Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Mivel pont december kozepen jar le akkor meg idoben de kerhetm a futart hogy cserelje ki vagy eleg ha bemegyek az egyik szervizukbe szemelyesen? Most hogy tesztelgettem eszrevettem hogy az egyik mar halkabban szol mint a masik ( nem csak szerintem
) Akkor siman cserelik az egyik szervizben?
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok!
Napokban mászkáltam a gyári fülessel és mire a-ból b pontba értem a füles kezelőgombjai és a mikrofonja sem működött, pedig ki sem vettem a zsebemből.
A kédésem az hogy erre is vonatkozik az első éves alkatrész garancia vagy nem?
Nem mintha találnék jobb fülest olcsón de mégis megkérdemKöszi a válaszokat!
-
Mikkkeeeee
csendes tag
A sracnak van egy masik jo leirasa is, hogyan tehetunk fel TW-s romot knox ugras nelkul. Siman felment a PhoeniX rom es knox 0x0! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2852310
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok, szerintetek mennyire éri meg átváltani GPE romra?
Mi a tapasztalat mennyire nézik szervízben a knoxot?
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok! Hogyan tudom unrootolni a telefonom anélkül, hogy újra kéne flashelnem az NF1-et? Marad akkor nyoma, vagy nem úszom meg reflash nélkül?
Köszi! -
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek nincs tapasztalata a Juice Defender vagy OnePowerGuard programokkal? Vagy hasznos tippje arra hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a telefonból? -
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
s.Oliv3r #39146 üzenetére
Na feltettem a szoftvert gond nélkül, de a PhoneInfo alkalmazásban azt írja hogy :
Original CSC: ORX (szlovák)
Firmware CSC: DBT (német)A szervizes akkor hogy változtatta meg nekem TMH-ról ORX-re? Érdemes átírnom DBT-re?( esetleg XEH-re?)
Melyik az ésszerűbb megoldás? Esetleg hagyjam?
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok!
Szerdán elvittem a T(ré)-s S4-em az europarkban található Samu szervízbe ahol kicserélték a közelségérzékelőt és a srác mondta hogy "megszabadít" a T-s Rom boothangjától, így mikor visszakaptam csodálkozva néztem hogy a CSC megváltozott TMH-ról ORX-re (szlovák független). Pár napja meg is kapta az XXUGNF1 es szoftvert de azóta nekem is folyton újraindulgat.
Szeretném újrahúzni a rendszert de kicsit félek a KNOX miatt félek ezért kérdezlek titeket:
Melyik NF1 verzióval nem volt senkinek se random rebootja?
Letöltöm Sammobile.com-ról mondjuk a Svájci vagy Német (vagy amit javasoltok) NF1-et és Odin 3.09be AP fülbe betallózom, Auto reboot és F.reset time pipa és megy akkor nem ugrik a KNOX?
Sokat olvastam vissza de annyira összezavarodtam inkabb megkerdezem meg egyszer.
Köszönöm a segítségetek
-
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
FrankMonzano #38758 üzenetére
Csak abban állapodtak meg hogy csak a KNOX üzleti részét (többfelhasználós mód) teszik bele a BOOTLOADERT nem váltja fel a KNOX bootloadere, a nexusokat továbra is gond nélkül lehet majd mókolni.
Valaki nem tudja, ha fölteszem a német gyári romot, mennyire tűnik fel nekik a szervízben?
-
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
bb.bocs #38720 üzenetére
A váci úti szervízbe a nő megjegyezte, biztos így vettem a telefont erre kiröhögtem, hogy néz ilyen vaknak és hülyének?!...Kész
Az alleeban már normálisabbak voltak de itt majd az asztalra kell csapnom hogy megcsinálják végre. Van rajta tok de a tudat hogy alatta sérült a keret megőrjít.
Meglátjuk holnap mi lesz, de akkor már aksit is cseréltetek.
Azt mennyire veszik figyelembe melyik 4.4.2 van rajta? Gondolok itt a T-s vagy a német romra.
-
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
Ghostman78 #38536 üzenetére
Szia! Neked melyik szervízben cserélték? Nekem a szervizes azt mondta 2 hét bevizsgálás után 90% hogy nem fogja a samsung cserélni (Pedig még mikroszkóppal is csináltam képet hátha én voltam
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest