Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #50998 üzenetére
Hiába kértük meg szépen, hogy a fórum nyugalma érdekében ne szóljon hozzánk és mi sem válaszolunk neki. Azóta is több ízben provokált és kötekszik velünk. Amikor elfogynak az érvei akkor jön a ferdítés és gúnyolódás. Inkább ne reagálj rá, mert megint kirobban egy spamháború. Neki mindig igaza van és kész
-
pumedli
csendes tag
válasz leslieke #50978 üzenetére
Honnan tudja a Samsung, hogy szürkeimportos. Nem emlékszem rá, hogy a regisztrációkor meg kellett-e adni adatot arról, hogy hol vetted (/hol laksz). Az valószinű, hogy azzal tisztában vannak, hogy melyik telefont hová szállították, de ettől még magyarként vehetsz telefont a németeknél szerintem. De akár az USA-ban is. Utóbbi esetben max. itthon nem tudod érvényesíteni a garanciát (néhány kivételtől eltekintve).
-
brendoncsopi
tag
válasz leslieke #50968 üzenetére
Nálunk a notebooksbilliger.de-nél ez még igy is olcsóbb (Kb. ilyen helyekről szerzik be a mobilboltok).
Mai (310-es) árfolyamon 85 roppanós az ára, és bontatlan a doboza is,tehát minden benne van, csak értelemszerűen magyar nyelv nincs.
Én is innen akarom beszerezni,csak jönne már előtte 1-2 teszt róla,meg pár tulaj véleménye is jól jönne. -
Tomajdon
aktív tag
válasz leslieke #50953 üzenetére
Köszi. Ezt találtam [Aggregator], kipróbálom most ezt. Kompatibilis wave 3-al is, szóval lehet hogy megy a 2.0-n
Letölti, de nem települ fel...
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #50867 üzenetére
Eléggé a Wave 3 tesójának tűnik a hardver Nekem most ez meg a Nokia Lumia 800 jön be külsőre nagyon...
Viszont érdekes dolgot láttam a W kapcsán: a Phonearena omnia w preview-ja végén van egy beágyazott youtube videó, azt simán lejátszotta a 2.0 böngészője! Elmentem gyorsan a desktop youtube-ra, de ott továbbra sem mennek a videók... Akkor most mi van???Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #50857 üzenetére
Jelen pillanatban, sajnos azt kell hogy mondjam, a Wave3 egyetlen ütőkártyája az ára lehet. Ezzel a telefonnal, droiddal a fedélzeten, szerintem aratna a Samu. Azért kíváncsi leszek, mit tudtak kihozni belőle a bada 2.0-val. Már nagyon várom a mobilarénás tesztet, és az első személyes beszámolókat a leendő tulajoktól.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
peter_k
tag
válasz leslieke #50835 üzenetére
Ok. De honnan?
A gépemen nincsen rajta, mert újratelepítettem és új kies van fent.
A telefonom meg látja, de nem tudok bejelentkezni a samsungapps-ba, mert a fiókhoz rendelt mail címemhez nem tudom a jelszót. Ill. amire emlékszem, azt nem fogadja el.
Tudok új jelszót kérni? -
Tomajdon
aktív tag
válasz leslieke #50832 üzenetére
Nekem is így nézett ki a download menüben amikor letöltöttem... Ha ezt is letörlik, mint a magyar szótárat, nagyon ideges leszek! Itt van egy 75ezer ft-os okostelefon, és a hajamra kenhetem, mert lószart nem tud. Ez a fruit ninja volt az egyik kedvenc játékom, végre vmi androidos/iphone-os csoda is átkerült badára, erre leszedik??!!
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #50754 üzenetére
Nem hinném hogy az almás per eredménye. A Wave3 teszteken is elhúzásos módszerrel oldják a képernyőt. Az almás szabadalmat szerintem azzal megkerülték, hogy nincs feltüntetve a képernyőn az elhúzás iránya.
Valószínűleg ez inkább bug lesz.[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
-
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #50684 üzenetére
Mivel google fordítós volt a lik, ezért már nem találja meg az eredeti oldalt.
ITT található a témával kapcsolatos cikk olaszul. Az eljárás badás készülék váltásakor, ha meg akarjuk tartani az eddig megvásárolt alkalmazásainkat:
------------------------------------------------------------------------------------
Hogyan kommunikálnak az új IMEI számát Samsung AppStore?1.Link az oldalra www.samsungapps.com / login / signInSA.as
2.Adja meg az adatait fiókja Samsung AppStore
3.A jobb felső kattintson a "oldalam"
4.A bal oldali ablaktáblában kattintson a "My kérdések"
5.A megnyíló oldalon, jobb alsó, kattintson a "Kérdés"
6.A "Alkalmazás típusa" válassza a "Bevezetés a Samsung Apps Store", majd a hang "ügyvezető Personal Profile"
7.Töltse ki a többi mezőt az adatokkal az új smartphone-öbölben
8.A "Cím" típusú "Change IMEI kapcsolódó fiókom"
9.A szervezetben a szöveg típusú szeretnénk változtatni IMEI fiókjához, bemutatva az IMEI az új telefon
10.Kattintson a "Submit"
-------------------------------------------------------------------------------------
(a google fordítóval készült, ezért elnézést a fogalmazásért! Ha valaki lefordítja olaszból, akkor kitehetjük normál fordításban is)[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #50670 üzenetére
A Wave3-on minden fog futni, ami elérhető lesz rá, és még várnod sem kell a frissítésre.
Bár amit a WaveI-re leszedtél, valószínűleg nem viheted át a Wave3-ra.(#50671) consono: Valószínű, hogy nálam az jelentené a Wave pályafutásának a végét. És nagy valószínűséggel a badáét is.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #50670 üzenetére
Simán lehet Bár én attól jobban félek látva most mi megy, hogy csak a Wave 3-ra jönnek a 2.0 specifikus progik, mintegy tervezettel elavultatva a Wave- Wave II párost... Remélem nem lesz igazam...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #50587 üzenetére
Hivatalos, de nem végleges! Ez már fent van a Kies szervereken, de még csak teszt módban érhető el, gondolom a szolgáltató teszteli (mondjuk a Kiest is rá lehet venni, hogy lássa a teszt firmware-ket a check fus downloaderrel...). Én inkább azt mondanám rá, amit az xda-n is, hogy Release Candidate. Lehet, hogy ez lesz a végleges, lehet, hogy nem...
matthews milyen firmware-ed van most fent?
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #50566 üzenetére
Nem én, Adfree találta, a checkfus downloaderrel le lehet tölteni teszt firmware-eket is, ez egy német hivatalos 2.0-nak tűnik Már backupolok
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #50557 üzenetére
Rendszeresen meglátogatunk amíg egyedül leszel Szerintem csak ár kérdése az egész. Ha a T-nél jól lövik be az árát, akkor a karácsonyi őrületben biztos lesz rá kereslet. Én is vennék, de sajna most nem fér bele a büdzsébe Pedig tudnám értékelni a 4"-os kijelzőjét. A Wave II 3,7" már nem is tűnik olyan nagynak.
-
Goldmen75
őstag
válasz leslieke #50546 üzenetére
Ez jó, de nem mind1 hogy december elején, vagy szilveszterre durran?
Más: Azt nézem mit tud a wave 3....hát szinte ugyanaz mint az 1....max nagyobb....nem adnék ennyi lóvét érte, ha majdnem ugyanazt tudja mint az én "kicsikém"...Legalább forradalmasítottak benne volna valamit de így.....pfff...
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz leslieke #50534 üzenetére
A "NAMI-féle GT-S8530 XXJK9 > XXKF1+OXDJK8 UPDATE" csomag menne fel. Ha jól értelmeztem, akkor a csomag első fele egy full firmware, és arra megy az update...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz leslieke #50528 üzenetére
Igen, alakul a dolog Még egy kérdés: a korábban linkelt verzióra simán mehet multival bármi, igaz?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz leslieke #50516 üzenetére
Esetleg még egy hibátlan, full S8530 firmware-t is linkelnél?
-
ABal
őstag
válasz leslieke #50387 üzenetére
2012 karácsonya előtt elmegyünk beülünk valahova, kitesszük magunk elé a Wave-eket és elgondolkozva iszogatunk. Az utolsó két példánya leszünk egy velünk kihaló fajnak: a Samsung Wave1 tulajdonosoknak.
Mivel a világ nem sokkal ez után amúgy is elpusztul, én már nem is veszek több telefont.
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
-
pumedli
csendes tag
válasz leslieke #50312 üzenetére
Találkozik a róka meg a farkas az erdőben.
- Te farkas, verjük meg a nyulat!
- Na és miért?
- Ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért!
Így is tesznek, jól elverik a nyulat. Egy hét múlva megint találkoznak.
- Te farkas, verjük már meg megint a nyulat!
- Na és most miért?
- Kérünk tőle cigarettát. Ha füstszűrőset ad, akkor azért, ha füstszűrő nélkülit, akkor meg azért.
Így is tesznek, megkeresik a nyulat és eléállnak.
- Te nyúl, aggyál már egy cigit nekünk.
- Na és milyet kértek, füstszűrőset, vagy füstszűrő nélkülit?
- Hmm... Nézd már farkas... ezen már megint nincs sapka! -
szebev
senior tag
válasz leslieke #50283 üzenetére
Szia !
Bekapcsoltam a telot, mondom toltore teszem ahogy mondtad es mar nem volt az USB jel ! Szoval nem kellett vegigcsinalni azt amit mondtal . Remelem mar nem jon vissza ez a hiba !
Koszi, hogy szantal idot rank !Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
szimike79
őstag
-
rizso
addikt
válasz leslieke #50253 üzenetére
Nem teljesen értem: az s8600 nem bada 2.0-val jelenik/jelent meg? Vagy ez már rögtön a 2.0-nak egy újabb frissítése?
Úgy néz ki megoldódik a WaveII "okosítása". Egy srác elvállalta elég olcsón. Ha valakinek ilyesmi gondja lenne, keressen meg nyugodtan, megadom az elérhetőségét.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest