- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szipak
tag
ajánlom figyelmedbe a vonatkozó topikot.
ipod fülest nem ismerem, de jobbakat igen, ez alapján a samu füles mélye nagyon kiemelt és puffogós, ami kihat a közepekre (kevés), magas sem kiegyensúlyozott. lehet rajta zenét hallgatni, de nagyon könnyű jobbat találni nála 10k alatti kategóriában (brainwavz, xears, soundmagic, stb).
-
duvi
nagyúr
-Névnap Widget az appstoreról.
-TimeWeather_176_hun HTC óra/időjárás widget. Én ezt használom a kezdetektől és semmi gondom nem volt vele.
-Szerintem a Wave gyári headset nem rossz (jó középkategória), de zenéhez érdemes egy kicsit komolyabbra beruházni. (iPod fülest nem próbáltam még) -
Viktojka
tag
Névnap widget Erre gondolsz?
Nincs mit.
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Elvileg Android alól úgy néz ki, hogy ugyanannyi a memó (384MB), de ezt sem cáfolni sem megerősíteni nem tudta senki. Illetve félig meddig: a 2.0 béta alatt a debug menüben én a sima Wave-emen ugyanúgy 240 MB körüli szabad heap-et láttam, mint ahogy a 8530-as screenshotokon van. Ez alapján szerintem ugyanannyi a memó... TV kimenet mindegyiken van, a fülesbe tudsz dugni kábelt (azt hiszem valamelyik Nokiáé is jó)
-
duvi
nagyúr
Valami tuti, hogy beragadt vagy folyamatosan pörgeti a procidat! Normál állapotban, üresjáratban csak 1%-on szabad futnia a procinak. Sajnos van pár hibás widget (pl. óra/időjárás) ami üresjáratban is kajálja a proci időt. Első körben csinálj egy restartot. Ha ezután beáll 1%-ra, akkor csak beragadt valamelyik alkalmazás és az volt a hunyó. Ellenben ha még így is 1% fölött pörög, akkor kapcsold ki az összes utólag felrakott widgetet és nyomj egy restartot. Restart után egyesével kapcsolgasd vissza a kilőtt widgeteket. Így kiszűrheted a hunyót.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest