Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Aktív témák
-
Binyi01
aktív tag
Megérkezett az ajándék, egyenesen Koreából.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Binyi01
aktív tag
Csak engem nem bosszant az, hogy a képernyőzár gombbal éled a telefon? Őszintén szólva eléggé meglep, hogy ennyire kivagytok ezen akadva...
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Binyi01
aktív tag
válasz SPetii #50217 üzenetére
Ha elindítasz egy játékot, vagy netet, vagy bármi alkalmazást, majd kilépsz, akkor 'elfelejti' kipucolni a memóriát, és egy idő után összefossa magát a rendszer. Restart, oszt minden mehet tovább/kezdődik elölről.
consono: Grat, jó egészséget!"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #50140 üzenetére
Ez nem pesszimizmus, csak Én - ellentétben Veled - sokat használom a 2.0 - át, és már tudom, h mit (nem) kapunk. Eddig se szídtam a badát, most se azt tettem, csak megállapítottam tényeket. Titkon reménykedem, h a véglegesből kimaradnak dolgok (vagy éppen bekerülnek).
-
Binyi01
aktív tag
válasz Goldmen75 #50136 üzenetére
Már írtam párszor, de Nekem k*rva nagy csalódás, h a több mint egy éve fennálló memóriaproblémát nem tudják kijavítani. Az új telefont kapunk duma jól hangzik, körülbelül 2 napig. Utána ugyanúgy 'megunod', nem kapsz sokkal többet, mint amit 1 - es verziójú badák tudnak.
-
Binyi01
aktív tag
válasz gelbelex #50126 üzenetére
Azt olvastam erről, h akkor fog működni, ha a fejlesztő az SDK - ban bepipálja a multitasking - nál a pipát. Tehát konkrétan a 2.0 - ra írt alkalmazásoknál fog menni a dolog, meg ha a régi progikat módosítják. Mondjuk erre nagyon kíváncsi leszek, mert 1 nagyobb oldaltól összefossa magát netezés közben, mi lesz, ha mondjuk két - multitaskra képes - játék fog futni egyidőben?
-
Binyi01
aktív tag
válasz Dhampir #50111 üzenetére
Ne érts félre, nem akarok eltemetni semmit, meghagyom a vállalkozónknak
Annyit akartam ezzel mondani, h elsőre tök jó a 2.0, szép meg használható, csak ettől nem lesz több alkalmazásunk. És ami igazán bosszant, az az, h Én kb. július vége, augusztus eleje használok kölönféle bétákat, de egyikben se lett javítva a legbosszantóbb hiba, a memóriafogyás. Ezt nem is értem. A böngésző nagyon jó lett - az igazság az, hogy erre több, mint 1 évet kellett várni... - , de a pozitívumoknak itt kb vége is. Jó, ide lehet még venni, h kezdőképernyőre kitudsz rakni mindenfélehaszontalandolgot, meg a mappába rendezést. Aki majd a véglegest felteszi, egy darabig biztosan nagyon fog neki tetszeni, de mit érünk a szépséggel, ha a kezdetek óta jelenlévő legidegesítőbb hibát b*sznak kijavítani..?!F-ECT$: erről van szó, sajnos ez van. Bár érkeznek jó hírek Badával kapcsolatban, kíváncsi vagyok Én is, hogy merre tovább...
mrhitoshi: Nem is konkrétan Neked akartam címezni, csak Te írtad be, ezért ment rá a válasz Nekünk, akik próbáltuk, tuti nem lesz megváltás, de másnak tényleg okozhat majd kellemes pillanatokat, egy ideig...[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
válasz AlesszaMusic #49985 üzenetére
2.0 - ban nem engedi átírni. Nekem am 100 - on volt.
-
Binyi01
aktív tag
válasz AlesszaMusic #49897 üzenetére
Cserélj szoftot. Vagy esetleg gyári beállítást nyomhatsz.
-
Binyi01
aktív tag
Vki írta, h ez a béta lassú. Sztem semmi gond a sebességével, főleg nem a KH1 - hez képest, amit én már kb. 2 hónapja használtam. Ahhoz képest ez 'szárnyal'.
Más: Scummvm - hez szeretnék játékot leszedni. Melyiket kell letölteni? Mert azon az okldalon, amit Leslieke linkelt, ott vannak olyanok a játékok mögött, hogy c64, dos, floppydos, cd, stb. Melyik kell Nekem?"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Binyi01
aktív tag
Nekem KH1 van fent, cseréljek Én is boot - ot? Törököt tetted fel? PSH - s kérdésemre nem tudod a választ?
-
Binyi01
aktív tag
PSH - s FW - ben facebookon belül megy a chat?
-
Binyi01
aktív tag
válasz consono #49117 üzenetére
elég sok helyen kidobja a kis flash jelet. De a böngésző kérdést firtatva fogalmazhatok úgy is, hogy annyit javult 2.0 - ban a helyzet, hogy van szövegtördelés, meg gyorsabb... Semmi más sajnos. Eredmények.com ugyanúgy nem megy, mint 1.0 ill. 1.2 Badán, arról nem beszélve, hogy haverom vígan lesi a meccseket stream - en a Galaxy S - ről, teljesen korrekt minőségben... Meg onlinefilmek. hu - t, meg ilyesmi... Szóval ha ezek mennének 2.0 - ban, egy rossz szavam nem volna.
-
Binyi01
aktív tag
Pár hónapja nyúzom a 2.0 - át, és most hogy egyre csak tolják a végleges megjelenési dátumát, megszületett az elmélet a fejemben, h mi lehet ennek az oka, és arra jutottam, h bár szépítgették, toldozgatták - foltozgatták, a legidegesítőbb hibák ugyanúgy megmaradtak. Gondolok itt elsősorban a memóriaelfogyásra, oldal túl nagy szövegre, meg a bétában időnként fellelhető laggolásokra. Remélem, h azért késik, mert ezeket észrevették, és kiakarják küszöbölni, mert ha így adják ki, akkor kb. adnak a sz*rnak egy pofont. Kapnánk egy újabb Badát, ami szebb, egy - két új funkcióval, viszont ugyanúgy megmaradna a memóelfogyásos 'feature', ami finoman szólva beb*szna. Hogy pozitívumot is írjak, a böngésző korrekt lett, bár a flash a bétában uyanúgy nem megy, mint az 1 - es szoftokban, tehát itt is vannak hiányosságok...
-
Binyi01
aktív tag
Kijelzőcsere mennyibe kerül cakk - pakk? Kb.
-
Binyi01
aktív tag
Srácok, fájó szívvel valószínűleg meg kell, hogy váljak a Wave - től. Ha vkit érdekel, priviben érdeklődhet.
[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #47988 üzenetére
na de éppen ez az, hogy ez akkor lett volna jól kitalálva sztem, ha különszedik az országokat, mert így már a játék előtt óriási hátrányból indultunk pl.: Mi Magyarok, mondjuk a Németekkel vagy az Angolokkal szemben, ahol 2x - 3x annyi alk. van. Nem panaszkodásnak szánom, mert jópofa dolog volt ez Samuék részéről, csak furcsállom.
-
Binyi01
aktív tag
válasz peter_k #47949 üzenetére
Sztem nem, mert a szövegből az derül ki, hogy csak akkor változhat, ha főzöttet teszel fel, de mivel nem olyat fogsz felrakni, ezért gondolom, h nem érhet majd galiba. Azért készpénznek ne vedd, csak Nekem ez jött le belőle.
-
Binyi01
aktív tag
válasz Dhampir #47707 üzenetére
az addig oké, nem azzal van a gond, csak ha náluk 2x, ne adj' Isten 3x annyi letölthető alk. van, akkor már a játék kezdetekor akkora hátrányból indultunk pl.: Mi magyarok, hogy fölösleges nekiállni...
ABal: nincs amúgy se nagyon telepítgettem, csak letöltöttem.[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
ma van az értesítés elvileg, de se face - en, se twitteren, se samsungappson nem láttam semmit, ami kapcsolódna ehhez... Nagy a hallgatás. Hátha jön majd az ímél!
Viszont ha a 95 országban sorsolnak ennyit, akkor tuti bukó. Angoloknál, Németeknél 2x annyi letölthető alk. van... Mondjuk ha ez így van, és ezt előre tudom, akkor neki se állok...[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
válasz bokrosolajos #47696 üzenetére
pedig ez az exchange jele.
-
Binyi01
aktív tag
Mikor hirdetik ma a nyerteseket, azt tudja vki?
-
Binyi01
aktív tag
válasz chipi-85 #47622 üzenetére
úgy tudom, egy évig letöltheted azt, amit már megvettél, bár azt passzolom, h ez akkor is marad - e, ha új telód lesz. Az lenne a biztos, ha írnál Samuéknak, Nekik tudniuk kell biztosra.
Nem szóltam, duvi közben leírta a tutit.mrhitoshi: most mit 'duzzogsz'? várható volt, erről szóltak a hírek... az, h bedobták itt páran szeptember végét, az nem jelent semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
consono: 11 - ben javítva van a 30 - 50m késés?
-
Binyi01
aktív tag
Te is szerepeltél?
Amúgy elég hülyén volt megoldva, olyan is részt vehetett benne, akinek semmi köze a Wave - hez, illetve a droidos Samukhoz, ti. nem kell összekapcsolni a telót kísszel ahhoz, hogy letöltsek... Magyarán ha vki beregelt egy ímél címmel, vígan töltögethetett...
-
Binyi01
aktív tag
válasz szimike79 #47125 üzenetére
Ha nem titok, mennyit sikerült letöltened? Ha országonként van ennyi ajándék, akkor nagyon jó esélyem van sztem, ha a résztvevő 95 országban osztják ki a nyereményeket, akkor nehezebb... Én is remélem, h nyer vki közülünk.
Saját oldalon ott van, megtudod nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #46809 üzenetére
felraktad? Ha igen, megírhatnád, van - e vmi érdemi változás. Nekem is bedobta, de a mostani verzió hibátlanul működik, ezért nem cseréltem (még) le.
46811: köszi. azért ha vmi feltűnne, megírhatnád.[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
válasz Tompkins #46790 üzenetére
Ugyanez a gondom, telóról ha töltenék appsból, akkor csak a waiting - ig jut 2.0 - án. A megoldást nem tudom, de annyira nem is izgat, mert Kiesen (eddig) megy a letöltés.
[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
válasz unrealnoise #46587 üzenetére
Google + valószínűleg droidra lesz először. Meglepő, nem..? Értem mit akarsz mondani, csak elég hülye példát sikerült felhoznod. Amúgy tényleg kezdődik megint. Van itt egy - két skizofrén alak
-
Binyi01
aktív tag
válasz gazfickó #46422 üzenetére
Én is jelentkezek majd, pont ma olvastam róla! Hány letöltésnél tartasz? Persze csak ha nem titok...
leslieke, szmike: olyan egyén, aki penge az okostelefonok terén.[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
Van itt olyan, aki 'benevezett' a legtöbb letöltés versenybe?
-
Binyi01
aktív tag
Én már vagy 7 - 8 hónapja egyes fényerőn használom. Igazából megszoktam, napsütésben se nagyon állítom át.
-
Binyi01
aktív tag
Srácok, amit Kísszel szedtem le, azt h lehet újra feldobni? Mert megvan a download mappa, azon belül az applications, de ha rányomok, nem történik semmi. Illetve amit letöltök, 1 évig újrarakhatom, nem?
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #46009 üzenetére
Köszi. Mondjuk lényegesen több esélyünk lenne, ha csak Mo. - n lenne ez az akció.
Atomgeszi: És ha felteszel egy full fw - t, boot cserével? Próbáldd meg!
Dhampir:[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
Ez a legtöbb letöltés akció csak Mo. - n érvényes? És elég ha csak letöltöm és törlöm utána, vagy fent is kell hagyni?
-
Binyi01
aktív tag
Ezt még sztem nyugodtan betudhatjuk a bétának, ugyanis a flash jelet is kirakja még, hol sűrűbben, hol ritkábban.
consono: Berlin?[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
válasz TomWexX #45899 üzenetére
Úgy vettem, hogy az volt rajta, többé - kevésbé megvoltam elégedve vele. Ami 1.2, az nem kell, ebben kivételesen adom bokrosolajos véleményét, sztem se jó.
Egyébként a mai reggelt egyből töltőn kezdte a teló... Éjszaka lemerült.ABal: Nálam 1.0 - án bekapcs után ugrált a proci, de mikor teljesen betöltött, akkor magától visszaállt 1% - ra.
[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
Lehet, hogy Én is downgrade - elek egyet, iszonyatosan sokat fogyaszt a 2.0... 2x töltöttem tegnap, úgy, hogy csak telefonáltam, meg kb. 30 perc net... Ha kibírna egy teljes napot, reggeltől -estig, akkor nem érdekelne, de így zavar. Jó öreg JF1 lesz ebből.
-
Binyi01
aktív tag
ABal, Goldmen (#45765):
Amúgy jó kezdeményezés, Én pl. valószínűleg benne lennék.
[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
válasz doctorur #45718 üzenetére
Melyiket rakod fel? Ha boot change - et nem pipálod be, akkor nem lehet kinyírni. (De boottal se nagyon, 0.7 sec alatt végez vele, mindennek össze kell esküdnie ellened ahhoz, hogy tégla legyen.)
-
Binyi01
aktív tag
válasz doctorur #45718 üzenetére
Melyiket rakod fel? Ha boot change - et nem pipálod be, akkor nem lehet kinyírni. (De boottal se nagyon, 0.7 sec alatt végez vele, mindennek össze kell esküdnie ellened ahhoz, hogy tégla legyen.)
-
Binyi01
aktív tag
válasz F-ECT$ #45135 üzenetére
Bár nem Nekem szólt, de azért reagálnék rá. Sztem nem az a baja, hogy fikázzák, hanem h olyan hibák/rejtélyek/bugok vannak leírva, amit már 100x kitárgyaltunk. Bokrosolajos kolléga meg kb minden fórumban ellenszenvet váltana ki, Te sem szívesen olvasnád az SGS2 topikban 2 naponta, h eltemeti a Droidot
'-Miért fáj Neked, hogy fikázzák a badat? Részvényes vagy? Anyagi kár ér?'
Erre meg visszakérdezek: Aki napi rendszerességgel fikázza a Badát, annak fizet a konkurencia?"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Binyi01
aktív tag
duvi: Akkor bocs.
Nemsoká felteszem, F1 után, megírom mire jutottam.ABal: nem akartatok hinni a szemeteknek, hogy 2.0 - ban is benne hagyták?!
Jobb volt átsiklani felette, mint bosszankodni.[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
Nem jó hír, pláne, hogy mivel ugye béta, újra - újra indulgatott, tehát akkor kitisztult, mégis kaptam egy ilyet... Azóta ( kopp - kopp) nem volt ilyen. Remélem véglegesből 'kihagyják'.
BadaSi fentvan vkinél, aki 2.0 - t használ, ha jobban megnézed a képet, a háttérben pont az látszódik. De ha akarod megnézem. Meg is lepődtem, h nem reagált senki erre a hírre, mikor beírtam, pedig a Bada létezése óta fennáll a hiba, és messze ez a legidegesítőbb bug. (Nálam)[ Szerkesztve ]
-
Binyi01
aktív tag
válasz leslieke #44779 üzenetére
Az igaz, de még így is sokkal jobb és használhatóbb, mint a 1.0 ill. 1.2 akármelyik firmje, sztem.
@matthew@: Nálam kh1 - en fut 10 játék, meg 14 progi, úgyhogy nagyjából sztem már az összes működik 2.0 - án, de csak azokról tudok nyilatkozni, amik telómon fentvannak.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest