- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Kis@
tag
Szerintem azok védik gyerekükként ezt a telefont, akik valójában nem engedhették meg maguknak, és most, hogy mégis megvették, nem szeretik azt hallani, hogy mi a bugos benne, mert úgy elbizonytalanodnak, hogy talán hibáztak, és kidobtak egy számukra jelentősebb összeget egy olyan telefonért, ami nem is olyan jó. Aztán vannak azok, akik meg hozzá vannak szokva, hogy minőséget kapnak a pénzükért, és joggal vannak felháborodva, ha néhány "alap" funkcióban nem teljesít úgy a telefon. Ez a két véglet szerintem. A kettő között helyezkedik el a topic olvasóinak és íróinak a 90%-a, akik többé-kevésbé megvannak elégedve a telefonnal, jó ár/érték arányúnak tartják, és bár néha beleszállnak a "vitába", de igazából nem nagyon érzik érintettnek magukat. Ők azok, akiknek inkább terhes, hogy ez a téma folyton előjön, akik inkább a lehetőségekről és azok kiaknázásáról szeretnének olvasni, minthogy a folyamatos fikázást meg az egekbe magasztalást olvasnák. Ezektől ugyanis senki sem lesz okosabb, viszont mindenki kidühöngheti magát.
(A szélsőséges eseteket, mint a néha idetévedő kívülálló fikázókat, a tinédzsereket meg az egyéb devianciákat nem is említettem, de nem is tartozik ide.)
Ja ha nem tűnt volna fel, magamat a 90%-ba sorolom azzal a kiegészítéssel, hogy hajlamos vagyok igen keményen beszólni, ha egy téma érdemtelenül sok hozzászólást kap, de már dolgozom a disztingváláson, ami remélem látszik
.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest