Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
válasz
Szabónagymer #41698 üzenetére
Nem szolgáltatós ,kártyafüggetlen vásárlás.Írtam a samunak meglátjuk mit írnak.Köszi
-
Arween
senior tag
Sajnos ma vettem észre hogy elkevertem valahol a samsung garanciajegyem
lehet ezt valahogy pótolni?A samsung oldalán be van regisztrálva a termék.
-
Arween
senior tag
Az mitől lehet hogy eddig usb-n tudtam másolni a gépről telóra,most meg csak a töltés megy az istennek se látom a telefont
USB hibakeresés be van kapcsolva..Mondjuk a mostani frissítés óta most próbálom először összekötni a géppel.
-
Arween
senior tag
válasz
Ghostman78 #40812 üzenetére
de a helium-hoz kell asztali gép kapcsolat nem?az nem jó céges gépemre nem enged semmit feltenni
-
Arween
senior tag
Mostanában nagyon gyatra az aksi időm , némi használat mellett 12-14 órát bír etetés nélkül.Mivel nyaralni készülök és szeretném kicsit jobban igénybe venni a telefont a 12 ó kevés lesz,arra gondoltam legyalulom és talán akkor többet bír majd ki.Mivel nem root-olt a telefon így kérdés hogyan mivel tudom menteni :
1, azokat az alkalmazásokat amik ugyan fizetősek de akció keretében ingyen kaptam meg
2, játék mentéseimet?A többi újrarakható az nem fontos csak a fenti két problémára kellene megoldás.
+ egy kérdés az sd-n lévő tartalom megmarad jól tudom ugye? -
Arween
senior tag
sziasztok! Ma jött valami frissítés független telefonomra ,akarom én ezt feltenni?
Mi változik jobb/rosszabb lesz a telefon élvezhetősége? -
Arween
senior tag
szintén külső aksi témában nézelődöm én is Ebay van elég jó árban ,de mivel még soha nem használtam ilyet ,van valami fontos amire figyelni kell vásárláskor? Vagy ezekből jöhet bármi?
-
Arween
senior tag
gyári galériánál hogy a bánatba tudom megoldani hogy ne mutassa a picasa-ban levő képeim?Hiába veszem ki a pipát a beállításokban hogy ne mutassa ha ismételt belépésnél megint látom őket ...
-
Arween
senior tag
S3-nál volt olyan opció ha letakartam a szenzort kézzel elnémult az ébresztés ,S4-nél van ilyen?ha igen hogy tudom aktiválni?
-
Arween
senior tag
válasz
poisonborz #33339 üzenetére
az anyja ez tényleg szívás
-
Arween
senior tag
válasz
poisonborz #33275 üzenetére
"milyen brutál microsd korlátozások vannak a 4.4-ben,"Ez pontosan mit jelent?nekem új a hír.
-
Arween
senior tag
Gyári s-view -tokkal "belefér" ebbe a töltőbe a telefon?Csak mert az s-view ha jól tudom némileg vastagítja a telefont,nehogy pont emiatt ne férjen bele a töltőbe
-
Arween
senior tag
erre esetleg valaki?
-
Arween
senior tag
Nézegetem milyen Wireless Charger-ek vannak ebay-on (olyat keresek amihez egy kiegészítőt kell a hátlap alá betenni) de annyi féle van
Milyen műszaki paramétereket kell figyelembe venni ha nem a méregdrága gyári töltőt venném,hogy ne csessze szét a telefont?Pl ennél van egy halom töltési adat de nekem fogalmam sincs minek kell megfelelnie
Specification:
* Colour: Black
* Wireless distance: 5mm
* Input: 5V 2000mA
* Output: 5V 1000mA
* Frequency: 100-200kHz
* Support charging device: 1pc per time
* Power transform efficiency: >70%
* Size: 155mm x 85mm x 9.8mm (L x W x H)For Samsung Galaxy S4 Wireless Receiver
* QI Standard
* Charging distance: 5mm
* Input Power: 3.5W
* Charging current: 650mA
* Working Frequency: 100-200KHz
* Charging effeciency: >70%
* Charging time: 5 ± 0.5 hrs
* Working life: Charge & discharge > 4000 times -
Arween
senior tag
Ez az S-view tok eredeti lehet?Mert a samsung honlapján csak feketét/fehéret találtam de nekem barna kellene
-
Arween
senior tag
Mi lehet az oka hogy tegnap még töltöttem le a Play-ról az alkalmazásaimat ma meg már semmit nem tölt le?Elindítja a letöltést de semmi nem történik, majd kapok egy ilyen üzenetet:Ismeretlen hibakód az alkalmazás telepítésekor"961" és se laptopról nem tudok telepíteni se a mobilról.
Töröltem a Play és Google services gyorsítótárát + a samsung apps-lefrissítését és most megy.de ez még kérdés lenne:
+ az S4-en a térerő jelem max1-2 kiosztás eddig ezzel nem volt gondom.Van valami ötletetek mi lehet a gond? -
Arween
senior tag
Sziasztok!
Mától én is boldog S4 tulajdonos vagyok egy 1 hónapos barna szépség "személyében" -
Arween
senior tag
sziasztok!
Légy szíves nézzétek meg nekem ezt a garijegyetez most hivatalos vagy nem??Ilyennel még nem találkoztam de teljesen ivatalosan néz ki,viszont a samsung honlapján meg ez nincs fent -
Arween
senior tag
erre valaki?
-
Arween
senior tag
sziasztok!
S4-et készülök venni elvileg van egy amit egy nagykerben vettek (Strong & Unique Kft) de csak a számla van hozzá a garipapír nincs kitöltve lepecsételve .Ez szerintem karcsú a garancia érvényesítéséhez nem?A számláról kaptam fotót, az is elég hihetetten nekem hogy bruttó 80 ft a számlán szereplő vételár...Telefon még bontatlan gyári dobozban van,merjem ezt megvenni? -
Arween
senior tag
nincs valakinek barna S4-es a tulajdonában?ha van valakinek keressen meg privátban plz.
-
Arween
senior tag
Jaj bocs nem írtam bele ,de igen használt telefonról lenne szó amit megvettek 1-2 hete/hónapja és most eladják.Természetesen amit részletre vettek meg eleve szóba se jöhet,de ha kp-ra ki lett fizetve a telefon és csak az előfizetés köti az eladót megvehető-e a telefon amennyiben számlával igazolja a teljes vételár kifizetésének tényét?Vagy ha nem fizeti az előfizetését tilthatják a telefont is?
-
Arween
senior tag
Szolgáltatónál vásárolt telefont (Telenor) milyen feltételekkel szabad megvenni?Eddig csak független telefonjaim voltak,így ez nem volt kérdés..
-
Arween
senior tag
Az innen
vásárolt 2 év garis telefon szerintetek gyártói garanciás? -
Arween
senior tag
ok köszi a válaszokat végül is a lényeg az: nem tudom garanciában cseréltetni a keretet egyikőtök szerint sem,és igazából ez a fontos.
-
Arween
senior tag
vessetek plz egy pillantást az alábbi hirdetésben a képekre.A keret kopását garanciában nem cserélik szerintetek?
-
Arween
senior tag
erre valaki?
-
Arween
senior tag
sziasztok.
S4 vásárláson gondolkodom a kérdésem az lenne a kijelzőre itt mennyire jellemző az S3-nál tapasztalt berepedés?
(az s4 kisokost olvasván 1hsz feltűnt nagyon sok kép nem jelenik meg,ezt esetleg lehet javítani?)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest