- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
mrhitoshi #50512 üzenetére
Komoly készülék.
Éppen tegnap görcsöltem egy LG E900-on, hogyan tudnám a készülékről lementeni a névjegyzéket, de végül bele sem kezdtem. Úgy vettem észre, hogy a Zune alapból nem tudja ezt, és nehézkesnek tűnik a használata.
A WP7 számomra nagyon kötött mobil oprendszer. Az Android adta eddig a legteljesebb szabadságot, de még a Symbian sem rossz, a Nokia PC Suite szoftver kiválóan fut a PC-n, egyszerű használni, és sokat tud.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
mrhitoshi #50512 üzenetére
Aztán pár hét múlva majd egy winpho7-es topicban látjuk a hozzászólásod:
"Hát nem hiszem el, milyen fos ez a winpho 7... mi az hogy nem lesz több frissítés? Meg az hogy az egész procejtet törölték? Lehet maradnom kellett volna a badánál, ami a világ 3. legelterjedtebb op. rendszere (1. android 2. ios), és megvárni azt a 2.0-ás frissítést, persze a hivatalost, amin azért ültek annyit a munkások, mert annyi újítást raktak bele, ami felér egy android 4.0-val. Hát ezt bebuktam, tényleg kár volt elpártolni a badától..."Amúgy sok szerencsét a telóhoz, nekem is nagyon bejön a winpho 7 (bár én omnia 7-en próbáltam), jó az elrendezése, gyors és egyszerű! Ja, és most lehet mondani hogy fémház!
Az is komoly hogy 35-ért megvették a telód! Enyém is T-Mobile-os, nemrég járt le a gari, megvan a doboza minden tartozékkal, megkímélt állapotban. Lehet el tudnám adni 40-ért?Bár hiába adnám el, nem tudnék olyan telefont venni, ami leválthatná a wave-t. A wave alá nem adom, és az a kategória a 100ezres kategória...
-
bokrosolajos
őstag
válasz
mrhitoshi #50340 üzenetére
mrhitoshi: Sok szerencsét hozzá! A kamerája ahogy látom, ugyanaz a frankó htc-s kamera, amit 4-5 éve ismertünk meg
(ne kapd fel, csak zrika)
MI ez a világvége hangulat? November van, és novemberben jön a tuti kidolgozott bada 2, azzal a sok ezer alkalmazással, mait a versenyekre nevezettek miatt töltenek fel a bódba!
Tuti fix! Ne csüggedjetek. Hamarosan tölthettek sok mindent a fémházba. Addig kitartást és szaggató Plants vs Zombiest mindenkinek
Engem is elkezdett érdekelni a hw billentyűzet...
-
San398
őstag
válasz
mrhitoshi #50290 üzenetére
De örülhetnél ha lenne wave3-ad mert akkor tolhatnád is fel a multival!
Így meg csak reménykedhetünk, hogy még az idén nekünk is jön egy véglegesnek mondott firmware.Így elnézve, hogy a wave3-ra az IFA-n való megjelenés után mennyi ROM jött ki kétlem, hogy wave1 és 2-re is készen lenne a 2.0
-
F-ECT$
titán
válasz
mrhitoshi #50108 üzenetére
Innen látszik milyen kispályás a bada. Egy sgs2 custom rom 1 nap alatt több letöltést produkál.
Binyi01: A túllihegéssel is egyetértek, de aki nem próbálta a beta romokat, annak a 2.0 és a vele együtt elérhető néhány új app biztosan okoz majd kellemes perceket. (Emlékezz rá mi volt itt az első 2.0-s romok megjelenésekor.) Aztán majd jönnek a hibák/hiányosságok, és akkor derül majd ki, hogy a Samsung továbbra is szarik-e az egészre, vagy azért legalább havonta kiad majd 1-1 új verziót.
-
consono
nagyúr
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
mrhitoshi #48800 üzenetére
"A szabadalmi leírás szerint elég tág az Apple mozgástere, ugyanis ha egy érintőképernyőn ikon jelezi a feloldási lehetőséget, majd ezt követően bármilyen irányban elvégzett ujjmozdulat oldja fel a zárat, akkor az már védettség alá esik."
EZ MIIII???!!!Amúgy mi megúsztuk, mert nekünk nem jelzi ikon a feloldási lehetősét... De a szent Apple szerintem képes belekötni ebbe is, hogy mi az hogy az egész képernyő feloldható, ez már licenszdíjas.
NEM AZ A SZÁNALMAS, AMIT A SAMSUNG MŰVEL A BADÁVAL, HANEM AZ APPLE ÉS A BÍRÓSÁG!!!De ez olyan, mintha én levédetném az autókban az elektromos ablakot...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
mrhitoshi #47084 üzenetére
A wp7-et tényleg nagyon jól optimalizálták, úgy fut mint az álom
Csak azzal is az a bajom hogy nem elég népszerű=nincs rá sok alkalmazás. Hát az, hogy mindenre van alternatíva... van rá angry birds meg fruit ninja, magyar-angol-német szótár (!) de nagyon nem mélyedtem bele a marketplacebe. De maga a rendszer nekem is nagyon bejön, pedig eleinte undorottam a metro uitól, de megtetszett mert "egyszerű és nagyszerű". Viszont a probléma, mint írtam, hogy népszerűtlen. Na de, abba hagyom a wave topickban más rendszerek ékesítését
Btw, néztem vaterán waveket, és 30-40 között vannak fennt, és abból 1-2 elég rossz állapotú.
-
duvi
nagyúr
válasz
mrhitoshi #46973 üzenetére
Igen. Úgy néz ki, hogy egyszerre több vasat is tart a tűzben a samsung.
Hivatalos Tizen oldal. Következő év első, második negyedére prognosztizálják az érkezését. Mivel a bada 2.0 HTML5 és WAC támogatással bír, ezért elképzelhetőnek tartják a bada integrálását, vagy helyettesítését. Forrás
Itt egy magyar nyelvű cikk is a témáról: Újabb mobil Linuxot gründolt az Intel -
F-ECT$
titán
válasz
mrhitoshi #46869 üzenetére
Szerintem a bada 2-től nem fog emelkedni az ára, inkább attól, hogy akkor már nem lehet majd sehol újonnan kapni, és mivel a wave 3 drága lesz, így inkább vesznek használt wave-et az akkori hype-ban az emberek. De ne várjon senki 50k körüli árat, ha esetleg eddig ezért nem adta el
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
mrhitoshi #46858 üzenetére
Szerintem egyszerűbb 34 másodperc alatt kijavítani patcherrel, majd hagyni hogy a kies mindent megcsináljon, és semmid sem veszik el ráadásul, mint 30 percig olvasni mit kell csinálni, összeszedni hozzá a cuccokat, 13x leellenőrizni hogy jól raktad e be majd visszapakolni mindent a telefonra miután kész lett...
-
bokrosolajos
őstag
válasz
mrhitoshi #46853 üzenetére
Elég sajnálatos ez. Spica kijött 45 körül és most 29-34 között mennek
Wave kijött 110-ért és most 35-ért tudod eladni.
Amúgy sokkal jobb telefon, mint egy Galaxy Spica, ezt mindenki tudhatja, de a bada miatt sajnos már csak ennyit érIstván100, ha T-s és egy éves, akkor igazából már nincs rá garancia! Szoftver garancia van, amiről senki sem tudja, mit jelent
-
csongi
veterán
válasz
mrhitoshi #46779 üzenetére
Csatlakozom a többiekhez. Én kisebb hibával is vissza viszem. Volt olyan készülékem (nem telefon) de a lényegen nem változtat, hogy többet volt szervizbe mint nálam
Aztán egy pici cirkuszolás é mindjárt ki is lett cserélve. Nem azért fizettem hogy ne legyen jó. Ha meg el akarnád adni , így úgy sem tudnád. -
-
ABal
őstag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
mrhitoshi #46763 üzenetére
Nincs baj a negatív véleménnyel se igazából, de lehet normális hangvételben is.
Lásd az én hsz-eim, én nem istenítem a telot a bada-t se szeretem annyira viszont jól használható kis rendszer azt leszámítva h gyér az alkalmazások száma, meg amit egyszer mondtam hogy máshogy fut egy androidos telon egy játék mint a wave-en. (de majd erről lehet csinálok videót pl.: plants vs zombi a lövések laggolnak míg droidon vaj sima de ez az optimalizáció lehet már csak hogy több hangsúlyt fektettek a droidos verzióra.)
Engem is zavar hogy pár oldalon droidos telefon ajánlgatást láthattam már automatice skipelhet a hsz-eket, valahogy nem érdekeltek ezek, meg hogy mennyire nem lehet ennyiért kapni jó droidos telot. -
-
San398
őstag
válasz
mrhitoshi #46679 üzenetére
Engem is utol ért a Kies nyűgje
Teljesen mindegy, hogy régebben letöltött, ma letöltött, fizetős vagy ingyenes alkalmazást próbálok újratelepíteni mindig ezt a hibaüzenetet adja a Kies. A saját Wave 1-en kívül soha nem volt más telefon csatlakoztatva a Kies-hez.Kies törlése -> registry takarítás- > kies újratelepítése se segített
-
consono
nagyúr
válasz
mrhitoshi #46601 üzenetére
olvasgass itt a kommentekben: http://www.youtube.com/watch?v=xMCuBxRs7Yc&list=UUz_STsKe-M4Ta6fXvrzwqvQ&feature=plcp
-
unrealnoise
senior tag
válasz
mrhitoshi #46574 üzenetére
Osztom a véleményed. Tavaly vettem meg én is, többek közt a prohardver kül. ajánlott pecsétje miatt is, de igazából hatalmas bukta volt. az hogy egy év alatt lényegében semmit nem változott vagy javult a rendszer, egyszerűen kibaszás.
Ma már egy totál átlagos android is köröket ver a wave-re sebességben. Jah, hogy jön a 2.0? Köszi de nem érdekel, mert még a 2.0 is jóval gyengébb lesz mint az android... (képességek, tudás és sebesség valamint alkalmazások terén...)
Én már nem várom a 2.0-t, mire kijön már egy SE Ray-em lesz, és ott nagyjából minden flottul fog menni, míg bada-n csak nyögvenyelés lenne...
-
duvi
nagyúr
válasz
mrhitoshi #46530 üzenetére
Én se hiszem, hogy a szoftverrel azonosítaná. Tuti, hogy IMEI számot nézi de lehet mást is. Csak a T-s teló most függetlennek látszik és lehet, hogy ez kavart be valamiért. (Tudom többen is tettek fel független szoftot már a T-s Waveükre.) KIES reinstall volt már? Telefonon keresztül se kínálja fel a programok ingyenes újratelepítését, ha bejelentkezel az appstoreba?
-
duvi
nagyúr
válasz
mrhitoshi #46266 üzenetére
Szerintem is túlzás ez a négy mag, de tényleg lehetséges, hogy jövőre már ezzel jön az SG III. Ugyanis:
"A Pocket-lint értesülései szerint a Qualcomm partnerei számára már az utolsó negyedév során elérhetőek lesznek a Snapdragon processzorcsalád legújabb generációjának első példányai, melyek 2012 első felében már piacra is kerülhetnek."
Qualcomm: Négy processzormag 2,5 GHz-en -
duvi
nagyúr
válasz
mrhitoshi #46161 üzenetére
Igen. A garancia kiterjed a kijelző cserére is.
A T-nél 2 év garit adnak a készülékekre. Nekem kicsivel 1 év után cserélték a teljes kijelzőjét, az előző telefonomnak. (LG Arena volt, részleges érzékelés kihagyással) Valójában ők csak továbbküldik a márkaszervizekbe a komolyabb javításokat.
-
Dhampir
félisten
válasz
mrhitoshi #46164 üzenetére
Értem, köszönöm.
Én 1-es fényerőn használom, bár a tűző napon néha kicsit gázos volt, de így baromi sok akkumulátor kapacitást spóroltam, több napig elvan egy feltöltéssel, ha csak telefonálásra, és egy-két rövidebb ideig tartó alkalmazás-használattal futtatom, szimpla GSM-kapcsolattal.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest