- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
ilyen tanácsokat mellőzzünk, vagy ha elkúródik, fizeted az alaplapcseréjét? Nem kell hozzá áramszünet, elég egy pillanatnyi cpu foglaltság, rossz kábel/usb port stb. Ha bott írás közben megakad, game over. Bármely más esetben életre lehet kelteni. Ráadásul a boot soha nem változott még, mert csak annyi a szerepe, hogy beröccenjen a telefon.
-
Z_A_P
addikt
Samsung Apps-ra meg lassan semmilyen program nem kerül, kb egyik fejlesztő sem látja benne a potenciál
Na-na-na!! Fenomenalis progin dolgozok/unk, mar lassan latszik a vege is, es akkor felkerul
Mondjuk utana portolni kene Szifon/Droidra is...nem tudom mennyiben kell ujra tanulni oket nullarol Bada SDK utan
-
SlyChocolate
senior tag
"továbbra sem világos nekem, hogy mit akar a samsung a badaval."
Szerintem egyértelmű a szitú.
Vannak ugye mobil gyártók mint pl. a motorola vagy az se stb...
Na most ezek a gyártók jelen pillanatban a google-enk köszönhetik, hogy végül nem kerültek csődbe.
Éppen ezt akarja a Samsung a bada-val megelőzni szerintem.
Ha mégis befuccsolna az androidos project, legyen egy már jól bejáratott rendszerre amihez lehet nyúlni, és tolni ezerrel a win mellett.
Ne kelljen levegőért kapkodni a sülyedő hajón. -
mrhitoshi
veterán
A főzött romokon van a hangsúly. Badán nem hiszem, hogy kellene valamit is csinálni azon, kívül hogy felrakod az FW-t. Felrakod és csókolom megy szépen. Játékok terén meg szerintem jól áll a bada. Főleg, hogy erős vas van a Wave-ben, már akinek ez számít. Lehet nincs annyira sok, de ami van (és itt most a minőségikről beszélek) azokkal nincs baj. Szép grafika, jó játékélmény.
Nekem kb 2-2,5 hónap alatt ez jön le. Eddig nem bántam meg, hogy Wave-t vettem, nem pedig valami olcsóbb kategóriás Android valamit. Akármennyire is jobb maga az Android oprendszer, a telefon kategóriája mindent behatárol. Ez az egyik buktatója szerintem az Android-nak.
Az meg a másik, amit (#32395) SlyChocolate is írt, hogy Samsung keményen ellenőrzi mi megy fel az apps-ra, lehet túlságosan is, de az már az ő hibájuk.
-
SlyChocolate
senior tag
Azért azt is írd már meg neki, hogy a wave-ben is 512Mega a RAM.
Amit persze a GPU val közösen használ a CPU meg persze azt is, hogy ez nem droid.
Itt ha bezársz egy programot az be is van zárva!
És nem nem molyol még órákat a RAM-ban mint a droid esetében.
Sajnos az Androidnak semennyi RAM nem elég...
Meg persze azt is írd már meg Neki létszi, hogy a Samsund Apps-re kicsi az esélye, hogy fertőzött alkalmazás kerüljön fel mint minap a droid marketbe!
Köszi. -
rizso
addikt
Ja, nagyon jó áron van ez is...Jelenleg én sem vennék bada-s telót, max majd akkor, ha kiderül milyen lesz a 2.0. Szerettem a wave-et is, mert nagyon jó, minőségi telefon, de a rendszer 1-2 gyerekbetegsége engem zavart (amúgy user-ként sok bajom nem volt a rendszerrel, csak az az 1-2). Most öcsém használja, ő teljesen elégedett vele, nincs olyan igénye, hogy pl. tördeljen a böngésző.
Én most kivárok, és vagy egy N8-at veszek (ha csökken az ára), vagy majd egy komolyabb Droidot, esetleg valami WP7-est (de csak ha lesz Mass storage, BT fájl küldés/fogadás, stb). -
petrasgabor
csendes tag
Torry, szebev: az Infernus szerintem nem bugos, én kijutottam. Van angol nyelvű végigjátszás is. (bocs, hogy nem linkelek, de én is max. rákeresnék)
Exchange ActiveSync-et amióta használom (néhány hónapja), hibátlanul ment gmail-lel. Ma viszont porszem kerülhetett a Samsung gépezetébe, és nem töltött le több levelet. Megerősíteném amit itt olvastam a fórumon, hogy ilyenkor nem kell törölni és újra beállítani a fiókot, csak a -nálam- eddig üres Tartomány-hoz Google-t írtam. /talán akinél eddig Google volt, az hagyja üresen/ Mentés után újra szépen szedegeti a méleket.
SlyChocolate: Nem értem miért ne kapna a Wave 2.0-t. Vagy akkor a Wave II sem fog kapni szerinted? Mert ugyebár a hardver ugyanaz. (csak a 8500-nak szebb a kijelzője.
)
Ja, és EZ is biztató.
GeoJoe: Nálam a hangerőgombok éltek játék alatt. (azt hiszem számít az is, hogy merre fordítod a készüléket játék közben)
-
JMC
tag
Hogy ne csak szánsájn legyen: nagyon szép és nagyon jó, hogy jönnek a 3rd party programok, de előbb az alapokat kellene működőképesre reszelni.
Az xch szinkron egy vicc sajnos, ha a névjegyeket szinkronizálom a csoportjaimat elfelejthetem, az e-mailek ugyan átjönnek, a naptár úgy-ahogy megy, de az egész pár nap után leáll, rakhatom újra (gmail-em van).
Van egy okostelefonom, amin ezek miatt kikapcsoltam inkább a szinkronizálást (féltettem e a telefonom egy hirtelen felindulásból elkövetett izomból földhözvágástól), a navigáció röhejes, a lassacskán mindenhol egyeduralkodóvá váló xvid-es videók közül csak azokat játssza szépen, amiről úgy gondolja, hogy tetszik neki. Arról nem is beszélek, hogy néhanapján mindenféle ráutaló magatartás nélkül egyszer csak nem vagyok elérhető. A térerőindikátor szerint semmi gebasz, mégis elérhetetlen vagyok (holott ugyanannál a szolgáltatónál egy másik telefonom simán működik ugyanolyan körülmények közt). Újraindítás után persze megjönnek az sms-ek, hogy ettől meg attól volt hívásom ekkor meg akkor, és működik is, de ez mondjuk egy telefonos ügyelet során 2 órás hibaelhárítás esetén sovány vigasz.
Legalább a képe szép és jó a kamerája. Csakhogy nem fényképezőt akartam, hanem okostelefont. Azt hiszem hamarosan lesz mégegy eladó Wave.
-
victorio79
tag
Torry: Hát igen, ez mindig egy kompromisszum. Egyik sem lehet szép mint a telefon. De nem kell mindig beletenni, csak ha a körülmények igénylik. Például ha sörözöm a barátaimmal, akkor erősen ajánlott, ez tapasztalat. Most is egy "activity" során ütötték ki a kezemből, a cimbora bőszen magyarázott és gesztikulált hozzá.
Én csak azt mondom, hogy bár van 2 strapatelóm is, azok nem olyan okosak (b2100, Nokia 5140). Szóval ha megkockáztatom, hogy elviszem egy veszélyesebb helyre, akkor valami plussz védelmet is adok neki. Ha olyan a helyszín senkit sem fog izgatni a külseje, én viszont a jól megszokott és okos telefonomat használhatom.
(#23089) the radish: Először be kell állítani a fiókot és be kell kapcsolni a névjegyek szinkronizálását. Utána biztos felajánlja szerintem. Milyen firmed van, nekem JI3/JI2
-
Con Troll
senior tag
Köszönöm a segítséget, akkor mindjárt meg is csinálom.
Minden világos, csak a gari kérdés nyomaszt. Akkor ezek szerint azzal, hogy megcsináltam a *#1973.......... menüben a kamera fw frissítést, urgott a garim? Más módosítást nem csináltam, nem babráltam a szoftverrel, stb...
-
krisi047
senior tag
Ez a facebook engem is kiakaszt. Példának okáért az egyik képemhez fűzött, két új hozzászólást szerettem volna elolvasni, továbbá egy üzenőfali bejegyzésre reagálni, illetve ketten "lájkolták" az egyik posztomat, és kíváncsi voltam melyiket.
Nos, a beépített kliens egyikre sem volt képes, mindamellett hogy marha lassú volt. A touch.facebook.com-on csak a két hozzászólást sikerült megnézni, a többit a desktop oldalon kellett összeszenvednem, szintén borzasztó lassan, mintegy 20 perc alatt. Összesen legalább 45 percet tököltem vele. Szerintem ez kicsit felháborító. Ki merem jelenteni, hogy Facebook függőknek határozottam NEM ajánlom.
Egyébként akartam már kérdezni, hogy tényleg van olyan, aki ezt a telefont gyorsnak tartja? Például kezdőképernyőnél rákattintok az SMS-ekre és általában 3-4-5 másodperc telik el, míg megnyitja. A többi menüpontról nem is beszélve. Igaz, hogy sima T-s firm van rajta, de azért ne állítsunk valótlant, hogy mennyire gyors a készülék. Nálam egyáltalán nincs túlpakolva sem, sőt 1 óra meg 1 naptár widget van kint össz-vissz. Nekem az MPX200-as időket idézi a sebessége. A 20 ezer forintos Vodafone márkájú Android kütyü is gyorsabban navigál a menüjében.
Mindezek mellett tényleg szerethető, de azért többet vártam tőle, mind sebességben, mind "okostelefon" minőségében.
-
anrab
addikt
-
s4tch
veterán
Lehet, egyesével. Kiváló megoldás, mit ne mondjak, főleg, ha az embernek van 60-80 olyan üzenete, amit nem ártana megtartani (hagyjuk az érzelgősséget, legyenek csak banki üzenetek, meg mondjuk az autópályamatrica-vásárlás visszaigazolása).
Karma: köszi, későn olvastam a javaslatod, időközben lekaptam a JID-t, el is kezdtem feltölteni. Tudom, hogy ahhoz nincs magyar csc, de most az izgat legkevésbé, hogy nem magyarul fog csicseregni ez a pofás kis jószág.
-
victorio79
tag
Hát igen, ezeknél a problémáknál még lehet vacakolni a firm-el. Csak sejtem azonban, hogy egy ennyire integrált rendszernél kicsi az esély, hogy egy komponens elszállása ne lenne hatással a telefon többi részére. Legalábbis kevés ilyen dolog van ami elromolhat.
De ilyen gomb beragadásos hibánál szerinted nézik a firmware-t? Legalábbis nem nagyon lehet ráfogni, hogy FW barkácsolás miatt megy tönkre egy hardverelem.Én úgy tudom, hogy csak a 8500-as Wave-ből már 2,5 milliót adtak el.
-
TomWexX
addikt
Egyre nagyobb valószínűséggel a büdös életben nem jön T-s telóra frissítés, De nem csak ezzel a telóval van így! Más telóknál sincs frissítés amelyikbe belenyúlt a Té! Ezért nem is értem hogy mi értelme van!! Az viszont igaz hogy jó lenne megszerezni a T-s JF2-t mert akkor tényleg megoldódna ez a gari gebasz!
-
zack
nagyúr
Nekem mondod?
Hála isten időben észrevettem.
Én azt mondom nálam a JH3 - JI2 update miatt lehetett, és azért, mert Karma lebeszélt a master reset-ről.Szerintem valami összeakadt a frissítés után és a szinkronizáció teljesen megbolondult.
Szóval én maradok a minden szoftver update utáni master reset megoldásnál, még ha csak egy patch akkor is.
-
Killerlaca
senior tag
-
ZCoyote
őstag
Én is frissítettem és így most nem játssza le a telefon a dlna-s streamelt .avi-kat, a régivel meg simán lejátszotta.
Ezért írtam azt, hogy ha neki minden jól működik és elégedett vele akkor ne frissítsen.
Tehát nekem nem az a véleményem, hogy minden gyors és fasza lett az új firm.-el.Más: Az Advanced System Care-el forced uninstallal sikerült úgy legyakni a régi Kies-t, hogy utána simán feltelepült az új.
-
leslieke
Jómunkásember
A frissítés nem kötelező, hanem opció, lehetőség. Ha a mostani rendszered megfelelően működik, mindent tud, ami neked kell, akkor kvázi nem nagyon éri meg frissíteni. Annyi újítást nem hozott a legújabb verzió se. És nem is mindegyikkel lesz gyorsabb, faszább a telefon, volt itt olyan amelyikben maradtak, keletkeztek újabb bugok.
-
+1. Persze emellett verziószámbuzi vagyok.
jahsd: Ezt a hozzászólást olvasd végig.
Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest