- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #50768 üzenetére
Úgy látom meg vagy elégedve.
-
mrhitoshi
veterán
Emberek! T-Mobilos 1.2-es Rom-ot honnan lehetne beszerezni a netről ?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
consono #50514 üzenetére
Az meglesz!
(#50513) Tomajdon : Lehet ki tudtam volna erőszakolni 37e Ft-ot, de érted... az a 2e Ft már nem változtat semmin. A reális ár a Wave-ért 35-36e Ft körül van, én úgy gondolom.
(#50519) kaller1 : Akkor szerencséd volt! Biztos, hogy nem adtam volna el 25eFt-ért, de lehet csak az tart vissza, hogy 65-70e Ft-ért vettem.
-
mrhitoshi
veterán
Úgy tűnik, hogy sikerült eladnom a Wave-t.
kb. 1 nap alatt el is kelt.
(#50509) Goldmen75: T-mobilos/ bő 2 hónap garancia, nincs fülese, egy két koccanás nyom az alján, de amúgy szép állapotban, 35e Ft-ért elvitték, igazából 40eFt-ot ajánlottam első körben, de annyit sajnos nem ér az enyém.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #50351 üzenetére
Igen, a HTC-k nem a kamerájukról híresek, de nekem elegendő az a képminőség amit a HTC Radar nyújt. A lényeg, hogy fémházas, szép, és egy számomra elfogadható rendszer fut rajta.
-
mrhitoshi
veterán
Ha minden jól megy, akkor még a héten meg válok a Wavemtől, és a helyét egy HTC Radar tölti majd be. Nem nekem való ez a várakozás, meg ez az egész Badás világ, így megválok a Wave-től.
-
mrhitoshi
veterán
Na egyet elmondhatok a 2.0-ról. Nem eszi annyira az akksit.
-
mrhitoshi
veterán
Igen lehet. pl.: ezzel az Alkalmazással.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #50193 üzenetére
Sokkal nagyobb bajok is vannak, mint a kevés alkalmazás. Én személy szerint magasról teszek mennyi alkalmazás érhető el, amiket használok azok fent vannak, de pont a memóriaelfogyás, meg a lassú szociális szolgáltatások stb... az ami igazán lehúzza ezt a rendszer.
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
válasz
F-ECT$ #50163 üzenetére
Tapasztalat. Láttam már eleget az SGS2-t ahhoz, hogy ilyet írjak róla. Engem nem győzött meg, a műanyag meg szerintem egyenesen rémes, főleg a hátlapja.
Szép lenne az a Super Amoled+ akkora felbontással is, de nem akkora helyen. Az meg, hogy megkapja, az egy dolog. Én csak azt mondtam, hogy nem ebben évben fog megtörténni.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
unrealnoise #50117 üzenetére
Azért az SGS2 sem egy nagy durranás. A kijelzője meg főleg nem. Kiadtak egy műanyag 2 magos valamit, amit játékokon kívül a Flash tud(na) kihasználni. A kijelző meg jó lenne 1280x720p-es felbontással, mert nagyon gyér az a felbontás, egy akkora kijelzőre.
Az Android ICS meg még nem elérhető az SGS2-re, talán majd tavasszal, így be kell érni az Android 2.3.5-el. Szóval rossz példa az SGS2 szerintem. -
mrhitoshi
veterán
Hát igen. Mindenki várja már a megváltást.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Ferdzsoo #50096 üzenetére
Olyan nincs/ vagy ha akad 1. És már tudom is mi kell neked. Ehun van ni!
De ez sem Google-ről szedi az infót. Tudtommal, olyan nincs.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
gazfickó #50052 üzenetére
Nem vagy egyedül. Én is jártam már így. Megoldásként fogtam és kivettem az akksit. Ezt nem egyszer produkálta már, de csak is 1.2 alatt, valami oknál kifolyólag. Először én is azt hittem, hogy a telóval van baj, de utána kiderült, de valami nagyon nem okés magával vagy a rendszerrel, vagy a firm.-el. Neked milyen firm. alatt produkálja ezt ?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke #49991 üzenetére
LoL. Akkor ezek szerint, nem sok változás lehetséges a véglegesben. Sajnálom azért.
(#50000) leslieke: És még egy LoL. Grat!
(#50006) leslieke: Én elvesztettem a bizalmat a Samsung Bada fejlesztőiben. Ha a ram elfogyás egy október 5.-i firm.-ben is benne van, akkor mitől lenne más egy nov.14-i firm ?
-
mrhitoshi
veterán
válasz
SlyChocolate #49964 üzenetére
Hát.... elindul, de nagyon nem szereti, nagyon nyögvenyelős a dolog.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
consono #49918 üzenetére
Ja várj, azt elfelejtettem, hogy a Soc. Hub alkalmazás nálam egyszerűen nem bír betölteni semmit se. Úgy alapvetően nincs gond a telefonnal, sőt a hardvere nagyon rendben van, csak egy felső kategóriába pozicionált telefontól elvárná az ember, hogy ilyen kis hibák (ram elfogyás stb..) ne jelentkezzenek, most eltekintve a 2.0-tól. Szóval úgy összességében ebből lett elegem. Meg abból, hogy csak várunk, és talán lesz valami, amit lehet más egy kisebb frissítés formájában megoldott volna. Szóval eddig nem nagyon értettem, hogy mondjuk bokros úrnak mi baja a telefonnal, de nagyon meg tudom most már érteni őt.
Én pont az a fajta ember vagyok, aki nem tud várni. -
mrhitoshi
veterán
válasz
consono #49900 üzenetére
Még nem akarom lehúzni szóval inkább akkor akarok igazi véleményt adni róla, mikor kész lesz a végleges.Mit értesz az op. rendszer szintjén ? Mert beépített alkalmazások terén elférne egy jobb Fb kliens, Google maps, vagy csak egyszerűen egy youtube kliens, mondjuk fogjuk rá, hogy flash nem hiányzik. Illetve felteszem azt a kérdést, hogy ha már így a végleges megjelenés fele, olyan hibák jelentkeznek a rendszerben, hogy csak egyszerűen megy a FB kliens, és semmi se megy mellette, akkor mi francért záratja be velem az alkalmazást, arra hivatkozva, hogy elfogyott a ram, vagy éppen kevés a ram. Ebben vártam volna igazából áttörést, de ezek szerint nem lesz meg.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke #49885 üzenetére
A baj az, hogy szerintem nem lesz jobb. A belassulást kijavítják, viszont engem nem fogott meg. Kb egy az egyben ugyan az a rendszer, csak átszabták a kinézetet, és valamennyit javítottak a ram használaton, de nem sokat. És ennyi is. Egyetlen pozitívum számomra, hogy sokkal jobb már most is a böngésző, de nekem sajnos ettől több kell már.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke #49875 üzenetére
Is-is. A menüben ha lépegetek, vagy csak úgy használom a telefont, akkor van olyan hogy belaggol, belassul, a feloldásnál is laggol, viszont a böngésző eszméletlen.
Ja nálam jelentkezett már megint az a szöveg, hogy elfogyott a ram....
A facebook kliens még mindig lassú. -
-
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
Van egy érdekes Twitt. Bada 2.0
-
mrhitoshi
veterán
Möhe Nem menekülhet a Bada sem.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #47696 üzenetére
Ez nekem már vagy 1-2 napja folyamatosan piros.
-
mrhitoshi
veterán
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #47085 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a WP7 2010 Októberi. Mindenki el tudja dönteni innentől kezdve.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Tomajdon #47083 üzenetére
Én szerintem leszek olyan hülye és kiugrok 35e Ft-ért is. Nagyon megfogott a WP7 főleg, hogy láttam már ezt azt a 7.5-ről is. Arról nem is beszélve, hogy állítólag WP7-en mindenre van egy alternatíva, emellett nem is drágák a készülékek + olyan szépen fut a rendszer mint a Bada. Szóval részemről bukok 30e FT-ot, de ennyit nekem megér hogy ne idegeskedjek.
de én biztos, hogy még egyszer egy frissen indult rendszerbe nem ugrok bele... Ezzel teljes mértékben egyet értek.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
unrealnoise #47046 üzenetére
Is - is. Nem lesz olyan fül felül, hogy 3G ki-be kapcsolása.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
unrealnoise #47032 üzenetére
Ilyenről ne is álmodj.
-
mrhitoshi
veterán
What??? ez érdekes.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Ferdzsoo #46881 üzenetére
Nekem volt egyszer egy ilyen bajom. Legelőször én se nagyon mertem bevállalni a Multit, így maradt a patchereles valami, és miután meg akartam csinálni a PSH-t, egyszerűen nem tudtam. De mondtak mást is, nem tudom mi volt pontosan, valahol itt van elásva a fórumban.
A multi amúgy nem nagy cucc, annyi hátránya tényleg van, hogy törlődik minden. -
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #46865 üzenetére
Nem feltétlen neked, de ha van türelmed, ne most add el a telefont, amint itt a bada 2 hónapokon belül, emelkedhet az ára!
Na ja, ezt a lehetőséget érdemes megfontolni.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #46861 üzenetére
Sajnos... örülök majd ha el tudom adni.
Feree: tudok mondani olyan esetet mikor a patchereles marhaság miatt nem működött normálisan a telefon, míg a multi az tuti biztos.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
SlyChocolate #46783 üzenetére
Igen KF3-nál elvileg nem voltak ilyen gondjaim. KF2-nél kezdődtek a gondok, aztán JL2 folytatta. Azért is vagyok tanácstalan, mert akkor KF3 alatt is fagyogatnia kellett volna. Mindegy elküldöm szervizbe.
Azt nem tudom viszont, hogy mivel T-s a telefon, így T pontba vigyem be, vagy inkább akasszam egyből a Samu szervizesek fejére ?
(#46795) csongi: Nem T-s szoftverrel ?
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz
SlyChocolate #46774 üzenetére
Mire ?
Ezt azért gondold át mégegyszer...
A JL2 a legstabilabb elvileg és fagy, újra indul stb...
70eFt-ért többet várok egy telefontól.Nagyon érik már nálam a váltás.
Leslieke: az lehet, de akkor más furcsaságokat is kellene produkálni nem?
Meg rendszertelen ezek a fagyások, mindig máshol és mindig máshogy jelentkezik, vagy csak elfogyik a ram. A kiesről nem is beszélve.
-
-
mrhitoshi
veterán
Remélem nem csak akcióznak majd.
Csak bírjuk kivárni...
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest