- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
válasz
richies #50115 üzenetére
már miért ne lenne jobb? a kijelzője szebb, és lehet bele venni gyári 2000-es akkut is. a Wave 3 szvsz egy erős-középkategória, a galaxy s II meg felső.
az android ICS meg a bada 2.0 között meg szvsz fényévek vannak. és ha így haladunk előbb lesz ICS galaxy S II-re, mint wave 1-re bada...
Bár nekem már ugye mindegy...
-
-
unrealnoise
senior tag
válasz
wertigo1984 #49222 üzenetére
gyorsabb
-
unrealnoise
senior tag
válasz
bokrosolajos #49075 üzenetére
hát szerintem meg nem. nem. és/vagy nem is. de ez az én véleményem...
-
unrealnoise
senior tag
Igazából most mondjam azt, hogy a többiek voltak hülyék, hogy nem védettek le minden szart. Nem is értem, miért nem voltak előrelátóbbak. Oké, hogy baromság ezt levédetni, nah de hát azért ott nem egy ember az ilyenekből él. Mondjuk akármennyire is jó telefont csinálna az apple, tényleg imidzs romboló az egész, már csak ezek miatt sem vennék tőlük kütyüt...
kicsit on, kicsit off: de meguntam, előfizetésem lejárt, hűségidőt hosszabítva, részletre vettem egy samsung GS II-t, veszek bele még egy gyári 2000 mha-s akkut, aztán szerintem ezzel tényleg el lehet lenni két évig.
A bada-nál pedig továbbra is fenntartom a véleményem, hogy oké, hogy valaki elvan egy-két appal, vagy ilyesmi, és oké, hogy az androidon sok minden lehet és van, de képzeljétek el, hogy egy app kellene csak nektek. vagy esetleg kettő, és az nincs bada-ra. akkor hiába lenne jó a bada, ha egyszerűen nincs meg rá az ami kellene. androidon egyszerű a helyzet, mindenki megtalálja azt ami kell neki, legyen az havi vagy évi 1 vagy 1000 alkalmazás...
Maradtam volna Bada-s, de egy év után sem kaptunk használható böngészőt és stb, az 1.2 szvsz egy rossz vicc inkább. a Samsung maga alatt vágta a fát, ha korábban és erősebben megnyomják az OS-t, hogy legalább az alapvető cuccok úgy működjenek rajta, ahogy kell, akkor most nem cserélnék hirtelen telefont...
Viszont: a legjobb amit tehet a samsung, ha felhagy az emulátorral, és minden téren rámegy az OS-re, és többmagos támogatást, csúcskészülékeket is kiad. Ha ezeket nem teszi meg élből halott lehet a cucc. Egy év alatt nem lehet azért csodát művelni, de azért ennél több kellett volna. a kütyü maga jó volt, erős volt, többször leejtettem, volt, hogy másfél méterről is, még csak nem is földre vagy fűre, és egy karcot a kijelzőn, valamint pár karcot a burkolaton kivéve bírta a strapát.
-
unrealnoise
senior tag
iOS: 70% (optimalizált rendszerek (bár nem mintha sebességben az android lassabb lenne, szvsz ez az optimalizáció, meg hogy csak pár készülékre kell elkészíteniük az iOS5-öt, inkább a "programozóknak" előny, mint a felhasználóknak...) itunes, meg ilyesmik. persze egyre több online felhőszolgáltatás van más OS-ekre is, így egyre kevésbé előny ezen szolgáltatáscsomag.)
Android: 90% (Mit mondjak? fejlődik mint az állat, nagy telefonválaszték, széles paletta, teljesen testreszabható, minden van erre is, és még egy apple kütyünél jóval olcsóbb cuccal is nagyon élevezetes rajta minden...
Bada: 10% (de ez csak akkor ha nem készül android emulátor, és tényleg belehúznak... ha elkészítik az emulátort, vége a Badanak számomra.)
WP: 50% (Minden a Microsoft-on múlik, ha sok erőforrást fordítanak a rendszer felé, felveheti a harcot a másik kettővel is.)
-
unrealnoise
senior tag
Mi van?
"Android nekem sok, nem szeretnék sok időt beleölni..." Miért kellene bele sok időt ölni? Azért mert esetleg alapból többet tud mint a Bada?Azért mert az a pár app ami szükséges lenne, rögtön elérhető lenne, egy stabil verzióban? Hát nem mondom, szerintem nem kell hozzá nagy ész, hogy ez nem időpazarlás, hanem inkább spórolás, Bada-ál folyamatosan lehet ezzel szemben lesni, hogy jajj, mikor jön már ki ez meg az, mikor lesz már jobb ez meg az, és ilyenek. Totál noszensz az érvelésed android ellen, abszolút nulla. Attól még, hogy sokat tud, nem lesz "sok", sőt, talán még kezelhetőbb és felhasználóbarátabb is lehet, azért mert nem kell kompromisszumot kötnöd. iOS valóban drága, de egy jó csomagban viszonylag korrekt áron hozzájuthatsz, és az előfizetési díjad sem verdesi az eget. (most természetesen inkább a sima iphone 4-ről beszélek), wp7 meg nekem túl zárt, túl erőltetett, és egyszerűen kevés készülék közül lehet választani, amin az fut, ergo lehet, hogy nem tudsz eléggé személyedhez passzoló telefont választani.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
leslieke #48723 üzenetére
jah, csak a Bada-nak meg a bada rendszerre épülő app boltnak nem, így újfent semmi értelme az egésznek... Azaz ha ez az emulátor nagyon jó lesz, simán fut majd minden, akkor újfent kérdezném, miért vennék Bada-t? Csak a hardver miatt? mondjuk a Wave-et emiatt vettem lényegében, azt hittem az OS azért kicsit jobb, mint lett...
-
unrealnoise
senior tag
Kicsit le vagyok maradva, de olvastam valami droid-emulátorról. ez hivatalos app lesz? a google/droid team ezt engedi? oké, nekünk jó lenne, bár szvsz lassabbak lennének az appok, meg ha valaki annyira ki van éhezve droidra, vegyen olyan eszközt, de szóval a lényeg, hogy szvsz a bada akkor követ el nagy hibát, ha egy másik rendszer alá nyomja végül is a felhasználókat. Nagyon jó OS-t kell írni és sokkal gyorsabban, aztán meg VALÓDI csúcskészülékeket is ki kell adni, hogy a high-tech kütyübuzik is megtalálják a saját terméküket a palettán, mert azért abból nagyobb nyereségük is lehetne, valamint talán jelentősebben szélesedne a badat használók tábora.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Dhampir #48419 üzenetére
és arra tuti lesz bada 3.0 is.
egyébként nem akarom az iOS-t szidni, de vicc, hogy semmi design változást nem hoz egyik sem, ugyanazok a színek, ugyanazok a gombok, semmi modern cucc, vagy újdonság OS design terén. nem kell messzire menni, az új android szerintem meseszép lett.
A bda a 2.0-val nagyjából eléri kinézet szinten az iOS szintjét. (tudásra meg hát nyilván azért nem.)
De tényleg nem értem, miért vannak még mindig duci, lekerekített sarkú gombok meg ilyesmik. Persze mondhatnánk, hogy ízlés kérdése, de szvsz nincs szebb és modernebb, mint egy letisztult, minimalista, stílusjegyeiben is modern kezelőfelület.
Egyébként én még sajna mindig nem tudtam SE Ray-t venni, de lehet jobban is jártam... mert gondolkoztam hogy hé, mire is használom én a telefonom. Netezésre, filmezésre, zenékre, játékokra. Telefonálni telefonálok vele talán a legkevesebbet, szóval a francnak legyen 3,3 colos kütyüm megint. Bár kicsi a kezem, de szerintem a 4"-osok között fogok valamit keresni, jelenleg egy SG II-n filózom, abba veszek egy 2000 mHa-s akkut, és akkor jónapot - két évig legalább.
-
-
unrealnoise
senior tag
No. ha CSAK ezekre használod, akár jó is lehetne. Kivéve, hogy netezni még elég borzalmas vele, de nemsoká jön rá a 2.0-ás OS. Ha újonnan vennéd a telefont, és lehet inkább egy SE xperia mini pro 2 mellett döntenék, az sem sokkal drágább. Kb egy árban lehetnek. Viszont az android már sokkal kiforrottabb, több rá az alkalmazás és ilyesmi. Igaz, hogy itt is nő a számuk, de ha egyszer pont olyan kéne ami itt nincs, ott meg már régóta, akkor aztán nem boldogít a tudat, hogy majd egyszer lehet itt is lesz.. Egyébként vedd meg megéri újonnan is a Wave, viszont nem árthat ha elmondom, hogy a SE mini pro 2 már jóval fejlettebb és erősebb hardverileg (teszteket, pontszámokat kell nézni), persze még a Wave sem kutya, csak megjegyeztem.
-
unrealnoise
senior tag
Hát oké, legyen. de én kurva mérges leszek ha nem jön ki ebben a hónapban a bada 2.0 - méghozzá meglehetősen közel a wave III debüt időpontjához.. (Androidos majd később leszek, most nincs pénz váltani...)
Mellesleg azért vicc, hogy a Wave I és II tulajok valszeg két frissítést kaptak aztán le vannak szarva. Ott az 1.2, meg most a 2.0. Android fronton a SE pl azért elég jó support téren mostanság. Akkor nem lenne egy szavam sem, ha mondjuk megjelenne még 2.1; 2.3 meg mondjuk 2.5, aztán ezeket megkapnánk, utána meg a 3.0-át nem. Elviselhetőbb lenne így. De a samsung-ot ismerve nem lesz itt 2.3 vagy efelett... 1.2 után is leszarták a hibákat...
-
unrealnoise
senior tag
Szerintem baromság, hogy valaki azért vegyen meg egy 100.000 Ft-s telefont, mert nem bír kivárni pár napot vagy egy hetet. Oké, kinnt megtehetik, de a többség nem, plusz azért az egyész világban válság van, vagy annak következményeit, hatásait nyögjük, szal nem hinném, hogy ez miatt hirtelen kint is inkább venne valaki egy wave III-at. Viszont a régi tulajok csalódottak lesznek, türelmetlenek - üzletpolitika ide vagy oda.
-
unrealnoise
senior tag
Én sem értem, semmi hírértéke az egésznek... Ha legalább Wave I-II-re jelenne meg...
-
unrealnoise
senior tag
Azért egy hivatalos időpontot dobhatnának, valami tervük csak van....
-
unrealnoise
senior tag
Egyébként nem tudom droidnál hogy van, de a 3G-t remélem végre fentről azonnal be lehet kapcsolni, kibaszott idegesítő, hogy állandóan be kell menni a menübe...
most láttam egy videót, 1:57-nél itt nincs semmi 3G vagy ilyesmi... Nyomi. Persze lehet testreszabható, oldalra csúsztatható az a négyes "lista", és akkor ott van még pár gyors gomb.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
szimike79 #46926 üzenetére
És erről mégis ki tehet? Ha a samsung talán kicsit jobban megerőltette volna magát, egy év alatt, akkor nem lenne ez... Én nem is hisztiznék ennyit, ha azt a pár hiányosságot, alapvető hibát kiiktatták volna egy 1.3-ban, de nem tették meg... Nehogy már mi, végfelhasználók legyünk a ludasak. A fórum meg arra való, hogy véleményt nyilvánítsunk. Nem tudom hol éltek, de a világon nem találtok olyan fórumot vagy helyet, ahol X zenéről, XY versenyzőről, vagy márkáról nem lehetne valakiktől erőseb negatív véleményeket olvasni. A Wave esetében ez még csak nem is szubjektív, pár dolog tényleg nagyon béna benne.
-
unrealnoise
senior tag
Azért bírom, hogy többen beírják, hogy egy-két ismerősük hogy elvan a wave-el (1.2-vel is), oké, lehet elvannak, de azért ne ez a nagyon alapszint legyen már az a bizonyos szint egy tavaly év végén még "prémium/felső" kategóriába tartozó okostelefonnál.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
leslieke #46659 üzenetére
Komolyan mondom, nem bántásból, de nem igaz, hogy nem érted, világosan leírtam listázva mi a gondom.
Ha albumok szerinte rendezed a wave-en a cuccot, akkor mit kapsz? Azt, hogy albumcímeket ABC sorrendbe rakja. Lehet az Anathema egyik albuma legelől lesz az albumok között mert A betűvel kezdődik az album címe, míg a másik a legvégén lesz, mert mondjuk U-val.
Moonsorrow - 2007 - V Hävitetty - original - 5
Moonsorrow - 2011 - Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa - 5
Morne - 2009 - Untold Wait - 4.5
Mors Principium Est - 2005 - The Unborn - original - 5
Mozergush - 2008 - Mozergush - 4.5
Murmuüre - 2010 - Murmuüre - 4.5
Muse - 2003 - Absolution - 4.5
Nae'blis - 2007 - Sketches of Reality - 4.5
Ne Obliviscaris - 2007 - The Aurora Veil - original - 4.5
Negura Bunget - 2006 - Om - original - 4.5
Neurosis - 1992 - Souls at Zero - 5
Neurosis - 1993 - Enemy of the Sun - 4.5
Neurosis - 1996 - Through Silver in Blood - original - 5Pl. ha felmásolok albumokat, akkor így szeretném sorrendben látni őket. (A végén a számot vedd semmisnek, az az én osztályzatom a mappába "beleírva") Tehát először a zenekarok nevei legyenek ABC-ben, és aztán mondjuk az évszám alapján listázza az albumokat (mindig az adott zenekartól), de ha nem, akkor legalább az albumcím szerint. Úgy mint TC-ben.
Ez nem eget verő probléma, de egy olyan zenebuzinak mint amilyen én vagyok, elég nagy gáz, ha majd 32 GB zene "össze vissza" van albumok szerint listázva... Szóval igen, a Wave alapesetben FOLDER szerint sem képes kezelni ezeket. Szóval hiába van perfekt kitöltve minden tag, ha nincs rá megfelelő beállítás.
-
unrealnoise
senior tag
Nekem is elég volt, viszont egy komolyabb usernek ez kevés. Bada filmnézésre sem teljesen okés, számtalan videóval találkozok mai napig, amikor kissé akadozik a film az S8500-asomon. (Konvertálás nélkül tolom rá a filmeket, és nem full HD-seket), de általában élvezhető szerencsére, viszont tényleg 10-ből 2 tut ilyen szaggatva lejátszós. (apró akadozások folyamatosan) A zene oké, szól meg minden, de vicc, hogy nincs mappa szerinti rendezés, csak valami külső appal. (Lehet azóta van valami free megoldás erre, de szóval még erre is külön rá kell keresnem...) Ez miért bosszant?
Albumokat szeretek hallgatni, és jó látni pl, hogy így néz ki a lista a telefonomon:
Anathema - XY lemez
Anathema - XY+1 lemez
Paradise Lost - XY
Paradise Lost - XY
Paradise Lost - XY
Type O Negative - XY
Szóval szépen sorban, Wave alatt ezt nem tudom megcsinálni, amikor fennt előadó szerint rendezem, akkor ABC sorrendben rakja az összes számot tőlük ami telón van, és akkor totál káosz van az albumon lévő dalaik között...
Játékra jó lenne a Wave (ha lenne rá elég tartalom) ahogy minden másra is, én sem cserélném le, ha nem ez az OS lenne rajta.Igazából most nagyon bejött egy a SE mini pro 2, annyit ajánlgattam, míg végül én is ilyet veszek... Lehet nem fém, meg superamoled, de ha használom, legalább nincs megkötve a kezem.
-
unrealnoise
senior tag
Sebességre a wave tényleg jó, de nem kiemelkedő. Azért a wave-ben sem gyenge hardver van. Az meg hogy látszólag ugyanolyan hardver van a wave-ben és a SE Ray-ben, oké, így van, de ha megnézed a teszteket amiket a telefonon lefuttattak, akkor egyértelmű, hogy a Ray majd másfélszer gyorsabb (fogalmazzunk inkább, hogy másfélszer több pontot szerez mint egy sima Galaxy S vagy Wave I, II okostelefon...) A különbség nem égbekiáltó, de ami másfélszer jobb, az másfélszer jobb.
Oké, de a Ray most jelent meg hamarosan elindul az az ár majd lefele. Egyébként meg 58-ért sokkal jobb vétel szerintem a SE mini pro 2, 58ért, igaz csak 3 col, de szerintem jobb vétel az alacsonyabb felbontás ellenére is.
Egyébként meg sokan le vagytok ragadva azon, hogy a tördelés gáz a böngészőnél. Hol éltek ti? Beugráló címsor nem ciki egy év után? Az pedig, hogy lassú, nektek lehet nem mond semmit ha nagyon jó jel van a környéketeken, de itt pest alatt is néha (pl melóhelyen) katasztrofális a helyzet. havernak androiddal secperc bejött egy oldal, én meg ott szoptam mint a hülyegyerek, mert egyszerűen tetű lassú a másik telefonhoz képest... Aztán ha már böngészőnél tartunk, eléggé nem felhasználóbarát a cucc, körülményesen lehet az oldalak közt váltani (igen tudom, csak pár bökés, de ennél van már számtalan jobb megoldás is), az meg, hogy "túl nagy az oldal", vagy betelt a memória meg ilyenek tovább fokozzák az elégedetlenségemet. Ez nagyon nem egy hiba, vagy valami, ezek összességében eléggé gyenge böngészőt körvonalaznak. jah, hogy jön majd a 2.0, értem én. De egy évig képtelenek voltak legalább tök apró hibákat javítani a böngészőben, vagy legalább a böngészési élményt fokozni a majdnem nulláról? Oké, Budapest belterületén meg még pár helyen ahol jártam tűrhető a sebessége már, de gondolom ott az android megint csak gyorsabb...
nem akarok én senkit sem az "igazamról" győzködni, az amit fent leírtam mind tény, illetve személyes tapasztalat... jah, hogy az android bugzik néha. Hát lehet, de nehogy azt higgyük már, hogy a Bada nem, illetve soha nem fog...
nem vitát akarok szítani, csupán én már bánom hogy ezt vettem tavaly, bada 2.0 ide, wave 3 oda, én tényleg nem ajánlom most senkinek, hogy beugorjon ide... Persze aztán majd megint jön egy prohardver cikk, hogy mennyire fantasztikus a Bada 2.0 és a wave 3 mennyire jó telefon, mert ma még bőven elég ez a hardver, csak közben azért nagyon fáj, hogy a prohardver-es cikknél csomó mindent elfelejtettek akkor komolyabban említeni (illetve tesztelni...), én bizony még ajánlott plecsnit sem adtam volna neki, hardver és ár, ide vagy oda....
megj,: tudom túlragoztam, többször leírtam a véleményem - már nem sokszor fogom -, ígérem.
aki meg nem akar, hát ne olvasson.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Binyi01 #46591 üzenetére
Nyilvánvaló, nem ez a gond, hanem az, hogy még mindig nincs. És szerintem jó ideig nem is lesz bada-ra. Pedig ott van az Apple, oda is elég hamar összedobták... Oké, hogy más meg minden, de egy kicsit belehúzhatnának, legalább a legkommerszebb, populáris cuccokat le kéne gyártani Bada alá, azok úgyis népszerűek lennének itt is...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
consono #46586 üzenetére
Hát figy, 1.2-ben is ugrál a címsor és sorolhatnám. Az, meg hogy egy év alatt még mindig ott tartunk, hogy a böngésző sebessége kritikán aluli önmagában vicc. Jah, tudom, láttam videót, hogy gyorsabb lesz. De kötve hiszem, hogy beelőzi tempóban az androidot, amit gőzerővel fejlesztenek folyamatosan. Ennyi pénzért ilyen telefont nem kapsz, az tuti, de ha választanom kellene akkor is inkább egy Xperia mini pro II-t vennék. Igaz ennek kisebb a felbontása, de hardveresen ez is erősebb mint a Wave I és II. Múlt héten fogtam a kezemben és nyomogattam, lenyűgözött az a tempó amit láttam, az én 1.2-esemhez képest. És a kijelző sem volt annyira vészes. Sőt. Aztán ez a teló is "csak" 58 ezer forint.
Meg az a gáz a Bada-val, ha jön egy app amire nagyon vártál, vagy kellene, akkor mire jön ki először? Hát nem valószinű hogy Bada-ra. Tegyük fel fél év múlva már tényleg kóser lesz a Google Plus (+), de alkalmazásunk Bada-soknak még mindig nem lesz...
Szóval az a baj, hogy nekem is vannak olyan nagyon várt alkalmazásaim, aminek örülnék, ha megjelennének végre, de mivel még senki nem csinálta meg őket, ezért valószínű, ha kész is lesz egyszer, akkor először Droid-ra lesz meg... Ezzel nincs is baj, csak ha bada-s vagy, nem tudsz mást csinálni mint várni, várni, várni, és addig sem használod majd azt, amit pedig akár nap mint nap, előszeretettel tennél.
megj.: Persze mindenki maga dönti el mire van szüksége, de ha most kellene telefont vennem, nem ezt venném, mert eddig a Bada nem más, mint ígéret. a 2.0 még odébb van, ha biztosra akarnék menni, akkor Droidos telefont vennék... Negatív meglepetés nem fog érni, és hát a felhasználói élményért mindent...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
brendoncsopi #46579 üzenetére
Szerintem ne vedd meg. Lehet jó lesz a bada 2.0, de mondom még akkor is nagyon messze lesz rengeteg téren mondjuk egy 2.3.3-as androidhoz képest.
Sebesség miatt vennéd meg? Vegyél SE Ray-t, a hardvere miatt kb. másfélszer gyorsabb a tesztek alapján mint a Wave I, II, vagy Galaxy S. Szerintem jobban is néz ki, aztán a kijelzője utánaolvasva, nézegetve nem sokkal rosszabb mint egy super amoled. (Pláne, hogy a Wave kettőben már nem is az van)
Ha neked kell a 3,7-es kijelzőméret, akkor Ott a SE Neo. Ez is ugyanazt tudja hardverben mint a Ray, szóval elég gyors...Aztán ott van a kevés app, az egy év után még mindig használhatatlan beépített böngésző, az sem mellékes, hogy még ezt sem tudták orvosolni majd egy év után.
Szerettem volna bízni a samsungban és Bada-ban, idővel lehet benne potenciál, de aki komolyan netezni akar, meg kihasználni azt amit a telefon tud, akkor ne Bada-s telefont vegyen...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
mrhitoshi #46574 üzenetére
Osztom a véleményed. Tavaly vettem meg én is, többek közt a prohardver kül. ajánlott pecsétje miatt is, de igazából hatalmas bukta volt. az hogy egy év alatt lényegében semmit nem változott vagy javult a rendszer, egyszerűen kibaszás.
Ma már egy totál átlagos android is köröket ver a wave-re sebességben. Jah, hogy jön a 2.0? Köszi de nem érdekel, mert még a 2.0 is jóval gyengébb lesz mint az android... (képességek, tudás és sebesség valamint alkalmazások terén...)
Én már nem várom a 2.0-t, mire kijön már egy SE Ray-em lesz, és ott nagyjából minden flottul fog menni, míg bada-n csak nyögvenyelés lenne...
-
unrealnoise
senior tag
(sorry, de ide is bemásolom, hátha épp itt kapok valami tuti véleményt) Egy kérdésem lenne a szakavatottabbakhoz. Van egy Samsung wave s8500-asom, és cserélni szeretnék. apple kilőve.
Milyen telefonok tetszenek? Xperia ray, nokia n9. A ray okés lenne, nem nagy kezem van, viszont a nokia n9 valahogy jobban megérint. más kérdés, hogy egy "halott" rendszerre nem lenne jó építeni. Esetleg ott a WP7-es nokia 703, ami erősen a nokia n9-re hajaz, de hát a microsoft még nem tudni mennyire rázta meg magát mostanság. a hardver annyira nem meggyőző azért.
Az a lényeg, hogy jó lenne azért sok jó alkalmazás, egy erős hardver, ha lehet akkor egy kisebb kijelző (3,7-ig nagyjából), és az akku is bírja szuflával azért. Sajnos tényleg tancsátalan vagyok, a samsung készülékek nagyon csúnyák és tepsik, a galasy S kifejezetten ronda, az S II már szebb, de az meg már még nagyobb...
Azért offolok, mert nem él a milyen okostelefont vegyek topic, és bár tudom, hogy mások az igényink, de szeretném tudni, hogy ki mit venne most és miért. (illetve mit ajánlana nekem.)
Wave-et azért cserélném, mert meguntam a Bada és samsung tökölését (többek közt nagyon béna és lassú böngésző egy éven keresztül, kevés használható apps...) Szóval minden tippet előre is köszönök.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
leslieke #45150 üzenetére
a probléma az lenne, ha közben megint nem jönne ki értelmes frissítés, esetleg javítás a 2.0-hooz, és lenne így mindenki számára elérhető 2.2, 2.3.
bár ha annyi javítást eszközölnek majd mint az 1.0-ról; 1.2-re történő változtatások során, hát köszi, nem érdekel.Egyébként a samsung telefonok elég csúnyácskán sikerülnek mostanság, a wave 3-tól sem estem hasra design terén, a többiről (galasy, etc..) nem is beszélve. a sony-nál bezzeg dolgoznak a designerek...
-
unrealnoise
senior tag
engem még az is bosszant, hogy bár lassan egy éve megvan a s8500, a rendszer frissitése nevetséges szinten van szvsz. fent van elvileg az utolsó 1.2-es hivatalos OS, de a böngészőn ez sem segít, az ugráló címsor is nevetséges bug.
szóval azt akarom mondani, hogy legalább a böngészőt pofozták volna ki időközben, mert valljuk be, így közel minősíthetetlen. nekem hiába jön most a 2.0, egy évet kellett arra várni, hogy érdemben normálisan böngészhessen az ember, ez pedig egy ilyen nagy céggel a bada háta mögött röhej.
igazából nekem is mostanság telt be a pohár, és most úgy néz ki nem fogok sokáig várni, megyek a droidékhoz.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
F-ECT$ #45119 üzenetére
mivel hardverileg nincs nagy különbség a wave 1 és wave 3 között, szerintem a 3.0 is jön wave 1-re. más kérdés, hogy én addigra lehet nokia n9-et nyomogatok, vagy arc, vagy nem tudom még.
én is beugrottam a bada-ba, de nem érte meg. a beépített böngészőjével a net botrányosan lassú (3G), egyedül Budapest belterületén volt élvezhető a sebessége (már ahol jártam ugye), miközben a kollégiám galaxy-val száguldottak a neten én ott szarakodtam egy rohadt oldal behozásával... és ezzel ugye az akkut sem kímélem, ha többször annyi idő betölteni valamit. nem szapulni akarom a bada-t, és lehet a 2.0 után meggondolom magam, de nem hiszem, hogy így fog történni.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
leslieke #45068 üzenetére
Hát fel is vagyok. Vicc ez az ár... Bár számítani lehetett rá. de a konkurenciához képest tényleg hülye aki Wave III-t vesz első okostelefonnal, vagy akkor ha még nem kötelezte és költekezte még ki magát egy platformban sem... Igazából tényleg nem tudom mit várnak a samsungnál.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
bokrosolajos #45064 üzenetére
Hát igen, meg őszintén, lehet nem ennyire pofás a galaxy S, de ha most kellene telefont vennem, akkor inkább azt az i9001 plus-t venném a Wave III helyett. Pláne, hogy az csak 90 pénz, és még az akkuja is jobb... (1650 mHa)
-
unrealnoise
senior tag
válasz
bokrosolajos #45060 üzenetére
nah azért az Xperia Mini az gyengébb jóval. kijelző meg etc.
de a többi igaz, ha csúcs kell, akkor felejtsd el a badat. Pedig az az igazság, hogy jó lett volna a teljes palettát lefedni készülékekkel. de ezt nem tették meg. -
unrealnoise
senior tag
válasz
F-ECT$ #45057 üzenetére
Hát igen, látom mi ugyanúgy látjuk a dolgokat nagyjából.
Igazából a desing szép meg minden, a hátlap is nagyon pofás, de design-re is lehetett volna kicsit újítani, pl a nokia n9-et ugye nem fogod tudni mondjuk úgy megsérteni mint ezeket, mert én már ejtettem el többször az s8500-at, és több helyen is lepattant kis foltok lettek.szép teló még mindig, de semmi forradalmi vagy merész. Pedig ugye mint a nokia n9 is mutatja, még jobb is lehetett volna (bizonyos szempontokból), mondjuk tény, hogy lehet drágább is lett volna.
Kíváncsi vagyok a bada OS-sel milyen fejlesztési tempót diktál majd a samsung (mikor lesz 2.3 meg ilyenek, mikor jönnek komolyabb alkalmazások a rivális rendszerekhez képest), ha nem veszik fel a versenyt tempóban az androiddal, vagy meg sem közelítik azt, és mindig, mindent késve kapunk, akkor én lehet átállok...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
consono #45046 üzenetére
jaja, androiddal meglátjuk mi lesz, meg a nokia is érdekes lehet még. sony kütyük is tetszenek, de a kijelzőjük már régi, elavult általában. pedig a Sony Ericsson Xperia Arc a világ legszebb telója szerintem.
a hardveres "kérdése", meg alant reagáltam.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
leslieke #45047 üzenetére
Nem hardverbuzi. oké. Akkor a sansung galaxy S és S II miért fogyott mégis annyira?
Talán mégis ennyire sok a hardverbuzi? oké, hogy van valami abban amit mondtok, de az tény, hogy elég sok a csalódott vélemény a wave III miatt (külföldi fórumokon is). Az is tény, hogy kábé semmi sem ösztönzi a meglévő tulajokat a váltásra. -
unrealnoise
senior tag
a samsung tökönszúrta magát. aki hardverbuzi és csúcskészüléket akar, az élből nem választja ezt.
a samung volt olyan béna, hogy olyan hardverrel hozta ki a wave 3-at, hogy a wave I és II tulajoknak semmi okuk ne legyen a vásárlásra, mert egyszerűen nem éri meg.
Ez máris két elég erős érv, miért fog alig fogyni a cucc, legalábbis kevésbé, mint tavaly a wave I. Az akkut pedig már mondtam. Érthetetlen... hatalmas csalódás
-
unrealnoise
senior tag
válasz
consono #45017 üzenetére
ha nyomáspontja megfelelő, azaz gomb igazából, akkor nem gond. ha sokáig nem lesz jobb vagy valami, akkor lehet én is beruházok egyébként egyre. Egy potakksi meg elég sok mindent megoldhat. vett már valaki itt külön? Mennyibe fájt? Egyébként erősebbet nem lehetne bele venni valahogy?
az árára lennék még kíváncsi.
Reálisan 80-90 körül kellene adniuk. pláne, hogy az S8500 is elég jó árral indult. igaz, hogy nagyobb a kijelző, de azért azóta eltelt már egy kis idő.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Gonsalez #45012 üzenetére
Jogos. Jó lesz ez is biztos, de most már egyértelmű, hogy a bada 2-es rendszere várósabb, mint az új telefon.
OFF
Igazából még két fizikai gombot szeretnél látni egy telefonon. zeneszámléptetőt + pause gomb. Tudom vegyek cowon j3-at, vagy valamit, de ezeken sem lenne nagy szám megoldani, plusz vicc, hogy állandóan elő kell vennem a telefont ha vissza akarok ugrani egy számot. vagy léptetni akarok előre.ugye a cowonnak már van adroidos készüléke, csak ugye telefonálni nem lehet vele, remélem összekapják magukat és kidobnak egy ütős PMP+teló kombinációt.
arra itt helyben beneveznék.
ONegyébként az új wave lent nem tetszik annyira. az a gomb középütt sem olyan szép, meg a másik kettőért - mellette - is kár volt.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
formanekzs #45008 üzenetére
Hát ez hiba. 1500-as akksi, mi a francnak? ha az új SGS II LTE-be 1850-eset tudtak rakni akkor bőven lehetett volna ebbe is benyomni egyet. Aztán arról nem beszélve, hogy még a sima S II-ben is 1650-es van.
Amúgy a gép nem tud sokkal többet meg etc, nekem csalódás, ha zászlóshajó szintű hardverrel jött volna, sokkal több ember rákapott volna a bada-ra akkor is, ha önmagában a rendszer nem nagyon érdekli. Ez most elbaltázták. Én is újítani akartam Wave I-ről, de ez kevés lesz. A legbosszantóbb mint említettem az a kicseszett akkumlátor...
A végén még platformot fogok váltani, mert máshol akár sokkal jobb üzemidővel is kijöhetek.
megj: tudom a magok száma meg etc, de ha okosan használja mondjuk az S II LTE, akkor lehet a sokkal komolyabb teljesítmény mellett még tovább is bírja az 1850-essel.
Komolyan miért? miért kell így elcseszni valamit?
Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest