- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #50738 üzenetére
Nem írnak kompatibilitásról más VoIP rendszerekkel.(viszont azt írják, hogy platform független!) Ebből gondolom, hogy a másik félnél is fent kell hogy legyen a Video Chat. Amíg nem jön ki badára más megoldás, addig ez is megteszi
Egyszerűen használható, működik Wi-Fi és 3G/4G hálózaton is.
-
consono
nagyúr
válasz
F-ECT$ #50463 üzenetére
"A symbianba is rengetek pénzt öltek, mégsincs már sehol." ez így azért csúsztatás, mert él és virul, több nagyobb frissítés is kijött hozzá azóta, hogy bejelentették a halálhírét (anna, belle) és legalább még kettő várható. 2012-ben pedig még biztosan jönnek ki új Symbian-os mobilok, de nem kizárt, hogy utána is. Ráadásul talán 2015-ig van rá support, meg fejlesztések, ami mobilos téren az örökkévalóságot jelenti...
-
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #50399 üzenetére
Eleve a konfigurációs panel bonyolultabb(igaz, hogy kezdő droidos vagyok). Sokáig keresgéltem, hogy a rengeteg szinkronizálást és netes kapcsolódást letiltsam.
a) pl. adatforgalom számláló telefonos hálózaton, file kezelő, hívásszűrés
b) jó minőségű hangrögzítő, ami nem időlimites (még most se találtam megfelelőt)
(Nem kizárt, hogy a felsorolt alkalmazások gyárilag benne vannak a droidban, csak én nem találtam meg)
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
válasz
F-ECT$ #50163 üzenetére
Tapasztalat. Láttam már eleget az SGS2-t ahhoz, hogy ilyet írjak róla. Engem nem győzött meg, a műanyag meg szerintem egyenesen rémes, főleg a hátlapja.
Szép lenne az a Super Amoled+ akkora felbontással is, de nem akkora helyen. Az meg, hogy megkapja, az egy dolog. Én csak azt mondtam, hogy nem ebben évben fog megtörténni.
-
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #49704 üzenetére
-Összességében szerintük nem egy nagy előrelépés a 2.0. A design tetszik nekik, de a szoftveres fejlődést kevésnek tartják. Az i9001 Galaxy Plus-al sorolják egy kategóriába, bár annak műanyag burkolatát hátrányként említik. Cserébe a szoftveres képességekben és szolgáltatásokban a Plus a nyerő.(szerintük)
ITT található a teljes és részletes tesztjük, rengeteg képpel és fotóval.-A tesztképeket elnézve, a fényképező hozza az elődök színvonalát
A HD videók már nem annyira meggyőzőek, de teljesen vállalható ezeknek a minősége is.
-
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #49157 üzenetére
"Működik a java és a flash rendesen." Ezután pont van
A következő mondatban:"Szerinte közelít az iPhone böngésző színvonalához."
Egy szóval se írta senki, hogy az iPhone böngészőnek lenne flash támogatásaDe te ezt nagyon is jól tudod, csak gonoszkodsz egy kicsit (mert rossznak lenni jó)
-
szimike79
őstag
-
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #48746 üzenetére
Azért az SE androidos menüje köszönő viszonyban sincs a Samsung (androidon is használt) TouchWiz felületével.
A galaxy család viszont megkapta:
"az Android egész felhasználói felületét átszabták az új platformjuk képére, már a képernyőzár feloldása is az ott ismert megoldással történik, amit tetéz a dinamikusan állítható, hétben maximalizált oldalszámú készenléti képernyő, melyre nem meglepő módon widgeteket, parancsikonokat és mappákat rakhatunk ki." Tehát lényegesen könnyebben igazodtam volna el, ha ezt a felületet kapom kézbe az Arc esetében is. De tényleg nem akarom túlragozni a témát. Mindkét rendszer jó, csak a felhasználóknak kell az igényeiknek megfelelő döntést meghozni. -
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #48627 üzenetére
Minden kezdet nehéz
Majd összefoltozzák azt jó lesz. (vagy nem
)
consono
Ha már ennyi ideig húzzák az új modellek és a 2.0 megjelenését, igazán kibírhatták volna ChatOn nélkül is a megjelenésekig. Addig is csiszolhatták volna még egy kicsit. Ha jól látom lenne még mit javítani rajta... -
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #48623 üzenetére
A ChatOn szerintem kimondottan a bada miatt készült. Az összes többi rendszerre van már jól működő chat (hang+video funkcióval) szolgáltatás. Ezek mellé önmagában elég nehéz lesz betörnie a sansungnak. Viszont a badára még nincs ilyen szoftver. Ezért kellett volna az új badával indítani a ChatOn szolgáltatást. Össze tudták volna kapcsolni a saját chat szolgáltatásukat az új rendszer megjelenésével. Multiplatform alatt hamar összejöttek volna az ismerősök a ChatOn kapcsolaton keresztül. Ezzel a badának segítettek volna a népszerűsítésben. Ez egy lehetőség lett volna a samu részéről, amivel sajnos nem éltek
Reklám marketingből bevéshetnek egy bazi nagy egyest
-
consono
nagyúr
válasz
F-ECT$ #48583 üzenetére
Én sem hiszem, hogy lesz nagy változás, bár a kisebbik új Waveken feltűnt animált hátteret még belepakolhatják, ha akarják.
bokrosolajos:nem annyira az appokról van szó, nincs igazán időm foglalkozni velük (sok a meló, meg bármelyik pillanatban itt lehet a kölök), inkább arról van szó, hogy már egy éve nyúzom a telót és lassan nem nyújt semmi újat...
-
bokrosolajos
őstag
válasz
F-ECT$ #48574 üzenetére
Már egy fél éve jön a bada 2.0
peter_k: ha adatforgalmat generál a készüléked, akkor ahhoz semmiféle trükkre nem lenne szükség. Anélkül viszont ugyanott vagy! A csodamódszer pont ugyanannyi ideig működőképes, mint előtte, amíg be nem fixálta a műholdakat. Előnye csak annyi, hogy amikor benyomogatod, akkor lefrissíti az idő szerinti pozíciókat, ettől hamarabb talál, de minden egyes esetben meg kell tenned 2 naponta, ha prompt navigálásra vágysz
De szerintem még úgy is lehet bármi, makrancos a kicsike lelke -
Hanz
tag
válasz
F-ECT$ #47810 üzenetére
A minőségi ház az csodás volt. Leesett egy párszor, de egy év után sehol egy karc nem volt. Mikor valaki kezembe nyomja a plasztik telefonját hogy nézzek meg valamit, hát elég gagyi érzés. A telefonon játszottam, filmeztem, zenéket halgattam, fényképeztem, emaileztem, néha neteztem. Ndrive11 is meggyőzött. A 2.0 bétát is kipróbáltam, az is tetszett. Wave1-et már nem vennék, inkább haladok a korral és 3-ast veszek. Habár külsőleg nem olyan szép mit az előd, meg nincs fizikai gomb, vagyis csak egy, meg kameragomb, de erősebb a proci meg tobb RAM van benne. Valószinű az üzemideje jóval roszabb lesz. Na meg a badát megszoktam:
-
wertigo1984
őstag
válasz
F-ECT$ #47763 üzenetére
az "eleinte a sok nyomkodás miatt inkább csak 1 nap lesz." igaz, mert állandóan nyomkodom...
már csak az a kérdésem, ha pc-vel kötöm össze, kell a pc studio? Ha igen, azt is le tudom-e tölteni? (Nokia párti voltam 10en pár évig, de elpártoltam tőlük...lassú böngésző, sok fagyás...)
-
Attelah
tag
válasz
F-ECT$ #47450 üzenetére
Valamilyen szinten igazad van, mert volt egy link ami külső fórumra irányít és onnan lehet térképeket csemegézni. De az hogy ingyenesen szerezzük be az NDrive 11-et és bírjuk működésre korábbi típus felhasználásával sztem nem warez. Sőt! Ezt mind a Samsung Apps-on belül végezzük, úgy ahogy a rendszer megengedi. Sehol sem kell hekkelni csak követni az Apps utasításait.
Szemétládább dolognak tartottam anno az 1400 Ft-os utalványért csináljunk 1400 db e-mail címet, de ezt is engedte a rendszer.
Magyar ember ésszel él! -
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #47354 üzenetére
Kizártnak tartom a Wave III 100.000 Ft fölötti bruttó árát. A Samsung részéről egyenlő lenne az öngyilkossággal. Kb. a mostani Samsung Galaxy S Plus hardveres kategóriája. Ennek az árához kéne belőni a Wave III-t, egy kis plusszal az újdonság miatt. Ez br. 90-100 közötti árat jelentene. Két hét múlva meglátjuk
-
ABal
őstag
válasz
F-ECT$ #46965 üzenetére
Én is a saját káromon tanultam meg, amikor nem akart elindulni.
És ilyenkor az embernek első gondolata, hogy B+ a hülye telefon elvesztette a 3G-t vagy elállítódott valami.
Aztán kiderül, hogy szolgáltatói meglepetés.Én is rákérdeztem, hogy ez miért változott meg, mert azelőtt mintha nem így lett volna. Erre azt mondták, hogy nagyon megnőtt az adatforgalom és így egy kicsit pihenhet a rendszer.
-
appel
őstag
válasz
F-ECT$ #46489 üzenetére
őőő, ilyen jó kis mobilarena appot ne is akarjon senki badára....
igazából semmi értelme, ugyanaz, mint egy rss hírolvasó progi...bár végre meg lehet vele nyitni a cikkeket az alkalmazáson belül is, ami sajnos a full html oldalt nyitja, nem is mobilos vagy valamilyen csökkentett adatforgalom kímélő oldalt...ott persze nincs multitouch sem, szóval felejtős app...bár legalább van, és fejlődik... -
szimike79
őstag
válasz
F-ECT$ #46438 üzenetére
Független árakkal annyira nem vagyok képben, de a 120 ezer kicsit sok lesz érte. Kíváncsi leszek T-nél mennyi lesz előfizuval? Ha ott belövik 70-80 ezer környékére, talán veszik majd. Az SGS Plusz mellett ott az android ebben az árban, de a Wave3 minőségibb cucc lesz anyaghasználatban és dizájnban.
-
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #46412 üzenetére
Szerintem tökéletes a listád. Minden kategória megtalálható benne
A több (és valóban használható) platform jelenlé pedig nekünk kedvezne, mert kialakulna az egészséges versengés. Ez hozhatja magával a minőség/szolgáltatás/árcsökkenés triót, ami nekünk usereknek igazán fontos. Ezért is jó lenne, ha felnőne a Bada a "nagyok" közé. -
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #46410 üzenetére
Amennyiben folytatják az alul árazás politikáját, akkor nagyot fognak ugrani az eladási statisztikák is. Mivel most több szegmensben jönnek ki új badás készülékek (alsó, alsó-közép, felső), ezért várható a szélesebb körben való elterjedésük is. Abban igazad van, hogy a felsoroltak önmagukban nem elegendőek a jövőre nézve. Az embereket elsősorban az árak érdeklik. Viszont az eddig megjelent Wavek ártörténetét alapul véve, jó esélyt látok az új Wave hullám (nagyon hullám
) sikeres népszerűsítésére. Persze az idő lesz majd a valódi döntőbíró mint mindig. Addig is nekünk marad a remény, hogy jól alakul a Bada jövője.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #46191 üzenetére
A mi szempontunkból akkor is csak az a lényeg, hogy ingyen jutunk hozzá jó alkalmazásokhoz
(kuponos akció + a mostani ingyenes lehetőség)
Az IFA óta erőteljes reklámkampányba kezdett a Samsung a Badával, szerte a világban. Egyébként minden appstore üzleti alapon működik, tehát a többiek is ugyan ezt csinálják
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest