- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rObika8802
aktív tag
szerintem se sok hanem már már "nyálcsorgató" hatás lesz tőle
ezért szoktam néha bátyám Galaxy Ace-ét nyomkodni néha egy kis változatosságde a Wave az mégis csak Wave
majd a köv Wave Bada 2.0-val
addig nem cserélünk telót
am aki szeretne egy kis Galaxy S II feelinget ajánlom ezt a témáténis használom
-
SlyChocolate
senior tag
Gyors kérdés Galaxy S2 ügyben.
Megnéztem a mobilarénás tesztben a vasról készült videót amiben az SGS2 böngészője nem kezelte az oldalba ágyazott videót.
Tehát ott ahol az megjelent a sok szöveg közt, nem indult el a lejátszás.
Hanem úgy nyitotta csak meg ahogy az m.youtube.com-on megszoktuk.
Létezne, hogy ez a hiper-szuper teló erre nem képes? -
mrhitoshi
veterán
Arról tudsz néhány mondatot írni, hogy a Wave-n található TW3-hoz képest mi újat mutat fel az SGS2-n lévő TW 4.0 ? mert amit eddig láttam az sgs 2-n lévő tw 4-ről, abból nem sok új dolgot véltem felfedezni, a kezdőképernyő iszonyatos testre szabhatóságán kívül. Leszögezném nincs semmi hátsószándékom, csak kíváncsi vagyok mint mindenki.
-
spawn21
veterán
Illetve, meg sem tudom számolni hány telefonom volt. Asszem 4 droid (x10i,xt720,desri.......)
csak a nevükben különböznek, illetve kicsit sebességben, de mind ua.
Mindegyikben csalódtam, ennél még nem éreztem azt a késztetést, hogy a falhoz verjem.
Szeretem, azt hiszem egy darabig megmarad. -
szimike79
őstag
Kár érted!
De egész jól bírta a Wave nálad. Régebben írtad hogy elég sűrűn váltogattad a mobiljaid. Azért az SGSII-t én is megnyomkodnám, amit eddig olvastam, láttam róla az elég durva. Igaz a droid annyira nem jött be, bár az X8 nem egy kategória az SGSII-vel.
Viszont ahhoz nem jár ilyen fórum mint a Wave-hez.
Azért néz be hozzánk, én személy szerint kíváncsi vagyok milyen véleménnyel leszel az SGSII-ről, és a droidról. Na meg gondolom te is kíváncsi leszel milyen lesz a bada 2.0. -
JMC
tag
A topikot lehet ám látogatni úgy is, hogy nincs már meg a Wave. Van egy közeli ismerősöm, ő is visszajár
Varszegig: a hosszan nyomva tartott gomb szoftveres megoldás (a tápelvétel meg masszívan hardveres
). Az nem derült még ki, hogy egy esetleges teljes fagyás esetén is működik-e (ez mondjuk a Wave-et dícséri, nálam sosem fagyott ki ennyire a majd' egy év alatt).
Alan[HUN]: megyek elszívom a békepipát (igaz cigi formában, de nem is volt igazi harc
)
-
duvi
nagyúr
Tegnap elindítottam(18-án) és bármit állítottam/kapcsolgattam, mindig a másjus 19-i előrejelzést mutatta a kezdő oldalon.(18-i adatokat sehol nem találtam) Most ráfrissítettem és ma is május 19-i adatokat ír ki. Vagy utolérte magát vagy a frissítési rendszere nem konzekvens?
-
duvi
nagyúr
Szia!
Nálam jól működik wifivel.Én csak az aktuális aznapi időjárás jelentést hiányolom belőle. A súgójában se találtam erre megoldást. Vagy csak én bénázok és nem találom?
A célkereszt "GPS coordináta vagy a cellainformációk alapján automatikus térségválasztó Magyarország területén belül".
-
szimike79
őstag
Nem tudom mennyire jött be a Samunak a Wave-vel kapcsolatban a számítása (akkoriban csúcs hardver nyomott áron). Ha követi az akkori jó szokást, akkor lesz valami kétmagos csoda GPU-s proci benne. Az ára már közel sem biztos hogy olyan kedvező lesz. Az anno szerintem csak a bada bevezetésének volt köszönhető. A kinézet meg a ki tudja kategória, max annyit mondhatok: Reménykedjünk.
Ja és a memória: Az SGS2 után szabadon, valószínű hogy 1giga lesz.
-
szimike79
őstag
Félre ne érts, nem vagyok pánikban! Csak mikor egy rakás hülyeséget akarnak letolni az ember torkán marketing címszó alatt, akkor agymenést tudnák kapni. És ilyenkor jön minden csőstől!
Az érkező alkalmazások közül ami érdekel azt megnézem esetleg kipróbálom, de mindössze 8 db van a telefonomon.
Alaposan átrágtam a lehetőségeim mikor csere gyanús lett a BL40, és örülök hogy a Wave mellett döntöttem.Dhampír: Nekem személy szerint tetszik a puzzle-s megoldás, ötletes.
Mi értelme van bada 2.0 elött elkapkodni a váltást? Utána majd egy másik telón várja a megváltást?
Ahogy olvasgatok más fórumokon ott is várnak frissítésre, vagy másra! -
-
bokrosolajos
őstag
Kösz. Megnyugtató kifinomultság!
Találtam egy olyat, hogy SNS widget. Nekem teljesen jól működik a FB, még írni is lehet vele, van auto frissítés, illetve kézi is. 1 MB és nem kell FW frissíteni hozzá
-
EAndrew
aktív tag
Én is azon gondolkodom, hogy inkább egy magasabb class osztályba tartozó egyedet veszek a sebesség miatt, bár van aki azt mondja hogy ennek csak a telefonra másolásnál van jelentősége, az abban való használatnál nincs. Hát nem tudom..., szerintem azért egy hd felbontású video felvétele után (pláne ha hosszabb anyag) nem árt ha gyorsan ment. Ha nincs igazam, akkor nyugodtan jöhetnek a cáfolatok, szeretnék fejlődni
.
-
DeXoor
csendes tag
-
GrooveHero
addikt
azt nagyon megköszönném.
Most a másikat használom a 4 küzül, amelyik nem kék, az nem hibás. De vmi jobbnak nagyon örülnék, kicst nagyobb, szebb ikonokkal, vagy nem tudom
azon kíül kérdésem a többiekhez, vagy aki tud esetleg segíteni:
egy jó minőségű fülest keresk Samsung Wave-emhez, de olyat, ami nem agybadugós, mert az kiesik a fülemből
az ár kb 5k.
Köszönöm. -
peterk
senior tag
Annak idején amikor a Wave II kijött idehaza, akkor engem is izgatott a kérdés, utána google-ztam, és a végén megtaláltam a chipset specifikációját, egy méretes pdf-et. Aszerint egyértelműen 512MB ram van a telefonban, ami két "bank"-ra van osztva (bank0 és bank1), amiből az egyik használható a szoftverek számára.
Szerintem a Wave II felépítése is ugyanilyen lehet, a különbség egyszerűen annyi, hogy másként "marketingelték" a számot. Lényeg a lényeg, hogy a Wave I-en valószínűleg pont annyira jól vagy rosszul fog futni a bada2.0 mint a II-esen.
-
Speedy86
aktív tag
-
GrooveHero
addikt
Hali. Sztem meglesz az véve, nea ggódj efelől
Mást nem nagyon tudok nézni androidos kínálatból, mert ami jó, az drága. Igen, nekem bőven elég lenne a teló arra amire nekem kell, és nem vagyok olyan szőrszálhasogató személyiség, ami minden apró hibába beleköt. Éppen ellenkezőleg, meg tudom becsülni, amit nehezen szereztem meg.
Lehetőségem van rá, majd beugrok vmikor pölö Trémobilba. Másol nem nagyon van:S -
Varszegig
veterán
kellemesen nagy. egy kézhez szerintem nagy. egyik kezeddel fogod, másikkal nyomod. Bár nekem nincs hatalmas nagy lapát kezem, ezt vedd figyelembe. Ha nagyon kell lehet egy kézzel kezelni, de akkor már figyelni kell a fogásra. (Mondjuk én a wave-et is inkább szeretem 2 kézzel kezelni (egyikkel biztosan megfogni, másikkal nyomni, mint röppályára rakni.)
dave182: Szerintem a videókon a testre-szabhatóságból semmi nem látszik, így ezt nehéz lenne eldönteni.
-
gazfickó
tag
én is tervezgetek Wave mellé egy SGS2-t. Nagyon tetszik, gondolom másnak is. Csak az árától félek egy kicsit . Viszont a kis badástól semmiképp sem szeretnék kis plusz pénzért megválni,mert fél év alatt nagyonis a szívemhez nõtt.
Más: mindig is meg akartam kérdezni hogy ez a hangerõgombos segélyhívás hogy is van? Nehogy egyszer beleszaladjak valahol.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest