- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Nem értem, hogyha egységesít a Samsung, akkor a bada-ba miért nem tudja belerakni azokat a dolgokat, amik a droidon már régóta vannak (bár némelyik csak custommal elérhető), a nem tetszős listán végigmenve:
-profilok vannak
-képernyő felvillantás: be lehet állítani, hogy melyik gombra villanjon
-email widget van -
consono
nagyúr
Hát, szavakba még nem próbáltam önteni, de az Androidot mindig valahogy egy összetákolt iOS klónnak éreztem, érzem, az iOS előnyei (sebesség, nincs lag, stb.) nélkül. Meg a javás gyökereket sem tudom neki megbocsátani, mi a ráknak kell köztes kódot generálni??? .(Mondjuk pont pár Badás progi, pl. PvZ bizonyítja, hogy néha a bytecode jobb mint a natív...)
Ezzel szemben a WP7 mert szakítani az elődök (házon belüliek is) UI paradigmájával és ennek ellenére bír felhasználóbarát és egyedi lenni (mondom ezt úgy, hogy az elején köpködtem rá). Ja, meg a sebesség sem mindegy, talán a leggördülékenyebbfelület az övé. Meg ami nekünk nagyon fájhat: már több mint 40000 alkalmazás elérhető rá, hiába kisebb a piaci részesedése, mint a Badáé...Persze ezek az én meglátásaim, nyilván mindenkinek más fontos
-
szimike79
őstag
Talán az, amelyik duvi hozzászólásában szerepel rögtön az én hsz.-em felett.
Ráadásul egy-két ingyenes navit írtam, még ha a kötőjel ki is maradt, és általánosságban írtam azt hogy javíthat. Nem kész tényként hogy már van. Egyébként tényleg ráférne a badára egy-két ingyenes navi. -
leslieke
Jómunkásember
Ezzel a módszerrel próbáld meg megoldani: Kies 2.0.2.11071_128 Samsung Apps probláma megoldása
-
consono
nagyúr
Hát, pár szóban összefoglalva nagyjából erről van szó
Azért nem reménytelen a helyzet, oleg forrásait mag fogja kapni Rebellos és folytatja a dolgot, és ahogy pár hozzászólással feljebb olvashattad még az is lehet, hogy a Wave-jét is helyre tudja tenni.
Azért teljesen nem áll a dolog, csak mindenki azt várja, hogy valaki megmozduljon. Én pl. többek között ezért tettem vissza az 1.2-t, mert pár dolgot ki akarok próbálni az Androiddal kapcsolatban.Persze a legnagyobb gond a működő modem, ahogy néztem eddig minden projekt ezen bukott el, állt meg: jetdroid, andromnia, stb. Talán csak a HD2 az ahol sikerült megoldani.Igazából nem is a modem a baj,mert azt be lehet inicializálni, az nvdata a probléma, hogy nem tudni hol és hogyan tárolja a Bada (illetve én úgy láttam a oneNAND dumpomban, hogy az nvdata mintha RSA enkódolt lenne...). Majd meglátjuk.
-
bokrosolajos
őstag
Fordítás: Én is így gondolom. Tipikus tükör fordítás,a rosszabb fajtából. Hiába olvassa át egyszer vagy kétszer, ha az angol szöveghez hasonlítja szóról-szóra. Minden fordítási feladatban szükséges annyi szabadság, eltérés a forrás szövegtől, ami nyelvhelyessé, és könnyen emészthetővé teszi azt.
Ha tőlem tanácsot elfogad, akkor az értékeken, dátumokon, szakkifejezéseken, mennyiségek egyezőségén felül szabad a pálya, a tartalom összességében egyezzen!
[ Módosította: 7 ]
-
Varszegig
veterán
hát az 1.2-es badával ez megoldhatatlan lenne, nem tudom a 2.0-val megoldható lesz-e? Háttérben serviceként kell futnia. Nem tudom, hogy pl WP7-en megoldható-e? A BB azért még ma is más dimenzió, mint a bada, USA-ban azért nem lehet a kettőt összemérni. Persze ma már a BB ott se jelentős tényező, iOS, Android mellett.
-
Az igazi ellentmondás nem itt van, hanem ott, hogy a NucleusRTOS támogatja az SMP-t. Aztán persze lehet, hogy valami olcsó/régi változatot használnak a bada alatt, vagy az SHP tele van nem multicorebarát kódokkal...
Apropó, a Samsung a hibás a Google pusholásának elszállásában, hiszen az ő szervereiken keresztül megy, és a kezdetek óta igen híg fos a rendelkezésre állása.
-
bokrosolajos
őstag
Eddig sem volt kimondottan iPhone-os
Pedig ennél ájfonosabb kevés rendszer vanHolnaptól a S8500 mellett egy U8500-zal is bosszanthatom magam
Meglátjuk mit tud a belépőszint. 490 Ft-ért vétek lett volna nem elhozni. Legvégső esetben, oda adom a másodikba lépő fiamnak, mp3-lejátszónak ideális
-
SlyChocolate
senior tag
-
szimike79
őstag
Maximálisan igazad van. Szerintem is ez a helyzet szegény T-sekkel.
Azért azt igazán megoldhatnák a Samunál, hogy a telefonok, még ha kártya függők is, legalább szoftveresen ne legyenek ellehetetlenítve a tulajdonosok. Ne legyenek kiszolgáltatva a szolgáltató kényének-kedvének, lásd: iPhone, android. -
mrhitoshi
veterán
Hát ez volt a terv. Megfogadták a Facebook-nál, hogy mostantól a mobilos oldallal sokat fognak foglalkozni, és fejleszteni. Hát ez a munka gyümölcse. De ez már vagy 1-1,5 hete már így van.
Szerintem nem lett rossz. Viszont van egy natív alkalmazás badára, a touchFacebook, ami azóta használhatatlanná vált, na ez már gáz.
Volt egy viszonylag jól használható alkalmazás, és azt is lehet most már a falra kenni.
-
duvi
nagyúr
Nincs FB-om ezért csak halkan kérdezem. Nincs lehetőség hagyományos nézetre visszakapcsolni? A bejelentkező oldalon alul van egy "Teljes oldal" opció, amivel mobil nézetről visszavált hagyományos üzemmódra. Ugyan úgy mint a google oldalán is felkínálja a Mobil és "Hagyományos" nézetet egy kapcsolóval.
-
Nem pont ezt mondtam, bár a gyakorlatban nem nagy a különbség. Azt mondtam, hogy ha a megfelelő szakemberek ráállnak (vö. az androbadás csimpánzok a sok kamu videójukkal), akkor vér és veríték után, hosszú idő alatt lehet belőle valami kezdemény - a lehetetlenség ott jön a képbe, hogy egyedi hardvert kell visszafejteni és táncoltatni, ami enyhén szólva se egyértelmű feladat dokumentáció nélkül.
Most ennek a kezdeteit látjuk, a jó emberek már megvannak, találtak egy kiskaput a boot elkezdéséhez, de nagyon rögös és hosszú az út. Most azért kell imádkozni, hogy ne unják meg.
-
Silenzio
addikt
Magam magyarázom:
"Ergo valami speckó kiváltó okai kell legyenek."
Bug. Oda kell rá figyelni. Bajom nem volt belőle. Majd javítják.
"ezekre a cuccokra a legtöbbeknek nincs szüksége"
Kereslet, kínálat. Az Android szoftverellátottsága jobb. A cég, így az os státusza is más. Androidra még a Mari néni térde kalácsa is mobilt gyárt. Samsungból csak egy van, igaz, a világ ura akar lenni. Ezt már sokan elmondták, ha nem érted, mi a francnak tépjem a számat? Nem fog a Samsung neked gitártuner programot írni, mert nem ők írják az összes csipcsup programot. Először azokat az igényeket fedik le, amik általánosak, így értettem. És igen, nem fair, de ebből a nézőpontból sajnos egy gitárprogram léte-nemléte irreleváns. Bed lákk dzsingisz!
Ami tőlük telik, megteszik: kismillió pályázat, fejlesztői konferencia van a platformra. Az Android előbb jött és jobb a marketingje, mert először kínált széleskörű, nyílt mobilplatformot. Mellesleg 2009-ben lószart nem ért, csak nem volt igazi alternatíva. Ne ferdíts, mert nem fair.
"A bada éves lemaradásban van az androidhoz képest,"
Ld. fenti. És még pár dolog: zenelejátszóból legutóbb csak a főoldalon 4-5 volt a Samsung Appson. Alternatív fotóprogramból 3-4. Navigációból 3-4. Böngészőt nem néztem, de az Opera mini nem az igazi. Azt, hogy a fentiek mennyire használhatók, nem tudom, de nem is érdekel. Egy 2.1-es Android zenelejátszójához képest már a gyári is sokkal jobb, legalábbis számomra. De nem csak én vagyok ezzel így.
Az SDK meg lehet, hogy szar, de igazából már azzal, hogy a Bada rendszerigénye kisebb az Androidénál, megkérdőjelezhető az érv. Tudom, a gépigény és az SDK felhasználóbarát mivolta nem feltétlenül kapcsolódik egymáshoz, de a tapasztalat az, hogy gyakran összefüggnek.
"Ahogy én látom, itt 3, hosszú távon életképes platform van: iOS, droid, WP7."
Könnyen lehet. Mindegyik cégeken átívelő platform, én nem hasonlítanám hozzájuk a Badát. Egyelőre kivárom a végét. A szoftvertippet kösz!
-
bokrosolajos
őstag
s4tch: ez nem ugyanaz a történet, te a Névjegyzéket használtad! 1.0-ban is ugyanilyen, semmi köze a FW verziószámhoz. Csináld úgy ahogy írom, és meglátod
Feree13: bolti gariban sose bízz, ez az angol szöveg meg tök érdekes, ha nyolccal több a magyar nyelvű, ugyan miért nem éri meg nekik lefrissíteni? Khm. Érdekes
TomWexX: Inkább hangzik autofókusz problémának. Ha újra kezdi a fókuszálást, az azt jelenti, hogy a gomb él, hiszen elindult a folyamat. a kérdés, miért nem bír fókuszálni, lehet kiakadt a lencse a helyéről
Próbáld ki, hogy 2 mp időzítőt állítasz be, Utána írd meg, mit tapasztaltál!
Ja és előtte tisztítsd meg a védő üveg lemezt, felületi zsírtól lehet ilyen jelenség -
duvi
nagyúr
Nem tisztem védeni a samsungot, és részben igazat is adok neked.
Ellenben szerintem nem szabad az időtényezőn kívül megfeledkeznünk egy fontos tényről. Mégpedig arról, hogy a Nokia és az Apple kizárólag a saját rendszerükre koncentrál(t). Az indulás előtt volt idejük kényelmesen felkészülni, fejleszteni az új rendszerükre.
Ezzel szemben a samu szimultán fejleszt droidra és badára is. Gondolom nem akartak mindent egy lapra feltenni és a bada indulásával leállítani egy jól futó üzleti vonalat (az androidot). Ez őrültség lett volna
Innentől viszont meg kell osztaniuk az erőforrásokat. Mind az anyagi mind a fejlesztési vonalon. Akármennyire is szeretnénk, mindent egyszerre nem lehetA droid hozza most a pénzt és arra kell koncentrálni. Mellette amennyi belefér szép lassan fejlesztik a saját rendszerüket is. Ha sikerül lassan befuttatniuk, akkor valószínűleg mozdulni fog a mérleg nyelve és egyre többet invesztálnak a badába is. Nem kizárt, hogy ez a lassúság lesz a veszte de anyagilag akkor sem kockáztattak akkorát, mintha egyből leálltak volna az androiddal és csak a badát erőltették volna.
Elnézést a hosszúra nyúlt okfejtésértszimike79
Jogos! A végleges listában fel kell majd tüntetni. -
duvi
nagyúr
Ha már számokról beszélünk, akkor legyünk igazságosak
A magyar appstore jelenleg feltöltés alatt van. Ha lassan is de folyamatosan jönnek az új appok. Vegyük mondjuk az angol appstoret, ahol a magyar 3518 helyett 4617 alkalmazás van. (még ha nem is tízezres a különbség, azért arányaiban elég jelentős) -
Polllen
félisten
Csak a bcontrol-ra reagálva:
Easy VNC, ahogy a neve is mutatja egy vnc kliens... A bcontrol pedig a telefonod-ból varázsol egeret, billentyűzetet, gamepad-t, joystick-t. Teljesen más a két program, nem is értem, hogy lehetne alternatívája egymásnak...
(saccra szerintem felesleges olyanról beszélni, amit nem ismersz, mivel nagy lesz az esélye annak, hogy butaságokat fogsz állítani)
Ha a monitort bámulva akarom irányítani a PC-t bcontrol, ha meg távoli elérés kell vnc. (Ha meg egy konkrét progit akarok vezérelni, annak mobil verzióját használom, Pl. VLC)
Ugyanazokat a felesleges köröket futod, teljesen feleslegesen és még szándékosság is van benne...
Hány féle képen írtad le eddig, hogy neked nem tetszik a teló?
Soha se fogom megérteni, hogy mit kell ennyit b*z***i azon, neked nem tetszik. Add el, cseréld el, ajándékozd el. x havonta mindig jön valaki, aki megmagyarázza, miért nem jó a telefon, főleg olyanoknak, akik szeretik használni.
Kicsit abszurd.
KarmaSzerintem túl nagy ríspekt nem jár azért, ha a mindenki által ismert problémákat leírja valaki 22. alkalommal. Annak úgy mi értelme és mi respektálni való van, ha mondjuk 2 havonta átruccanok egy másik topikba és felsorolom a rendszer hiányosságait vagy ami nem tetszik. Szerinted hányadik alkalom után küldenének el - jogosan - anyámba?
-
Wheelbarrow
aktív tag
Ha ennyire nem jön be neked miért vetted meg vagy miért nem adod el?
Nyomod itt a negatív kampányt azzal a burkolt céllal, hogy eltántoríts másokat a vételtől. Téged olvasva egy fontos megállapításra jutottam. Azt a telefont ami neked megfelel még nem gyártotta le senki és az az érzésem, hogy nem is fogja. Itt a többség elégedett vele mert tudta, hogy mit vesz. Ha leírod, hogy neked nem jött be oké, de ez a folyamatos nyafi elég mulatságos. A saját tévedésedért nem mi vagyunk a felelősek, nem mi beszéltünk rá a megvételére -
leslieke
Jómunkásember
Ez az egyik kedvenc érve azoknak, akik úgy érzik, teljesen helyénvaló a gyenge szoftverellátottság. Azért a helyükben megnézném, egy éve mennyi droidos szoftver volt, és ahhoz képest hol tart a bada.
Azért itt erősen figyelembe kéne venni, hogy míg a Bada egyetlen gyártó telefonjain jelenik meg, addig ez a droidra nem igaz! (Több gyártó, telefon) Ráadásként a csapból is az folyik, hogy lassan, de biztosan a droid lesz a vezető mobil rendszer. Ezeknek ismeretében pedig nem nehéz kitalálni, hogy a fejlesztők melyik platformra készítenek el egy alkalmazást.
-
leslieke
Jómunkásember
Leslieke azért elégedett, mert tényleg elégedett! Nem kell ezt túl magyarázni. Neked más az igényed, elvárásod, mint nekem. Ennyi!
Az, hogy nem írok kisregényt/novellát SMS-ben, miért is baj?? Navira is használom, bár ritkán, ezt elismerem, de ez a célhardverre is igaz!!
De például Veled ellentétben én hallgatok zenét (napi szinten), nézek filmet, fotózom a telefonnal is. -
Silenzio
addikt
Akkor most tételesen:
A médialejátszó jó. Egy bajom van, ha megjelenik a gördítősdáv (a film hosszában), néha rányomok és eltekerem. Tegnap megnéztem a telón egy komplett Dr. House-t, néhol kicsit beszaggatott, de nem volt zavaró. A kies 2 perc alatt újrakonvertálja, hogy tökéletes legyen. Még ez se probléma. Más videofájlokkal nem volt bajom.
A zenelejátszó tökéletes. Sokak visszajelzése szerint jóval jobb, mint az Androidban lévő gyári. A hibákat valóban sokan jelezték, mégsem fordulnak elő mindenkinél. Ergo valami speckó kiváltó okai kell legyenek. A pdf megnyitás orvosolható, csak fizetős szoftver kell.Az sms írással végképp nem értem, mi a probléma, én eleinte nagyon béna voltam, ma már villámgyorsan megy. T9-et sosem használtam és nem is akarok. Gépíró világbajnok voltam, háromszoros.
Az, hogy nekem mire van igényem, ugyan csak rólam szól, de nem csak ezt implikálja. Kereslet/kínálat viszonyairól van szó, ezekre a cuccokra a legtöbbeknek nincs szüksége. Viszont bármikor kiadhatnak ilyesmit. Csak az idő dönti el, versenyképes-e a Bada. Egyelőre annak tűnik.
A bada éves lemaradásban van az androidhoz képest, kisebb a határsköre. Minden okostelefon-rendszer folyamatosan fejlesztett és gyorsan modulálódó platform, valamit nyertesnek vagy vesztesnek kikiáltani botorság. Én tolerálom az elégedetlen hangokat is, de valamit azért tudnod kell: szarok a játékokra (így eleve előnyben vagyok az Angry Birds-ért nyavalygókkal szemben), és amiről nem is álmodhattam, de mocskosul kapóra jön, a Bcontrol viszont létezik a telóra. Ennyi.
-
leslieke
Jómunkásember
Nálam, nincs kis "de"!
- 720p videó felvétel működik, Kingston kártyára is,
- SMS: pár szavas, rövid üzeneteket írok, havonta max. 10-20 db-ot, azokat is T9 kilenccel, ami többségében jól korrigálja az elütést is,
- navira van külön célhardverem, de a Wave-el se volt gond navigálni, és mindig talált 2 percen belül jelet, ha csak az van kéznél,
- az általam olvasott PDF könyveket megnyitja, nekem az elég, hosszútávú olvasásra nekem mindegyik telefon alkalmatlan lenne,
- exchange nincs beállítva, munkaidőn túl nem vagyok hajlandó dolgozni,
- pop3 stabilan működik, 3 e-mail fiókkal is,
- ébresztő remekel, mindig jelez, bár ehhez azt is hozzá kell tenni, hogy a telefon sosincs kikapcsolva.Nekem megfelel a Wave is, a Bada is. Az, hogy mennyit buktam rajta eddig sem érdekelt, ezután sem fog. Évek óta nem adom el a telefonjaimat, ha lecserélem, megy a fiókba, vagy valakinek odaadom.
-
gbela
senior tag
Ez ciki, hisz akkor miért van ott egyáltalán az, hogy csak egyszer kérdezze meg? Vagy az sessionön belüli kérdésre vonatkozik?
Viszont akkor miért tudta ezt a 3 éves nokia, hogy soha nem kérdezte meg és a java progi bezárása ujranyitása után is tudta mivan.
No mind1, eddig is elvoltam vele így, eztán is elleszek de eléggé zavar.
Köszi -
TomWexX
addikt
Én is elég hasonló véleményen vagyok mint te, írtam is ezt már délelőtt is.
Nekem jövő tavaszig marad a bada, de a következő szinte biztos hogy más lesz, ha csak nem történik valami csoda, ahogy te is mondtad.
De azért szeretem mert egyszerű és jó, csak már nem elég....na meg a memória elfogyás. Az ki tud borítani rendesen!
-
mrhitoshi
veterán
+1. Én főleg a játékok miatt vettem okostelefon-t, és hát fele fele arányban vagyok megelégedve a badával, mint ahogy te is írtad, de ilyen jó telefont sajnos ilyen árban nem nagyon fogok kapni, szóval kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy ha droidot vennék, ott lesznek bőven árak.
-
szimike79
őstag
Egy valamiben egyett értek veled, hogy elfért volna. De azért megnézném hogy egy nap hányszor váltasz profilt? Nálam max csendes meg a normál játszik, azt pedig elérem a felső gyorsmenüben. De ha ennyire fontos alulra is berakhatod. Ha az alapján ítéli meg valaki a telót hogy nincs profilváltó Widget, hajaj az már régen rossz. Amúgy 4 érintéssel a menüben is elérhető, bár az meg már elég fárasztó.
Varszegig: Eléggé elszomorító hogy a gyári Widget-ek is ilyet produkálnak. Ez egy igazi fícsör a Samu mérnökök részéről. Minden beérkező alkalmazást agyon tesztelnek, szívóznak vele, a sajátjuk meg egy nagy kalap f...
Az alkalmazás árak eléggé tréfásak, egyik-másik ára mintha nem nekünk lenne kitalálva, hanem egy kicsit nyugatabbra, de lehet hogy még ott is sokalják. -
TomWexX
addikt
Igen valahogy így van! A KIES-ben a saját letöltéseknél ez egyben van. A NFS Shift amit régen letöltöttem ingyen a magyar appsról, ott volt a saját letöltésekben, és most rányomtam hogy telepítse újra a csupasz telóra, de nem sikerült és törlődött a listáról. Ugyan ez történt a Settlers-el is, de az ott van a német accountom vásárlási történetében, és azt letudtam újra tölteni. De nem minden app szart be, csak az amire azóta jött ki frissítés. Legalábbis én azt gondolom hogy ez a gond...
-
mrhitoshi
veterán
Nem értem mi a gond ? Szeptember ? na és..., még mindig jobb mint mindig a hülye romokat rakosgatni felfele a telefonra, és várni, hogy attól talán nem lesznek akadások a rendszerben.
Androidhoz képest játék téren nagyon jól állunk, függetlenül az Angry birds-től is.Sőt bevallom, inkább várok még az Angry Birds-re 1-2 hónapot, mint sem a buzi reklámokat nyomják a pofámba. -
szimike79
őstag
De legalább jön! Tudnák mondani jó pár készüléket, ahol jóval többet kellett várni az új firm-re, sőt olyan is van ahol meg a gyártó simán beintett!
És akkor még nem beszéltem a tesze-tosza szolgáltatókról. Hogy is állnak a szerencsétlen T-s előfizetők a hivatalos T-s 1.2-vel? Ha emlékeim nem csalnak sehogy! És az a sanda gyanúm hogy a 2.0-val is így járnak.
-
Nx
csendes tag
Nem, az amoled attól "ég be" hogy idővel csökken egyes alpixelek fénykibocsátó képessége, ezért ég be kéken a tetején, mert kékek a felső ikonok, és nem azonos mértékben használódnak el a pixelek. Ráadásul a kék a legrövidebb élettartamú alpixel ha jól tudom, szóval elég nagy böszmeség kék ikonokat kirakni...
Ezért is nem látszik piroson és zöldön, mert azokat az alpixeleket nem használja az állapotsáv, csak a kéket
-
JMC
tag
Nálam visszatért a google sync a régi önmagához. Ma reggel húztam le töltőről a telefont (fél hét magasságában -> 100% ugye), nyolckor indult a push sync, tízkor pedig 67% a töltöttség. Mindezt úgy, hogy egy percet se telefonáltam vele, a zsebemben volt végig, és még csak alacsonyan repülő vadászgéppel sem szeltem át az országot oda-vissza folyamatosan (hogy a folyamatos hálózatkeresésre lehessen fogni). Kilőttem a syncet, azóta visszaállt a normál fogyasztás. Innentől kezdve azt hiszem többé nem próbálkozom vele. Még egy adalék: múlt pénteken állítottam be újra, azaz nemegész 7 napot működött rendesen. Ja mégegy: csak az emaileket synceltem, se a kontaktokat se a naptári eseményeket nem.
-
ABal
őstag
Azt azért hozzátenném, hogy az Android 1.6-ról csak a közelmúltban sikerült 2.1-re frissíteni az SE-nek és már ez a verzió is egy éves, a Froyot meg egyáltalán nem fogja megkapni. Arról már nem is szólva, hogy még mindig nincs rajta multitouch, pedig azt is beígérte már a SE. Mindez ahhoz képest, hogy az Arc egyből 2.3-mal jön ki. Bevallom, nekem meg se fordulna a fejemben az X10 megvásárlása.
-
peterk
senior tag
Hát én karácsony előtt és januárban is néztem pár hétig a hardverapro-t és a vatera-t is, mert akartam egyet venni, de függetlent nem találtam 60 alatt. Volt 1-2 T-s 55 körül, de mindegyik hitelre vásárolt, olyan meg nekem nem kell. Szerintem ez alapján jól tartja az árát, annyira, hogy én is végül újat vettem, mert annyival nem lett volna olcsóbb, hogy megérje a használt.
Az más kérdés, hogy nem egyszerű eladni. Mármint jó áron, mert 50-ért tuti, hogy azonnal elvinnének egy garis függetlent.
De jó áron semelyik telefont nem egyszerű eladni.
Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest