Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Jah, a Zoroszok azt írták, akko' úgy is van! Mint tudjuk, ami a Zinterneten van az mind igaz!
Van, ahol még csak nem is oroszok, és ők meg aszmonnyák, hogy a
Wave I 2 GB RAMmal bír, úgyhogy simán viszafejlesztés a W3!De most örüljünk együtt, hogy igazmondó Sámuel meghozta novemberre a várva várt bada 2-őt!
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz Tomajdon #50942 üzenetére
Sőt, ma forgattam egy Alcatelt is a kezemben!
Egész jónak tűnt, volt elég tömege, nem csúszik, nem recseg. Halványom sincs, ki gyártja, gondolom kínai! Viszont nagyon gyors volt a menüben, nem laggolt és futott rajt az ájGó!De most ne bosszants, ne nézz madárnak mikor végre van Angry birds!!!
(Nem túlzok el semmit, csak nem mindenkinek jön át a poén)
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz Tomajdon #50939 üzenetére
Tomajdon:Az anyaghasználat, meg a rengeteg, soha el nem fogyó memória, a szuper jó böngészővel felvértezve folyton maradásra késztet
leslieke: hihihi-hisztiiiii de jót nevettünk. Mikor veszed a W3-ast? már kapható, csak szólok! Állati jó, bugfree 2-es badával felvértezve vár és még a kamera gomb sem ragad be rajta, mert nincs
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz szimike79 #50893 üzenetére
szimike79: A Wave 3 ban 1 Giga memória van? Ugye tudod, hogy a RAM nem annyi?! Szerintem megint nem én lőttem mellé
Nézz meg egy átlag HTC-t: aluház, villanó, 1 giga "memória"
Persze, persze az ár! Nos, erre írtam, hogy legalább a Samsung is látja, mennyit ér badávalandrás47: frissíteni nem érdemes, cserélni igen! Androidra, iOS-re, sőt WP7-re is már
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Valaki említette, hogy ennyit tud a Wave I hardware-e böngészéskor. Fenéket!
Van aki folyton javasolta mindenkinek a 1.2-es Fw-t, amiről mindenkit folyamatosan lebeszéltem. Ugyanaz a weboldal, amit 1.0 JF2 simán megnyitott, most "Az oldal túl nagy" hibaüzenetet dobál. Ez nagyon nem HW kérdés!
De a leges-legidegesítőbb az egészben (a felugráló címsoron felül) az 1.2-ben, hogy van egy ilyen oldal, amire rá kellene nagyítani, hogy a menüpontokat ki tudd választani, ámde gyönyörűséges Dolfin browser és Samsung bada púpos gyermeke ilyenkor elődobja a túl nagy hibaüzenetet és vissza dobja az oldalt egész oldalas megjelenítésre - elölről kezdődik a kör, nem tudsz kiválasztani menüpontot
BRAVO SAMSUNG, KIRÁLY A BADA!
Más.
Megnéztem egy pár készüléket a hétvégén, a SE hatalmas csalódás, a Neo élőben már túl kicsi, az ARC meg egy összefújt, műanyag hátlapos, recsegős valami, amin nem éreztem, hogy vékonyabb lenen a Wave I-nél.A képernyő felvillanás már az 1.0-nál szinkronizálás nélkül is megvolt. Biztos kondícionálja az akkumulátort. Más magyarázat nincs rá!
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
A bada 2.0 amennyivel többet adott, annyit el is vett.
Némi Igénytelenedés:
- Első badákon volt a [...] gombra az alulról felcsúszó animált menü. Kettesen csak úgy ott terem a képernyőm
- Első badákon a lebegő menük áttetszőek voltak, világos széllel. Kettesen egyszínű kitöltött háttér van, még kamuárnyék sincsw, pedig azt egy png is tudja
- Első badákon szép szürkéskék lecsúszó menü volt a képernyő tetjén, kettesben Androidos zöld. Kettesen csúszás sem látszik, mert laqgol.
- Első badákon külön háttérszínű, kerekített négyeztekre volt osztva a legördülőben a csoportosítás Kettesen "all in one"
- Első badákon kicsi CD ikonnal lehetett lehúzni a lejátszó gombokat a legördülőben. Kettesben nincs ott semmi
- Első badákon CD korongokra feszítette az előadókat/borítókat, ami klassz effekt volt. Kettesben sima négyzetek, semmi extra
- Első badákon magasabb volt az információs sáv, Kettesen alig lehet kivenni -
bokrosolajos
őstag
Na most már elkezdtem kicsit izgulni ... hogy meglesz-e a bada 2 a telómon, mielőtt Karácsonyra meglepem magam egy másik készülékkel
Tomajdon: aztán ne csodálkozz, ha kettesen is túl nagyok lesznek a böngészőnek az oldalak
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz brendoncsopi #50515 üzenetére
Ma már inkább az első!
Mondok egy olyat, tud-e olyat a badás telefon, hogy logolja az útközben talált WiFis hálózatokat, vagy jelez ha nyitottat talál?
Nem! De miért nem ??? Okostelefonnak kéne tudnia. Alap... Ennyi. -
bokrosolajos
őstag
study: Nem azt írtam, hogy már elpárologtak, hanem hogy elkezdtek, mely folyamat jelenleg is tart, még nem zárult le (igeidők, ugye), s mely állításom továbbra is igaz.
szimike79: az Android és a bada között soha nem lesz semmi félúton, mert annyira más a két OS. Nekem nem tűnik úgy, mintha csiszolgatna valamit is a badán a Samsung...
consono: mit várnának különben a Wave 3 tulajok jövő ilyenkor?
A legújabb Android portolást.[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Akkor sommázom:
- elkezdtek megszabadulni még a legkitartóbbak is a badás telefonjaiktól (már a 2.0-t sem akarják megvárni)
- aki egyszer megszabadult a badától, többet nem akarja azt választaniEnnél több bizonyíték nem kell.
És még rám mondjátok, hogy temetem a badát. Ha nincs már eltemetve egy fél-háromnegyed éve, akkor is már csak egy élőhalott.(Raknék be egy szép zombis képet, de még valaki szívére venné)
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz mrhitoshi #50340 üzenetére
mrhitoshi: Sok szerencsét hozzá! A kamerája ahogy látom, ugyanaz a frankó htc-s kamera, amit 4-5 éve ismertünk meg (ne kapd fel, csak zrika)
MI ez a világvége hangulat? November van, és novemberben jön a tuti kidolgozott bada 2, azzal a sok ezer alkalmazással, mait a versenyekre nevezettek miatt töltenek fel a bódba! Tuti fix! Ne csüggedjetek. Hamarosan tölthettek sok mindent a fémházba. Addig kitartást és szaggató Plants vs Zombiest mindenkinek
Engem is elkezdett érdekelni a hw billentyűzet...
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
a510 köszönöm! Közben rájöttem, hogy ez majdnem ugyanolyan bénán néz ki, mint a sima Defy Aztán meg kérdezitek, miért nem váltok, de ha nincs mire?
Talán az SGS II lehetne még érdekes, de az meg Samsung termék, ki tudja, azal is enynit bosszantanám magam, akkor meg minek ...
Minden esetre: köszönöm még egyszer a linket! -
bokrosolajos
őstag
válasz consono #50274 üzenetére
Igen, köszi, azt tudom, hogy a Defy milyen gondokkal küzd, de ez egy újabb készülék,a Plus! Annyiért, amennyiért a Wave elmenne, egy ilyet elhozhatok 2 év papírért. Szóval...
Annyit hozzá kell tennem, hogy van erős vakuja, droidoshoz képest nem olyan rossz a fotója/videója, és leginkább, hogy nem Samsung termék ![ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Motoroláh Defy Plus-ról van már teszt? Látta valaki? Ennek is olyan gynege muzsika a kijelzője, mint a sima Defy-é, vagy ez már jobb ?
-
bokrosolajos
őstag
-
bokrosolajos
őstag
válasz Binyi01 #50121 üzenetére
Nagyon jó, hogy negem felhoztál, ugyanis amit írsz "elsőre tök jó a 2.0, szép meg használható, csak ettől nem lesz több alkalmazásunk" pontosan ugyanaz, amit én júniusban már megírtam.
A memóriaelfogyás egy dolog, sok készüléken jelentkezik, de az alkalmazások nevetséges számával nem lehet mit kezdeni!
Pont ezért nem növekszik, hanem csökken a badás készülékek eladása. A bada 2 egyetlen fegyvere a bevezetésre került reklámozási lehetőség. Aztán azon kívül nagyon nincs semmi, ami miatt bárkinek vonzó lehet, értem a fejlesztőket ez alatt. Ha nincsenek fejlesztők, akkor nem készül új alkalmazás, ahogy azt láttuk nagyjából február óta, ameddig azokat jelentette meg a Samu, amiket maga fizetett ki, hogy legyenek!
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz spawn21 #49808 üzenetére
Feladni nem, de eladni igen, és csak a 2.0-s badáért
Ide vág, mai eset kapcsán találtam, és szerintem mindent elmond arról, miért ÉRDEMES váltanod:
Milyen op rendszer az, ahol a usernek kell a memóriát felszabadítani?
Amúgy a Desire S a legjobb Androidos telefon, szigorúan az AMOLED-es kivitelben! SGS II-ről nincs tapasztalatom, mielőtt erről kérdeznétekMás. Minket is érint a következő eset tanulsága. Aki kitalálja miért, kap egy nyalókát!
Páromnak behalt a Sygic, és indulnia kellett navigációval. Sürgetett az idő, nem volt negyedóra sem. Felmentem a Marketre, találtam Ndrive 10-est, amit webről telepített telefonra. Magyar térképet lehúztam hozzá, aktiváltam és vissza jelezte, hogy 7 napig ingyen használható!
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Ezeket ugye Te találod ki?
Van egyfajta kényszered azt hinni, hogy a Samsung cég felette áll bárminek sőt, gyakran azt gondolod ők fejlesztenek is rá mindent.Nem. Semmi közük a Nintendóhoz, azt meg végképp felejtsd el, hogy E-mail váltások közt kérnének egy külsős fejlesztő számára engedélyt, hogy befejezhesse jogsértő tevékenységét!
Természetesen,ha beszerzed az iratok másolatát, amiből egyértelműen kiderül, hogy erre mozgósításokat eszközöltek és pénzt sem sajnáltak, vissza szívom az egészet és becsületbeli titkos ügynöknek tekintelek!
Az én verzióm az, hogy valaki készített egy fake-et, amire támogatást szeretett volna Paypalon de nem jött össze, mint a szélhámos lengyel android esetében. Ha ez nem igaz, akkor most itt előre, problémákat megelőzve elismerem, hogy hülye vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz samsung1920 #49740 üzenetére
Ez nem okostelefon, featurephone.
Az értesítő puuzle haqsználatára gondolsz, Az nem lesz, hanem van, és nem téma! Nem tudod lecserélni, az van rajta gyárilag, azt kell szeretni. Csak jobbra illeszkedik a puzzle, ha véletlen balra húzod a képernyő feloldást, akkor buktad az üzi betöltését, ugyanez az eset ha nem jól illeszted a darabkát... lehet hogy elsőre jól néz ki, másodikra már idegesítő
Reménykedni lehet a 2-es badában, ott több a mozgástér! -
bokrosolajos
őstag
válasz samsung1920 #49737 üzenetére
Ilyen bonyolult dologhoz először is okostelefonra van szükség.
Tedd fel a kérdést másik topikban[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Fred23, Wave I-et sehol sem lehet kapni, hacsak nem GSM bolt, ahová valaki vissza vitte valamiért. De lehet, hogy tévedek, mint általában!
Wave II szokott lenni újban 60 körül, pedig az már olcsóbb volt, mint a Wave I, pár hónappal a megjelenése után. Azt találd ki magad, hogy miért!Más. N8 vs Wave: csederből még nagyobb feneketlen vederbe ugrás lenne!
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz szimike79 #49422 üzenetére
Na, hát ez az! Ez egy Wave 3 / bada 2 teszt. Nehéz lenne nem e tekintetben értelmezni. Van akinek problémát okoz annak megértése, hogy ebben a szövegben a Plant Vs Zombies nem a tárgy, hanem az eszköz a szemléltetésre!
Örülök neki, hogy velem együtt azt is ilyen jól látod, hogy nem ennek a hülye játéknak az optimalizálása a fontosabb,hanem hogy még mindig nem megí a szinkronizáció probléma mentesen az új rendszeren!
Miért pukkant ki a lufi? Mert nincs benne semmi, ami miatt érdemes lenne tovább fújni.
Tökéletes rendszer nincs, de ahogy megjósoltam már hónapokkal ezelőtt, a bada 2-től sem fog megfordulni a tengelye körül a világ 2x, egy ütembenMindenki más megnyugodhat: nem értek angolul, nem ismerem az okostelefonokat, nincs semmihez készségem, én csak egy temetkezési vállalkozó vagyok, elnézést kérek minden hozzáértőtől!
-
bokrosolajos
őstag
válasz leslieke #49403 üzenetére
Nyilván a félig teli poharat másképpen látjuk, nincs ezzel semmi baj.
A túl optimistától a pesszimistáig széles a jelenlévő társaság skálája, amiben mi a pont ellentétes pólusokat képviseljük
Nekem nem az jött át, hogy emberünk hanyatt vágta volna magát a bada 2 fantasztikus képességeitől. Amikor hozzánk került a készülék, nagyjából egy-másfél hónapig örültünk, mint majom a farkának, viszont ő már az első nap után lát hibát. Mindenki döntse el, melyik a realistább! -
bokrosolajos
őstag
OK, én feladom, tipikus meggyőzhetetlen ember vagy.
Mégis milyen grafikai javulást kellett volna egy hülye játék esetében elvárni, aminek pont a lényege, hogy minden platformon ugyanúgy nézzen ki? Ugye te is érzed, hogy így ez a dolog ebben a formában nem jön ki?!Akik ezen jóízűen röhögnek, próbáljanak meg inkább konstruktívak lenni, és mondat kiemeléssel érvelni. Elvégre eddig nem én fordítottam borzalmas hülyeségeket Google translator-rel
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Az említett mondatok nem a Plants vs Zombies részre vonatkoznak!!!
Az Exchange-dzsel is még mindig probléma van.
Sajnos, ez a lufi úgy tűnik kidurrant. Túl nagy volt az elvárás a 2-vel kapcsolatbanEz mi ez a hülyítés Android emulátor badára??? Java-s fake. Nem kellene minden ilyenre rámozdulni
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Az igazság pillanata!
Wave III 1 napi használat után : "this qualitiy is not good at all","hasn't graphically updated", "(bada 2) is really slow, too buggy"
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz bokrosolajos #49191 üzenetére
ClassicalTetris ingyenes ma!
Egyébként a trutymák kilövős játék nagyon jó, nem tudom ki lehet a team1975 nevű játékos, de nagyon erős... -
bokrosolajos
őstag
válasz consono #49188 üzenetére
Így van, pontosan ezt jelenti a live wallpaper
Mesélek egy szép, amolyan igazi badás történetet!
Unalmamban ellátogattam a telón a badawidgetkomra, hogy frissítsem a kinézetét. Meg is találtam, amire vágytam, majd nyomtam a Download gombot a widgetért. Ugye kitaláljátok, mi történt? Tipikus... -
bokrosolajos
őstag
válasz brendoncsopi #48984 üzenetére
Szerintetek mennyivel lesz jobban használhatóbb a 2.0val a bada?
Tudom lerágott csont lassan amiket kérdezek,de mégis érdekel hogy labdába tud e rugni egy Nexus S mellett?
Mennyivel lesz jobban használható bada 2.0-val? Mihez képest? Eddig sem volt baj a használhatósággal, csak az appok kevesebbek (jóval), mint Androidon. De készül rá apk futtató.
Labdába tud-e rúgni egy Nexus S mellett?
Na várjunk csak, a Nexus S az a Galaxy S Google részére áttervezett dizájnú telefonja, a Galaxy S pedig hardver szintjén egyenlő az első Wave GT S8500-zal (az SGS droidja bootolható a bada mellett a Wave-en). Hogy ezek után a Wave 3 labdába rúghat-e a koros Nexus S mellett, az azt hiszem, nem kérdés!Az akkuidő annyival jobb badás készülékeken, hogy Androidos társaink nem hisznek nekünk. Lagolás pedig szintén az Android vele járója leginkább, itt szinte ismeretlen fogalom
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz Attelah #48946 üzenetére
Működik, de nagyjából frissítés után is ugyanolyan vacak. Jobban jársz ha
- touch.facebook.com-ot használod widgetről
- letöltöd a Facebook java-s kliensét
Bármelyik jobb megoldás. Főleg a második.1.2 tapasztalat. Miután lefrissítettem 1.2-re, olyan zavaró dolgok jelentek meg, amik az 1.0-n soha:
- lag a főmenü betöltésekor
- lag a menüben lapozáskor
- GPS pont ugyanolyan xar
- böngésző felugrál, de ez a legkevesebb
- memória problémák (pl. Hermit játéknál)
A legszebb az egészben, hogy Exchange-be ugyanúgy nem tudok felvinni, maradt a Save Failed nevű misztikus Samsung error message ...Ndrive11: nem tudjátok, nálatok sem működik a napszak automatikus váltás? Hiába van kipipálva, este is a nappali témát mutatja Ezen kívül, indításkor kérdezi, hogy a vásárlási listát akarom-e érvényesíteni (kamera fájlok) amit, persze érvényesítettem le is töltötte, ha tovább nyomom, akkor is ott van, ha leokézom, akkor update-eli ...
-
bokrosolajos
őstag
válasz leslieke #48791 üzenetére
Az meg azért nem lehetséges, mivel anélkül fel sem ajánlaná a frissítést, hiszen a KIES nem csatlakoztatná a készüléket. Itt valami más kutya van elesve! Valami számomra eddig nem használt porton akar kommunikálni, ami nem volt megnyitva. Ennyire buta szegény, hogy ezt sem ellenőrzi. De a winfosommal is van valami gebasz, mert a tűzfalat állítani sem tudom
Otthon kap még egy próbát a vadi új laptopról. Csak hát oda direkt nem akartam feltenni ezt a KIES nevezetű lomha buta szoftot ...Egy éve kérdezgetitek, hogy miért nem frissítek már FW-t? Hát, ezért!
De most már nem adom fel! Nincs visszaút -
bokrosolajos
őstag
válasz ADAM1337 #48787 üzenetére
Igen persze, most sem a badával van baj initself,hanem megint a KIES szívat!
Mégis, hogyan lehet kiadni egy olyan szoftvert, ami nem ellenőrzi a beállításokat? Nem nagy kunszt egy porton csinálni egy próba fel/letöltést, mielőtt neki kezdene...
De azt sem tudnák nekem megmagyarázni a félszigetiek, hogy ha egyszer már letöltött egy FW-t a PC-re, akkor ugyan mia rákért nem azt használja fel, miért kell neki újra és újra letölteni
Ezt nem lehet máshogy nevezni, mint hogy primitív
Kinézet változtatás helyett inkább azzal foglalkozzanak, hogy működjön rendesen, amit kiadnak.Abban is igazad van,ha multizni akarok, akkor meg már nem 1.2-t
-
bokrosolajos
őstag
válasz ADAM1337 #48781 üzenetére
Miért kellene multiloader? Ez a béna még a port beállításokat sem ellenőrizte le, mielőtt elkezdte. Szerintem nem tudja eltolni a kémjelentést a sárgáknak és ezen break-el
Most itt van a telefon, ami ugyanúgy működik de még mindig JF2-es szoft van, de nem tud Exchange-t szinkronizálni, mert nem engedi elmenteni a beállításokatSoha az életben nem veszek többé Samsungot, az biztos!
Tegnap elkeseredettségemben már a Nokiákat is nézegettem. Pedig az elmúlt húsz évben sikeresen megvoltam nélküleTomWexX: nem, az összes hiba nem jelentkezett még nálam, ne essünk túlzásokba, nálam a fényképező gombja szuperál, a képernyő sem égett be és videot is tökéletesen rögzít kártyára. De az biztos, hogy a nem szeressük egymást a badával kölcsönös
Utánaolvastam én a beállításnál jelentkező misztikus Save failed hibaüzenetnek is, de arra sem, soha senki nem kapott választ. Ennyit a Samsung kliens elégedettségi programjáról
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Nem értem, miért van még bárki, aki a badát szeretni tudja... Androidon 20 perc alatt kész volt rootolással egy FW csere és ott volt a kártyán az előző is, biztonságinak
Na most ez az Exchange téma alaposan felb szta az agyam, hogy a filléres Androidos telefonnal lehet Naptárat szinkronizálni, ez az okostelefonnak csúfolt készülék meg még erre is képtelen (lásd pár hsz-szel korábban) , ezért elhatároztam hogy egy év után FW-t frissítek
Felhasználóbarát
nak csúfolt, de primitívszoftvere előbb letölti a csomagot, majd közli, hogy nem találja a telefont, vegyem ki az akksit bla bla bla.Megcsinálom, látom semmi nem változott a telefonon, next round, újra Frissítés, ahogy írta.
Mit tesz a koreaija? Újra letölti netről a teljes csomagot (!), majd közli, hogy nem látja a telefont, vegyem ki az akksit és kezdjem újra bla bla bla és ez a kör újra és újra ugyanígy végződikIlyenkor mi a helyzet ?
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Pofajenő a kérdés az volt, hogy milyen lesz a következő telefonod! Úgy gondolod, 95% az esélye, hogy vegyél még egy Wave I-est?
Szopás 2. Exchange beállítás végén azt mondja, hogy 'A mentés nem sikerült'. Ezzel vége a folyamatnak, nem lehet felvinni új fiókot. Bravo Samsung!
-
bokrosolajos
őstag
Kösz, hogy nem válaszoltatok, látom kivívtam magamnak
Mindegy is, mert láthatjátok, bennem megvolt a szándék, de kiírta, a feltételeknél, amikor rányomtam, hogy töltsem fel 100%-ra az akkumulátort, ami akkor 78%-on állt. Feltettem USB kábel a PC-re, USB hibakeresés mód, nehogy kommunikáljon, egy óra úlva leesett 71%-ra, majd két és fél óra múlva 68%-ra. Ennyit akkor sem merül egy nap, ha nincs kábel közelében Ez nem töltődik USB-n keresztül, hanem feltölti a PC-tMiért ölné meg a badát ha lenne Androidos app futtató?
Aki megunta a lagolós droidos készülékeket, azoknak jó alternatíva lenne egy atombiztos OS, amin futnak a kedvenc appok!Nahát, nahát! Milyen nem meglepő eredmény, leslieke és duvi a két tag, akiknek 80% felett áll az index, hogy következő telójukon is bada fusson
Mindenki más eléggé borúlátó e tekintetben.
Nálam 0%. Ebben sincs semmi meglepő. -
bokrosolajos
őstag
Minden mindegy alapon: ha most rányomok arra gombra, hogy fw frissítés, akkor mi történik? Arra gondoltam, ha nagyon béna is az 1.2, most már nem kell sokáig szívni velem, mire kijön a 2.0
Szóval, mit veszítek utána? Sütiboltos navi használható marad-e? Régebbi appok, pl, gyári NFS? -
bokrosolajos
őstag
QR nem abszolút nem haszontalan, én is használom. Kontaktokat, url-eket meg lehet vele jeleníteni, névjegyzékbe elmenteni, letöltési linkeket generálni, ha tovább akarsz egy oldalt küldeni ismerősnek, hogy "találtam egy tök jó oldalt" stb.
De ahogy a Samsung csinálja, annak nincs értelme!Másik szopóág: új KIESt feltettem, beadtam a derekam, mivel annyi Androidos ismerősöm van, aki meghív mindenféle programra, jó lenne szinkronizálni a Gnaptárral az eseményeket.
Gondolom kitaláltátok már, KIES hibaüzenet: nem lehet szinkronizálni a Gmail-es fiókkal
SZ.Á.N.A.L.O.M. -
bokrosolajos
őstag
Kezdjük anapot egy szánalmas Samsung újítással!
Kicsit megkésve, felrakták a QR kódokat az alkalmazásboltba. Tök' jó mondom, kipróbálom, nem kell elindítani semmit... Na most a kód nem közvetlen a telefonra telepít, hanem csak az url-t passzolja, ahol is az oldalt nem tudja lekezelni a gyönyörű Wave böngészője, szétesik és nem jelennek meg dolgok, például a letöltés gomb
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Az jutott eszembe, hogy miért nincs Zoom widget?
Lenne egy ikon, amire bökve meghívja a kamerát mondjuk paraméterként átadva, hogy 2x digitális zoomal nyisson. Ennyi. De gondolom bada-s készüléken ilyenre várni is hiú ábránd...
-
bokrosolajos
őstag
válasz F-ECT$ #48574 üzenetére
Már egy fél éve jön a bada 2.0
peter_k: ha adatforgalmat generál a készüléked, akkor ahhoz semmiféle trükkre nem lenne szükség. Anélkül viszont ugyanott vagy! A csodamódszer pont ugyanannyi ideig működőképes, mint előtte, amíg be nem fixálta a műholdakat. Előnye csak annyi, hogy amikor benyomogatod, akkor lefrissíti az idő szerinti pozíciókat, ettől hamarabb talál, de minden egyes esetben meg kell tenned 2 naponta, ha prompt navigálásra vágysz
De szerintem még úgy is lehet bármi, makrancos a kicsike lelke -
bokrosolajos
őstag
Visszaolvastam 354 hsz-t!
Azt hittem, történt valami érdemleges is, hogy így felbolydult a Wave fórum, de nem -
bokrosolajos
őstag
-
bokrosolajos
őstag
válasz consono #48186 üzenetére
Ne térjünk el a tárgytól, csak reflektáltam arra szuper hatalmas hírre, hogy már hány helyen volt fejlesztői verseny, csak épp eredménye nincs, ettől nem lett több app, akkor meg mi a felhasználó szempontból az értéke? Semmi, ócska marketing duma.
Ez a piaci részesedés is annyira lehet komoly, mint a 100 millió letöltés, meg az eladott 10 millió készülék, amiről utólag kiderült, hogy hazugság.
1.0-ról miért nem frissítettem 1.2-re? Mert XAR! Nem én állítom, hanem mindenki aki feltette és szív vele... Én bízok bennük, tudom, hogy igazat mondanak. Semmi fejlesztés nem volt benne, csak egy felugró címsor, meg a hamarabb merülő készülék. Akkor miért is kellene ezzel foglalkoznom?
Vodás bétával megint minek szenvedjek, mikor beígérte a Samu, hogy most már csak
hetekhónapok kérdése és itt a 2.0 mindenkinek!
A Samsungnak pedig hiszünk, igaz?! -
bokrosolajos
őstag
WC-n ücsörögve nem a sza r ás nem ment hatékonyan , hanem csak idegesítő a jobbra-balra oldal húzogatás, mert hogy nem tördeli a szöveget. Kéne már egy 2.0 vagy egy Androidos telefon, amiből egyelőre nem találtam meggyőzőt, amit kinéztem meg nincs. De lehet azt is utálnám valamiért
ScumVM biztos jó, de a múltkor letöltöttem és a kezdő képernyő után eldobja magát. Így játékot sem telepítettem rá
A fényképező-elforgatós animációt nem értem
-
bokrosolajos
őstag
válasz Goldmen75 #47798 üzenetére
Abban nem tudom mi a logika, hogy a már eleve multizott 1.2 után miért nem multival teszed fel a 2.0-t?
2.0 beta: Nem egészen értem a lírást, hogy most mi a baj a fényképezővel, ami idegesítő?
Más. Tegnap WC-n ülve próbáltam webezni, kész kínszenvedés, még az 1.0-n levő Dolfinnal is
-
bokrosolajos
őstag
Jó estét! Vissza olvastam, és látom, hogy másoknál is megjelent a piros Trabant!
De mondom, az egészben az a gyönyörű, hogy semmilyen szinkronizációs, sem E-,ail, se push semmi nincs beállítva a készüléken, aztán mégis 'akarja' ...Most jött el az idő, hogy jelentsen, mint a Droid vagy az iOS ?
-
bokrosolajos
őstag
Az miért lehet, hogy a WiFi ikon mellett megjelent egy Trabant jel vagy piros vagy kék? Sosem tudom eltüntetni, azóta a telefon pár percenként felvillantja a képernyőt, pedig nem 1.2 vabn rajta hanem 1.0
Nincs Exchange, nincs sem POP, sem IMAP, sem sochub, semmi szinkronizáció nincs beállítva.
Kikapcs/bekapcs sem segített. Ilyenkor mi van? -
bokrosolajos
őstag
Van egy alkalmazás Air Display a neve. Sajnos, csak 1.2*n lehet használni, így nekem erre nincs módom. De érdekelne, hogy arra jó-e amire gondoltam!
Annak idején a Winfosos HTC-m használtam 3. monitornak, még úgy is, hogy 320x240 volt a kijelzője. Richard Burns Rally meg rFactornál mutatta a sebességi fokozatot, olajhőfokot stb.
Sajnos a Wave eddig semmi ilyenre nem volt használható. De! Ha működik ez a progi, akkor most már 800x480-ban még több mindent lehetne megjeleníteniA másik kérdésem, mivel Dosbox sincs Badára, hogy akinek volt Android fenn, az vajon próbálta-e, mert nem lenne rossz, szintén
-
bokrosolajos
őstag
válasz Neaton21 #47471 üzenetére
Szomorú, de épp úgy kellett volna kezdeni, hogy "szeretnék a Wave-embe egy kártyát mit javasoltok?"
Akkor azt válaszoltuk volna, minden bizonnyal, hogy "bármit Class 2 felett, csak NE Kingstone-t"Warez, nem warez: nyilván nem warez bármi amit nem tekintünk wareznak. Vagy akkor most hogy van ez? Bármikor is ingyen Magyarország térképpel le lehetett tölteni, akár csak az verziót? Vagy itt mindenki Indiai térképekkel bohóckodik, tervezgeti az útvonalat Bombay-tól Delhiig?
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz consono #47350 üzenetére
Mivel a térkép használatáért kell fizetni, nehéz ezen túl sokat agyalni Vagy mondhatnám úgy is, hogy nem a gyártó oldaláról való linkelt térképek esetén nincs sok vita, hogy warez-e
Köszi Foursquare választ, nem is olyan rossz. Ügyesek voltak a fejlesztők, hogy felismerték a piaci rést!
Ár: Annyiért is hülyeség lenne adni, mint a Galakszi eSS, mivel jóval behatároltabbak a lehetőségei egy badás készüléknek. A végén kiderül, hogy veszteséggel tudja csak eladni a Samsung, ami azt jelenti, hogy ...
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz Dhampir #47340 üzenetére
Akkor itt most megváltoztak ezek a szokások!
Ettól függetlenül is a ph!-en tilos. De én örülök ennek a változásnbak, mert látom, hogy akik leginkább ellenezték, azok most szép csendben adják a tanácsokat, és ennek van némi szolid bájaAz N11 Foursquare integrációjáról mesélhetne valaki!
-
bokrosolajos
őstag
Hogy felpörgött a Wave fórum?!
Térképért mindenki fizetett ugye, és csak véletlen a boltok neve megaulpoad meg multiupload, és ezeknek semmi köze a warezoláshoz -
bokrosolajos
őstag
válasz Tomajdon #47079 üzenetére
De már kiderült, hogy nem teljesített jobban, csak a Samsung terjesztette a valótlant. dele annyi sem fogyott, mint amennyit állítottak!
Ezért van az, hogy nyílttá akarják tenni, engedik a reklámot, 3 millió dolláros fejlesztői pályázat stb. Mert süllyedőben az 'óceán', és próbálják egy ideig menteni amit lehet, de aztán elengedik a kezét - lásd Samu + Intel
Abban lesliekének igaza van, hogy van twitter a kezdetekltől fogva,letölteni meg nem érdemes, úgy sem tudod lecserélni a gyárilag telepítettet
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz Ferdzsoo #47065 üzenetére
Miért lenne jobb, ha most indul a Wave III értékwesítése, amin már a végleges verziónak kell megjelenni?
Azt régebben is mondtasm, hogy a W III megjelenése után hónapokkal kaphatják meg a régebbi W készülékek, nyilván védendő az újszülött elsőbbségét... Lesz az Karácsony, de ahogy ismerem a Samsungot, akár Újév után is. Addig viszont kihopznak még 4-5 Kies verziót, amiből 1 lesz ami majdnem ugyanolyan jól működik, mint a 10 hónappal ezelőtti.
-
bokrosolajos
őstag
Ezek a sárgák beindultak, mint állat
Ajánlom magamat figyelmetekbe!!! -
bokrosolajos
őstag
Nekem is egy hétig bírja a Wave I, pedig kábelezni sem szoktam, csak WiFi explorerrel másolok fájlokat, igaz ki/be kapcsolom a WiFi-t, mert minek menjen feleslegesen, ha egy gombnyomás az egész?
Cache-t meg kezdetek óta törléssel használom, nem csak a Wave-en, de a PC-n is, az egyik legértelmetlenebb szolgáltatás.
A SportyPal meg nem csak Kerékpározáshoz használható, hanem Futás, Gyaloglás, Túrázás, Síelés, Snowboard-ozás, Siklóernyőzés, Golfozás, Úszás, Vitorlázás, Lovaglás és még egy jó tucat használata közben hasznos személyi tréner, ami egész évre visszamenőleg tárolja az adatokat.
-
bokrosolajos
őstag
Parancsolj!
Sportypal Pro Java 4 Samu Wave / Wave IItérképen is mutatja a megtett útvonalat
-
bokrosolajos
őstag
Tegnap kipróbáltam Sportypal Pro-t. Persze csak a java-s verziót, mert badára nincs
Pillanat alatt talált ho'dakat, és a kerékpár csomijában, övtáskában sem tévesztette szem elől őket.~5 Km-t tekertem 48 perc alatt a segédkerekes kicsi fiaimmal, s ezzel 114 kcal-át égettem, átlag sebességem 6 Km/ó volt,220 és 191 méter magasság között tekertem
A progi jól használható, fel nem töltöttem vele adatokat, mert ahhoz regisztráció szükséges, akár csak a FB megosztáshoz - ezért ezt a részét nem tudom minősíteni
Egyetlen negatívum, hogy a tekerős gombokkal nagyon nehéz a java lassúsága miatt pontos értékeket megadni.
Mindenki másnak ajánlom, induljon a szabadba!
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz leslieke #46937 üzenetére
Te nem érted meg, hogy itt egy közösség van, és nem te mondod meg, mit akarsz hallani?!
Felfogtad? Azt miért nem fogod fel, hogy az is ugyanilyen idegesítő nyavalygás, hogy mindent jónak állítatok be - leginkább saját magatoknak?Megkérlek szállj le rólam, mert rajtam kívül egyre többen vannak elkeseredve és pártolnak el. Olvass csak vissza húsz-harminc hsz-t és láthatod!
Előbb-utóbb elzavarsz mindenkit azzal, hogy komolytalan válaszokat adsz, ha egyáltalán hajlandó vagy válaszolni!Legmegrázóbbat itt olvashatod Cymbytől! Pontosan ugyanazt tapasztalta, mint én vagy bárki, aki megismerte az Androidot és már látja, mennyire kínszenvedés a bada
Egyébként itt volt ma a téma: hazudott a Samsung. Van aki ezt értelmezi, van aki elhallgatja
Cymby: Sajnálom, hogy így alakult, de teljes mértékben megértelek!!!
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz szimike79 #46931 üzenetére
Ezt most például miért írtad le egymás után kétszer? Ja, bocs máséban a szálkát
Figyi! Azt nem értitek meg lesliekével, hogy régebben volt miről társalogni, most meg nincs semmi, csak a keserédes várakozás!
Régebben naponta két-három új appot kielemeztünk, INGYEN appokat, amiket vagy innen, vagy onnan le lehetett tölteni. Mára ez is megszűnt, a Samunak hála elvileg csak egy ország egy fiókjával tölthetsz le, ráadásul még azok is leveszhetnek a bénázásaik miatt
Miért felejtitek el, hogy azért nincs téma, mert nem szolgáltat a Samsung??
Megmondom mikor volt a csúcs hsz termelés itt:
- amikor még új volt a teló, de már voltunk elegen
- amikor Androiddal próbálkoztak
- amikor kijött a 2 betaEzen kívül egy-két alkalom volt, amikor úgy pörgött a topik, mint ahogy mondjuk egy nem írom le, másik OS topikja
Inkább azon gondolkozzon el, akit érint -és nem egy ember- akinek ha valami vélemény nem tetszik, ajtót mutat!!! Ez is szánalmas.
El lehet gondolkozni, hány ember jött ide érdeklődve, hogy ezt vagy azt tudja-e és csak ezek a tagok flegma válasszal azt válaszolták, hogy "Nem, nem tudja, nem is érdekel minket, és különben is, lehet menni venni mást!" - ezeket az embereket nem is láttuk többet!
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
Tudod, a stílus maga az ember !
Itt mindenki habzó szájjal védheti a telefont, még olyan is, akinek konkrétan nincs is S8500 Wave-je!.Az meg hab a tortán, amit említettem napokkal ezelőtt, ha valami hiányosságra fény derül, akkor az onnan kezdve inkább felesleges dolog, amire nincs is igazán szükség
Na, váltsunk témát! Beszéljünk az Angry birds-ről
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz consono #46884 üzenetére
Nem baj, én a temetkezési vállalkozó vagyok a tök hülye, nem akiket átb&szott mint sz&rt a palánkon a Samsung...
Még hogy nem halott a bada? Ennek cáfolásában már csak a megvezetettek hisznek
Nagy kamugép a koreai gyártó, mindenkit becsapott: vevőt, befektetőt, fejlesztőt, mindenkit!
Fele annyi sem fogyott a készülékből, mint amennyit bekajáltattak a fizetett híreikkel.Okostelefon... pff
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz motkany91 #46863 üzenetére
Nem érdemes frissíteni, de nincs is mire, az 1.2 csak a warez miatt jött ki, egyébként egy gányolás.
Nem feltétlen neked, de ha van türelmed, ne most add el a telefont, amint itt a bada 2 hónapokon belül, emelkedhet az ára!
Azt még érdemes lecserélni, de kockázatos, mert ha fagyogatós lesz, akkor még kevesebbet fog érni a teló, ráadásul addigra itt a III.
Már csak a fanatikusok hisznek a
sikerbenfeltámadásban, a többiek csak remélik! -
bokrosolajos
őstag
válasz mrhitoshi #46853 üzenetére
Elég sajnálatos ez. Spica kijött 45 körül és most 29-34 között mennek
Wave kijött 110-ért és most 35-ért tudod eladni.
Amúgy sokkal jobb telefon, mint egy Galaxy Spica, ezt mindenki tudhatja, de a bada miatt sajnos már csak ennyit érIstván100, ha T-s és egy éves, akkor igazából már nincs rá garancia! Szoftver garancia van, amiről senki sem tudja, mit jelent
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
G-Guts: 20k-t nekem is megérne egy működőképes android a Wave-en! Dobjuk össze
TomWexX: sosem álíltottam, hogy instabil lenne, sőt. Csak az alábbi belassulásokat tapasztalttam, töltőről lehúzáskor, nyelvcserekor, illetve PC kapcsolat után
Azt mondom, ennyivel együtt lehet élni! Engem a menü érthetetlen össze-visszasága sokkal joban zavar, szerencsére 2-ben lehet mappákba rendezni, de ezt nem próbáltam, csak olvastam tőletek!csongi: kösz a választ. Én csak Gingerbread óta használom az Androidot, és ott semmi olyan macerát nem tapasztaltam, amiről tudtam, hogy az Froyo-ig
Névkártya felismerő app - jegyezd fel, ez az első, amit nem találsz badára!consono: vajon a 11-es Ndrive-ban meg lehet már bármikor újra tekinteni térképen az útvonalat?
KIES-ről: tudjátok, imádom ezt a Samsung szoftvert.
-
bokrosolajos
őstag
válasz szebev #46764 üzenetére
Szerintem is hagyjuk már ezt abba.
De akkor mondom, hogy én is szeretem a telót, viszont nem szeretem a badát.
Máris van egy harmadik esetSoha semmi sem tisztán fekete, vagy fehér. Vannak dolgok, amiben egyet értünk, és van amiben nem. Miért kellene, hogy ez ne így legyen?
A személyes részeket szerintem is gyomlálni kellene, lehet van köztük, amiket ha 5 perc után lehetne szerkeszteni, vagy elhallgatnék, vagy máshogy fogalmaznék.
duvi figyelj, most sem az igazságot adod, de engem ez már nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
bokrosolajos
őstag
válasz csongi #46749 üzenetére
csongi: nem csak egy év forja van a droidnak, mert mint említettem és ami esetében szintén a strucc politika megy, teljesen más a két OS alapelve, az Android egy befogadó, megengedő rendszer, amit eleve arra fejlesztettek, hogy bármi megoldható legyen utólag vele, míg a bada azért született, hogy egy gazdagon megpakolt telefont kiszolgáljon, lehetőleg mindent a gyári alkalmazásokból.
Ezt majd idővel látni fogod te is.Ha szabad kérdeznem, milyen androidos okostelefonról váltottál?
-
bokrosolajos
őstag
megkérnélek, hogy ne személyeskedj tovább, már csak azért sem, mert nem igaz mindaz, amit itt a többieknek elő adsz, más részről pedig amúgy is tilos, de én vagyok a hülye, hogy ilyen szándékos, rosszindulatú provokációnak (úgy látom, hogy nálad valami súlyosan elromlott a központban) megint figyelmet szentelek
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest