- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ABal
őstag
válasz
Binyi01 #50757 üzenetére
Mivel itt már nem egy ember panaszkodott valamelyik elromlott gomb miatt, szerintem biztonságosabbnak tűnik, ha több gomb is rendelkezésre áll a feloldáshoz. Mi van, ha az egyetlen feloldó gomb behal? Én jobban szeretném, ha opcióként megkaphatnám a bármely gombbal való feloldást.
Talán pont a gombok meghibásodásának elkerülése miatt látunk egyre kevesebb fizikai gombot az új gépeken: egyszerűbb a szoftveres hibákat kijavítani, mint a hardvereseket. (Szoftverfrissítéssel jelenleg csak az Apple tud hardveres- vagy dizájnhibát orvosolni)
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Binyi01 #50121 üzenetére
Nagyon jó, hogy negem felhoztál, ugyanis amit írsz "elsőre tök jó a 2.0, szép meg használható, csak ettől nem lesz több alkalmazásunk" pontosan ugyanaz, amit én júniusban már megírtam.
A memóriaelfogyás egy dolog, sok készüléken jelentkezik, de az alkalmazások nevetséges számával nem lehet mit kezdeni!
Pont ezért nem növekszik, hanem csökken a badás készülékek eladása. A bada 2 egyetlen fegyvere a bevezetésre került reklámozási lehetőség. Aztán azon kívül nagyon nincs semmi, ami miatt bárkinek vonzó lehet, értem a fejlesztőket ez alatt. Ha nincsenek fejlesztők, akkor nem készül új alkalmazás, ahogy azt láttuk nagyjából február óta, ameddig azokat jelentette meg a Samu, amiket maga fizetett ki, hogy legyenek!
-
Paca2
senior tag
válasz
Binyi01 #50155 üzenetére
most mit kell lekezelően beszélni? "google tud segíteni" - hülyegyereknek szoktam mondani
mondtam h kerestem, de nem találtam megoldást, szted a fiókban kerestem?
talán segítettem már annyit badásoknak (pl widgetekkel), h feltehetek egy kérdést, amire nem találtam a neten megoldástleslieke
igen lekértem, de nem megy, asszem bemegyek holnap a telenorhoz, kösz
-
gelbelex
őstag
válasz
Binyi01 #50127 üzenetére
"ha a fejlesztő az SDK - ban bepipálja a multitasking - nál a pipát"
"1 nagyobb oldaltól összefossa magát netezés közben, mi lesz, ha mondjuk két - multitaskra képes - játék fog futni egyidőben?"
Mindkét játéknál ki kell pipálni, hogy ne nullázzák egymást?
Mi az, ami valódi multitaskingot igényel?
Navigáció, letöltés, zene(rádió)hallgatás, telefonálás... Kihagytam valamit?Egyébként egyszerre csak egy programot használok (egy játékkal játszom)
, a másik-többi állapotát csak meg kell(ene) őriznie, hogy ha átváltok, folytassa onnan, ahol abbahagytam...
Mentse akár a memkártyára, mittudomén, akármi, nem értek hozzá (de nem is érdekelne). -
AlesszaMusic
csendes tag
válasz
Binyi01 #49898 üzenetére
Ugye nem komoly, hogy azért kell új szoftot feltennem, mert nem lehet visszaállítani?
A gyári beállítások visszaállítása után, csak a csengőhangot állítja vissza gyárira, ezeket a beállításokat nem. Nincs más megoldás? Más hogy tudja átállítani normálisan ezeket úgy hogy működjön is?!
-
consono
nagyúr
válasz
Binyi01 #49839 üzenetére
NEkem a PSH még mindig nem jött le :/ Először szerintem próbáld boot csere nélkül, az biztosabb! A vodás CSC-t nem komálja, próbáltam, most meg állandóan ffs write errorom van... Most megy vissza a vodás, utána újrapróbálkozom, addigra talán a psh-s is itt van... Most írja az ffs-t. A vicc az, hogy a vodás csc-vel való próbálkozáskor felment az ffs, simán meg nem
-
szimike79
őstag
válasz
Binyi01 #49110 üzenetére
Több mint valószínű, hogy nincs teljesen kész, próbálják javítani a hibákat. Más ésszerű magyarázatot nem látok. Bár voltak arról hírek, hogy mekkora létszámú csapat dolgozik a bada 2.0-án, ahhoz képest nagyon gyengén muzsikálnak. Erősen megkérdőjelezhető a csapat potenciálja.
Vagy esetleg a Wave3 csúszik valami miatt, és addig nem akarják kiadni, amíg az el nem startolt. -
consono
nagyúr
válasz
Binyi01 #49110 üzenetére
Mi nem megy a flashhel? Nálam aminek elég a 10-es, az megy rendesen, pl indavideo, vagy a reklámok :/ Igazából hetek óta memóriaelfogyásom sem volt... Vannak vele gondok (pl. nem tudok belépni a youtube-ba, mert újraindul) de ezt a pár bugot leszámítva teljesen jól megy... Mondjuk ezekre a hibákra is megvan a teóriám miért vannak: ez a Vodás firmware ugyan arra a régi, talán a második kiszivárgott 2.0-s fw-re épül, ami nagyon régi. Hogy miért gondolom ezt? Ugyan úgy fagy a youtube, ugyanaz a Samsung bootkép az elmosott háttérrel, stb...
anrab:van egy riasztásod a naptárban, amit nem nyomtál le
gelbelex:kezdhetsz nézelődni, mert tényleg nincs hangosodó csengés...
-
gelbelex
őstag
válasz
Binyi01 #49110 üzenetére
Hát, ha egy multitask-nak hirdetett rendszerben nem sikerül megoldani a memóriakezelést, az nagyon ciki lenne. Ha a végleges 2.0 is két widget mellett egy (nem nagy) játékban továbbra is memórielfogyás-üzeneteket dobál majd, mint 1.2-es kistestvére, akkor - mea culpa - kipróbálom a zöldrobotot...
Itt bada-blog.de - antworten-zu-bada-2-0 olvastam ezt:
"25. Frage von Svabo: Kann man in den Ruftoneinstellungen auch eine “ansteigende Melodie” einstellen?
Nein.",
ami annyit jelent, hogy a 2.0-ban nem lehet hangosodó csengőhangot beállítani...
Igaz ez? Ez is elég ciki lenne, mert az 1.2-ben benne van, hasznos is, használom is.A halogatás hagyján. Es a sok ciki viszont már tényleg ciki lenne...
-
-
szimike79
őstag
válasz
Binyi01 #47626 üzenetére
Az a szomorú, hogy mrhitosinak sajnos igaza van, nem kicsit!
Ahogy látom nekem is. Valamelyik nap írtam, hogy szerintem nincs még kész az a 2.0-a nekük a Wave1-2-re. Ez a szolgáltatói firm téma pedig csak ködösítés! Mi köze van a független firm-nek a szolgáltatói firm-hez? Ilyen alapon az 1.2 is csak egy hónapja lenne elérhető, mert most lehet rá frissíteni a T-nél! Kezd ez az egész úgy kinézni, mint egy évvel ezelőtt az SE frissítési mizéria az Xperia-kal. Csak ők már elnőtték ezt a gyerekbetegséget. A Samunál pedig kezdenek visszafele fejlődni. Beindult a bada szekere, tolják ezerrel, csak éppen visszafele. -
mrhitoshi
veterán
-
szimike79
őstag
válasz
Binyi01 #47126 üzenetére
A Kiest nem akarom lefrissíteni a hibás verzióra, így ott nem tudom megnézni. A telón meg ,ugyan nem görgetek több száz letöltést végig, meg még számolni is. Áhh
Majd az eredményhirdetésnél kiderül, jutottam-e valamire. Ha meg nem akkor úgyis mindegy. Aztán meg ha jön a 2.0-a és újra akarok valamit telepíteni, nem győzök keresgélni. -
szimike79
őstag
válasz
Binyi01 #47124 üzenetére
Naná, hogy szerepeltem, ilyen nyeremények mellett hülye lettem volna nem letölteni.
Igazából arra leszek kíváncsi hogy ki nyeri meg a komolyabb díjakat, tényleg megnyeri-e őket valaki?
Bízom benne hogy innen is lesz valaki, aki esetleg megcsíp valami komolyabbat.
Ha nem én leszek az sem baj.Más örömének is tudok örülni.
-
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Binyi01 #46591 üzenetére
Nyilvánvaló, nem ez a gond, hanem az, hogy még mindig nincs. És szerintem jó ideig nem is lesz bada-ra. Pedig ott van az Apple, oda is elég hamar összedobták... Oké, hogy más meg minden, de egy kicsit belehúzhatnának, legalább a legkommerszebb, populáris cuccokat le kéne gyártani Bada alá, azok úgyis népszerűek lennének itt is...
-
Atomgeszi
nagyúr
-
kolejo
csendes tag
válasz
Binyi01 #45716 üzenetére
Persze látom, olvasok.
Lehet, de az enyémben még nem volt semmi piszkatúra, (ez még úgy volt, ahogy a T-ből kihoztam) csak vártam és vártam türelemmel. Ennek megfelelően ( ? )bajom se volt vele. Persze lehet, hogy csak a gari. elvesztésétől majréztam ? ( Jaaa, tudat alatt.) -
duvi
nagyúr
válasz
Binyi01 #44784 üzenetére
Ezen a háttér képen az én hozzászólásom látszik
De nekem gyári 1,2-es firmware van fent. Ezért lenne jó, ha valaki meg tudná nézni a 2.0 szoftvernél is a BadaSi-t.
-
duvi
nagyúr
válasz
Binyi01 #44782 üzenetére
Ez nem túl jó hír
Megpróbálnád feltenni a BadaSi rendszer alkalmazást?
Szoftveresen változott-e a memóriakezelés a 2.0-ban?
Elképzelhető, hogy a Wave III-ban több RAM lesz és ott már nem futunk bele ilyen üzenetekbe? (Igaz, hogy rajtunk ez nem sokat segítene) Bízzunk az optimalizálásban -
-
pixelblondie
senior tag
válasz
Binyi01 #43154 üzenetére
A legfrissebb van fennt nálam is.
Egyébként, igazad volt, már megy is.
Bár ehhez az kellett, hogy még a futó processek közül is kilőjem az összes létező összetevőjét. -.-
De már megy, és ez a lényeg.
Jut eszembe, filmnézéshez melyik progit ajánljátok a leginkább? Kamerához van valami bónuszgyanús cucc? Utalványozok -
anrab
addikt
válasz
Binyi01 #43107 üzenetére
de rakd a boot-ot minden bétánál.
szerintem sz@rabb abbol a szempontból hogy néha sokat gondolkozik.
megy a picasa meg a you tube feltöltés. már nem hal be.mielőtt valaki megkérdezné: APN beállítások
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Binyi01 #43096 üzenetére
Jó lenne ezt tudni, de a boot fájl pár másodperc, azon ne múljon a factory már hosszabb, remélem van jelen valami nagy multis és megmondja nekünk. Egyébként van arra lehetőség itt, hogy úgy rakjam fel az új bétát, hogy ne formázzon? Mármint maradjanak beállítások stb.?
Vagy az a factory-s dolog? -
F-ECT$
titán
válasz
Binyi01 #41951 üzenetére
Feltűnő az avatarom, azért
Viccet félretéve mostanában volt 1-2 bő lére eresztett írásom, ezek feltűnőek. Nyugodtan írj Te is ilyet, ha máshogy látod a helyzetet. A GPS-szel pl nekem sem volt különösebb gondom azt leszámítva, hogy néha percekig nem talált jelet a szabadban hideg indítással.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Binyi01 #40936 üzenetére
Egyik sem! Csak letöltesz pár fáljt, bemásolod a root mappába, fota-t kicseréled, és megy is. Bővebb infó itt. (én mondjuk leszedtem, mert lassú volt, és nekem használhatatlan)
mrhitoshi,bokrosolajos: mivel a samsung által feltuningolt android rendszeren touchwiz fut, és a bada 2.0-ban is a touch wiz nem tudom hány van, ezért van hasonlóság. nekem is feltűnt pár hasonlóság az android és a bada 2.0 között, de ezt betudtam annak, hogy mind a kettőt a samsung csinálja, mind a kettő touchwiz. Bár lehet hogy egyszerűen lemásolták, ki tudja.
-
Aktív témák
- Mobil flották
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest