Teljesen mindegy, hogy régebben letöltött, ma letöltött, fizetős vagy ingyenes alkalmazást próbálok újratelepíteni mindig ezt a hibaüzenetet adja a Kies. A saját Wave 1-en kívül soha nem volt más telefon csatlakoztatva a Kies-hez.Kies törlése -> registry takarítás- > kies újratelepítése se segített
-
San398
őstag
Én igen is szeretem a Wave-t a Bada-t a Samsungot a Kies-t és az 1.2-es softot és nem érdekel ki mit mond!
Ja és várom a Bada 2.0-t meg a Wave 3-at! OFF, UFF
-
San398
őstag
válasz
TomWexX #46584 üzenetére
Úgy emlékszem aki panaszkodott a kies-re Win7 64bit rendszere volt.
leslieke: Akkor már inkább ez, ráadásul ingyenes 250+ Solitaire Collection
-
San398
őstag
válasz
unrealnoise #45262 üzenetére
Az Xperia ray nekem bejön! Az N9 meg úgy néz ki mint valami gagyi ipod clone!
-
San398
őstag
válasz
bokrosolajos #44886 üzenetére
MM-ban láttam pár hete 64-ért ugyan csak Wave II-t
-
San398
őstag
Nem tudod beállítani, mindig a telefonon lévőket adja be.
szokegergely Nem kell kitölteni a Connection-nél semmit, csk létrehozol egy üreset pl. Connection01 néven(ezt ajánlja fel)Akkor érdemes kitölteni helyesen ha szolgáltatónál van net előfizetésed is.Én az üres Connection01-et rendeltem mindenhez hozzá és simán megy minden WIFI-n.
-
San398
őstag
Fent van az új SW de egyenlőre semmi újdonságot nem látok a KH1-hez képest.
-
San398
őstag
válasz
Endruboy007 #44381 üzenetére
Wave I-ben ki kell nyitni az ajtaját a kártya foglalatnak, el kell csúsztatni a felső fém lemezkét.Gondolom így kell Wave II-nél is !És rá van írva a fém lemezre, hogy merre nyílik és merre záródik!(de lennie kellene ott a kártya mellett kis képnek ahol le van rajzolva a nyitás)
Binyi01: ha jól tudom KH2-nél van ez az expired hiba
-
San398
őstag
válasz
Endruboy007 #44282 üzenetére
A telefonon is kell hely a programok telepítéséhez!
-
San398
őstag
2.0-ban (S8500XPKH1) hol tudnám kitörölni a WL Messenger beállításait? Beállítottam auto sign-re és most nem jelentkezik be.Legelső indításkor bejelentkezett azóta ha elindítom kb. 10 másodperc után olyan mint ha bezáródna magától, de a task manager-ben látni hogy fut.
-
San398
őstag
válasz
Goldmen75 #44225 üzenetére
Szerintem: Plants vs. Zombies
-
San398
őstag
válasz
formanekzs #43623 üzenetére
Szerintem az R66 majd akkor fog 100% működni ha kijön a hivatalos 2.0
-
San398
őstag
Nem tudtam ellenállni a 2.0 csábításának és az éjjel feltettem.Tetszik bár még szoknom kell hogy sok mindent másképp kell és máshol találom meg a régi funkciókat.Vagy nem találom! Hol tudom a hang profilokat beállítani?MMS. internet beállítások?
-
San398
őstag
-
San398
őstag
válasz
rObika8802 #42299 üzenetére
Várom az eső benyomásokat az új beta-ról!
-
San398
őstag
válasz
szimike79 #42258 üzenetére
Hidd el előbb utóbb hozzászoknál az angolhoz!
TV-ket javítottam és az angol nyelv volt az alap mindegyiknél.Többször hoztak be javítani magyar nyelvre állított készüléket és át kellett állítanom angolra mert a magyar nyelvű menüben sokszor nem találtam azt a funkciót amit az angolban azonnal tudtam hol van! -
San398
őstag
Nem tudja valaki hogy meddig lesz karbantartás a mysamsungwave.hu-n?
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest