Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nospa
tag
Sziasztok!
S7 edge-re váltás miatt átlépek a másik fórumra.
De a párom kapta meg a 4 est ezért ide is felnézek néha néha!Üdv
osi
-
Nospa
tag
sziasztok!
LOlira való frissítés után elszállt a vissza gombom.
Felraktam a XXUFNB9-OXXFNB2 4.4.2-t az visszahozta.
Ezután felraktam a I9505XXUHOJ2_XEH_5.0.1_4+1-t, és most megint nincs vissza gomb!!!
Mit tegyek? -
Nospa
tag
válasz
kalolaci #62363 üzenetére
én ezzel az alkalmazással mérem a töltési áramot, vettem pár kábelt meg sajnos másik töltőt is, mire rájöttem hogy a kábel minősége a fő tényező.De most már csak úgy veszem meg ha eljötte ellenőrzöm evvel hogy milyen minőségű, sajnos sok kábellel csak 300mAh-val tölt, de a jó kábellal 1200-1400mAh is elérhető. Sőt a gyári samu kábelek is egy idő után elvékonyodnak, mármint valószínűleg egy két szál a kábelben eltörik, ezért nem tud annyi áram átfolyni rajtuk. Volt hogy egy este alatt nem töltött fel 100%-ra az aksi, a jó kábellal meg elég 1-1.5 óra.
-
Nospa
tag
sziasztok!
Vezeték nélküli hátlap mellé milyen tokot ajánlotok? vagy hogy keressek rá?
-
Nospa
tag
erre tud valaki megoldást?
-
Nospa
tag
sziasztok!
Tegnap este frissítettem 4.2.2 ről 5.01-re és azóta nincs vissza gombom, van valami megoldás?
I9505 -
Nospa
tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem le a telefont 4.3-ra, de ugye leszedte a 4.4.2-t is,és állandóan figyelmeztet hogy telepítsem, de nem szeretném felrakni. Hogy lehet törölni, hogy többet ne figyelmeztessen?
Esetleg nyalóka van már rá?
Telenoros de független készülék. -
Nospa
tag
Sziasztok!
Rég voltam fenn, van már valami új hivatalos android, amit érdemes felrakni?
Az enyémen jelenleg. .4.2.2 van I9505XXUDMHA
elvileg telenoros, de az első darabok közűl, független rendszerrel -
Nospa
tag
válasz
Ghostman78 #39591 üzenetére
reboot már megvolt, de talán az sd kari format megoldotta a problémát.
-
Nospa
tag
Sziasztok!
A telefonom mostanában jobban merül, a legtöbbet a médiaszerver zabálja, mi a fene ez és hol lehet kikapcsolni? -
Nospa
tag
sziasztok!
Azt nem tudjátok miért van, hogy az ébresztő beállított dallama állandóan elmászik, kétszer háromszor az amit beállítok, aztán meg az alapértelmezettre vált. -
Nospa
tag
És ez is jelenleg csak s4 el működik.
-
Nospa
tag
ennél sokkal jobb eredményeket produkált eddig, csak most megnéztem ezt a real racinget, amit egyikőtök ajánlott, csak a grafika miatt, és ma vagy 10x jelzett hogy van valami nyűgje. Uh gondolom az használta az aksit a legjobban a háttérben. Általában reggel 6-kor levéve az töltőről, este 8-9 óra felé olyan 65-70%-on van a töltöttség. Igaz nem nyomkodom egész nap, mert dolgozom
.
És ha a szervizes úgy látja hogy nem púpos, akkor mi van? -
Nospa
tag
Srácok holnap megyek üdülni, és nemrég láttam egy progit androidra ami összefűzi a képeket egy térkép mentén, és úgy készít belőle egy kisfilmet. Nem tudja valamelyikőtök melyik ez a progi?
-
Nospa
tag
ti használtok fóliát a készüléken, én úgy vettem hogy van rajta, buborékmentes, de már kissé kopott. Érdemes levenni vagy lecserélni? És ha igen milyenre?
-
Nospa
tag
sziasztok!
Ma remélhetőleg szerencsés gazdája lettem egy ilyen készüléknek.
Mit kell feltétlen tudnom róla? Ez a Knox vagy mifene nagyon érdekelne micsoda?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest