- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
válasz
formanekzs #50812 üzenetére
Ezt szerintem az 1.2 is tudta
csak közben nem írt ki semmit.
-
válasz
the radish #50689 üzenetére
1) appal megoldható, sokféle feltételre ütemezve is (rétegigény btw)
2) launcherfűggő és beállítás kérdése is valószínűleg
3) ??? Próbáld meg az ébresztés csengőhangjának kiválasztásakor a hangerőgombokat nyomogatni.
4) launcherfüggő
5) ez meg egy tény... -
válasz
consono #50146 üzenetére
Csak a Nokia példáját ismerem, ott is minden hardveres dolgot (az akkut, a hálózati interfészeket, a világítást, rezgőmotort, stb.) a Domestic OS kezel, a Symbian csak áthívogat IPC-vel. Szerintem ez nem illogikus, az más kérdés, hogy hogy sikerül implementálni. A Nokia DOS-a szerintem egy jól sikerült rendszer.
Az adatlapom aktuális
-
válasz
leslieke #50036 üzenetére
Nem tudom a felmérés mennyire globális, de közvéleménykutatott fejlesztőknél meg nem is jelenik meg a bada.
-
-
Fejjel lefelé (de legalábbis 90 fokkal elforgatva) nézed a grafikont.
A Wave II a tizedik legnépszerűbb telefon volt (lásd szöveg), az oszlopok az árakat mutatják - tehát a hatodik legdrágább modell volt a népszerűek között.
Ha más nem, a zloty mértékegység gyanús lehetett volna
-
válasz
leslieke #48877 üzenetére
Izé, az Automatikus időfrissítés a hálózati időfrissítés, az időzónához (ami ugye most változott) sok köze nincsen. Egyébként elég kiszámíthatatlan, Telenornál pl. akkor szokott csak működni, amikor kiépül a mobilnetkapcsolat; és nem emlékszem, hogy 3G-nél is megy-e vagy csak 2G-nél (pl. a cellainformációk csak 2G-n jönnek).
-
Javítottam az előrejelzést, most már elvileg jónak kéne lennie
Leslieke: Az jó lenne
-
válasz
szimike79 #48533 üzenetére
A magyarítást most kihagynám, nem igazán vagyok hangulatban hozzá
Viszont az érzésben nem sokat, de azért tisztább változat, a v3 innen letölthető.Megint bugos, pillanat...Ha valaki magyarítani akarna, az index.html-ben és a két JS fájlban van szöveg.
-
Üdvözlet
ABal szólt, hogy van egy widget, ami szép, de nagyon pörgeti a CPU-t.
Nekiültem és megjavítottam (másodpercenként négyszer rajzolta újra az órát, pedig csak percmutató van rajta
). Most már a rendszerórától 5 másodperc eltéréssel, percenként rajzolódik.
Közben még filózok, lehet-e lejjebb nyomni még a fogyasztást. ABal tesztje így is bíztató.
-
Most kaptam az emailt, a 2.0.2-es SDK-tól kezdve a System szintű API-t is lehet végre használni mindenkinek, nem kell regisztrált Samsung partnernek lenni... Végre. Voltak vajon valami leépítések, hogy a sok retardált gyökeret kivették a döntéshozásból?
-
A beágyazott rendszerekben hely szűkén nem szokott lenni hardver-absztrakciós réteg amivel ilyesmit össze lehetne hozni, továbbá szintén pazarlás lenne egy konkrét vasnál több támogatást belerakni a binárisba. Felesleges, lebuildelik az anyagot minden célpontra automatizáltan és minden telefon kapja a maga karcsú szoftverét.
-
Kíváncsi voltam erre az iOS-> bada portolásos anyagra, hát nem csalódtam - gyakorlati haszna semmi se volt
Pedig simán lehetett volna értelmes anyagot is leadni ha kicsit gondolkodnak, pl. egy OpenGL ES 2.0-át használó játék átportolása, vagy C library-k áthúzása, meg ilyenek. Ehelyett előadták a frameworkök legalapabb dolgait, ami kb. fél perc alatt elolvasható mindkét platformnál...
-
válasz
leslieke #46276 üzenetére
Egy kicsit komplexebb a dolog, mivel a kisWave-ekre szant alkalmazasoknal a fejleszto be tudja jelolni az automatikus skalazast, igy a nagy Wave-eken is fut modositas nelkul. Illetve bizonyos feltetelek mellett a masik iranyba is mukodhet...
Namarmost mar nincs meg egyik Wave telefonom se, de van egy otletem hogy lehetne ravenni a kisWave-es szarokat ravenni a nagyon futasra: meg kell szerkeszteni valamelyik leiro XML-jet, bekapcsolva a skalazast.
-
Ez tényleg az, méghozzá úgy, hogy a Kiest utánozza - felküldi a telefonod product code-ját és verzióját, amire a szerver felajánl valamilyen firmware-t. Aztán ha letöltötted, ez a titkosítást is le tudja szedni róla.
Érdekes kísérlet lenne, hogy egy jó kis T-s telefon eredeti firmware-rel mit mutat.
Disclaimer: kipróbáltam az előbb, azért jár a szám.
-
válasz
Jegbonto #45679 üzenetére
"Csak akkor tölti fel a zenehallgatás adatait ha a saját lejátszóját használom(az androidos verzió kb 15 lejátszóval működik együtt)."
Ennek az az egyszerű oka, hogy semmilyen hozzáférés nem lehetséges a beépített alkalmazásokhoz, így nem tudná máshonnan megállapítani. A következtetést egyébként jól vontad le.
-
válasz
bokrosolajos #45290 üzenetére
De itt jön be az, hogy a mai telefonok már egy jó ideje MP4 konténert használnak.
-
válasz
bokrosolajos #45282 üzenetére
"(írjuk fel a +okhoz a wave-nél, hogy mp4 formátumban rögzít, nem 3gp-ben mint a többi okostelefon!)"
WTF are you talking about? Amellett, hogy a telefonok tobbsege mar jo ideje atallt az MP4 kontenerre, a 3GP is csak egy kontenerformatum, amibe H.263 es H.264 videot is bele lehet tenni. Az elobbi eleg gyakori volt anno, igy annyira meg akkor se lenne nagy plusz, ha igaz lenne az allitas.
-
válasz
F-ECT$ #45088 üzenetére
Most olvastam át a topikot meg a bejelentéseket, részemről eléggé 'meh'. Nem jöttem lázba különösebben semmilyen téren
Végülis eddig se a device-okkal volt a baj; a 2.0-ról meg még nem tudok nyilatkozni, mert nem volt a megnézésére kapacitásom.
Az iPhone 3GS-t egyébként a barátnőmnek adtam, mostanában a két Nokiát használom fulltime. Az adatlapomat szoktam frissíteni
rObika8802: Te még hiszel a teszteknek?
-
Mostanra lenyugodtam ugyhogy bocs az erzekenyebb lelkuektol az elozoekert, mindenesetre a szotaras sracon is latszott, hogy hasonlo erzeseket taplal a koreai ceg irant, es annyira demotivalt lett, hogy annyira se hajlando foglalkozni a badaval, hogy a regi programjat odaadja barmilyen formaban...
-
Az alkalmazasom az o telefonjukon betoltodes es viewletrehozas kozben elszallt, mikozben minden itthoni telefonon szo nelkul mukodott. Kuldtek videot persze, egy azsiai kis gorcs levideozta, ahogy elinditja az alkalmazasom majd az becsukodik, es le is irta, hogy "nem ez az elvart viselkedes". En meg oruljek, hogy badara fejleszthetek, de azt mar magas lenne leirni, milyen firmware-en tesztelnek vagy miben kulonbozik a retail valtozattol... Mivel hat magyar telefonon megy siman, az app csak Magyarorszagon jelent volna meg, melyik sarokba szarjak attol, hogy a kiskocsog beta firmware-en nem fut?
A szotaras srac hasonloan jart.
Te kivancsi lettel, en meg baromi ideges.
-
válasz
consono #44832 üzenetére
Szerintem meg portolniuk kéne a Qt 4.7-et/4.8-at, és elfeledni azt, hogy csimpánzokat allokálnak API és SDK fejlesztésre. Sok legyet ütnének egy csapásra, és mindenki csak nyerne. Én főleg, nagyon megszerettem a QML-t
Disclaimer: nem néztem még, miben változott a 2-es SDK.
Remélem a UI API-t újragondolták. -
válasz
F-ECT$ #44495 üzenetére
Még ha nem is az, azért az OSX-szel karöltve látszik rajta, hogy valódi designerek és fejlesztők dolgoznak rajta, racionálisan, nem úgy mint ami mostanában a Linux DE-ken látszik... Vagy éppen más open-source projektekben
Szerencsére már lezárták a bugot, de a párbeszéd nagyon ordas.
-
-
válasz
SlyChocolate #43598 üzenetére
Nem, igazából ő vette át az enyémet menet közben
Mindössze az az egy mondat ("neked jó lehet") félreértése ütötte ki a biztosítékot.
-
válasz
SlyChocolate #43571 üzenetére
Jo, a Samsung korcsokat nem szamoltam.
Az S60 a Nokiakon oshonos, minden mas csak bovli volt, Samsungosan tamogatva (gyari hibajavitasok erosen mellozve). -
válasz
Dhampir #43562 üzenetére
320x240-es felbontást szoftverből is meg lehet rajzolni. Wolfenstein 3D-t láttál-e már? De komolyan, 3D gyorsítás abban az időszakban csak öt telefonnak volt: N93, N93i, N95, E90 és N82. A lista lehet foghíjas, emlékezetből dolgozom most, de az biztos, hogy utána sokáig elfeledkeztek róla.
Goldmen75: *#0*#
-
válasz
SlyChocolate #43557 üzenetére
Bocs.
Mivel nincs 3D gyorsítás az E61-ben, inkább úgy általánosságban gondoltam. -
Az igazi ellentmondás nem itt van, hanem ott, hogy a NucleusRTOS támogatja az SMP-t. Aztán persze lehet, hogy valami olcsó/régi változatot használnak a bada alatt, vagy az SHP tele van nem multicorebarát kódokkal...
Apropó, a Samsung a hibás a Google pusholásának elszállásában, hiszen az ő szervereiken keresztül megy, és a kezdetek óta igen híg fos a rendelkezésre állása.
-
válasz
SlyChocolate #43455 üzenetére
Persze. Na jó, kamera is van a Wave-en, ami amonnan lemaradt.
Nem ettől okostelefon az okostelefon. -
válasz
F-ECT$ #43421 üzenetére
Funkcionalitásban (nem számítva a 3D játékokat) eléggé veri a Wave-et ennyi év után is. A vicc az, hogy az a rendszer elég gyors is volt, még mai szemmel is, bár azért örülök, hogy már nem kell vele dolgoznom mostanában. Nem hiszem, hogy baj lenne az igényeivel.
¯\_(ツ)_/¯
-
válasz
eladogeppc #43334 üzenetére
Emlékeim szerint a szinkronizált névjegyeket nem tudod csoportokba rendezni, ahhoz a telefonon kell lenniük. Ezért tudod csak egyesével pakolászni, ilyenkor átmásolja. Egyszerűbb lenne ha feladnád.
-
válasz
SlyChocolate #42962 üzenetére
Kaptatok MSN-t? Mire gondolsz?
s4hu|SyD^: Prémium Social Hubban eddig is volt.
-
válasz
SlyChocolate #42457 üzenetére
"De ami mindenkinek hiányzik az a Magyar nyelv támogatása."
Ezt azért kikérem magamnak
Nekem soha, semmilyen körülmény mellett nem hiányzik magyar nyelv szoftverből. Ha nem lenne angol, na az már para lenne.
-
válasz
consono #42082 üzenetére
Most néztem egy sima Wave-en, tök frankón működik a kód
Két dolog igazán érdekes szerintem: 1) Debug settings -> Memory state -> 204800K heapet mutat, és még a fragmentáltságát is méri. Ez normál használat mellett érdekes, hogy mennyire megy fel, és mikor fossa magát össze a telefon memóriaelfogyást kiáltva, mint ahogy szokta
2) Module settings -> Java -> VM setting -> MVM user End key option -> Hide only. Ha jól gyanakszom, akkor ez azt jelenti, hogy a Java ME appok nem fagyasztódnak le a háttérben, mint ahogy hősidőkben a Palringo csináltaCsak most nincs kapacitásom játszani vele.
-
válasz
Lotusomega #42093 üzenetére
De a Samsung butafonokon volt, és ez annak minimális kiterjesztése csak.
-
válasz
SlyChocolate #42080 üzenetére
Erre van egy elméletem (tavaly májusban nekem is volt ilyen menüm, meg sok kékhalálom, amíg a Samsung nem vette el a premium SH-val együtt): mivel levetted a debug módot, a telefon letiltotta ezt a debug menüt.
Egy érdekes dolog lenne kitalálni, lehet-e valami magic kóddal visszavenni ezt az értéket
consono: Nagy faszaság!
Ez egyébként sima telefonon nem működik?
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Jövedelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hegesztés topic
- Dreams of Another - Álomszerű művészet és akció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest