- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Binyi01
aktív tag
válasz
Dhampir #50111 üzenetére
Ne érts félre, nem akarok eltemetni semmit, meghagyom a vállalkozónknak
Annyit akartam ezzel mondani, h elsőre tök jó a 2.0, szép meg használható, csak ettől nem lesz több alkalmazásunk. És ami igazán bosszant, az az, h Én kb. július vége, augusztus eleje használok kölönféle bétákat, de egyikben se lett javítva a legbosszantóbb hiba, a memóriafogyás. Ezt nem is értem. A böngésző nagyon jó lett - az igazság az, hogy erre több, mint 1 évet kellett várni... - , de a pozitívumoknak itt kb vége is. Jó, ide lehet még venni, h kezdőképernyőre kitudsz rakni mindenfélehaszontalandolgot, meg a mappába rendezést. Aki majd a véglegest felteszi, egy darabig biztosan nagyon fog neki tetszeni, de mit érünk a szépséggel, ha a kezdetek óta jelenlévő legidegesítőbb hibát b*sznak kijavítani..?!F-ECT$: erről van szó, sajnos ez van. Bár érkeznek jó hírek Badával kapcsolatban, kíváncsi vagyok Én is, hogy merre tovább...
mrhitoshi: Nem is konkrétan Neked akartam címezni, csak Te írtad be, ezért ment rá a válaszNekünk, akik próbáltuk, tuti nem lesz megváltás, de másnak tényleg okozhat majd kellemes pillanatokat, egy ideig...
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #49264 üzenetére
XP-t már régóta nem használok. Win7 32 és 64 bit van az itthoni gépeken. Fullos Panda és ingyenes Avira van telepítve. (persze nem egyszerre) Ha nem akarsz fizetős víruskeresőt, akkor ajánlom az Avira Free Antivirus-t. Két éve használom az egyik gépen, ingyenes ZoneAlarm tűzfallal kombinálva és eddig tökéletesen bevált.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #49088 üzenetére
Van hasonló alkalmazás badára is: Norbsoft SkyMap Most éppen nem ingyenes (840 Ft) de ha sokallod az árát, akkor várd meg a következő akciós lehetőséget és máris töltheted le
-
rizso
addikt
válasz
Dhampir #48485 üzenetére
Lemaradás alatt arra gondoltam, hogy míg a konkurencia rég 1GHz-es procikat pakolt a telókba, addig a Nokia 600-700MHz-eseket. Nem azt mondom, hogy azok használhatatlanok, na de mi kell ma a "számközpontú" usernek? Hát hogy minél erősebb legyen a kiszemelt. N8-at kiadták volna 1GHz-es procival, sokkal jobban fogyott volna (bár így sem kicsi a felhasználói tábor). Meg hát az árazás sem mindig sikerül...
-
consono
nagyúr
válasz
Dhampir #48457 üzenetére
Egen. Ha sokat ír az ember egy Blackberryvel jobban jár, ráadásul ott az aksi idő is rendben van még mindig. Csak rá kell szánni a plusz pénzt a BIS-re, mert anélkül féllábú nagyon a dolog. A gond ott is ugyanaz mint nálunk: az appstore szűkössége. Meg nem szabad megvenni az olcsó modelleket, saját tapasztalat a 25% feletti szervízlátogatás a Curve-öknél még gari alatt...
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Dhampir #48419 üzenetére
és arra tuti lesz bada 3.0 is.
egyébként nem akarom az iOS-t szidni, de vicc, hogy semmi design változást nem hoz egyik sem, ugyanazok a színek, ugyanazok a gombok, semmi modern cucc, vagy újdonság OS design terén. nem kell messzire menni, az új android szerintem meseszép lett.
A bda a 2.0-val nagyjából eléri kinézet szinten az iOS szintjét. (tudásra meg hát nyilván azért nem.)
De tényleg nem értem, miért vannak még mindig duci, lekerekített sarkú gombok meg ilyesmik. Persze mondhatnánk, hogy ízlés kérdése, de szvsz nincs szebb és modernebb, mint egy letisztult, minimalista, stílusjegyeiben is modern kezelőfelület.
Egyébként én még sajna mindig nem tudtam SE Ray-t venni, de lehet jobban is jártam... mert gondolkoztam hogy hé, mire is használom én a telefonom. Netezésre, filmezésre, zenékre, játékokra. Telefonálni telefonálok vele talán a legkevesebbet, szóval a francnak legyen 3,3 colos kütyüm megint. Bár kicsi a kezem, de szerintem a 4"-osok között fogok valamit keresni, jelenleg egy SG II-n filózom, abba veszek egy 2000 mHa-s akkut, és akkor jónapot - két évig legalább.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Dhampir #48225 üzenetére
A mysamsungwave-com-on egy külön topic foglalkozik ezzel. Ott többen határozottan nem javasolták a frissítést ilyen módon. Nekem egyébként nem is sikerült összehoznom, hogy a virtuálban futó XP lássa a telefont, tehát nálam emiatt se menne. Igaz, túl sok időt nem is áldoztam rá, mert annyira nem érdekelt a téma.
-
szimike79
őstag
válasz
Dhampir #48017 üzenetére
Én itthon töltöttem Wifi-n keresztül, másképp nekem sem ment volna. Ha beültél volna a mekibe, pár száz hamburger mellett ment is volna.
Örülj neki hogy csak lejmolni akartak, és nem fosztottak ki!San398: Erre a keresésre a letöltések között témára már én is gondoltam! Ha kijön a 2.0-a biztos befonom a hajam, mire visszarakom a cuccaim.
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #47937 üzenetére
Kivételesen pont, hogy javult ma a helyzet!
"Szárnyalt ma a forint"
-
-
Binyi01
aktív tag
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Dhampir #47340 üzenetére
Akkor itt most megváltoztak ezek a szokások!
Ettól függetlenül is a ph!-en tilos. De én örülök ennek a változásnbak, mert látom, hogy akik leginkább ellenezték, azok most szép csendben adják a tanácsokat, és ennek van némi szolid bájaAz N11 Foursquare integrációjáról mesélhetne valaki!
-
mrhitoshi
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #46148 üzenetére
Én is 3,2 Megapixellel, 100-as ISO-val használom általában. Ha nem akarod előhivatni a képet akkor nincs sok értelme az 5Mp-nek. Ahogy Silenzio is írta, jobb képeket lehet csinálni ha kicsit visszaveszed a max felbontásról.
leslieke (#46119)
Igaz, hogy közvetlen hasznunk nincs az orosz alkalmazásokból. DE hosszútávon talán van jelentősége a Bada népszerűsítésének számunkra is. Csak ezért szoktam írni a külföldi alkalmazásokról. -
Silenzio
addikt
válasz
Dhampir #46148 üzenetére
Mivel az optika nem igazán ideális az 5 megapixelre, ezért a Samsung erős zajszűrést alkalmaz, véleményem -és tapasztalataim- szerint a következő a helyzet: megfelelő fényben, leginkább közvetlen napfényben rendkívül éles, fényképezőgép-minőségű fotók készíthetőek 5 megapixelen is. Ha már egy icipici árnyék beficcen, pl. 40 fokban elfogod a fényt a testeddel a teló elől, már elvesznek a részletek, hiába van mindenütt verőfényes napsütés. Kevés fényben ha 3 megapixelre állítod teszem azt, sokat segít a széjjelmosott, szellemképes látvány elkerülése érdekében. Azért ez nem egy fotóáppárát, bár nagyobb optikával sokat javulna a dolog...
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #46070 üzenetére
-A telefonon érdemes megformázni.
-A korábban letöltött alkalmazások csak akkor maradnak a belső memóriában, ha oda töltötted le, illetve oda is telepítetted őket.
-Ha telefonnal formázod, akkor az alap könyvtárakat automatikusan létrehozza.
(Imge, Video, Sound, Others) Ezektől függetlenül te is csinálhatsz tetszőleges könyvtárakat.
Ha van már memkarid, akkor erősen ajánlott a telepítések, letöltések, fotózások helyének azt megadni.Beállítások/Memória/Alapértelmezett memória. Itt mindenhol a memkarit jelöld be! Ezután menj be a Beállítások/Alkalmazások/Telepítési beállítások menübe és itt is válaszd ki a memória kártyát.
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45924 üzenetére
Ezt a kettő alkalmazást nézd meg az appstoreban. Sajnos nem tudok részleteket mondani, mert nem használom egyiket se. Talán van itt a fórumon valaki, aki megvette már valamelyiket és pontosabb infókkal tud szolgálni.
SmartGuard
SmartProtect illetve ennek a bővített verziója SmartProtect Plus -
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45918 üzenetére
Persze, nem mindig a ház burkolat az ok.Lehet, hogy magának a wifi antennának gyengébb a teljesítménye. De más eszközöknél is előfordult már gyengébb/rosszabb érzékenység a fém ház miatt. ITT egy hasonló példa.
leslieke
Még az X10fénykorában láttam ezt a videót.Ha ez valódi szőke nős kérdez-felelek akkor nagggyon durva
(DE szerintem ez egy reklámkampány része volt)
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45913 üzenetére
Valószínűleg az amúgy nagyon szerethető fémházunk a probléma forrása. Bizonyos mértékig leárnyékolhatja a wifi vételét és ezért lehet érzékenyebb egy műanyag házas készülék. Te esetedben az X8 ezért találhat könnyeben jelet.
Atomgeszi
Miután firmwaret frissítettél a routeren, próbáltad a default beállításokkal is a csatlakozást? Titkosítás és szűrések nélkül, szimplán nyitott hálózattal? -
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45852 üzenetére
Talán ez áll legközelebb az általad kért alkalmazáshoz: BatteryTime
Viszont ahogy TomWexX is írta, az akksi töltöttségi szint mutatása nem igazán megbízható. Reméljük, hogy az időszámláló legalább pontosan mér. -
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45511 üzenetére
Memkari vásárláshoz ajánlom EZT az üzletet. Sokan vásároltunk már náluk. Megbízható a cég, jó áraik vannak és nagy a választék.
Árakról pl:
SAMSUNG 16GB MicroSDHC Class 6 + adapter - 6.250Ft
SAMSUNG 8GB MicroSDHC Class 6 + adapter - 3.463Ft
De vannak class 10-es kártyáik is. -
mrhitoshi
veterán
válasz
Dhampir #45506 üzenetére
Csak micro.
Szerk.: Igen Micro SD.
Lehet megkapja az össze low end bada-s taló a 2.0-át.
illetve lehet jövő héten újabb rom.
-
duvi
nagyúr
válasz
Dhampir #45455 üzenetére
Sajna ebben igazad van. "Érdekesen" mozog a forint/euro/svájci frank árfolyam.
És ennek valóban mi vagyunk a károsultjaiEnnek ellenére bízom benne, hogy jövőre már emberi áron hozzájuthatunk a III-hoz. Minél több tesztet, videót nézek a Wave III-ról és a bada 2.0-ról, annál jobban tetszenek
Mivel bőven van még a T-s hűségemből hátra, ezért türelmesen várnom kell úgy is
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest