Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
the radish #50689 üzenetére
Karma jórészt megválaszolta, de kiegészíteném:
-Ébresztés: van hangerő csúszka. Emelett van intellingens ébresztés is.
-Már most is át lehet méretezni néhány widgetet, de az ics-ben ez a funkció is tovább bővül. -
consono
nagyúr
válasz
Bada 2.0-n sincsenek hangprofilok..
-
válasz
1) appal megoldható, sokféle feltételre ütemezve is (rétegigény btw)
2) launcherfűggő és beállítás kérdése is valószínűleg
3) ??? Próbáld meg az ébresztés csengőhangjának kiválasztásakor a hangerőgombokat nyomogatni.
4) launcherfüggő
5) ez meg egy tény... -
gelbelex
őstag
válasz
the radish #50504 üzenetére
Ha befut, majd fizetős lesz?
-
F-ECT$
titán
válasz
the radish #50416 üzenetére
Na és mi változott azóta?
A linkelt hozzászólás alapján az sgs2 érdekes választás:
-nem túl szép
-nincs fémből
-megkockáztatom, hogy kamera/videó terén nem olyan jó, mint a wave
-venni kell rá navit (bár van ingyenes is rá: Waze, google navi)Mondjuk a böngészője összehasonlíthatatlan a wave-ével.
-
the radish
senior tag
válasz
the radish #47529 üzenetére
Na, a nem is olyan régi hozzászólásom ellenére megváltam a szeretett a wave-től.
Az utód:
Azért egy darabig nyomon követem az eseményeket.
Üdv, -
Paca2
senior tag
válasz
the radish #49029 üzenetére
the radish
sikerült a problémát reprodukálnom, nem az indító widgettel van a baj, hanem az időjárás widgettel, ha az időjárás is telepítve van, akkor vmi láthatatlan felület takarja az alatta lévő widgeteket, du. lesz időm, megpróbálom javítani, addig is, ha az időjárás van alul, minden működik, elnézést a kellemetlenségért
(úgy látom a másik 2 időjárással is ez a gond - javítom)
-
Paca2
senior tag
válasz
the radish #49029 üzenetére
szia
letöltöttem a feltöltöttet, telepítettem, működik
nálad pontosan mi nem jó?
wertigo1984 laggol=akadozik, szaggatottan működik (asszem)
-
Paca2
senior tag
válasz
the radish #49017 üzenetére
szívesen
50.000 hozzászólásnál buli?
gondolkoztatok már rajta h kéne megünnepelni? ill. egyesek szerint megemlékezni...
(hiszen a Bada halott - boldog halottak napját!)
-
Kaji
tag
válasz
the radish #48568 üzenetére
Nekem is KOR. Miben lehet zavaró?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
the radish #46801 üzenetére
Hívás közben nyomd meg a lezár/felold gombot. A kijelzőn megjelenik többek közt a híváselutasítás üzenetben funkció. Tartsd rajta lenyomva az ujjad. A telefon elutasítja a hívást, és a listából kiválaszthatod, hogy milyen üzenetet küldjön a hívó félnek.
Saját szöveget a Beállítások -> Alkalmazások -> Hívás -> Összes hívás -> Híváselutasítás üzenetben helyen tudsz létrehozni. Pontosabban az előre felvett 5 db gyári üzenetet lehet szerkeszteni.
-
Mandarinn
senior tag
válasz
the radish #39230 üzenetére
Elvileg be van kapcsolva. És a szolgáltatás is T-mobilenál.
Neten nem lehet valahogy megnézni amit kaptam? Ez sosem működött nekem -
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
the radish #37439 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet amikor töröltem egy általam készített videót de nem vártam meg, hogy a telefon kiírja "törölve" mert hamarabb rányomtam a kilépés gombra. Maradt valami fájltöredék
Töröld a mappát amibe menti a telefon a videót (ha videózol majd csinál magának másik mappát) vagy formázd a kártyát. -
vidékiürge
tag
válasz
the radish #35386 üzenetére
hmm, hogy ez már volt. bocsi, figyelem a fórumot rendszeresen, de még nem láttam itt.... remélem nem kövezel meg
-
Varszegig
veterán
válasz
the radish #34815 üzenetére
ED tudta ezt 1.2 óta, a fizetős verzióban már javítva
-
Varszegig
veterán
válasz
the radish #33833 üzenetére
én ezt már tavaly belinkeltem
És megy is a wave-en. S8300-at válaszd.
-
Speedy86
aktív tag
válasz
the radish #33832 üzenetére
Melyik telefont választottad? Vagy csak javas progi?
[Egyébként ha érdekel itt nézheted is, énis rá vagyok fagyva]
-
the radish
senior tag
válasz
the radish #33832 üzenetére
-
TomWexX
addikt
válasz
the radish #32959 üzenetére
Most erre mit mondjak? Nekem nincs ilyen gondom szerencsére!
A kockásodás nem értem mért zavar többeket, de JF2 óta azért sok minden fejlődött az oprendszerben...Azt javaslom kicsit ismerkedj az újításokkal (pl. "swype") nézz utána mi fejlődött, és ha téged ez továbbra se izgat, akkor tedd vissza multival a JF1-et! (Az a T-s szoftver független verziója) -
Binyi01
aktív tag
válasz
the radish #32962 üzenetére
A net ikont vissza tudod állítani, ha 'csak' ennyi a baj!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
nem lehet, nincs meg senkinek a T-s fw.
-
Varszegig
veterán
válasz
nem lehet
-
TomWexX
addikt
válasz
the radish #32874 üzenetére
Igen összefügg a JF2-vel, mert annak szar a memória kezelője.
-
szimike79
őstag
válasz
the radish #32874 üzenetére
Indísd újra a telót aztán úgy a játékot, így talán ki tudod küszöbölni a memória elfogyást.
-
consono
nagyúr
válasz
the radish #31999 üzenetére
Ciki... Nálam mióta bekapcsoltam a Prémium SH-t azóta gond nélkül megy...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
the radish #31999 üzenetére
Részvét!
Más:
Nálam pedig nem jelzett egy mára beállított riasztás, amit a Feladatok közé vettem fel!!
Még jó, hogy emlékeztem rá. -
anrab
addikt
válasz
the radish #31896 üzenetére
+hotmail. így négy lesz.
a névjegyzékben ilyenkor a harmadik ikon kis kék lapok jelennek meg. csak ha bemész a névjegybe ott látod az összeset. -
study
tag
válasz
the radish #31827 üzenetére
Még jó hogy tokban volt,így nem kell érdeklődni ki tud olcsón kijelzőt?
-
quazar
csendes tag
válasz
the radish #31759 üzenetére
Nincs abban semmi letaglózó! Az egy SE program .-Bár nagyon jó!!!!
-De,hogy a Samunak ennyi év után is csak ilyen szar, tetű lassú, körülményes,primitív kezelő programra fussa az egyszerűen felháborító!!! Ráadásul nagy a terjedelme is.Az említet MPExplorer pedig 4,75MB ezek ellenére sokkal bőségesebb használható dolgai vannak. -
_András_
tag
válasz
the radish #31532 üzenetére
Hú köszi király vagy és ha ezt beírom ki is adja a kódot??
Azért vállaltam mert azt hittem olyan egyszerű mint sgs-en aztán utánaolvastam és nem találtam rá semmit.De mint kiderült sokkal egyszerűbb
Ja és még annyit hogy romolás előtt kell valami elővigyázatosság (mint sgs-nél efs mappa mentés) ha igen milyen programmal?
-
ABal
őstag
válasz
the radish #31395 üzenetére
Az enyém is 4-es fényerőn van, 15 mp-es lezárási idővel. Mostanáig én is meg voltam győződve róla, hogy az enyém nincs beégve, mert amikor először megnéztem, nem vettem észre, mert tényleg alig látni. Most egy kicsit jobban megnéztem, forgattam, megdöntöttem és így vált egyértelművé.
Én még várok egy kicsit a szervizzel, mert én sem szeretném 4 havonta bevinni e miatt.
-
válasz
the radish #31395 üzenetére
Szerintem nem baj, ha oszlik egy kicsit a "SAMOLED uberalles" illuzio, amit a fizetett tesztek sugallnanak
Amugy az Omniamon is latszanak ilyen nyomok.
-
m.zso
aktív tag
válasz
the radish #31140 üzenetére
Lehet,h az SLCD jobb választás lenne. Már 2 éve van notim, de ilyet LCD panelnél nem tapasztaltam, főleg nem ilyen rövid idő alatt ( augusztus vége óta van wave a birtokomba )
.
Még hozzátenném, h a készülék mindig a legalacsonyabb fényerőn üzemel. -
Tomajdon
aktív tag
válasz
the radish #31140 üzenetére
Én ha 0,1 mm közel hajolok a telóhoz, és direkt a beégést keresem, akkor sem találok. A teló 6 hónapos.
-
becenevem
aktív tag
válasz
the radish #31098 üzenetére
Nekem is be van égve és kollégámnak is. Egyidős a két telefon. (2010 augusztus)
LCD tesztnél látszik, de csak a kék színnél. Lenti ikonok nincsenek beégve. -
jlala
csendes tag
válasz
the radish #30714 üzenetére
Nézd meg a Smartrunnert, szerintem ebben a szegmensben ez a legjobb, Többféle sport közül válogathatsz, az rögzített, mentett utat bármikor feltőltheted a netre. Maga a program nem nagy valami, de amögötte lévő weboldal nagyon profi. A weboldalon regisztráció után többféle térképnézet és statisztika van a trackjaidről. www.smartrunner.com
Az Appson megtalálod a programot: http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000113637&listYN=Y -
bakospe
tag
válasz
the radish #30711 üzenetére
Ezt próbáltad már?
GPSLoggerJa, közben látom már tárgytalan...
-
szimike79
őstag
válasz
the radish #30721 üzenetére
LOL
-
the radish
senior tag
válasz
the radish #30711 üzenetére
Bocsi. lejárt a limit, megvan:
Others/......gpx
-
ABal
őstag
válasz
the radish #30709 üzenetére
Egy cipőben járunk
Húú, szimike79 T-s 1.2? Te aztán nem adod fel! A remény hal meg utoljára, mi?
Én meg már a fizetős alkalmazásokat várom. Nem mintha annyira akarnám költeni a pénzem, de egy-két dolgot szívesen feltennék már a telefonra.
-
m.zso
aktív tag
válasz
the radish #30506 üzenetére
már megtaláltam én is ott, de kiessel kellene letöltsem a gépre,de ott meg nem találom
-
m.zso
aktív tag
válasz
the radish #30500 üzenetére
tudnál dobni egy linket is?
-
Akee
tag
válasz
Trés softra ezt dobja lekéréskor(JF2):
Az operácios rendszer nem kompatibilis. Az alkalmazás letöltéséhez frissitse a firmaware-t (8001)
-
study
tag
válasz
Akkor most felélénkül a fórum.
-
chizow
tag
válasz
the radish #29767 üzenetére
Fantasztikus !
-
szimike79
őstag
válasz
the radish #29761 üzenetére
RTL KLUB ill.TV2 ip címét nem tudod leírni nekem?
-
chizow
tag
válasz
the radish #29761 üzenetére
Hmmm erről nem is tudtam ! Ilyen Eurosport és társai adók is elérhetők?
-
szimike79
őstag
válasz
the radish #29748 üzenetére
Milyen magyar adókat tud? Wifi-vel milyen letöltési sebesség kell neki?
leslieke: Nem kötekedni akarok de a méret és a kapacitás nem ugyan az?
Így már értem, akkor hülyeséget kérdeztem.
-
válasz
the radish #29079 üzenetére
A térkép elforgatást kapcsold ki (vagy be?
), akkor eltűnik a nyíl.
-
formanekzs
tag
válasz
the radish #29083 üzenetére
Igazad van, a Beállítások - Kijelző és világítás - Térképképernyő elrendezése - Értesít-ből is ki kell venni a pipát és úgy már tuti nem jelennek meg a nyilak.
"To display in full screen mode the current change of direction during navigation or simulation, select Notify. The arrow is transparent, the navigation screen is bright."
-
TomWexX
addikt
válasz
the radish #29083 üzenetére
Nekem is ki van kapcsolva mindkét helyen a nyíl nézet, mégis ott van halványan a nyílacska.
Az más hogy engem már egyáltalán nem zavar, sőt hasznosnak is tartom hogy ott van. Hamar meg lehet ám szokni... -
formanekzs
tag
válasz
the radish #29079 üzenetére
Amennyiben mindkét helyen kikapcsolod, nem látszik halványan sem. Egyébként aktívan használom és nem látszik.
-
formanekzs
tag
válasz
the radish #29074 üzenetére
Beállítások - Kijelző és világítás - Térképképernyő elrendezése - Nyílnézet-ből pipa ki.
Valamint a Gyorsgombok megjelenítésében Nyilnézet be/ki -
ABal
őstag
válasz
the radish #29073 üzenetére
a sárgulásról nem tudok mit mondani, a böngésző "google" nézet ua olyan white, mint volt
Úgy érted, szoktál böngészni óvszerrel?
-
Viktojka
tag
válasz
the radish #29066 üzenetére
Köszi az infókat.
Használtam már én is fóliát előző telefonokon, de az ilyen univerzális mindig leesett. Ezt az invisible shieldet meg úgy rángatják le a készülékről...
Én sem éreztem különbséget a tapizás között.Varszegig: De miért?
-
Varszegig
veterán
válasz
the radish #28902 üzenetére
igen, a hívás gombra az elsőnek beállított elem jön be.
-
Sógi
addikt
válasz
the radish #28902 üzenetére
Nekem hasznos volt, mert pont ez zavart a híváslistánál (itt 6 lehetőség lehet variálni, ki mit használ leginkább) és ezért kezdtem el próbálkozni, végül is nem hiába
A névjegyzéknél már nem nagyon izgat fel a történet... -
becenevem
aktív tag
válasz
the radish #27618 üzenetére
Nem megy. Most próbáltam kollégámmal. Mert pont egy ügyet akart intézni a telón. De nem tudott lépkedni a menüben. (Pont ezt akartam megkérdezni, hogy mi a megoldás.) Mármint amit felhívott, szolgáltatót.
Egymást felhívtuk, kihangosítás, nyomkodás, de nem adta a hangot.Sima T-s és egy 1.2 T-s.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
the radish #26654 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások ->Hívás -> Összes hívás > Automatikus elutasítás
-
TomWexX
addikt
válasz
A híváslistában a bizonyos neven tartsd rajt az ujjad, majd névjegy tiltása.
(#26657): Akkorjólvanakkor!
-
the radish
senior tag
válasz
Megvan:
Híváslista...az adott néven nyomvatartod a ujjad, majd a felugró menüben - névjegy tiltása. Azon belül tudod hívásra/üzenetre beállítani ill. mindkettőre. Okos és roppant egyszerűen elérhető funkció!
Köszi.
-
Paca2
senior tag
válasz
beállítások/alkalmazások/hívás/összes hívás/automatikus elutasítás/lent a létrehoz menü
(elvileg)!vki meg tudna lepni egy 102-es végű Kies letöltési linkkel?
neten nem találtam működőképeset -
Torry
addikt
válasz
Beálítások-Alkalmazások-Hívás
Itt kell lennie valahol a tiltásnak, ha jól emlékszem. -
Varszegig
veterán
válasz
the radish #26017 üzenetére
xe widget a te barátod
-
peterk
senior tag
válasz
the radish #26021 üzenetére
Nem hinném, hogy csak euro árfolyamra külön létezik rss. Nézz körül az appstore-ban, hátha van árfolyam widget amiben állítható a devizanem.
-
peterk
senior tag
válasz
the radish #26017 üzenetére
CIB árfolyamok rss:
valuta: http://www.cib.hu/%5Erss/valarf.xml
deviza: http://www.cib.hu/%5Erss/devarf.xml -
ABal
őstag
válasz
the radish #26013 üzenetére
Lebuktál! Neked is iPhone-od van.
-
Varszegig
veterán
válasz
the radish #25781 üzenetére
jaja, a tiéd lazán 4x annyi.
-
Varszegig
veterán
válasz
the radish #25776 üzenetére
nekem pl. 5 ft a túhasználati díj /mb. Nála mennyi? Mert az 5 ft nem visz csődbe, ha esteleg túllépmém (a 150mb-omat)
flashlite: az is "natív", csak nem tudja, ami flash 10-et igényel. A 2.0-ban jön a flashlite4, és a kánaán
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
the radish #25771 üzenetére
Nos igen, arra figyelni kell. Bár szerintem pl. egy időjárás widget minimális forgalmat generál, és az emailek ellenőrzése se lehet túl nagy forgalmú, a lekérés generálhat csak, így, odafigyeléssel és jó beállításokkal 100 MB-ba is bele lehet férni.
-
Cypresss
senior tag
válasz
the radish #25614 üzenetére
Az szép. Én még ilyet nem tapasztaltam, pedig IGO8-at elég sokáig használtam. Egy magyarázatot tudok csak elképzelni: a Holdon laksz.
-
István100
tag
válasz
the radish #25614 üzenetére
Hát a csuda tudja. Az IGO 8 minden esetre max 1-2 házat téved. A Rout66 meg 20-at. Legalább is a mi utcánkban. Szerintem szarul van programozva a térkép alapból. Meg kellene kérdezni nyíegyházi és szombathelyi barátainkat is. Gödön az evangélikus templom katolikusnak aposztrofálva, kultúrház helyett is templom. Ez térképhiba. Az IGO8 ekkorákat nem téved. Ezt napi szinten használom, de játszanék a wave-vel is.
-
Varszegig
veterán
válasz
the radish #25640 üzenetére
JH3 előtt minden fw-ben benne van ez a hiba. mid van JF2?
-
albiosz
őstag
válasz
the radish #25640 üzenetére
Lehet, hogy hülyeség, meg nincs is ilyen telefonom, de nem lehet, hogy ugyanazért, ami az 1. hsz-ben van?
,,Miért 1 órával korábbiak a napló bejegyzések, mint a valós?
Szoftverhiba, a JH3 verzióban már javítva van. Ha ez a firmware nem elérhető, akkor az Aut. időfrissítést kell kikapcsolni." -
albiosz
őstag
válasz
the radish #25628 üzenetére
Jó kérdés. Remélem lesz!
Gyári független talán még lesz, abban bízom.
Mivel most nincs rá keret, csak akkor tudnám megvenni. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
the radish #25616 üzenetére
Nekem eddig mindig működött, bár a manuális Letesz gomb biztosabb. Azzal nem próbáltad?? Nyomd hosszan a Mégse gombot , ugy?
-
ratam23
aktív tag
válasz
the radish #25582 üzenetére
Már csak arra nem jövök rá, hogy lehet e teljes méretű fotót így feltölteni. Picassára eddig csak kicsinyített képet tudtam. Magától lekicsinyíti.
-
ratam23
aktív tag
válasz
the radish #25578 üzenetére
jó helyen vagy alapból négyet látsz és ebben nincs benne a picassa pl de lejjebb lehet görgetni
-
szimike79
őstag
válasz
the radish #25536 üzenetére
Saját fájlokon belül oda mész ahol a küldendő anyag van, felugró alsó fülre rányomsz és ott megtalálod: Küldés bl.
-
Attelah
tag
válasz
the radish #25536 üzenetére
Menü-->Saját fájlok-->középen felhúzod a fület és ott Küldés bluetooth-on-->kipiálod amit küldeni akarsz->Hozzáad--> BT bekapcs, keres, kiválaszt, küld.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
the radish #25331 üzenetére
Már annak a bizonyos programnak a megjelenése előtt is volt, aki panaszkodott a syncre. Szóval semmi köze nincs hozzá.
-
válasz
the radish #25331 üzenetére
Totál véletlen.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
the radish #24975 üzenetére
Igen. Ha zavar, ne használd.
Lehet kapni DLNA képes televíziókat, ott Wi-Fin keresztül megy a történet -
victorio79
tag
válasz
the radish #24941 üzenetére
the radish
Na most nekem megint megy, kíváncsi vagyok meddig. Nekem is jópár hónapja megfelelően ment, csak az utóbbi héten kezdett el hülyéskedni. Most azt olvastam egy német oldalon, hogy a tartománynál a "Google" ha benne van törölni, ha nincs beírni és akkor összeszedi újra magát.
Most az összes mappa be van rakva push-ba, elvileg így megyeget.
Ha csak nevet írok a kontaktokhoz akkor az alapján nem mindig kapcsolja össze automatikusan. Márpedig mostanában kicsit sokszor raktam újra a fiókot ahhoz, hogy saját magam párosítsam a exchange névjegyekkel.
peterk
Nekem 520 tétel van a Google-n. Tényleg elég lenne a felhő ha megfelelő méretű lenne a kép, meg csoportokba lehetne azt is rendezni.
Outlookban még 308x308 as az összes kép, de a google után már csak valami 80x80.
Most az találtam ki, hogy a MobiCal nevezetű jószágot a google-val szinkronizálom és ezután abban módosítok mindent. Az nem zúzza le a képeket amikor a telefonrameg syncML-en keresztül visszatöltöm róla az összeset.
Az a baj, hogy ha a Google-re hiba nélkül átmegy az Outlook, de a KIES már összekavarja a telefon és email mezőket amikor a telefonra szinkronizálok.
Sajnos még nem találtam meg a tökéletes megoldást. -
peterk
senior tag
válasz
the radish #24941 üzenetére
Nekem 500 kontaktom van, mind felhőben, de én is lementettem a telefonra is, mert a kontakt képek bármelyik felhőben (gmail, exchange, stb.) túl picik, hülyén néz ki, amikor híváskor megjelenik egy ikonméretű kép a nagy feketeség közepén.
A telefonra mentésre a legegyszerűbb, ha regisztrálsz a mobical.net-re. Az képes áthúzni online a gmal kontakt listát, majd azt egyszerűen le tudod szinkronizálni a telefonra. (Van leírás a beállításokról.)
-
victorio79
tag
válasz
the radish #24913 üzenetére
the radish
Nálam is, és ha elindítod a menüből akkor "Ismeretlen hiba" vagy "Hálózati hiba" szokott lenni. Nekem ilyenkor (szürke ikon) már meghalt a dolog.
consono Nincs mit. Én is kerestem egy darabig...
Le van mentve a komplett fájlrendszer, így szoktam barkácsolni. Kár, hogy komplett könyvtárakat nem lehet visszatölteni. -
victorio79
tag
válasz
the radish #24875 üzenetére
the radish: Biztos nem mail widget okozza a problémát, nekem is ki van rakva pár napja, de csak azért pakoltam fel, hogy könnyebben tudjam kezelni az exchange fiókot, mióta ilyen szeszélyes.
Varszegig: Bocs a menüt elfelejtettem, tényleg nem volt JF2-n, de az nekem csak egy hétig figyelt a készüléken.
Egyébként szerinted jó nálam a push mappák beállítása?
Alapból a Gmail mappa is ki volt jelölve pushra az almappáival (All mail, stared, spam) egyetemben, de onnan ki vettem a pipát. Nem is tudom, hogy azokat hova szinkronizálta volna.Egyébként most megint besz@.t az egész exchange, picit tele van nekem is a zsákom vele. Hónapokig jól ment, most meg egy hete haldoklik.
-
Varszegig
veterán
válasz
the radish #24878 üzenetére
mi lenne, ha próbaképpen eltüntetnéd ezt a fiók widgetet?
akkor JF2-vel nem lesz olyan menüd, amit kérdeztél. -
Varszegig
veterán
válasz
the radish #24875 üzenetére
1) Saját fiókok/activesync-es fiók, majd fogaskerék: ott mi van beállítva?
2) A kérdéses menü, amit írtál a JH3 óra van. Milyen firmed van? -
victorio79
tag
válasz
the radish #24867 üzenetére
Hát nekem is a Varszegig által leírt beállítások vannak, de az utóbbi napokban picit megbolondulgatott, teló újraindítás után jó volt.
De ma nekem is újra kellett raknom a fiókot és elszórakoztam vele egy ideig, mert hálózati hibát reklamált. Lehet a samu szerverekkel volt a gond?Azt hagy kérdezzem már meg, hogy aki használja a Google-n milyen mappákat jelölt be push-ra? Nekem ilyenek vannak még:
-
peterk
senior tag
válasz
the radish #24869 üzenetére
Szerintem a háttérben szinkronizált éppen, ezért voltak a gondjaid. (Próbáld meg ideiglenesen manuálisra állítani a sync-et, hogy úgy mit csinál bekapcsoláskor.)
-
the radish
senior tag
válasz
the radish #24867 üzenetére
Megvan, legalábbis most el tudtam menteni. Semmi mást nem tettem, töröltem a facebook-os fiókot is.
-
Varszegig
veterán
válasz
the radish #24150 üzenetére
allshare-en keresztül tudod hd-ben kirakni.
-
bakospe
tag
válasz
the radish #24123 üzenetére
Akkor szerintem próbálkozz a 1430-as ingyenesen hívható számon, ott talán le tudod kérdezni, hogy aktiválva van-e a díjcsomag. Viszont, hogy mennyi áll rendelkezésre a 100 megás keretből, itt is csak pénzért tudod lekérdezni (vmi 56 HUF).
-
bakospe
tag
válasz
the radish #24120 üzenetére
Elvileg ha belépsz a www.t-mobile.hu-n akkor ott meg tudod nézni, hogy aktiválva van-e már a csomag. Itt le is tudod kérdezni pénzért!, hogy pontosan mennyi adatforgalmat használtál fel.
A csomagkapcsolt adatok számlálójával a telefonon is valamennyire nyomon tudod követni, természetesen ez nem teljesen pontos, mert a T 10 kbyte-os egységeket számlál, míg a telefon byte szinten rögzít. Emellett elvileg a T küld sms-t ha elérted a felhasználható adatmennyiség 50, illetve 99%-át. -
haxxika
senior tag
válasz
the radish #24114 üzenetére
Ha fent lehúzod a képernyőt akk van bt, wifi, csendes mód. Gps meg automatice elindul navinál úgy tudom
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
the radish #24103 üzenetére
A hangerőt feljebb lehet venni, ehhez valaki egyszer írt is itt megoldást.
Itt is van a megoldás: [link]
-
galmat89
tag
válasz
the radish #23913 üzenetére
A Bada.com-ról csak az 1.2 SDK szedhető le, azaz a fejlesztői környezet
-
válasz
the radish #23833 üzenetére
Figyelj, olyan egyszerű a megoldás! Az mms-en kívül kitörölsz minden hozzáférési pontot, és meg van oldva. Akkor nem tud mivel felmenni a netre, és le se kell tiltani a csomagkapcsolt használatát.
-
MerLinh
senior tag
válasz
the radish #23833 üzenetére
az attól függ, hogy milyen háttérben szinkronizáló widgeteket használsz, pl időjárás meg egyebek, de sztem egy alap 50-100 megás elég ha nem ezen akarsz netezni, de pl kikapcsolhatod a szinkronizálos programokat is akár, és akkor nem csinálnak forgalmat
Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest