- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nyesix
senior tag
válasz
TomWexX #50426 üzenetére
hát nem. Nekem is el van törve a gorilla réteg és alatta vígan megy az AMOLED. Az igaz, hogy csak egyben lehet cserélni.
amúgy az én telóm is kb így néz ki sajna, mivel frankó dolog a fém ház, meg a szál csiszolt alumínium, de csúszik, mint az állat. És sikerült leejtenem, így finish neki. Működni működik minden, de ell van törve a kijelző feletti védő üveg réteg.
-
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #49999 üzenetére
Mivel T-s a telóm, nem igazán emlékszem, hogy mi jött ki elöbb, mert multival kellett feltennem az 1.2-őt. Ha Kies-sel előbb lehet frissiteni, akkor megy fel a JL2, mert a jelenlegi sajna nem frissíthető.
leslieke: Épp hogy? A Forma1-ben van ilyen szoros verseny, talán tized vagy század másodpercekkel előztél meg.
Másodpercere egyezik az időnk. -
Balage@88
csendes tag
válasz
TomWexX #49929 üzenetére
Ja lehet megpróbálom felrakni az ezelőtti verziót. Csak tényleg az a furcsa, hogy semmi olyat nem csináltam, ami a telefon szoftverét módosította volna. Valmikor augusztusban volt utoljára frissétés és most is az a verzió van fenn a telefonon és a Kiessel frissült automatikusan. Amúgy a telefonom kártyafüggetlen. Az egyik gsm boltan vettem.
-
Balage@88
csendes tag
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #48856 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy "csak" egy drone kell hozzá. Az alkalmazás ingyen van
Kár, hogy ennyire drága. Nem hiszem, hogy indokolt ez a kb. 87K ár. Gondolom az előállítási költsége jóval alacsonyabb. Mivel ez már a Fan kategória, valszeg ezért mérik ennyire borsosan az árát.
-
Attelah
tag
válasz
TomWexX #48847 üzenetére
Közben beszélek a mysamsungwave.hu-n is és kérdeztem hogy a full downloadot nem kell bepipálnom mert az van írva hogy Full firmwarek esetében,Full Downloadot ne pipáljon senki.
Erre fel azt mondják hogy ha full a fimr akkor kel la full donwloadot pipálni
Na most akkor hogy is van ez? -
Attelah
tag
válasz
TomWexX #48798 üzenetére
Köszi fiúk!
Ez így még két kérdést szült
Melyik az a legfrissebb firm ami T mobilosok számára Kiessel elérhető?
A T mobilos animációk és ikonok visszajönnek? Mert ha vissza tudnám úgy állítani hogy pituszkálás mentesnek tűnjön akkor imkább a T-hez viszem, mert ott adnak csere telót. -
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #48493 üzenetére
Hát igen nagyjából megfogalmaztad az én véleményem is. Nálam pozitívum az 1 giga ram memória, a magasabb órajel. A fizikai billentyűk feláldozása a "technika fejlődésének oltárán" című történet is belefér még, ha nem is örülök neki. Viszont a sima Samoled nekem is csalódás, ez az egy, ami nekem sem tetszik. Ha a Samoled plusz benne lenne, igen csak nagy lenne a kísértés.
-
Tomajdon
aktív tag
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
TomWexX #48381 üzenetére
Én már azóta gondolkozom a felrakáson, amióta kijött... az előző béták nagyon tetszettek, maga a 2.0 is jobb, de ez az újraindulgatás eléggé zavar. :S De lehet felrakom...
off: szerintem a hivatalos nem fog novemberben jönni. most a chaton bejelentés után már nem hiszek a samsungnak.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
TomWexX #48358 üzenetére
Én egy Samsung 16GB Class 10-et vettem (a fényképezőbe
), meg vagyok vele elégedve, tényleg gyors, nem vertek át a sebességgel. (A telóban Silicon Power 16GB Class 10 van) 7560 Ft-ért, 10 év garancia van rá. Itt vettem
Amúgy összef*som magam... azt mondták hogy a ChatON még október elején kijön először Badára, majd androidra. Ehhez képest androidra már kint van pár napja, a bada verzió meg még sehol
-
peter_k
tag
válasz
TomWexX #48307 üzenetére
Én most kipróbáltam.
Hihetetlen, de 10 mp-n belül megvolt a jel, ablakból kitartott telefonnal. Eddig ez 10 perc alatt sem sikerült!Módosítok: nem kell kitartani az ablakból. A szobában is megvan a jel.
Már csak azt nem tudom, miért nem így működik alapból?
( És miért szoptam ezzel, egy éven keresztül?)
-
Bobó_20
aktív tag
-
duvi
nagyúr
válasz
TomWexX #47026 üzenetére
Kipróbáltam az általad említett megoldást. Telefon csatlakozás nélkül telepítettem a legújabb KIESt, egy Win7 32 bit laptopra. Nálam bevált az 5leted! Igaz erre a laptopra még soha nem volt KIES telepítve, de most elsőre jó lett
Az asztali gépen nem változott a helyzet frissítés után se. Ott még mindig "nem hivatalos" verziót ír ki a T-s Wave II-re.
-
István100
tag
válasz
TomWexX #46960 üzenetére
Elképzelhető. Habár 3 gépen is próbáltuk, és az én bénaságom sem kizárt, de néha volt segítségem is. Ha a T-mobilnál a telefonos ügyfélszolgálaton a műszakiakkal végig lehetne pontról pontra menni a teló beállításain, talán segítene, de szerintük nem a Wave-vel van a baj. Egyébként a mobil.tv sem megy.
-
ABal
őstag
válasz
TomWexX #46901 üzenetére
Bocs, azt hittem, hogy megválaszoltam. A lényeg, hogy nem vagyok egy társasági lény, így fel sem merült, hogy az SH is meglegyen. Soha nem használnám, nem éreztem szükségét.
[Megnyílt a dühöngő: itt lehet fikázni a Badát és a Samsungot.] (Csak hogy ne itt füstöljön a puskapor)
-
pikkubee
tag
válasz
TomWexX #46707 üzenetére
Azt hiszem az ilyen hülyeségek miatt anyáznak itt sokan. na nem olyan bonyolult ami itt le van írva, csak érthetetlen hogy miért kell az ilyen jellegű dolgokkal szopni... nincs különösebb bajom a badával, de van 1-2 nagyon alap hiányossága egyszerű felhasználói szemmel is.
A válaszod persze köszönöm! -
snecizero
senior tag
válasz
TomWexX #46584 üzenetére
Hát igen, volt idő amikor azt írtam. Hát ez van. 2 dolog ami nagyon hiányzik a telefonba.
1. Profile meneger ( A hangprofilok a megadott időben kapcsolnak át.)
2. Call Recorder ( Beszélgetés felvevő.)Megvettem anno 90000 ft-ért és sajnos az a szürke köd kezd felszállni.
A szerelem szép dolog ,de elmúlik. És megmarad a szeretet. Vagy nem.
De mindenképp megvárom a 2.0-át. És majd akkor hozom meg a végleges döntést.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- ASUS routerek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest