- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pumedli
csendes tag
válasz
consono #50980 üzenetére
Megnéztem. Nem volt kötelező megadni. Nálam az szerepel, hogy "nincs pontos adat". Az persze elképzelhető, hogy később módosítottak ezen, de nekem még nem kellett.
Szerk.: egyébként a címet meg lehetett/kellett (nem csillagos, tehát inkább előbbi) adni, de ha nem is adtad meg, akkor is a regisztráció során használt My Samsung oldal nyelvéből tudnak következtetni legalább az országra...
-
duvi
nagyúr
válasz
consono #50875 üzenetére
Igen. "Az Év alkalmazása" promóció keretében 13 játék ingyen letölthető az appstoreból
-
gelbelex
őstag
-
gelbelex
őstag
válasz
consono #50763 üzenetére
Kihúztam félig a tokból, nyomtam egy gombot és láttam mennyi az idő, stb. Most ki kell vennem a tokból...
A képernyőfeloldás nálam (WaveII-XXKK5) : EndKey-MenuKey-Swipe.
(Hogy miért raktak a módszerbe plusz egy gombot...?)
Az órához tehát maradhat a régi módszer, csak most két gombot kell nyomni...
-
szimike79
őstag
-
ABal
őstag
válasz
consono #50749 üzenetére
"csak a képernyőzár gomb old fel, engem ez bosszant a legjobban"
Ez tényleg bosszantó! Vajon ezek a változtatások miért kerülnek bele egy továbbfejlesztett szoftverbe? Nem tudom elképzelni, hogy felhasználói kérés alapján történne.
Vagy csak mennek a maguk feje után, "lássuk mit szólnak hozzá a felhasználók" alapon?
-
s4tch
veterán
válasz
consono #50444 üzenetére
Köszi a választ. A droidban nekem pont az UI testreszabhatósága (ill. a brutál alkalmazáskínálat) tetszik, a WP7-ben meg ez a legnagyobb bajom. Az iOS-en a home screen hiánya volt sokáig agyhalál, ezen újabban már javítottak. Hogy mi van a kódban, az kevésbé izgat, amíg gyors és stabil a rendszer.
-
consono
nagyúr
válasz
consono #50570 üzenetére
Tényleg 2.0
Magyar nyelv nincs, a billentyűzet fekete, mint az 1.2-ban, a többi később, babát ringatok
Direkt link: http://hotfile.com/dl/135863997/868c2dd/GT-S8500_DBT_S8500XXKK5_S8500OXAKK5.rar.html
-
mrhitoshi
veterán
válasz
consono #50514 üzenetére
Az meglesz!
(#50513) Tomajdon : Lehet ki tudtam volna erőszakolni 37e Ft-ot, de érted... az a 2e Ft már nem változtat semmin. A reális ár a Wave-ért 35-36e Ft körül van, én úgy gondolom.
(#50519) kaller1 : Akkor szerencséd volt! Biztos, hogy nem adtam volna el 25eFt-ért, de lehet csak az tart vissza, hogy 65-70e Ft-ért vettem.
-
duvi
nagyúr
válasz
consono #50500 üzenetére
Végignéztem a támogatott mobilokat és nem találtam 320x480-nál nagyobb felbontásút. Igazad van. A felbontás egyezés miatt ezzel jöttek ki badára. Viszont ha belegondolunk ez a 320x480-as felbontás már csak az alsó(talán közép?) kategóriában van jelen, akkor nem sok jövőt jósolnék ennek a projectnek. Ennek ellenére fejlesztik mind a mai napig. Mivel ingyenes (azért ez sem teljesen igaz, mivel országonként 2.99 font a + térkép) ezért feltételezem, hogy nincs annyi erőforrásuk mint a fizetős navi fejlesztőknek.Most elkészült a badás és droidos verzió. Meglátjuk mit hoz a jövő
(#50498) F-ECT$
Thx a droidos infót! -
Dhampir
félisten
válasz
consono #50372 üzenetére
Sajnos nem egy Wave vagy akár SGS/ SGS 2 színvonalú. A játékok rajzolata a kijelző alacsonyabb felbontása miatt kevésbé szép, ám elviselhető látványt nyújt. Az Alkalmazások menü a megnyitásakor rövid időre megáll, "gondolkodik".
A programok telepítése bűn lassú, de egy droidos telóval összevetve legalább nem kellett hozzá innen-onnan levadászni azokat az egyszerűbb alkalmazásokat, amelyeket egy telefonnak alapból tartalmaznia illik, ilyen szempontból a Wave is remekül teszi a dolgát. A kamerája kellemes csalódás, bár a makrózást el lehet felejteni.
Memória elfogyás probléma eddig nem történt. Az anyagminőség kitűnő. Az akkumulátor nem túlságosan vastag, de sok beszélgetés ellenére (3G kikapcsolva) akár 2 napig kihúzza. "Munkatelefonnak" jól bevált.
[link] mesa23
Nagyon jó kombináció!
A 10.1 Tab tökéletes volna, ha "picit" lejjebb menne az ára. -
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #50274 üzenetére
Igen, köszi, azt tudom, hogy a Defy milyen gondokkal küzd, de ez egy újabb készülék,a Plus! Annyiért, amennyiért a Wave elmenne, egy ilyet elhozhatok 2 év papírért. Szóval...
Annyit hozzá kell tennem, hogy van erős vakuja, droidoshoz képest nem olyan rossz a fotója/videója, és leginkább, hogy nem Samsung termék ! -
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #50204 üzenetére
Nem az enyém a Gio, haveromé. Ráírtam, hogy honnan tette fel, ha válaszolt elküldöm. (Nem lehet, hogy te nem 320x480-as pvz-t tettél fel? Haverom rákeresett hogy Pvz for Gio HVGA vagy vmi hasonló, és így rakta rá)
happy555: a wave esetében nekem a fémházon egy nagyon apró karc van (a hátlapján), az alsó-felső műanyag meg tele van karcokkal, elég durva. Szóval én ezért jobban szeretem a fém házat, viszont az S2 hátlapja leginkább nem abból a csillogós műanyagból áll, szóval jó az is. De ezen felesleges vitázni, kinek mi jön be. Én úgy vagyok, hogy jöhet mindkettő, ha megtetszik egy teló, és műanyag, hát istenem.... ez van. Amúgy az e51-em hátlapja is karcos ugyan úgy, de mivel annak a műanyag része matt, ezért azon pl. kevésbé látszik meg a karc, mint a wave-n. Szóval műanyagtól is függ szerintem. Na mind1, remélem boldog vagy az s2-vel (miért ne lennél
), ha megtehetném, váltanék én is.
-
doctorur
tag
válasz
consono #50204 üzenetére
Sajnos teljesen igazad van. A Samsung magasról ejt a Wave I-II: tulajokra. Neki nem biznisz, ha támogatja ezen verziókat, mivel ezek a tulajok így nem vennének III.-at.
Bár elég sok cikk megjelent arról, hogy fontosnak tartják a badát, ez valszeg csak arra jó, hogy vevőket generáljanak a Wave III.-nak meg a kisebb verzióknak. Aki tényleg okostelefont akar venni, nagyrészt azzal is számol, hogy milyen lehet a jövője az op rendszernek. Ha kiderülne, hogy nincsen komoly tervük, akkor a tudatos fogyasztót el is veszítenék. És mi lenne akkor a már legyártott telefonokkal?
Én nem tudom elképzelni, hogy a 21. században létezne olyan programozási probléma, amelyet nem lehet megoldani 1 év alatt. A bada pedig még is ebbe a kategóriába tartozik.
Érdemes lenne megszámolni, hogy mekkora az a létszám a jelenlegi badásokból, akiknek a következő telója is ezt az op-ot használja majd. Én mindenesetre nagyot csalódtam. -
válasz
consono #50146 üzenetére
Csak a Nokia példáját ismerem, ott is minden hardveres dolgot (az akkut, a hálózati interfészeket, a világítást, rezgőmotort, stb.) a Domestic OS kezel, a Symbian csak áthívogat IPC-vel. Szerintem ez nem illogikus, az más kérdés, hogy hogy sikerül implementálni. A Nokia DOS-a szerintem egy jól sikerült rendszer.
Az adatlapom aktuális
-
pumedli
csendes tag
válasz
consono #50132 üzenetére
Azért azt se felejtsük el, hogy a Wave az első Bada-s telefon. Ha úgy tekintünk rá, akkor egy prototípus...
A Wave II is gyanítom, hogy azért jött csak ki, mert kellett valami frissítés, amivel újra van egy kis figyelem a Bada körül. Ez olyan, mint az autóknál a ráncfelvarrás. Most a harmadik Wave lesz talán egy új koncepció, amihez egy nagyobb hardveres és szoftveres fejlesztés történt.
Nem tudom, hogy más rendszereknél miképpen történt a bevezetés, de valószínűleg azoknál sem egy tökéletes rendszer jött ki elsőnek. A nagy különbség az, hogy valószínűleg a fejlesztések gyorsabban történtek és az újabb készülékek is hamarabb jöttek ki. Ebben kéne nagyon fejlődnie a Samsungnak. -
mrhitoshi
veterán
válasz
consono #49918 üzenetére
Ja várj, azt elfelejtettem, hogy a Soc. Hub alkalmazás nálam egyszerűen nem bír betölteni semmit se. Úgy alapvetően nincs gond a telefonnal, sőt a hardvere nagyon rendben van, csak egy felső kategóriába pozicionált telefontól elvárná az ember, hogy ilyen kis hibák (ram elfogyás stb..) ne jelentkezzenek, most eltekintve a 2.0-tól. Szóval úgy összességében ebből lett elegem. Meg abból, hogy csak várunk, és talán lesz valami, amit lehet más egy kisebb frissítés formájában megoldott volna. Szóval eddig nem nagyon értettem, hogy mondjuk bokros úrnak mi baja a telefonnal, de nagyon meg tudom most már érteni őt.
Én pont az a fajta ember vagyok, aki nem tud várni. -
mrhitoshi
veterán
válasz
consono #49900 üzenetére
Még nem akarom lehúzni szóval inkább akkor akarok igazi véleményt adni róla, mikor kész lesz a végleges.Mit értesz az op. rendszer szintjén ? Mert beépített alkalmazások terén elférne egy jobb Fb kliens, Google maps, vagy csak egyszerűen egy youtube kliens, mondjuk fogjuk rá, hogy flash nem hiányzik. Illetve felteszem azt a kérdést, hogy ha már így a végleges megjelenés fele, olyan hibák jelentkeznek a rendszerben, hogy csak egyszerűen megy a FB kliens, és semmi se megy mellette, akkor mi francért záratja be velem az alkalmazást, arra hivatkozva, hogy elfogyott a ram, vagy éppen kevés a ram. Ebben vártam volna igazából áttörést, de ezek szerint nem lesz meg.
-
gelbelex
őstag
válasz
consono #49871 üzenetére
lassan tényleg jó lesz ez a bada 2.0
Nagyon vegyes ez még...
Óriási plusz, hogy a főképernyőre ki lehet tenni kontaktokat és lehet onnan tárcsázni, valamint nagyon jók a folderek ugyanoda (is); és végre oldalra lehet lapozni a naptár havi nézetét. A zenelejátszó képes Artist és Folder szerint is csoportosítani.Viszont vérciki, hogy nem hogy a gyors hangprofilváltást nem oldották (még?) meg, hanem egyáltalán nincs hangprofil, mi több, még hangosodó csengőhang sincs...
Szintén ciki, hogy nem lehet (??) a Contacts-hoz beállítani, hogy hogy Last name-First name
szerint szedjen sorba...
A My Files eddig összevontan is bírta mutatni a telefonon és a kártyán lévő fileokat, most csak külön.
A videolejátszó továbbra sem kezel több hangsávot.
És nem fut az Adrenaline Pool, valamiért ez is mintha az Apps-ot (a mobilnetet?) akarná hívni, pedig 1.2 alatt nem kellett neki... -
duvi
nagyúr
válasz
consono #49806 üzenetére
Szia consono!
Nem ÉN találtam ki amit a Nintendo emulátorról és a vele kapcsolatos jogi problémákról írtam. Régebben olvastam egy cikkben valamelyik Orosz badás oldalon. Azt már nem találtam, de itt van egy link a badadownload oldalra, ahol szintén erről a témáról írnak, még ha nem is olyan részletesen mint az oroszok:
There will be problems with the research platform emulators? -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
consono #49828 üzenetére
Az lett, aksi ki-be, de mindig bejött ez a FOTA-s ablak. Aztán a kikapcs gombbal sikerült kilőnöm, majd gyorsan a 3 gombot megnyomni és behozta a Download Mode-ot, ha nem így lett volna, akkor szerviz valahová vagy kidobom az ablakon...
Egy érdekes Configuring... képernyő is fogadott most, ez még új szerintem.
-
duvi
nagyúr
válasz
consono #49791 üzenetére
Azért a Nintendo programjait nem hiszem, hogy az engedélyük nélkül lehetne futtatni bármilyen platformon. Értem, hogy az emulátor nem az ő hatáskörük, de a programok már igen. A mai világban másról se hallunk mint licensz és jogdíj.
Itt van a legjobb példa. Apple vs. Samsung(és az egész androidos társadalom)
Lehet, hogy a megfelelő összeget leszurkolta a Ms a NES-ért és ezért kaptak zöld utat. -
duvi
nagyúr
válasz
consono #49788 üzenetére
Sajnos ez nem csak a samu sara. Sok emulátor esetében az anyacég tiltja meg a fejlesztést/terjesztést. Konkrét példa a Nintendo emulátora. Egy lelkes orosz amatőr fejlesztő megcsinálta az emulátort, de az uccsó pillanatban a Nintendo letiltotta az alkalmazás megjelenését badára. Pedig a Samsung kérte az engedélyt, nem a fejlesztő.
Goldmen75
Modern Warfare 3?
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest