- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Segítsetek, kérlek.
T-mobile -os s4 -et hivatalosan függetlenítettem a t-mobile-ban. Kaptam egy kódot, amit beírtam. Próba képpen rámentem a software frissítésre és azt írja ki, hogy módosított készülék, frissítés nem lehetséges. Pont ezt szerettem volna elkerülni...
Ha odinnal felteszem a független magyar romot, akkor ismét frissülni fog ota-n keresztül? Ha nem pipálom be az odinba a re-partition -t, akkor megmaradnak az adataim?
Köszi, ha segítetek -
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Segítsetek, kérlek.
Van egy T-mobile -os Galaxy S4 -em, amit, mivel lejárt a hűség időm, a T-mobile -ban, hivatalosan függetlenítettem. Rá tudom tenni gari vesztés, meg Knox ugrás nélkül a hivatalos, független magyar ROM-ot, ami utána OTA-n frissülni is fog? Rohadtul idegesít a T-mobile -os boot animáció, nomeg szeretném a frissebb ROM-okat kicsit gyorsabban megkapni, mint ahogy a T-mobile kiadja.Nagyon köszi, ha segítetek
-
CyberSoma
tag
válasz
torreador22 #41100 üzenetére
Szia, nekem kicserélték a komplett kijelzővel együtt.
A hiba leíráshoz beírtam, hogy a keret annak ellenére megkopott, hogy végig tokban volt tartva és makulátlan a telefon. -
CyberSoma
tag
Ismét 5* -ös a szervíznek. Ugyan az a srác volt nálam, mint aki decemberben cserélte a púpos aksimat. A lepattogzott keret miatt kicserélte a teljes kijelzőt és a vacak aksi idő miatt kaptam egy új aksit is. Ismét olyan a telóm, mint az új
Sajnos a fóliát buktam, mert nem volt nála S4 -re való.... sebaj....
Ja és van lehetőség +1 év garit venni 12e Ft -ért, akár a szervizestől, vagy a samsung oldalán is lehet igényelni. Én még gondolkodom rajta.... -
CyberSoma
tag
válasz
Ghostman78 #40512 üzenetére
Holnap reggel már jönnek is javítani.
Kiváncsi vagyok, mi lesz. -
CyberSoma
tag
válasz
Ghostman78 #40507 üzenetére
Igen, amúgy makulátlan, fóliás, tokban tartott. Úgy vigyáztam rá, mint a hímes tojásra
-
CyberSoma
tag
válasz
Ghostman78 #40493 üzenetére
Köszönöm szépen, megrendeltem a szervízt.
-
CyberSoma
tag
válasz
Ghostman78 #40490 üzenetére
És mit írtatok a javítás igénylésre?
-
CyberSoma
tag
Sziasztok, "króm" keret kopást gariban javít még a samsung?
-
CyberSoma
tag
Segítséget szeretnék kérni. Gyári, nem piszkált, T-mobile -os 4.4.2 romnál már többször fordult elő, hogy hívás után elmegy a térerő és csak az újraindítás segít. Mi lehet a baj? Frissítés után újratelepítettem mindent...
-
CyberSoma
tag
feltölt 100% ra, ezzel nincs probléma.
Mindjárt feltöltöm és berakom a képet.
A SIM nem régi, max 3/4 éves. T-mobile -os, nincs másik kártyám kipróbálni.
Van benne memória kártya, anélkül nem próbálrtam még. Az előző eset, kb. egy hete volt, azóta simán ment. Most kinnt voltam vele hidegben és ott kattant be..... és hiába csináltam vele akármit, nem töltött be..sajnos a simet és a mem kártyát nem jutott eszembe kivenni...aztán egyszer csak, kb. 20 perc után elindúlt rendesen és azóta megy....
újrahúzás: Jött a 4.3 és utána nyomtam gyári visszaállítást és újra telepítettem mindent.
A korábbi meghülyülés még a 4.2.2 vel volt... -
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Többedjére csinálja a teló, hogy egyszer csak magától újraindúl és onnantól kezdve folyamatosan újraindúl. Van hogy a Galaxy S4 logónál, van hogy kicsit tovább megy. Most lett újrahúzva a rendszer. Ha ki-be rakom az aksit az sem segít. Aztán egyszer csak megjavul. Talán mintha púpos lenne kicsit az aksi, de lehet, hogy csak azért gondolom, mert olvastam, hogy sokaknál előfordúlt. Gyári, egyáltalán nem piszkált T-mobile 4.3 van rajta.... tényleg az aksi szar, vagy mi lehet?
-
CyberSoma
tag
Segítsetek kérlek...
Az S3 nál volt olyan funkció, hogy amikor bedugtam a fülhallgatót, egy újabb, lejátszó oldal jelent meg automatikusan a launcher -ben. Ilyen van az S4 ben? (gyári 4.2.2 ROM) Ha van, hol találom a beállítást? -
CyberSoma
tag
Fiúk/lányok,
Láttam, hogy többen kérdezték már, de a választ sehol nem láttam.... szóval a kamera körül lévő kis fólia leszedhető? Vagy hagyjam ott, ne piszkáljam?
Volt már pár telefonom, de ilyet nem láttam még
-
CyberSoma
tag
Sziasztok, mai nappal csatlakoztam hozzátok, egy T-mobile -os S4 -el
Remélem jó barátok leszünk root és custom ROM nélkül is -
CyberSoma
tag
válasz
WinstonWolf #17147 üzenetére
Inkább más kárán tanúljon az ember
Előfizum úgy is van/kell, az ár meg ugyan ott van... nekem marhára mindegy, hogy T függő, vagy független. Elég nagy összeg ahhoz, hogy a garit a Samsung szervízes egy halvány mosoly kisérében darabokra tépje... -
CyberSoma
tag
Hosszú gondolkodás után, miszerint bízzak e a GSM boltok által adott gyári kártyafüggetlen, 2 év hivatalos magyar Samsung garis készülékben, vagy a T-mobile tól vegyek S4 -et (gyakorlatilag az ár megegyezik) a T-mobile nál maradtam... nem mertem bevállalni, hogy én legyek a következő áldozat, mégha olyan boltról is lett volna szó, ahonnan még nem hallottam túl sok panaszt (nextel és electromarket)... szóval 2 nap és az S3 at lecserélem S4 -re.
Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet...
-
CyberSoma
tag
válasz
FIREBLADE78 #17027 üzenetére
Én is S3 ról váltanék. Neked hogy jött be a váltás?
-
CyberSoma
tag
A T-mobile -nál, előfizetés esetén (nem dominos) 20% webshop kedvezmény van az S4 -re.
Így én most a saját előfizetésem 1 éves hosszabbításával 148e Ft ért meg tudnám venni.
Mi a véleményetek ez a jobb választás, vagy a Nextel vagy electromarket, ahol hasonló áron hírdetik a független telót, állítva, hogy 2 év hivatalos gari van rá.... tartok kicsit ezektől a GSM boltoktól... -
CyberSoma
tag
Esetleg valakinek van tapasztalata nextel-el? Most elég jó áron van náluk az S4 2 év samu garival. Milyenek? Megbízhatók, valóban bontatlan csomagot szoktak szállítani? És magyar piacra szánt telót adnak és nem valami egyéb régiós valamit, amit soha nem tudok gariztatni, csak kamcsatkában?
Köszi
-
CyberSoma
tag
Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni.
Galaxy S3 ról gondolkodom az S4 -re váltáson, mert van egy pár dolog, ami az S3 -ban (gyári rendszer, 4.1.2, no root, no cust. rom) nagyon idegesít. Szeretném megkérdezni, hogy ezeket az S4 napi használatában lehet e tapasztalni?- A gyári dialer és a képnézegető nagyon lassan indúl el (le kellett cserélnem Exdialer-re és másik képkezelőre)
- Sokszor van, hogy a gyári launcher újratölti magát és szépen, kb. 3-4 másodperc alatt ikononként építi fel magát
- Ha játszom egy játékkal és közben hívás érkezik, a hívás után a játék nem folytatódik, hanem újra elkezdi betölteni
- Gyári launcher sokszor akadozik, bár ez zavar a legkevésbé.....Köszi
-
CyberSoma
tag
válasz
supertrezi #12163 üzenetére
Az ElectroMarket 2év Samsung garival adja az S4 -et 150e Ft ért... ha tényleg megbízhatók, nagyon jó vételnek tűnik.. lehet, hogy az S3 -at leváltom rá...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest