- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
mZoleee #49391 üzenetére
Esetleg fuss neki az elejéről: tedd vissza a 2.0-t, töltsd fel az aksit, tölts le egy másik 1.2-es full firmware-t és próbáld azt visszatenni.
Tényleg: a bootot visszacserélted az 1.2-ére? Full downloadot választottál?
Nekem eddig nem volt gondom az oda vissza váltással.
-
Paca2
senior tag
-
szimike79
őstag
válasz
mZoleee #47586 üzenetére
Ha jól emlékszem van KH3 augusztusi. Samfirmware.com, regisztrálsz, ott megtalálod az összes firmet.
duvi: Szolgáltatónal történő megjelenés elött kijöhet függetlenül a Wave3. Általában a szolgáltatók kínálatában később szokott megjelenni az adott készülék. Ettől függetlenül ki tudja mikor kapjuk meg a 2.0-át.
-
duvi
nagyúr
válasz
mZoleee #44454 üzenetére
Én csak az Extreme Digitalt ismerem részletfizetési lehetőséggel.
Igaz, hogy pár bejegyzéssel ezelőtt volt szó egy rossz tapasztalatról velük kapcsolatban.Nem ismerem a Telefonplazat, de ők is ajánlanak részletfizetést. (kugliban találtam őket)
A Wave I paramétereit ITT megtalálod
-
anrab
addikt
válasz
mZoleee #42351 üzenetére
"amiket letöltök és törlök a telefonrol az pl a gmail szerverről ne törölje"
ezt idáig is be lehetett állítani.
kérdezi a beállításokban valahol hogy telefonról és szerverről is törlöd vagy csak a telefonról.
nekem is mindig csak a telóról való törlés van beállítva és ha hazajöttem akkor átfutom és törlöm végleg a gépról és szerverről. -
ADAM1337
nagyúr
-
-
consono
nagyúr
válasz
mZoleee #42064 üzenetére
Én lehet, hogy megpróbálnám ezzel a bootloaderrel, mert erről biztosan lehet downgrade-elni, próbáltam. Sajnos lehet downgrade lockot tenni a bootloaderre... Ha meg nem bootol akkor még mindig ki lehet cserélni...
Amúgy az android meg a 2.0 kapcsán felmerült, hogy nincs FOTA a 2.0 mellett (mondjuk 1.2 is volt olyan, lehet, hogy a végleges mellé tesznek, bétát az Apple-t leszámítva ki frissít OTA?
) és ez a jelnlegi bootnak gond, mert az van megpatkolva. Erre ötlet szinten az a megoldási ötlet jött, hogy az 1.2 bootloaderét kellen használni, az 1.2 FOTA-jával és abból bootolni androidot vagy 2.0-t... Majd meglátjuk, hogy megvalósítható e.
-
consono
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
mZoleee #39479 üzenetére
Már van belőle magyar verzió: Analog Play Clock v1 HUN
-
gamek!ller
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
mZoleee #39384 üzenetére
Köszi. Az időjárás widget: SimplyAccuWeather
-
victorio79
tag
válasz
mZoleee #39363 üzenetére
brendoncsopi: Szerintem nagyon jól teszed ha a Wave-t választod, a tudomásunkra jutott hibái ellenére nagyon okos telefon, mégha egyesek szerint nem is okostelefon:
mZoleee: Buli, koncertfelvétel nálam dettó ugyanez. Megpróbáltam az ujjammal takarni a mikrofon nyílását több-kevesebb sikerrel. Nem tudom a többi jóféle robotos telefon, hogy van ezzel? -
TomWexX
addikt
válasz
mZoleee #39363 üzenetére
Zsír bulikon vettél részt!
(#39361) Alan[HUN]:
"...premium Social Hub(mysamsungwave.hu-n van hack, nekem nem kellett hozzá flashelni a telót) nélkül nincs msn..."
Ez nem igaz, mert ott van a natív Kint messenger, ami msn, yahoo, Gtalk, és facebook chat-re is jó!(#39367) mZoleee: A part1 időjárás widgetnek mi a neve? Egyébként én is erre (1) szavazok.
-
Binyi01
aktív tag
-
consono
nagyúr
válasz
mZoleee #39070 üzenetére
Hát, annyira nem sokan
Oleg a fő fejlesztő magában csinál mindent, mi az ő kernelforrására építve dolgozgatunk, amit másfél hónapja közzétett. De ő JTAG-en keresztül töltötte fel a Galaxy S romját. Mi JTAG box híján (meg mert óvatos duhajok vagyunk) az SD kártyáról bootolás mellett tettük le a voksunk. Ezzel az ággal 5-6-an foglalkozunk komolyabban, meg sokan lelkesednek és próbálják reprodukálni (egyre többen sikerrel) amit láttatok a videókon.
-
ABal
őstag
válasz
mZoleee #39041 üzenetére
"a hálózati helymeghatározás kivételével minden más kivan kapcsolva"
Ha a helymeghatározást nem kapcsolod be, nincs is rá esély, hogy talál jelet.
A helymeghatározás és a hálózati helymeghatározás két külön menüpont
A navigáláshoz elég a helymeghatározás engedélyezése is.
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest