- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
dave182 #50809 üzenetére
leslieke már linkelte a kért szoftvert.
A tuti kedvéért beidézem még NAMI leírását is hozzá (ha szükség lenne rá):
"Telepítés menete:Aki ért hozzá annak csak telepítsd fel és állítsd át XEH-re röviden : )
Aki nem annak pedig:
1. Kicsomagolod a firmware-t.
2. Az összes file-t jelöld ki egyszerre és húzd be a MultiLoader ablakába.
Pipáld ki a Full download-ot és indítsd el a frissítést.3. Megvárod míg felmegy a firmware a telefonodra és indítás után türelmesen kivárod míg a telefon is leelenőrzi a fileokat.
Ezalatt a BADA logo-t fogod látni pár percig.4. Ha elindult a telefon beütöd a billentyűzeten, hogy *#272*óópp# Az óópp az aktuális időt jelenti.
PL: 14:57 = 1457 Tehát így: *#272*1457#5. A megjelenő ablakban kiválasztod a XEH -et és rányomsz a telepítésre.
Újra várakozol amíg beállítja magát türelmesen.6. Ha befejezte akkor készen áll a telefonod a használatra Social Hub Prémiummal."
-
leslieke
Jómunkásember
-
pumedli
csendes tag
válasz
dave182 #50376 üzenetére
Ez a jelerősség probléma tényleg idegesítő tud lenni. Én főleg wifi-nél morgok miatta. Néha már úgy kell fognom a telefont, mintha valami veszélyes vagy rendkívül értékes dolgot tartanék a kezemben, éppen csak két ujjal, hogy legyen jelem a wifi-n.
Egyébként csatlakozom azok táborához, akik a tablet mellett döntöttek. Én is most állok vásárlás előtt. A telefont nem akarom lecserélni, nekem majd' minden igényemet kielégíti, és ezzel szemben kevés a (számomra) bosszantó tulajdonsága. Majd a tablet-en meg kiélem az újdonság iránti vágyaimat...És talán végre kipróbálom az egy időben sokat emlegetett mérges madarakat is...
-
leslieke
Jómunkásember
-
-
szimike79
őstag
válasz
dave182 #42254 üzenetére
Most hogy elméletileg lehet kiessel szinkronizálni, tényleg nagy a kísértés! Azonban a csapnivaló angolom miatt, nekem a magyar nyelv is fontos. A mindennapi használatban kellemetlen ha azon kell gondolkoznom, hogy mi mit jelent, ha hirtelen vagy gyorsan kell használni valamit.
-
consono
nagyúr
válasz
dave182 #42113 üzenetére
Ezzel az a legnagyobb baj, hogy már épp belaktam az 1.2 újra... Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj ;
anrab: sajnos nem tudunk jobbat...
eladogeppc: kipróbáltam, az előző bétán nem lehetett, azt mondta a spoofolt progi indításakor, hogy valószínűleg megsérült a telepített program
-
anrab
addikt
válasz
dave182 #42059 üzenetére
na ezt nem találtam hogy hogy lehet a sok üres oldalt törölni!
ilyen okosságok még jöhetnek bárkitől szívesen fogadjuk szerintem.
pl. még azt se találom hogy a zene lejátszóban hol vannak a beállítások. nem a lejátszási listák, hanem a mélykiemelés, rock....stb.
vagy még nincs is benne.
kár hogy a home scren meg állandó. hagyhatták volna a középső gombon. -
Attelah
tag
válasz
dave182 #41994 üzenetére
Ezt is meg tudod nézni? [Bada 2.0]
-
bokrosolajos
őstag
válasz
dave182 #41426 üzenetére
Arra vonatkozik, hogy a felhasználó mennyi lehetőséggel tudja kihasználni a hw kínálta lehetőségeket - értsd: mennyi mindenre használhatja, és azt hányféleképp teheti meg
De ezt már írtam pár napja, hogy a kis kínai már többre képes az első pár óra telepítés után. Szerintem 110%-on használható, míg a Wave 45%, jóindulattal.Kifelejtettem a Motorláh Defy-t a tesztből: az összes közül a leggyengébb kijelzővel van szerelve, egyszerűen ocsmány, használhatatlan úgy ahogy van! Óriási csalódás, én senkinek sem ajánlanám jó szívvel.
m.zso szerintem viccnek szánta a Samsung Galaxy Spicát
-
brendoncsopi
tag
válasz
dave182 #39359 üzenetére
Ezek szerint te sem bántad meg a megvételét! :-)
Ja és amit észrevettem még hogy gyorsabban lehet vele irni szöveget...ahány androidossal próbálkoztam mindnél érződött az a pár milisec.-es késés,és ez engem zavar(t),épp most is azon irok:-)
Ahogy láttam rendben van a menü,menüpontok jók,fotó,video nekem kiváló,gyors,multitouch...ez egy andros gépen sokszor bughalmaz,még egy fájlkezelőt is rátenni,ott a sok reklám miegymás...Amugy ha sok a cucc a telón,azért gondolom kicsit néha megérzi?!?!
-
MerLinh
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen egeret válasszak?
- Lightyear - befektetési app
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest