- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
De arra írva van. Rajta a nagy droid logo vagy mi. Legalább is ez rémlik.
Mondjuk láttam már hogy azzal a mintás fóliával használják néhányan a telefont. Állítólag még életben vannak...Egyébként szinte mindegy milyen fólia van rajta. Arra érdemes figyelni, hogy tükröződésmenteset vagy a "sima" verziót veszed-e.
-
Petyyyyy
addikt
Nem az a kérdés, hogy használható lesz-e, hanem az, hogy mire?
De kár ezt túlpörögni. Még a kanyarban sincs a build.
Oké, látszólag ott van, de mégsincs: megjelenik, bugos, kijavítják és újra megjelenik. Ezt szorozd be x-szel és megkapod mennyit kell várnod rá. (x az eddigi tapasztalatok alapján kap értéket.) -
lkristóf
senior tag
Jelenleg 0 netem van a telefonhoz de ha mégis fel akarnék menni rá akkor valami 200-250 Ft -ért kapok 10 mb -ot ami elég hamar elfogyna azt vonná a következőt. Arra lennék kíváncsi, hogy ha bekapcsolom az adatforgalmat akkor ne jöjjön rögtön az sms, hogy igénybe vettem a napi szolgáltatást, mivel még csak úgymond bekapcsoltam a mobilnetet de én nem kezdeményeztem semmit úgy értve, hogy nem én mentem a netre hanem a telefon saját maga 1 alkalmazás a háttérben. Régi telefonomnál ami nem androidos volt ott be tudtam állítani, hogy amihez net kellet mit használjon wifi, vagy mobilnet (minden indításnál az alkalmazás felhozta a kapcsolódást, hogy mihez).
(#40590) zseko Köszi a választ neked is, akkor majd kipróbálom ezt a Greenify alkalmazást.
-
Kapanyél
őstag
Kikapcsolt képernyőnél lejjebb veszi a CPU frekvenciát, hogy ne pörögjön, fogyasszon. A SetCPU-val be tudod állítani a kikapcsolt képernyőnél is a min-max frekiket.
A governor pedig magát a frekvenciák kiválasztásának módját adja meg, hogy pl. érintésre vagy gombnyomásra mennyire ugorjon föl, milyen sebességgel essen vissza a freki, ha nincs nagy CPU terhelés, stb.Ha a SetCPU-nál maradsz, akkor hozz létre egy profilt benne, ami a Screen Off-ra megadja, hogy ne essen 400MHz alá a freki. De talán tud egy bizonyos app-hoz is min-max értékeket rendelni, nem használom egy ideje.
-
Akkor szerencsésnek érzem magam!
@felixo: A "wifi bekapcsolva tartása alváskor-soha" opció nem ezt takarja, mint amit a kolléga sugallna, szóval azt nem kell átállítani. Az arra vonatkozik, hogy ha van kapcsolva, akkor lezárt képernyőnél hogyan viselkedjen. Mindig hagyja bekapcsolva, töltőn hagyja bekapcsolva, soha (->menjen át mobilnetre, ha az aktív). Modern wifi routerrel a wifi szerintem amúgy is kevesebbet eszik, mint a távoli adócellák (persze, ha a wifi jelerőssége rossz, és mobilé meg jó, akkor lehet pont fordítva is...)
@B.W.: A QuickPic az új SD kártya szabályok miatt szerintem nem tud törölni SD kártyáról, ha most ilyen eset áll fent.
-
pittbaba
aktív tag
Elvileg 4.4.2 -t már nem lehet semmi ilyennel. Bárcsak igaz lenne, nagyon rossz, hogy itt van egy 2gb ramos, négyprocis gép a zsebemben, és nem telepíthetek rá amit akarok. Nagyon inkorrekt húzás volt a samsungtól. Soha többé. Szenvedéssé tették az S2 után az életemet. Hogy hiányzik...
Ezt írják a towelrootról, szerintem ugrik a knox és a gari is:
2. On ROM 4.4.2 official n9005xxuend3 with kernel 3.4.0-1168347dpi@SWDD5623 #1 MON APR 14 17:32:48 KST 2014, using TowelRoot, results in System Status: Custom
[link] -
bb.bocs
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest