- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
bokrosolajos #48861 üzenetére
kis lépés egy embernek...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
bokrosolajos #48785 üzenetére
Nekem a kies soha se tudott frissíteni azért kell a multiloader.
(Helyedben meglesném azt a vodás 2.0-t már)
A kies-t nem minősíteném kb. hasonló véleményen lehetünk róla, ahogy ismerem a véleményedet róla, jobb nélküle maradjunk annyiban. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
bokrosolajos #48780 üzenetére
multiloader.
-
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
gelbelex #48330 üzenetére
Nem wave-ed van ugye ?
A hsz-edből ez jön le, mert ég és föld kb hozzá hasonlítani, mint telefon baromi jó, csak az oprendszer a többihez képest le van maradva fényévekkel a hw optimalizálása terén is sajnos.Mod: most kerestem a hsz-eidre nem volt ismerős a neved, egy hasonló hw-es droidot probálj ki és kiábrándulsz a wave-ből, csak ugye anyag használat terén +40-50k-ért kapod meg ugyan ezt a minőséget sajnos, de hát ez van nem hiába ilyen jó áru a wave.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
bokrosolajos #48187 üzenetére
Nem tudom miért ócsárolod az 1.2 vagy akár a béta 2.0-t mérföldekkel jobb mint az 1.0 és 1.2-ben is van jó böngészős FW.
Én egy béta 2.0-val tolom nem a vodással és tökéletesen megfelel, igaz resizik néha a telefon, de a böngésző is pöpec, nem tudom hogy mazo vagy-e vagy mi a gondod de a helyedbe szó nélkül ráugranék egy újabb fw-re.
Én mindig próbálom az eszközeimet maximálisan kihasználni még ha babrálnom is kell vele, de ez a multi-s fw frissítés pár kattintás az egész elrontani se lehet.
Nem mellesleg egy teljes verzió számot ugrott az fw 1.0 vs 2.0 ... -
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok van valami hír a 2.0-ról mikor várható végleges verzió ?
-
ADAM1337
nagyúr
lokalizáció mentes firm nincs is kint csak az a vodás ?
Látom volt téma melyik multival rakjam fel amivel tuti jó ? -
ADAM1337
nagyúr
Kár hogy ilyen magasan kezd, már a közép kategória is 2magosokból áll lassan és olcsóbban.
Nem is szólva arról hogy eléggé elavult lett a hw ahhoz képest, mondjuk még a wp7 tart 1 magos procinál csak az ő gui-juk 5x gyorsabb mint a bada...
Szerintem egy 70-80k-s induló ár lett volna a reális a wave3-nak. -
ADAM1337
nagyúr
Most lestem a samsung apps hivatalos FB oldalát. [link]
Itt nem úgy látszik hogy letojnák a bada-t, és a wave-et. -
ADAM1337
nagyúr
Hivatalos 2.0-ról van valami újdonság ? (Nem szoktam olvasni a topikot mostanába)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #47358 üzenetére
Mire hozzánk ér lesz vagy 150k bruttó ára 0 perces használtként sufni gsm-eknél...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
mrhitoshi #46763 üzenetére
Nincs baj a negatív véleménnyel se igazából, de lehet normális hangvételben is.
Lásd az én hsz-eim, én nem istenítem a telot a bada-t se szeretem annyira viszont jól használható kis rendszer azt leszámítva h gyér az alkalmazások száma, meg amit egyszer mondtam hogy máshogy fut egy androidos telon egy játék mint a wave-en. (de majd erről lehet csinálok videót pl.: plants vs zombi a lövések laggolnak míg droidon vaj sima de ez az optimalizáció lehet már csak hogy több hangsúlyt fektettek a droidos verzióra.)
Engem is zavar hogy pár oldalon droidos telefon ajánlgatást láthattam már automatice skipelhet a hsz-eket, valahogy nem érdekeltek ezek, meg hogy mennyire nem lehet ennyiért kapni jó droidos telot. -
ADAM1337
nagyúr
Kövi wave snapdragon lesz vagy cortex ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
leslieke #45415 üzenetére
Erre a wave3-ra kéne androidot portolni, most már hw-esen is faszányos.
Amúgy azt hittem sokkal nagyobb lesz a sima wave-nél, mellesleg nem tudom hova kell 1gb memória max arra jó h a memory leak-ek ne akasszák ki a rendszert mert elég f.s a memória kezelése ugye a bada-nak.
Amúgy tetszik a telefon nekem is eléggé, szép lett elegáns a fényképező gomb hiányát viszont nem tudom hova tenni.
Nálam sajnos kimarad ez a telefon egy darabig még a wave lesz meg, utána meg ios szerintem az probléma mentesebb mint a droid. -
-
-
ADAM1337
nagyúr
-
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
bokrosolajos #43966 üzenetére
A megoldásról tudsz küldeni egy linket priviben ?
-
ADAM1337
nagyúr
Nah beindult a biznisz.
SamFirmware SamFirmware
Keep your eye on @MiAmRA our bada tester. No comments over release date of this BETA rom.
28 minutes agoSamFirmware SamFirmware
Bada 2.0 for Wave I and II in Europe in September... Asia later.
39 minutes ago -
ADAM1337
nagyúr
kh1-en tényleg több app indul el.
Viszont install közbe mappába nem nagyon lehet rakni ált restart a vége, illetve néha eltűnik az időjárás widget a gyári de érintésre megint előjön érdekes. -
ADAM1337
nagyúr
Érdekelne van-e change log mert kb semmi változást nem vettem észre.
Max annyi hogy uninstalloknál nem fagy ki a telo, de ugyanaz így első körben mint a pkg6 -
ADAM1337
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #42627 üzenetére
Nálam stabil ahhoz képest hogy béta jelenleg az appoktól eltekintve. (zseblámpa megy, caligo-val szoktam játszani most míg nincs DH kész 2.0-ra).
Egy hibát véltem felfedezni, hogy az időjárás widget néha beragad és resizni kell kül nem frissít mint anno a végtelen pörgő kis ikon, de ezenkívül nagyon jó.
Zene lejátszó tetszeni fog legalábbis nekem nagyon bejön az új design átláthatóbb. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
jaimee #42599 üzenetére
Én a droidot választanám a helyedbe hiába gyönyörű a wave anyag használat meg a samoled.(Szubjektív mivel a 2.0 után lesz jó a rendszer igazán de még sok sok idő addig is.)
-bt perifária passz nekem nem volt hajlandó menni de volt aki bt fülessel használta.
-app2sd hát ez ebben a rendszerben integrálva van beállításoknál install settings és location belül.
-flash régebbi böngészőbe 1.2-n elindult nálam ágyazott yt video mostaninál (béta 2.0 ) kifagy a gép.
-szótár fizetős van csak régen volt egy jó magyar fejlesztésű de megszünt létezni.
-menetrend nincs tudtommal mint az androidos bp menetrend vagy mav-os.
-navi van pár rá én még nem használtam annyira őket. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
SlyChocolate #42549 üzenetére
Jó a háttér.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Tomajdon #42449 üzenetére
Hát mióta felraktam kb semmi nem hiányzik most a repertoárból,
Van rendes msn/fb egyedül talán a skype róható fel de engem nem izgat az se, van vpn ugye eddig nem volt talán ddns kéne még.
Amiket használok tunein radio meg spb tv, mindenmás kb integrálva lett. (jah apps-ok mehetnének rendesen játékok és annyi)
Önarckép stb talán zseblámpa még ami érdekes számomra anno emlékszem esti sütögetésnél a wave volt a kaja felelős. -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ADAM1337 #42326 üzenetére
De bug level low-ra tényleg folyékonyabb lett.
Fb alkalmazás kb iphone klón, szóval minőségi lett, chat ugyanúgy van benne 1:1-ben átültették.
Jah és végre működik a home screenre ikon kidobálás resi nélkül, és ott lehet áthelyezni is végre nem fentről megtölteni mint előző bétában.
Hirtelen ennyi. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
eladogeppc #42164 üzenetére
KF1 azzal elm nem ugrál a böngészőcímsora se.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
rObika8802 #42044 üzenetére
Nekem amióta felraktam az van fent, nem rakok már vissza 1.2-t az tuti.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
rObika8802 #41799 üzenetére
A képen egy SGS 2 van.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Wheelbarrow #41526 üzenetére
A droidos témába belekötök, bár nem vagyok fan de jobban bejön mint a bada..
A market telefon kijelzőre szűr, meg elm procira is ergo nem tudsz olyat felrakni ami ne futna.
Főleg hogy sgs rom-ot moddolnak ami csutka ugyanaz a hw. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
SlyChocolate #41503 üzenetére
Nekem megfelel, nem fényképezőgép csak sokan nem látják be. Nekem az N9 meg az i4 kamerája tetszik igazán azokkal már lehet szépeket lőni.
Szerintem baromi zajos a videó (gondolom stabilizátorral lőtted) de ez szubjektív ha megfelel neked a minősége hát legyen, én nem erre használom első sorban csak egy plusz funkció számomra.. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
eladogeppc #41478 üzenetére
Hát nekem is jobban bejön az a gui bár most a bada 2.0.1-el igen tetszetős lett.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
eladogeppc #41476 üzenetére
Ha számít a videó ez 30fps-el vesz fel, a snapdragonosok (ergo wp7 meg 24fps-ekkel és azt is alig bírják tartani de Karma anno írta is ezt valahol.)
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest