- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mixi10
tag
Nekem új, a menü gomb kétszeri gyors megnyomásával azonnal behozza a telefonkönyv, internet keresőt.
-
mixi10
tag
B.U.É.K
Abal:Egyszer élünk!!!
-
mixi10
tag
válasz
littlebrandy #22463 üzenetére
-
mixi10
tag
válasz
bokrosolajos #20589 üzenetére
Utazások előtt segít listát készíteni, nehogy otthon hagyjál valamit, pl: igazolvány, pénztárca
-
mixi10
tag
válasz
bokrosolajos #20585 üzenetére
Adequate Case
-
mixi10
tag
válasz
ruszi_tomi #19834 üzenetére
Már nem emlékszem pontosan, de lehet, hogy menü-saját fiók
-
mixi10
tag
-
mixi10
tag
-
mixi10
tag
válasz
Killerlaca #16589 üzenetére
MMS beállítás
[link] -
mixi10
tag
[link]
Szegény Iphone4. -
mixi10
tag
válasz
Steelheart2 #16086 üzenetére
Ezt a topicot ajánlanám!
[link]
Én a Wave-t ajánlanám, mivel nekem is ez van, és teljes mértékben elégedett vagyok vele. Vagy nem, kicsit elbizonytalanodtam -
mixi10
tag
válasz
TomWexX #14717 üzenetére
Én azt javasolnám, hogy tedd vissza az automata időfrissítést, ugye akkor elcsúszik az óra egy órával. És evvel a panasszal menjél be úgyse fognak tudni vele mit kezdeni. Majd mond el, hogy olvastad az interneten, hogy ezen a hibán csak a Fw. frissítés segít, így már fogsz tudni velük alkudozni, hogy mit tegyenek fel, mert a hibát kötelességük orvosolni
-
mixi10
tag
-
mixi10
tag
-
mixi10
tag
válasz
cryingdr4g0n #11844 üzenetére
grt
-
mixi10
tag
válasz
cryingdr4g0n #11831 üzenetére
THX
-
mixi10
tag
válasz
cryingdr4g0n #11824 üzenetére
igen, igen te raktad fel a forgatható operát aminek szép logója volt, vagy rosszul emlékszem
-
mixi10
tag
válasz
cryingdr4g0n #11816 üzenetére
Szorítok, ha sikerül nem csinálsz egy opera wgt. légyszi
.
-
mixi10
tag
válasz
cryingdr4g0n #11809 üzenetére
-
mixi10
tag
válasz
DonMedve #11457 üzenetére
Kipróbáltam, hogy aki benn van a gyórshívóba, beállítottam neki a telefon alapértelmezett csörgését, és azon csörgött és nem a gyári beállításon. Nem értem nálad miért nem megy.
Varszegig: Szerintem nem mert a belinkelt hozzászólásomra válaszolt, ott pedig ez az új volt.
-
mixi10
tag
válasz
DonMedve #11455 üzenetére
Értem amit írsz, én is külön MP3 adtam meg a gyerekeknek, másikat a feleségemnek, és azokon csörög amikor hívnak amit beállítottam nekik. És természetesen benne vannak a gyorshívóba. Vagy nem erre gondoltál? Aha értem nekem akik benn vannak a gyorshívóba azoknak egyedi csörgése van.
Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest