- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Az alkalmazasom az o telefonjukon betoltodes es viewletrehozas kozben elszallt, mikozben minden itthoni telefonon szo nelkul mukodott. Kuldtek videot persze, egy azsiai kis gorcs levideozta, ahogy elinditja az alkalmazasom majd az becsukodik, es le is irta, hogy "nem ez az elvart viselkedes". En meg oruljek, hogy badara fejleszthetek, de azt mar magas lenne leirni, milyen firmware-en tesztelnek vagy miben kulonbozik a retail valtozattol... Mivel hat magyar telefonon megy siman, az app csak Magyarorszagon jelent volna meg, melyik sarokba szarjak attol, hogy a kiskocsog beta firmware-en nem fut?
A szotaras srac hasonloan jart.
Te kivancsi lettel, en meg baromi ideges.
-
consono
nagyúr
Hát, kérdezd azért meg pl. Karmát, vagy a szótárt fejlesztő emberkét, hogy mit is csinál a Samu jóváhagyás címszóval: mindkettőjüknek visszadobta a náluk tökéletesen működő programjukat. Ezzel szemben Androidon mi van? Feltöltöd és a felhasználók majd eldöntik, hogy működik vagy sem...
Warez: ezek szerint más társaságba járunk
Én nem warezolok, csak ingyen hozzáférhető progik vannak a telómon, de az ismerőseim közül akinek okostelója van majdnem mindenki warezol. Az almások kevésbé, a droidosok teljesen...
-
szimike79
őstag
Még mindig nem érted, na mindegy! A lényeg: nem vagyok a saját pénztárcám ellensége. Ha valamit leszedhetek ingyen, mert reklámot raktak bele, akkor valahogy elviselem a reklámokat.
Ha számomra elfogadható árat szabnak meg egy játékért, és késztetést érzek a kipróbálására, természetesen megveszem, vagy kivárom amíg akciós lesz.
De ettől függetlenül akkor is csömöröm van a reklámoktól, és főleg ettől a mennyiségtől, amit mostanában ránk zúdítanak több csatornán keresztül is. -
szimike79
őstag
Ezek szerint nem igazán értetted meg a hsz.-m lényegét. Azért írtam hogy a szükséges rossz, mert ez ad arra lehetőséget, hogy ingyenesen letölthessünk játékot, alkalmazást, amiért egyébként fizetni kellene. Majd meglátjuk hogy mennyire fog ez bejönni úgy a badánál, mint a droidnál. Azért a bada felhasználó tábor nagyságrendekkel kisebb mint a droidos, így ki tudja, hogy a reklámozni akaró cégek mekkora potenciált látnak ebben a lehetőségben. Azt sem tartom kizártnak, hogy fizetni is kell majd a letöltött cuccért, és ráadásul még egy rakás reklámot is a képedbe tolnak vele együtt. Talán ez a harmadik variáció.
Viszont: Nekem személy szerint csömöröm van a sok reklámtól, ami még a csapból is folyik! Már tv-t nézni sincs kedvem, mert 10-15 percenként reklámot kell bámulnom, amire nagyon nem vagyok kíváncsi.
-
bokrosolajos
őstag
Miért, csak nem te vagy B. Gábor?
Rise of the Undead most Free, v1.0-ra is OK
-
TomWexX
addikt
-
a510
aktív tag
... ezüst érem sem rossz
Kézikönyben "némít"-ra kerestem:
"Amikor csörög a készülék, állítsa be a hangerőt a
hangerőszabályzó gombbal, vagy a csengőhang
némításához nyomja meg hosszan a hangerőszabályzó
gombot."
"Beállítás/Általános/Mozdulatok/Felfordítás(Etikett mód): Az etikett mód funkció aktiválása
esetén a telefont előlappal lehelyezve elnémíthat minden
készülékhangot." -
-
happy555
aktív tag
Jelenség:
Sötétebb szobában a leglátványosabb. Auto vakuval.
Kapcsold be a kamerát, válts át videó módra, majd vissza fényképezésre.
Csinálj egy képet, majd nézd is meg a gyorsnézettel (jobb alsó ikon), utána vissza gomb és csinálj még 1 képet.
Ha nálad is tré akkor észre fogod venni a különbséget ... -
-
Igen.
leslieke és Libria: Az XEJL2 nem ugyanaz!!! XXJL2 kell!
-
-
consono
nagyúr
Hát ez az Z_A_P, hogy nálam semmit nem csinál, ha rábökök... Gondolom mert csekkeli valahol, hogy van e Premium SH, vagy nincs. Vagy mittudomén... Nem igazán tudom megnézni. A CSC-ben megpróbálhatnám bekapcsolni a premium hubot, de nincs kedvem mindent újrarakni a telón egy talánért, főleg mivel csak a kihívás miatt csináltam, én alig csetelek.
-
s4tch
veterán
A teszt a Galaxy S-t hozza ki legjobbnak, de valóban, a Wave is tisztességesen hozta magát. Az iPhone4 kijelzője nem gyenge élőben; a betekintési szögei és a feketéi rosszabbak, mint a Wave-nek, viszont a felbontása döbbenetes.
-------------
Utánaolvastam a Wavedroid projektnek: leállították, nem fejlesztik tovább a Wave-re való android portot. Nem örülök neki, igazság szerint bíztam benne, hogy a JetDroid és sok egyéb mintájára lesz belőle valami.
-
Polllen
félisten
Majd próbáld ki, hogy egy i4 mellé teszed a Wave-t... állítólag szembetűnő a különbség, főleg szövegnél...
Egyelőre én nem tenném a nyakamat rá, de ha minden igaz majd megint lesz nálam decemberben i4...
De addig is abban pl biztos vagyok, hogy a 3G kijelzőjét kipicsázza a samoled...
-
leslieke
Jómunkásember
Naná, hogy kellenek, másképp mi a fene értelme volt kitölteni egy csomó ismerős fontos és kevésbé fontos adatát.
Jelenleg nincs rá szükségem, se eladni, se elcserélni nem akarom, mivel számomra teljesen megfelel minden téren a Wave és a Bada is. Persze ettől még bosszantó, hogy egy ilyen triviális funkció nincs benne, de ezen még javíthatnak. -
"Egy dolog bosszant a JID-ben, hogy ha le van zarva a telo, akkor a kozepso fomenu gombbal nem (mindig) jon be a kepernyo (hogy unlock-oljam), valamelyik masik gombot kell nyomni (lezaras/kamera/hangero/lerak/felvesz)."
Ez a JH1 óta így van.
Ha eltelt circa 10 másodperc a lezárás óta, a menügombra nem ébred fel. -
-
the radish
senior tag
-
"szerk: mondjuk igaz, te nem azt irtad h gyors hanem h konnyu. Az igaz, nem bonyolult."
Egyébként meg a lépések egy része csak Nálad játszik a holland cuccal, pl. netet beállítani XEH CSC-vel nem kell külön. A widgetek, alkalmazások se feltétlen érintenek mindenkit.
De még ezekkel együtt is gyorsabb pl. egy szerviztúránál.
-
-
Kérdezz, akkor talán időt is spórolhatsz
A terv jó."Szerk: a nem full verziokban, alt egy kis ShpApp_HD.app file van. Ez tul kicsinek tunik, ha ezt feltolom akkor par alkalmazas nem lesz meg. Muszaj ezt felrakni?"
Ez szerencsére nem így van. Muszáj felrakni, de nem veszik el semmi, hiszen patchként kerül fel, nem töröl előtte.
-
"Felbatorodok, ratolom a JI3-at. -> telefon allandoan ujraindul boot animacio utan"
Nem nagy meglepetés, az XXJI3 egy olyan patch, ami szintén XX-es firmware-ekre szeret felmenni, az orosz 1.0 (ami a JH4) nem jó alap hozzá. Főleg, ha az orosz CSC után a patchnél magyar CSC-re próbáltad cserélni - ezt külön írtam anno, hogy nem szabad.
"JH3 felrak.Azaz rakna, ehhez nincs csc."
Dehogynincs, itt volt linkelve a fórumon sok soron.
-
Z_A_P
addikt
Egy vm meg most sem stimmel: ha ranyomok a Music-ra a menuben, bejonnek a szamok a telorol. A bal also gomb: "Music player". Viszont ez le van tiltva.
Lejatszot csak ugy tudol inditani ha ranyomok egy mp3-ra, de ez viszont nagyon gagyinak tunik. Ennek igy kell lennie?Nalatok is igy nez ki?
-
TomWexX
addikt
Mielőtt írnád lesliekének hogy nem tudod letölteni mert nincs fent, de letudod tölteni amit egyszer már letöltöttél. Az elmúlt hétben többször is volt róla szó. A telós appson a nincs frissítésre nyomj rá és ott lesznek a már egyszer letöltött dolgaid és letudod tölteni ingyen azt is ami már azóta fizetős lett. A kiesben pedig a letöltött appokra kell nyomni, és a többi ugyanaz.
Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest