- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
MerLinh #24386 üzenetére
nem vagyok hardkór android user de azt azért csak észreveszem, ha az egyik progi lecserélése után 2-3 nappal tovább bírja a telefon, és láthatóan kisebb fogalmat generál (network monitorral mérve). És azt is furcsállottam, hogy semmi nem elérhető a netes szolgáltatáson keresztül, a progiban mégis mindig új bannereket dobál fel....
-
TomWexX
addikt
válasz
MerLinh #24018 üzenetére
Ennyi! Ezt gyorsan kitaláltad!
Kipróbáltuk és ha hosszan nyomjuk a headset gombját, hívni kezdi az utolsó számot. Valószínű ez lett volna az utolsó ötletünk. Kollégám üzeni hogy jön egy sörrel, mert megspóroltál neki egy mp3 lejátszót. Már tervezett venni egyet.
Köszi! -
Lotusomega
senior tag
válasz
MerLinh #23519 üzenetére
Nem ordított le senki, szerinted függetlent árulnak a szolgáltatók, ártámogatással, ne legyünk már ennyire naiívak. Nem, nem tudok róla hogy függetlent lehetne kapni egyik szolgáltatónál sem. És ez nem csak neked szólt, hogy aki idejön olvassa el az első hozzászólást, és akkor egy csomó felesleges kérdés nem merül fel, azért lett csinálva az első info post.
-
AlesszaMusic
csendes tag
válasz
MerLinh #23307 üzenetére
Persze..
Az úgy nem buli. Nem tehetek róla hogy gyenge a gép, anno mikor vettem nagyon jó volt, de hát fejlődik az elektronikai piac, pénzt viszont nem kapok többet, hogy új gépet vegyek!
peterk! Most kipróbálom 720P-s BRrip-el mivel az a gépemen akad, lehet a telóra pont jó lesz!
-
AlesszaMusic
csendes tag
válasz
MerLinh #23302 üzenetére
Szerintem azért sokan vannak akik nem néznek mozis rippelt filmeket.. Például én se, mert szarnak se jó, de azért egy DVD vagy Blu-Ray rip már tud szép minőségű lenni, vagyis számomra az én monitoromon szép, mivel egy régi TV-m van ezért a gépen nézek mindent.
Amúgy ez a Freemake konvertáló progi szintén kb. 40 percig akar konvertálni, szóval én feladom!
Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest