- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n #40504 üzenetére
Nokia lejtőn van.. és ha így folytatja, akkor ott is marad.
-
Csabi42
tag
válasz
cryingdr4g0n #39168 üzenetére
Ezeket a feláras dolgokat, azért ki lehet ravaszkodni valamennyire, csak nehéz, az tény.
-
Csabi42
tag
válasz
cryingdr4g0n #39166 üzenetére
Én átadnám, de valamennyire beleszámítanám a vételárba.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n #36149 üzenetére
A baj inkább az, hogy rossz helyen kérdeznek. Ez itt szakmai topik!! Vagyis az lenne, ha nem jönnének elő a fenti kérdések naponta - kétnaponta.
A Bada vs. Android kérdést inkább itt kellene feltenni: Milyen mobiltelefont vegyek?
-
anrab
addikt
válasz
cryingdr4g0n #34999 üzenetére
nem badás. azért vagyok ilyen bátor
-
anrab
addikt
válasz
cryingdr4g0n #34994 üzenetére
kipróbáltam a gyárit.
egy pillanatra olyan mintha csörögni akarna de rögtön átvált foglaltra.
mindegy, lemondtam róla.
ezt a pofával lefelé inkább a főnökömmel kellene eljátszani -
Varszegig
veterán
válasz
cryingdr4g0n #34145 üzenetére
de az az. áramoltatás a neve vagy mi
-
ABal
őstag
válasz
cryingdr4g0n #30366 üzenetére
Én azt nem tudom mire vélni, hogy beírok egy címet, és nem talál rá semmit. Tehát ahogy radav írta feljebb. "nagyító --> pl. Address --> kitöltöd --> search --> megfelelő találaton hosszú érintés" egy csomószor semmilyen találatot nem hoz fel. Kapok egy üres oldalt. Ez normális? Másnál is előfordul? Ilyenkor csak az a lehetőség van, hogy a térképen megkeresem és úgy jelölöm ki a navigálás célhelyének? Valóban nem éppen magától értetődő, hogy mit kell csinálni...
A választ majd holnap olvasom el. Jó éjt! -
rObika8802
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #26355 üzenetére
nem de sokat járok Győrbe
köszkösz igen arra fele van
és a mamma mia fele fényképezve
-
rizso
addikt
válasz
cryingdr4g0n #24723 üzenetére
Jó, én csak 1 telót írtam, amivel van személyes tapasztalatom
-
Zedroxine
tag
válasz
cryingdr4g0n #24180 üzenetére
hát azért 24ezer hozzászólást még jóidulattal se fogok végigolvasni remélem ezt a többiek megértik.
-
Varszegig
veterán
válasz
cryingdr4g0n #23727 üzenetére
miért adtad el, ha sajnáltad?
-
ABal
őstag
válasz
Gondoltam, hogy egy eladás áll a hosszú távollét mögött...
Én meg a háttérben éppen most fogok frissíteni, ha minden igaz. Mondanám, hogy imádkozzatok értem, de szerencsére jó kezekben vagyok. -
Tomajdon
aktív tag
válasz
Szabad tudni, hogy mit veszel helyette? És hogy miért adtad el?
-
ABal
őstag
válasz
cryingdr4g0n #23722 üzenetére
Welcome back, cryingdr4g0n!
Slychocolate: nekem csak viewer van, az olyan mint egy olcso k......hmmmm, mindentől megfekszik.
-
the radish
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #12301 üzenetére
Hát ez a dcf nálam is probléma, valaki rájött hogy lehet?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
cryingdr4g0n #19730 üzenetére
Ezért írtam, hogy ha jó a szemed
Elsőre én is azt hittem, makróból számol. Simán meg lehetne oldani, mivel a távolságot fókuszáláskor vissza adja a bada, fotó készítés utána a két pontot kellene megjelölni egy csúszkával és közben már írhatná a köztük levő távolságot ... -
TomWexX
addikt
válasz
cryingdr4g0n #18069 üzenetére
Nem leszólásnak szántam!
1hsz-el semmi baj nincs csak ugye a link ahova vezet nem nagy segítség...
Viszont szerintem igenis kell segítség wirecard regisztráláshoz, mert aki nincs benne ebben a netes bank világban, és még angolul/németül se tud nagyon, annak nagyon is hasznos ha lépésről lépésre le van írva mit kell tennie!
Én pl. megértés szinten tudok angolul, a webes bank felület sem áll távol tőlem, mégis fél percenként kellett visszanéznem a leírást hogy hogy is van ez! -
renato
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #18069 üzenetére
szerintem jogos a frissítés kérése. közös érdekünk, hogy ne ismétlődjenek meg ugyanazok a kérdések számtalanszor, legyenek azok akár tök egyértelmű dolgok is egyeseknek.
-
kirusz1
őstag
válasz
cryingdr4g0n #17503 üzenetére
bocsánat 3,3 as igen
.a méret netezés miatt meg elég nagy a kezem
.meg úgy általában használhatóság alatt értem
-
ABal
őstag
válasz
cryingdr4g0n #17503 üzenetére
-
JMC
tag
válasz
cryingdr4g0n #17415 üzenetére
Nem feltétlenül nyúltak hozzá a szoftverhez, de ez bevált szervizes mese. Néha az ügyfél megoldottnak tekinti a hibát (vélt vagy valós), ha azt hallja, hogy frissítettek rajta szoftvert, még akkor is, ha valójában gyakorlatilag semmi sem történt a telóval. Könnyen nem lehet ellenőrizni, hogy tényleg cseréltek-e, és így legalább "érzi' az ügyfél, hogy foglalkoztak vele. Ez van. Magyarország, én így szeretlek
-
Csabi42
tag
válasz
cryingdr4g0n #17397 üzenetére
Szia, Sziasztok. S jobb lett a teló?
-
F-ECT$
titán
válasz
cryingdr4g0n #17099 üzenetére
Te próbáltad már, hogy ha letörölsz a telóról egy olyan progit, amit megvettél, akkor utána ismét fel tudod rá tenni?
-
sede7
tag
válasz
cryingdr4g0n #16036 üzenetére
Budaörsön nagyon korrektek voltak. (Ha emlékszel az esetemre, másnapra megvolt a kijelzőcsere, plusz maguktól frissítettek szoftvert.)
-
Jadro
veterán
válasz
cryingdr4g0n #16032 üzenetére
Nekem miniben vannak lementve buszmenetrendek, úgyhogy igen, lehet böngészni offline is. (Mondjuk ki akar menni netre, de csak a szinkronizálás miatt, ha nem engedem ki, akkor is ott az oldal teljes terjedelmében.)
-
kelly416
veterán
válasz
cryingdr4g0n #15850 üzenetére
Köszönöm cryingdr4g0n, hogy feláldoztad magad miattam.
(Itt a Többieknek is megemlíteném, sokmindenről maradnak le,
de ténylegesen csak az oldal töménysége miatt mondtam pont ezt, mert tele van reklámmal meg minden fölöslegessel.)
Szóval frissítsek mindenképpen? Majd rápróbálok, bár holnap elviszem szervízbe a kamera miatt és megemlítem, hogy frissíthetnének szoftvert is. Ne tegyem? -
Csabi42
tag
válasz
cryingdr4g0n #15609 üzenetére
Szia. Köszi, sikerült.
Működik. Nem olyan vészesen néz ki.
-
sede7
tag
válasz
cryingdr4g0n #15526 üzenetére
Az első eset vicces, ha ilyen kollégám lenne, már nem lenne
A második már előfordult velem is, de attól nem félek, hogy barátok, rokonok a bizalmas részét néznék meg.
Azt pedig külön köszönöm, hogy nem csatolod övre"Seriff-érzés", ez tetszik
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n #15548 üzenetére
Fantáziadús téma.
Nekem még pár tucat vuvuzelás apps hiányzik. -
s4tch
veterán
válasz
cryingdr4g0n #15543 üzenetére
Télleg volt, sebaj, legalább már én is tudok a WeTravelről.
Köszi, carlosca!
-
lasarus1988
tag
válasz
cryingdr4g0n #15537 üzenetére
Utólag már én is rájöttem
Nem baj néha kell ilyen is
-
sede7
tag
válasz
cryingdr4g0n #15413 üzenetére
Úgy értettem, már ott elvesztetted annak a lehetőségét, hogy azonosulni tudjak a helyzeteddel, amikor leírtad, hogy leteszed a telefonodat valahol. Miért hagyja magára valaki a telefonját?? Én tényleg nem értem...
-
válasz
cryingdr4g0n #15504 üzenetére
Inkább gondolnék a Sony-féle SLCD-re, amit a Nexus és a Desire kapott az új iterációban az AMOLED-hiány miatt.
-
Polllen
félisten
válasz
cryingdr4g0n #15457 üzenetére
Köszi!
Akkor megy fel az opera, anyview és a foliant reader...aztán elválik melyik meccset melyik nyeri...
-
csabám
addikt
válasz
cryingdr4g0n #15468 üzenetére
jah frissült. semmi új látszólag. szerintem.
-
csabám
addikt
válasz
cryingdr4g0n #15463 üzenetére
Nem az appsokat frissítette hanem magát a Samu Apps - ot. Nekem is felajánlotta mikor beléptem.
fákk- - - megelőztek
-
fhunor
csendes tag
válasz
cryingdr4g0n #15463 üzenetére
de én nem egy telón lévő app-ot frissítettem hanem magát a samsung apps progit
-
fhunor
csendes tag
válasz
cryingdr4g0n #15459 üzenetére
hát úgy hogy elindítottam a telón a samsung apps-ot és kiírta hogy van frissítés és frissítette a progit
-
Polllen
félisten
válasz
cryingdr4g0n #15424 üzenetére
Köszi! Én egy sima zip-et akartam leszedni... (hozzáteszem az anyview 4.0-s verziója lett volna, ami alapból jar.......amúgy tudtok jobb könyvolvasót rá?)
Opera mini-vel lehet letölteni?
-
TomWexX
addikt
válasz
cryingdr4g0n #15451 üzenetére
Én pl. azért írom offban mert már sokadjára hozom fel ezt a témát, és gondolom biztosan sokan unják már!
De nagyon lázadtok az off ellen!
-
Schell14
csendes tag
válasz
cryingdr4g0n #15431 üzenetére
Ha ez így is van, akkor csak az a hiba, hogy a munkahelyem innen kb 2 km-re van és ott is merül...
Leslieke: valószínű marad a szervíz...(de előbb kipróbálom a repülős módot.)
(jelenleg 91%)
Köszönöm a válaszokat! -
sede7
tag
válasz
cryingdr4g0n #15405 üzenetére
cryingdr4g0n, a 15403 második fele neked szólt, csak valamit elsomtam a linkben
-
vendingo
veterán
válasz
cryingdr4g0n #15367 üzenetére
Azért teszek egy próbát... a fele már lejött
-
mesa23
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #15363 üzenetére
Az a baj, hogy a Kies hibát ír ki bármit próbálok telepíteni! Még szerencse, hogy van egy másik gépem itthon, és azon még a régebbi Kies van, és most próbaképpen bekapcsoltam, és ott nem ajánlotta fel a Kies frissítését(szerencsére), és onnan feltudok rakni mindent, ami kell! A holland apps-ból a Zaklamp progi az, ami fontos volt!
-
válasz
cryingdr4g0n #15332 üzenetére
A screenshot alapján nekem inkább egy sima listának tűnt
-
válasz
cryingdr4g0n #15329 üzenetére
Részemről fogalmam sincs, hogy mi az értelme. Ha Mass Storage módban rákötöd a gépre a telefont, megnézheted magadnak mindenféle mágia nélkül is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n #15287 üzenetére
Persze, értettem én. Csak kinek van kedve állandóan jelszót írni -> nekem nem nagyon.
Ezért lenne jó, ha itt lenne egy beállítási lehetőség, hogy hol kérje a jelszót. Nem nagy dolog, de pl. ez az LG Arénán jól megoldották. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n #15283 üzenetére
Igen, de az sok mást is levéd. Nem lehet külön meghatározni, hogy mire legyen és mire ne a jelszókérés.
-
zack
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #15253 üzenetére
Tény és való, én szeretem a tiszta és telt mélyeket, amit kialakításukból adódóan kevés agybadugós tud. Ha tudják is a közép vagy a magas hangok rovására. Pl. az EX85-ben számomra nem volt elég a bass és sok volt a magas, Koss-nál (amiket én próbáltam) pedig túl sok volt a mély, a magas és közép tartomány rovására. Akkor jó a hangzás ha a magas, közép mély nem nyomja el egymást és ki vannak egyenlítve. Persze mély és mély között is baromi nagy különbségek vannak. Pl. nekem a Koss amit produkált mélyet nem jött be.
De ezt a "vallatós" dolgot amit írtál kicsit túlzásnak érzem. Mi nem tetszett abban amit a CX500 tud?Értelemszerűen agybadugósokról volt szó, felesleges idekeverni a fejhallgatókat, mert más kategória a méretüknél fogva. Nekem is van komolyságos Sony fejhallgatóm, de azt sosem venném fel utcára, mert baromira bumszli és ugye senki se akar hülyét csinálni magából. De ha azt vesszük alapul hogy fejhallgató, simán összevetném a Koss PortaPro-val, és bár az enyém 35k volt, nem kifejezetten zenéhez vettem. Persze, igazad van, mindenkinek más jön be (fülhallgató, hiszen ez az alap kiindulás), és más az izlésvilága, én csak arra akartam célozni ezzel, hogy pusztán ár alapján (4-5k szint) vakon azt mondom, kizárt hogy egy ilyen kategóriájú füles akár megközelítse a 20k kategóriát hangzásban. Anyagában és technikai szinten is más a kettő közti különbség, hiszen az egyiknél a fejlesztők is 3x-4x annyiból gazdálkodhattak. Remélem azt nem hiszed el, hogy mind a kettőt ugyanannyiból csinálták csak a CX500-on több a haszon.
Persze a 20k kategóriában is van "kakukktojás", de inkább azt mondom 15k felett azért van egy szint ami alá egyik füles se zuhan be hangzásban.
Bár hozzáteszem Sennheiser fejhallgatót is hallgattam már aminek pocsék volt a minősége (8k szint volt).
-
zack
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #15235 üzenetére
AKG-t is hallgattam már, és Sony-t is, igaz 15-20k környéki modelleket. Amiket te említettél, ezek alsó kategóriás fülesek 4-5k környékén. Persze biztos jók, de a CX500 felső közép kategória. Nem tudom most mennyi mert már CX550 van helyette, de nem túl régen még 20-22k környéke volt. Ennyi a mostani CX550 is. Én inkább azt javaslom, te hallgasd meg a CX500-at.
Még a saját kategóriájában sem halllottam jobbat. Volt Sony MDR EX85-öm is, de sehol sincs hangzásban, pedig nem túl olcsó az sem.
-
Polllen
félisten
válasz
cryingdr4g0n #15235 üzenetére
Sajnos nem jött össze az AKG 280 pedig szépen szól...
Viszont lehet megkerülöm a samu szabványt és egy stereo jack elosztóval fogom használni az mm50-t...
még átgondolom, mert az mm50 egy cx-300 mikrofonnal ugye...(ugyanott lennék, de eladtam, újat vettem -> nyűg)
Remélem azért lesz alkalmam kipróbálni egy 315-t is, abból pozitív mérleggel jönnék ki.
-
zack
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #15211 üzenetére
"Fentiek (még az első kettő is) odavernek bármilyen agybadugósnak, garantáltan. Jó, talán a Sennheiser IE8-nak -65 ezerért- nem"
Szerintem egy Sennheiser CX500-nak se vernek oda, nem kell ide IE7,IE8.
-
Polllen
félisten
válasz
A sennheiser hd218 a wave-nél már nem játszik nálam...inkább otthoni használatra, de ha minden igaz, most tudok oda szerezni egy AKG K 280-t...nem mai darab, de szép hangja van.
Esetleg akkor az AKG 315 jöhetne szóba, de még össze kellene valahogy mérnem a sennheiser cx 300-zal...
-
TomWexX
addikt
válasz
Nekem pl. semmi bajom az agyba dugóssal! Tény és való hozzá kell szokni, és ha jól beállítod, igeni is brutál mélyet bír szólni! Olyat amilyet semmilyen más fajta nem produkál! Szvsz.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #14887 üzenetére
Valamit kihagytam a tesztnek csak erős nagyképűséggel nevezhető irományomból: bár ezt már amúgy is sokan megerősítették: nagyon hamar talál holdat az R66. A legelső beüzemeléskor a mindenféle bekapcsolt segédek ellenére is ott pihent az ablakban vagy negyedórát, mire talált, de azóta szinte rögtön, másodpercek alatt tudja, hogy hol van. Ilyen szép időben legalábbis, mint amilyen tegnap volt.
-
TomWexX
addikt
válasz
cryingdr4g0n #14887 üzenetére
Azóta megváltoztattam!
Ez már nekem is tetszik...
-
tzolta
tag
válasz
cryingdr4g0n #14518 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a kimerítő választ!!!Más: Láttátok az Iphone 4 árait? Döbbenetes... dominóban is 185e HUF!!!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n #14588 üzenetére
Sokan valószínűleg ennek "tudatában" (ebben a hitben) vették meg a készüléket.
Sokan meg nem, mert az se tudják mire jó. Én tudom, viszont nem érdekel.
-
peterk
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #14584 üzenetére
Európa kiemelt helyzetben van, mert itt legalább már hónapok óta kapni a telefont.
A Social Hub más tészta, szerintem jelenleg még nem teljesen kész a szolgáltatás, ezért nincs engedélyezve. Egy-két országban szúrópróbaszerűen engedélyezték, gondolom azért, hogy legyen tesztelő. Szvsz ha elkészül, nálunk is menni fog. Egy béta állapotú szolgáltatással úgyse lennénk nagyon kisegítve.
-
peterk
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #14580 üzenetére
A Samsung nem teljesen hülye, tudják ők, hogy melyik mekkora piac. Szerintem az, hogy melyik régióban/országban mi elérhető, az nagyon sokszor a szabályozóktól, törvényi feltételektől, az adott régióra/országra érvényes jogi/licensz/stb. feltételektől függ. Gondolj csak arra, hogy Koreában például még csak most kerül majd piacra a Wave. Biztos, hogy nem azért, mert Korea olyan kis piac lenne.
Nyilván megvolt az oka, ami persze nem vígasztalta az ottaniakat. Akik Wave-et akartak, azok mindeddig szentségelhettek.
-
user137
őstag
válasz
cryingdr4g0n #14582 üzenetére
üveg a kijelző (mint a Wave, SuperAMOLED), műanyag a hátlap.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n #14580 üzenetére
De legalább érvek.
Amúgy egy 100ezres telefonnak ez kicsi piac.
Abba ne menjünk bele, hogy a nyugatról nézve Magyarország része-e az EU-nak. Papíron mindenképp.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n #14573 üzenetére
India: bazi nagy ország.. más dimenzió, mint mi.
Szingapúr: városállam.. nem nagy cucc ingyen adni a navit.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
cryingdr4g0n #14573 üzenetére
Indiában több a lovetta, de én inkább a Bada 1.1-et várnám jobban.
-
zack
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #14472 üzenetére
Nálam fut a háttérben alapból is. Én ezt nem igazán értem.
Nem töröltem semmit, feltettem, elindult, és ha be akarom zárni van olyan opcióm hogy "kis méret", ami a háttérbe pakolja.
Ha csak simán a menü gombot nyomom, akkor is leteszi magát a háttérbe.
-
Jadro
veterán
válasz
cryingdr4g0n #13684 üzenetére
Nem rossz, de azért nem is olyan nagy szám. Döntögetve nehéz, tapicskolva meg darabos. Látványos, hogy mennyit fejlődött a dolog mobilokon is.
-
gazfickó
tag
válasz
cryingdr4g0n #13680 üzenetére
nekem már megvan. pont idôben
-
Jadro
veterán
válasz
Meggyőztél, jön is az Asphalt. Kíváncsi vagyok mit tud egy ilyen egy telefonon.
-
HaKo
aktív tag
válasz
Jaja! Jól le is maradtam róla...
-
válasz
cryingdr4g0n #13612 üzenetére
3G-n biztosan nem lesz VOIP.
Wifis megoldás elvileg lehetséges, de még nem született rá példa. -
F-ECT$
titán
válasz
cryingdr4g0n #13612 üzenetére
Én próbáltam (telón visszaállítottam a dátumot), de ez még kevés volt.
szerk.: Persze mivel a GPS alapja a pontos idő, ezért csodálkoztam is volna, ha ennek bedől.
-
válasz
cryingdr4g0n #13550 üzenetére
A Sense alatt mar regota mukodik az FB es a Twitter intgracio, jobban mint badan. 2.x ota a Facebook for Android is megoldja a szinkronizalast ingyen nemHTC vasakon.
Az imagerz webfelulete egyyrbkent nem mukodik Wave-en, mert nem lehet vizszintesen gorgetni
-
válasz
cryingdr4g0n #13510 üzenetére
Volt már, sajnos semmivel se jobb, mint bármely másik online webes móka.
No para -
DonMedve
addikt
válasz
cryingdr4g0n #13451 üzenetére
Csak nem az esetemről van szó?
Csak azért gondoltam,hogy a haverem,mert privátba szóba került a kijelző is.Egy Acer S100-at akart adni érte,és körülnéztem a topikjába,és láttam,hogy 1-2 embernek befordult az acer kijelzője,meghogy abba azért mégiscsak egy kapacitív tft van,mig ebbe...
.
-
gazfickó
tag
válasz
"minden bizonnyal bennünk a hiba"
így van biztos csak mi vagyunk ilyen romlott népekAm meg aki nem tud normális árat fizetni egy Wave-ért az szerintem jobb lenne ha egyrészt az ilyen hülyeségeit megtartaná magának másrészt pedig inkább más módszert találna ki arra hogy hogyan tudja azt megfizetni
-
válasz
Nekem meg ezt nehez elkepzelni. A vevo gyozkodi az eladot, hogy az altala arult (es nem utolso sorban ismert) termek milyen szar, ezert o nem hajlando fizetni normalisan erte? Wtf
Johogynem a farok csovalja a kutyat...
-
zack
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #13418 üzenetére
"Remélem csak viccelek"
Annak mindenesetre jó volt.
-
F-ECT$
titán
válasz
cryingdr4g0n #13371 üzenetére
Azon a helyen több szimbólum helye található, melyek közül az látszik, amelyiknek a legnagyobb a prioritása. Pl az ébresztésnek nagyobb, mint a memóriakártyának.
-
karesz560802
tag
válasz
cryingdr4g0n #13371 üzenetére
Nekem,mióta betettem,látszik a memkártya szimbólum.De olyan is volt,hogy átváltott csillagra,kis kérdőjellel,Fogalmam sincs,hogy miért
-
válasz
cryingdr4g0n #13357 üzenetére
Ezt az összehasonlítást remélem nem akarja senki se készpénznek venni. Nem értem a végére, nagy része korrekt, de vannak benne akkora baromságok, hogy a pofám leszakad.
"Mobile Information Device Profile (MIDP): Samsung Wave has this exclusive feature the helps developers control over the presentation and layout of their app."
Ennek a mondatnak annyi az igazságtartalma, hogy a Samsung Wave-nek van MIDP támogatása. Exkluzív? Lószaft. A MIDP a Java ME alapeleme, és annyi a lényeg, hogy a Wave tud Java ME programokat futtatni.
"# Games: — untested so far --" Dohohohó.
Meg a Wave-nek is van TV-Outja.
"# Video Calling: Both are able to preform the task; however, iPhone 4 is WiFi only whereas Samsung Wave can do this with apps that may appear in the future."
Nem fognak, nincs API erre.
A Samsung egyébként is tiltja a 3G feletti VOIP alkalmazások fejlesztését.Mondjuk a végére úgy tűnik, hogy csak a specifikációkat tette egymás mellé az arc.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
cryingdr4g0n #13357 üzenetére
Jó kis összehasonlítás, ezután mégjobban szeretem ezt a kis Wave-et.
Nagyobb kijelzővel mégjobb lenne biztos ez a mániám. -
bal-ta
csendes tag
válasz
cryingdr4g0n #13069 üzenetére
Szia! Én tegnap este csináltam lejátszási listát. Következő módon:
Telefont csatlakoztattam a gépre USB módban kies nem kell hozzá.
Megnyitottam a memkarin az előtte feltöltött könyvtárat amiben a zeneszámok vannak.
Rákattintassz az általad kiválasztott track-re jobb egér gombbal, ott találsz egy olyan opciót, hogy lejátsz. lista hozzáadás vagy készítés vagy valami ilyesmi, adsz a listának nevet a felugró ablakban, belehúzod a számokat, vagy foldert amire szükséged van. A kész listát mented és behúzod a kártyán a Hangok-ba. Onnan nem tudod megnyitni, de a Zenék mappában azonnal megtalálod a Lejátsz. listák menüben (fent középen) a gyorslista és a többi ilyen után. Rákatt és indul a lejátszás!! Nálam tökéletesen müxik. Lejátszás közben további listákhoz is hozzáadhatod már a számokat (gyorslista)!
Remélem érthető voltam, ha nem kérdezz !
Bizom benne, hogy segítettem -
DonMedve
addikt
válasz
cryingdr4g0n #13057 üzenetére
Előbb beszéltünk Bögre kollégával(ő intézte nekem is) telefonon,ha minden igaz holnap reggeli órákban megkapom.Képek természetesen lesznek.
-
JMC
tag
válasz
cryingdr4g0n #13018 üzenetére
Ennél azért van több is, legalábbis nálam. Widget telepítésekor pl azt ugyan közli, hogy nincs ellenőrizve blablabla, ennek ellenére ha folytatom egyáltalán nincs semmi értesítés (telepítve vagy akármi). Ellenben legalább feltelepíti, csak zavar, hogy nem mond semmit.
Másik: BT kihangosítóhoz való kapcsolódáskor ill megszakításkor villan egyet a kijelző, amit az eddigi fw-ekkel nem csinált. Nem nagy hibák (a második nem is tudom hiba-e), de engem picit zararnak.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #12911 üzenetére
hupsz, kicsit keveset mondtam akkor
de az igen, mondjuk én nem találtam annyit.
-
gazfickó
tag
válasz
cryingdr4g0n #12872 üzenetére
Nincs pardon!
Tetszett a kép.
Mikor megláttam és láttam mellé az üzenetedet is, egy pillanatra komolyan elgondolkodtam hogy vajon honnan ismerhetsz?
-
HaKo
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n #12727 üzenetére
Az utalk alapból is fut a háttérben nem? A palringonál meg stune-al kell törölni valamit ha jól tudom.
-
rizso
addikt
válasz
cryingdr4g0n #12684 üzenetére
-
rizso
addikt
válasz
cryingdr4g0n #12684 üzenetére
Nem rossz, de maradok olyasmit keresek, mint amit te is küldtél
4 oldalra kell a háttér, nem kell a kép közepére semmi...Eddig így használtam (értelemszerűen ott is én vagyok rizso). Most másik órám van, és keresek valami jó kis hátteret is...
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #12680 üzenetére
Én is köszi!
A vízcseppes nagyon állat! -
rizso
addikt
válasz
cryingdr4g0n #12680 üzenetére
Köszi!
A HTC-s nem mutat olyan jól mint ahogy én azt gondoltam, viszont a másik egész "3D-s" hatást kelt az oldalak lapozásánál...Na valami hasonló hátteret keresek, ami kicsit háromdéssé teszi a kijelzőt
-
Varszegig
veterán
válasz
cryingdr4g0n #12301 üzenetére
Köszi majd még én is agyalok rajta
-
Paca2
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #12340 üzenetére
ugyanez, igaz engem nem zavar, soha nem teszem zsebbe, úgy hogy nyomódjon
mindenképpen tokban van ha nem használom, tok meg vagy öv vagy zseb, de nem nyomódik
-
TomWexX
addikt
válasz
cryingdr4g0n #12305 üzenetére
Lehet hogy direkt rakták bele? Mert ugye mindenkinél újra indul! Csak azt nem tudom hogy mi értelme van egy esetleges reset gombnak! Ráadásul így megoldva!
-
Paca2
senior tag
válasz
cryingdr4g0n #12236 üzenetére
nem kell! nyomd hosszan a "space"-t, meg fogsz lepődni
-
gazfickó
tag
válasz
cryingdr4g0n #12236 üzenetére
Hát ezt én is tudnám értékelni mert engem is nagyon felba**. Pláne még akkor amikor sietek az írással és vagy a Shiftet nyomom meg vagy tovább nyomom az extra karakterek listáját
Szóval oda kell figyelnem hogy egy nyomással vissza tudjak kavarodni szerencsétlen betűkhöz. -
bwoay
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #12150 üzenetére
hát, ha te magad grabelted és tömörítetted le a zenéket, akkor fogalmam sincs, de ha innen-onnan szerezted be az mp3-akat, akkor egyszerű: némelyikben benne van az album art, némelyikben nincs. olyanra is láttunk már példát, hogy egy adott album számait különféle forrásokból szedegették össze, akkor meg tényleg csak azon műlik a dolog, hogy az "előző gazdája" mennyire volt precíz, rendesen végigtagelte-e, vagy szart rá. ilyenkor van az, hogy egyes számoknál megjelenik a borító, a többinél nem.
a többi trükk: olyat ismerek, hogy ha a mappában megtalálható a borító adott módon elnevezve (meg mondjuk adott méretben), akkor bizonyos lejátszó képes megjeleníteni. nyilván erről tudnál, tehát asszem ezt kizárhatjuk. viszont az is felmerült bennem, hogy egyes lejátszók nem annyira toleránsak az album art méretét illetően, tehát van, ami mondjuk csak 400x400 alatti képet jelenít meg, annál nagyobbat nem, hiába van beágyazva.
-
bwoay
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n #12144 üzenetére
ez így van, de ez nem trükk, az album art így működik. a többi a trükk, amikor nincs beágyazva, mégis meg tudja jeleníteni
-
user137
őstag
válasz
cryingdr4g0n #12144 üzenetére
erre régen is ez volt az ajánlott megoldás. viszont olyan progit találtál-e, ami le is szedi a borítókat, és úgy utána kevés kattintásból megcsinálja automatikusan? arra erősen beneveznék
Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest