- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
gelbelex #50960 üzenetére
Nálam sem, de tényleg nem megy a többi Herocraftos progi sem... Valami furát használhatnak az SDK-ból... Ezekből is látszik, hogy még ez sem a végleges 2.0... Illetve az, hogy mégis csak voltak belső változások a rendszerben, annak ellenére, hogy egyesek ezt cáfolnák
-
consono
nagyúr
Angry birds rajongóknak egy kis mod : avagy hogyan szabjuk át a battle frogging 2-t
-
consono
nagyúr
Új promóció van az appson sok ingyenes játékkal!
-
consono
nagyúr
válasz
leslieke #50867 üzenetére
Eléggé a Wave 3 tesójának tűnik a hardver
Nekem most ez meg a Nokia Lumia 800 jön be külsőre nagyon...
Viszont érdekes dolgot láttam a W kapcsán: a Phonearena omnia w preview-ja végén van egy beágyazott youtube videó, azt simán lejátszotta a 2.0 böngészője! Elmentem gyorsan a desktop youtube-ra, de ott továbbra sem mennek a videók... Akkor most mi van??? -
consono
nagyúr
válasz
formanekzs #50815 üzenetére
Biztosan több levelet küldenek, mint korábban
-
consono
nagyúr
válasz
Fred23 #50746 üzenetére
-.ape-t nem próbáltam
- vlc szerintem nem lesz, nincsenek a szükséges library-k Badára
- folyamatos autofókusz nincs, touch to focus van: oda fókuszál felvétel közben, ahol megérinted a kijelzőt
- feloldani csak a képernyőzár gomb old fel, engem ez bosszant a legjobban...Goldmen75: még ez sem végleges verzió, szolgáltatói tesztverzió...
-
consono
nagyúr
válasz
the radish #50689 üzenetére
Bada 2.0-n sincsenek hangprofilok..
-
consono
nagyúr
válasz
leslieke #50587 üzenetére
Hivatalos, de nem végleges! Ez már fent van a Kies szervereken, de még csak teszt módban érhető el, gondolom a szolgáltató teszteli (mondjuk a Kiest is rá lehet venni, hogy lássa a teszt firmware-ket a check fus downloaderrel...). Én inkább azt mondanám rá, amit az xda-n is, hogy Release Candidate. Lehet, hogy ez lesz a végleges, lehet, hogy nem...
matthews milyen firmware-ed van most fent?
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
consono #50570 üzenetére
Tényleg 2.0
Magyar nyelv nincs, a billentyűzet fekete, mint az 1.2-ban, a többi később, babát ringatok
Direkt link: http://hotfile.com/dl/135863997/868c2dd/GT-S8500_DBT_S8500XXKK5_S8500OXAKK5.rar.html
-
consono
nagyúr
Ez vajon még mindig 1.2 vagy 2.0?
Product Code: GT-S8500BAADBT
Latest firmware: S8500XXKK5/S8500OXAKK5
Modified: 2011.11.23. 11:43:51
Filename: GT-S8500_DBT_1_20111123114222.zip.enc2 -
consono
nagyúr
válasz
peter_k #50499 üzenetére
Úriember biztosra nem fogad
Lehet, hogy egyátalán nem lesz Wavere
Azért az M-re való verzió került fel, mert annak a képernyőfelbontása pont olyan, mint az iPhone-é, meg a mainstream Androidos telefonoké: 320x480. Nek kellett a felületet átrajzolniuk... Ráadásul magyar térképük sincs, nincs magyar hang, nincs magyar felület. http://www.navmii.com/
-
consono
nagyúr
válasz
F-ECT$ #50463 üzenetére
"A symbianba is rengetek pénzt öltek, mégsincs már sehol." ez így azért csúsztatás, mert él és virul, több nagyobb frissítés is kijött hozzá azóta, hogy bejelentették a halálhírét (anna, belle) és legalább még kettő várható. 2012-ben pedig még biztosan jönnek ki új Symbian-os mobilok, de nem kizárt, hogy utána is. Ráadásul talán 2015-ig van rá support, meg fejlesztések, ami mobilos téren az örökkévalóságot jelenti...
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #50453 üzenetére
Dehogy nem: mit várnának különben a Wave 3 tulajok jövő ilyenkor???
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #50447 üzenetére
Telóról most nem állok neki előásni dolgokat,de navi az minimum kettő van: ha jól rémlik a Navigon megy az iPhone-os térképekkel és már a Nokia Drive-ja is fut mindenen
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #50442 üzenetére
Zombikat akarunk
Amúgy gondolom az lesz a Bada vége, hogy leváltja az SHP-t minden kategóriában, ez lesz a Samsung S40-e.
-
consono
nagyúr
Hát, szavakba még nem próbáltam önteni, de az Androidot mindig valahogy egy összetákolt iOS klónnak éreztem, érzem, az iOS előnyei (sebesség, nincs lag, stb.) nélkül. Meg a javás gyökereket sem tudom neki megbocsátani, mi a ráknak kell köztes kódot generálni??? .(Mondjuk pont pár Badás progi, pl. PvZ bizonyítja, hogy néha a bytecode jobb mint a natív...)
Ezzel szemben a WP7 mert szakítani az elődök (házon belüliek is) UI paradigmájával és ennek ellenére bír felhasználóbarát és egyedi lenni (mondom ezt úgy, hogy az elején köpködtem rá). Ja, meg a sebesség sem mindegy, talán a leggördülékenyebbfelület az övé. Meg ami nekünk nagyon fájhat: már több mint 40000 alkalmazás elérhető rá, hiába kisebb a piaci részesedése, mint a Badáé...Persze ezek az én meglátásaim, nyilván mindenkinek más fontos
-
consono
nagyúr
Hát,ez azért nem olyan nagy jóstehetség
Két év alatt annyi változás történik, mint régebben mondjuk öt alatt. Meg már nem is az örökkévalóságnak csinálják a dolgokat, egy aktívan, nap mint nap használt telefonnál jó, ha kibír egyátalán ennyit... Bár mondjuk pont a Wave-em olyan így egy éves korán túl is, mintha most vettem volna ki a dobozából
A lecserélésre visszatérve nálam a másik vonal, amin elindult a vezérhangya az az, hogy marad a Wave amíg bírja és mellé az új telefon helyett egy kisebb méretű tabletet szerzek be és azon élem ki az újdonság iránti vágyaimat. Telefonálni meg tudok továbbra is
-
consono
nagyúr
válasz
Tomajdon #50349 üzenetére
Én is így vagyok, hardverileg nehéz olyat találni (leszámítva talán a kétmagos procikat) ami látványosan többet nyújtania mint a Wave. Valószínűleg majd ha váltok valami teljesen másra megyek rá, vagy hardverben (pl. qwerty) vagy szoftverben (nekem az Android nem a szívem csücske a WP7 pl jobban bejön)... Jövőre meglátjuk
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #50270 üzenetére
Lajos!A Defyt kétszer is gondold meg: két kollégámnam is van, mindkettő többször járt már szervízben, ráadásul a főzött romokkal is vannak gondok, mert kétféle kameramodullal is csinálják de csak az egyikhez van driver... Nem tudom a plusz mennyiben más, de ez kicsit zavaró...
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
wertigo1984 #50183 üzenetére
Eddig nem ez volt a jellemző, nem hiszem, hogy változna a dolog...
-
consono
nagyúr
Nem figyeltem
, így van benne logika, én azt nem értem, hogy miért van az, hogy a hívásokat, az aksit, kezeli egyik proci, de a wifit, bluetoothot, kijelzőt meg a másik. Vagy legalább is nekem az Androidos tapasztalatok alapján így tűnik, mert egyik fele teljesen meg, a másik meg teljesen nem. Persze végül is ez mondjuk mindegy felhasználói szempontból.
-
consono
nagyúr
Nyilván az is belejátszik, bár azért ha őszinték akarunk lenni a 2.0 azért egy kis lépéssel előrébb jár. Valószínűleg egyszerűbb volt több RAM-ot bepakolni mint a kernelt újraírni :/
Meg elég nagy katyvasz az egész telefon felépítése, a 2 féle RAM-mal (256+128), a call processzor külön oprendszerével, stb... -
consono
nagyúr
válasz
doctorur #50119 üzenetére
Erről beszélt Karma tegnap, hogy a fejlesztők számára nem vonzó a Bada. Annak ellenére, hogy több Badás készüléket értékesítettek a Q3-ban ,mint WP7-eset (jó ez kicsit csalós, mert mindenki a Mango-t várta) és nagyobb is a piaci részesedése (részletek ezen a linken). Kedves Samsung, milyen konzekvenciát is kellene levonni ebből???
-
consono
nagyúr
válasz
leslieke #49991 üzenetére
Nocsak nocsak... És még november van...
Más. Bada fejlesztőknek ez érdekes lehet: NEON optimalizáció Sokat gyorsulhatnak vele a Badás programok.
-
consono
nagyúr
Azt láttátok, hogy van már csak Wave III-ra telepíthető játék az Appson? Ráadásul most ingyenes
Heavy Gunner 3D (WAVE)
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
Tomajdon #49905 üzenetére
Még nem döntöttem el, kevés időm van nyomkodni
A vodásban nem voltak lassulások, de a browser ebben sokkal sokkal gyorsabb. Meg a youtube is megy belépve is. Nekem valószínűleg ki fog ez tartani a hivatalos 2.0-ig, de nem tudom jobb e annyival a másiknál, hogy érdemes legyen beleugranod...
-
consono
nagyúr
válasz
Necro_Ramone #49902 üzenetére
Nem, nincs igazad, nem lett szarabb. Más lett.
-
consono
nagyúr
válasz
aurel343 #49868 üzenetére
Srácok,mi ez a sok nyüszögés? Ez egy új rendszer, nem minden olyan mint régen... Alap ugye a debug mód levétele. A névjegyek beállításai (pl. vezetéknév-keresztnév sorrend) bekerültek a beállításokba. Nálam eddig a programok is futnak (az adrenaline pool is), csak a böngésző scrollozása fura, nem mindig kinetikus. Meg néha belassul, lehet, hogy a hackelt psh miatt (volt egy ilyen megjegyzés az xda-n). Elsőre ennyi.
-
consono
nagyúr
válasz
JoeNewcastle #49866 üzenetére
én csak annyit csináltam, hogy felvettem a connectionsba egy új profilt (bármi lehet a neve) és az access name-hez beírtam, hogy net. Ez után az Application profilesnél beállítottam ahova kellet.
anrab:nekem az volt a megoldás, hogy ennek a firmware-nek a bootját tettem fel és utána az rsrc1 már ment (de elcsesztem a csc-t és utána nem tette fel az ffs-t, szóval fel kellett tennem a vodás fw-t teljesen, bootostól, majd ezt teljesen bootostól.) Ja, kell a full download!
Amúgy lassan tényleg jó lesz ez a bada 2.0, kár, hogy nincs low ebből az fw-ből, az lehet, hogy nem lassulgatna már.
-
consono
nagyúr
Ha valaki esetleg Androidot szeretne tenni a 2.0 mellé, most már megteheti:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19290600#post19290600
-
consono
nagyúr
válasz
Binyi01 #49839 üzenetére
NEkem a PSH még mindig nem jött le :/ Először szerintem próbáld boot csere nélkül, az biztosabb! A vodás CSC-t nem komálja, próbáltam, most meg állandóan ffs write errorom van... Most megy vissza a vodás, utána újrapróbálkozom, addigra talán a psh-s is itt van... Most írja az ffs-t. A vicc az, hogy a vodás csc-vel való próbálkozáskor felment az ffs, simán meg nem
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #49799 üzenetére
Lajosom, teljesen egyetértek veled
-
-
consono
nagyúr
Nem értem a Samsung miért tiltja a konzol emulátorokat az appson, már a Microsoft is engedélyezi őket: http://wp7.hu/2011/11/11/emulatorok-engedelyezve/
-
consono
nagyúr
válasz
Goldmen75 #49782 üzenetére
Egyelőre sehol. Itt lesz: http://www.sammobile.com/showthread.php?t=1575
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest