Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz ferke170 #47313 üzenetére
Én is a sajátomat használtam, ezért gondolom, hogy valahogyan a telefonhoz van kötve... De akkor csak úgy fog menni másoknál, hogy NDrive10->file lementés->NDrive11...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
peter_k
tag
válasz ferke170 #31216 üzenetére
Ez a program szerintem nem annak való, aki autós navigációt szeretne. Túrázásra, geocachingra alkalmas inkább. Arra viszont, a Wave-el párosítva, tökély. Én ezt a programot használtam Pda-n is és egyedüli problémám a készülék rövid üzemideje volt. Meg a láthatósága sem volt 100-as. A Wave-el sztem, simán fog bírni 5-6 óra mászkálást, de kis ügyességgel talán egy egész napos nagy túrát is végigvisz.
-
szimike79
őstag
válasz ferke170 #30388 üzenetére
Én azért ezt nem értem. A Wave árára esik a WP7 csúcsmobil, pedig annál régebben debütált? Pont az lett volna várható hogy a Wave ára kúszik lejjebb mivel már megjelent az ikertesó, és szerintem lassan azt is lehet majd kapni a T-nél, ha lesz egyáltalán. Ennyire nem megy a WP7-es teló? Pedig hardverre még komolyabb is mint a Wave egy két dologban. Minőségben is toppon van, összeszerelés ok, aluház. Egyedül a rendszerkorlátok szempontjából gyengusz egy kicsit, de nem biztos hogy ez annyit nyom a latba. Ár/érték szempontjából így ez is best buy kategória lett. Azért kíváncsi hogy miért alakult ez így?
Varszegig: Akkor költözünk Peruba vagy mi lesz?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
rizso
addikt
válasz ferke170 #30388 üzenetére
Ja, pl. 2 év hűséggel egy árban vannak. Kártyásan viszont már igencsak van különbség.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Varszegig
veterán
válasz ferke170 #30152 üzenetére
gyakorlatilag júlistól volt kapható itthon. Az a majdnem egy év azért max 7 hónap, bár lehet felfelé kerekítünk
galmat89: például?
Szasza888: mert mondjuk fejleszteni kéne, fel kell építeni egy új fejlesztői környezetet stb. Szerintem ők a mobilos piacot nem fogják mostanában nyomni.
[ Szerkesztve ]
-
peterk
senior tag
válasz ferke170 #29342 üzenetére
Jaj, ne. Végre vége lett az iPhone témának a topicban, ne provokáld az iPhone fanokat, mert megint megindul a flame.
snecizero: Ha deaktiváltad az ébresztést, akkor újra aktiváláshoz menj bele, és ott nyomj egy mentést. (A sima zöld pötty nem elég, ez egy bug.)
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
leslieke
Jómunkásember
-
peterk
senior tag
válasz ferke170 #27131 üzenetére
A régi, 102-es végűvel.
Ez az unokaöcsém T-s telefonja volt. Nekem egy független van, ezért mielőtt az övét rádugtam volna, csináltam egy Kies registry törlést a registry patcherrel, nehogy a két telefon "összeakadjon". Ezután, az üres registry-re ráindítottam a Kiest, majd rádugtam öcsém telefonját, és mindenféle patchelés nélkül egyből felajánlotta a képen látható verziót. (Unokaöcsém telója még érintetlen T-s volt, az eredeti firmware-el.)
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
-
bexinho23
őstag
válasz ferke170 #21416 üzenetére
Biztos, hogy nincs semmi baja a telefonnak, hiszen mkv-t szépen játssza, amit felvesz azt is, néhány avi-t, de többségét azt nem. Ez a baj. Múltkor próbaként feltettem 8 db avi filmet, majd megnéztem egyenként melyiknél NEM jelentkezik a szaggatási hiba. Nos, 6db filmnél jelentkezett! Volt ami 1997 környéki film volt (minőségét figyelve nem mai kódolású), volt 2010-es film, és mindegyiknél u.a. a hiba.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz ferke170 #18569 üzenetére
Megint egy szívhezszóló hozzászólás!
Így van!
Meg kell ismerni egy vasat és ha majd mindent tud rajta akkor sírjon a szája.
Ez épp olyan mint tegnap jött az egyik tulaj, hogy nem tudja menteni az üzeneteit egyben.
Belenéztem a menüben és 5mp-alatt meg is volt a megoldás.
Egy a lényeg egy új telót nem lenne szabad "csuklóból" kezelni, főleg egy új OS-t.
Még akkor sem ha ezen is a jól ismert TouchWiz fut, nem szabad kapkodni, idegeskedni, hogy miért nem megy!
Aztán jönni a fórumra szentségelni, hogy milyen foss.
Annó ezt az első windows-os pc-men megtanultam, sokszor már a gépreptetés gondolata is felmerült bennem
De, hogy én is írjak negatívumokat amiken változtatnék (bár már lehet javították?):
-Böngésző!
1. Szövegre zoomoláskor a sortörés hiánya.
2. Teljes flash támogatás hiánya.
3. Régebbi FW-knél a jelszó megjegyzés instabilitása.
4. Ha pl a PicselViewer tudja a sortörést akkor a gyári böngésző egy adott szövegre zoomoláskor miért nem?
-De tovább haladva ezen a vonalon szerintem a wave leggyengébb láncszeme a fájlkezelő.!?
Kicsit olyan mint a win intézője, egyablakos.
Bár ez nem is lenne baj de ahhoz, hogy egy fájlról megtudjam az infókat miért kell megnyitnom azt?
-.Folytatva ami nem tetszik...
Fotó videó, szerkesztés.
A fotó esetében semmi gond mindig ott van az opciók között a szerkesztés lehetősége is.
Míg a videók esetében csak és kizárólag a "Médiaböngésző" főmenüponton belül érhető el.
Sem a saját fájloknál sem a videólejátszónál nincs ilyen opció.
-Ami számomra fontos lenne ha állítható lenne a bill.zár gomb.
Az az hosszú gombnyomásra nem oldana fel.
Csak a kijelző elhúzásra.
Eddig nem volt baj vele de nem szeretem.
-Szóba került a kamera, hogy azzal vannak hibák.
Részemről csak annyit tapasztaltam ami minden "törpe" optikás telóra igaz.
Minél kevesebb a fény a képek minősége annál rosszabb lesz.
Ez érthető hisz a pici lencse képtelen pl. borús időben kellő fényt gyűjteni.
De ezt szerintem szoftveresen lehetne kompenzálni/csalni.?
-Folytatva a wave-vel kapcsolatos észrevételeket:
Bár nem rossz a gyári dokumentum nézegető de jó lenne egy ingyenes office jellegű amiben végre nem csak olvasni de szerkeszteni is tudnám!
A fájlkezelő alkalmazásokról nem is beszélve.
Tudtommal bada-s nem létezik?
-Telefonbeszélgetés rögzítése. Hisz van diktafon van FM rádióból felvétel akkor ilyen miért nincs?[ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
-
Varszegig
veterán
válasz ferke170 #14169 üzenetére
szerintem ez hülyeség, ami "fénysebességgel terjed"
A samu már letette, hogy mire koncentrál: Android, és Bada, némi wp7. Azóta is. Állítólag nemsoká jön a Bada 1.1.
Már eladtak 2,4M wave-et, mire leírom szerintem már 2,5M-t Ha csak a mostani üzemben adják tovább, akkor is 5M lesz év végére. Ha szétnézel a német appson, komoly alkalmazások elérhetőek. Mi kell még? -
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
válasz ferke170 #14155 üzenetére
Ezt nem hiszem. A következő badás telefonok, mind gyengébbek hardverben. Ha ezt meglépik kidobtak egy vagon pénzt a semmire.
(#14160): bada vonalon a Wave a zászlóshajó.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Filmvilág
- Egy korszak vége
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest