- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szaboba2 #33779 üzenetére
nekem a céges telefonom volt sok-sok évvel ezeletőtt ilyen
vicc
menj be az ügyfélszolgálatra és fizesd be ott helyben, vagy mutasd be a befizetett csekket és visszatesznek perceken belülvalamint emeltess a havi limiten
nekem is 10.000 ft volt, felemeltettem 30.000 forintra, amit szó nélkül megcsináltak -
válasz
szaboba2 #33779 üzenetére
szia,
jogszerű, tartalmazza az ászf is;
4.2.2.1. Az Előfizetői Szerződést megkötő felek jelentős érdeksérelmének elkerülése, illetve megelőzése érdekében a Szolgáltató minden Előfizetője tekintetében Egyedi értékhatárt állapít meg a következők szerint:
Az Előfizetői Szerződés megkötését követő első 4 hónapban nettó 10.000,- Ft/hó összeghatárig, 4 hónap elteltét követően pedig a tárgyhónapot megelőző 3 hónap – határidőben kiegyenlített - havi számlái számtani átlagának megfelelő összeghatárig veheti igénybe a szolgáltatást az Előfizető anélkül, hogy tőle a Szolgáltató számlázási időszakon kívüli díjfizetést követelne.
forrás; linktöbb szempontból sem rossz kitétel, akinek nincs sara, az befizeti és feloldják a korlátozást - bár jár valamennyi kényelmetlenséggel, de aláírta a szerződést, elfogadva a fenti feltételeket is -, viszont nincs az a hibalehetőség, hogy lopott iratokkal vesznek valaki nevére telefont előfizetéssel, és akár hónapokon át húzós számlákat csinálnak, mire végül kilövik az előfizetést - és ez annak is jó, akinek az irataival elkövették a cselekményt -, illetve a szolgáltatónak sem kell komoly összegért harcolni, ha nem kerül befizetésre a számla.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
szaboba2 #30447 üzenetére
Ha teheted a mobilhálózatot kapcsold át "Csak GSM"-re. Ezzel sokat spórolhatsz. Google+ ha sokat használod érthető, ha nem, akkor less rá, hogy ne küldje folyamatosan a helyadatokat.
Kingston helyett inkább Sandisk a javallott márka SD-t illetően. Másolj gépre róla mindent, dugd a telóba és formáztasd le majd mehetnek vissza a cuccok. -
válasz
szaboba2 #26428 üzenetére
szia,
ahogy korábban is írtam, próbáld látatlanban download módba varázsolni, az odin felismeri, az alapján láthatod ha minden okés, és akkor húzz fel rá egy re-partition kipipálásos firmware verziót, az ledarál mindent.
ilyenek miatt (is) érdemes beállítani a my samsung fiókot, annak a segítségével nem csak megtalálható a készülék, de zárolható is, illetve minden adat törölhető róla.Szakiii; van már néhány napja mkf - neked talán tmh a product code, ha minden igaz, és nem is mászott el az mj7 felhúzásakor.
-
szaboba2
tag
válasz
szaboba2 #26420 üzenetére
Erre esetleg, valaki?
"Sziasztok, tudnátok segíteni?
Holnap jön a "házhoz jövő" szervizes és szeretnék felkészülni arra is, ha esetleg alaplapot cserél, vagy elviszi a készüléket. Hogy tudnám leformázni a belsőmemóriát, hogy abban az esetben se tudjanak a jelszavaimhoz/ kontaktokhoz férni, ha elvinnék az alaplapot, vagy magát a készüléket? A kijelző sajnos teljesen sötét, a pc viszont felismeri, ha usb-n csatlakoztatom."
-
válasz
szaboba2 #26097 üzenetére
legalább download módban nem ártana látni, hogy mit is ír ki, mert látatlanban nem a legjobb birkózni vele.
megpróbálhatod betenni download módba, utána hangerő fel, és ha úgy rádugva felismeri rendesen a készüléket az odin, akkor megpróbálhatsz felhúzni egy 3 + 1 + 1 állományos xxuemj7 firmware verziót, persze re-partition kipipálással.
veszíteni nem nagyon lehet a próbálkozással, mert vagy sikerül, és akkor ráhúzod a friss t-s firmware verziót, amitől a product code...stb is beáll megfelelőre, vagy marad a jelenlegi állapot és úgy szerviz, de akkor az illetékes sem szoftveresen fogja helyretenni.noklika; visszaolvasva láthatod, hogy néhány embernek akár 1 - 2 hónap után, sok más embernél meg 6 - 7 hónap után sem, szóval erre nem lehet mit mondani, kicsi az esélye, hogy egyáltalán találkozol a hibával, de akkor legyen az gyanús például, ha már akkor kikapcsol a készülék - mintha lemerült volna az akkumulátor -, amikor a kijelzés szerint még akár 30 - 40% is van benne.
mycso; ezt mondom én is, 6 hónapja töltöm a gyári 2 amperes töltővel, jelentkezett volna már a hiba, ha áltaalánosságban adott lenne.
nem véletlen, hogy csak néhány esetben jelentkezik a hiba, de akkor 1 - 2 - 3 hónapon belül.
azokkal az akkumulátorokkal gond van, akár szériálisan.
a s3 és pláne az s2 akkumulátora pláne nem bírná akkor a 2 amperes töltést, hiszen jóval gyengébb akkumulátorral rendelkeznek, mint az s4, de ugye azoknál is leszabályoz a védelmi elektronika.
annyi, hogy azoknál jobban dolgozik olyankor a védelem, ami mitatt jobban is melegedhetnek, ez talán hátrány picit, de ennyi...
régebben volt ez gond, amikor még nem volt ilyen korrekt védelem az ekkumulátorokban és a töltőkben, illetve most akkor lehet az, ha valaki nem a gyári akkumulátort vagy töltőt használja, illetve ha az utángyártott nem megfelelő minőségű, és nem tudja rendesen kiolvasni az előre programozott értékeket adott párosítás kapcsán.
nem véletlen az, hogy az ilyen gyulladásos, szétégős..s.tb eseteknél azt vizsgálják először, hogy gyári vagy utángyártott eszközzel (töltő, akkumulátor...stb) történt... -
válasz
szaboba2 #26085 üzenetére
akkor marad az odin, ha a download mód okés.
nggabi; egyrészt nem véletlenül van a védelmi elektronika az akkumulátorokban, tehát töltheted szinte bárhogy, másrészt nem valószínű, hogy egy évnél tovább használok s4-et, ahhoz az kell, hogy ne legyen jobb alternatíva, illetve továbbra is probléma nélkül működjön a jelenlegi, és a két feltétel közül nem az utóbbinak nehéz megvalósulni...
amennyiben valóban nem bírná az akkumulátor a 2 amperes töltést, úgy mindegyik behalna néhány hónapon belül, nem csak néhány, és bizonyos szériás.Sword; sok olyan eset van, amikor nem képes a rendszer teljesen/ténylegesen áthelyezni állományokat külső tárhelyre, illetve sokszor eleve úgy írják meg az alaklmazásokat, hogy nem is lehetséges, vagy egyszerűen megtartja a biztonsági árnyékmásolatot a rendszer.
-
Goldmen75
őstag
válasz
szaboba2 #22954 üzenetére
Van sok gsm-bolt ahol soxor gőzük sincs mit kérdez az ember...kizártnak tartom, hogy ők mint "bolt" normális gart adnának a készülékekre
Én amit vettem ilyen boltba s4-et, gyártói t-s garral volt...mást nem vettem volna! Előtte s3-ast vettem minden nélkül, ki is derült hogy lopott volt....még jó hogy idejében váltottam s4-re...
-
mumk1
addikt
válasz
szaboba2 #22247 üzenetére
Na, mivel én is távszámlás vagyok, izgatott a kérdés. Kipróbáltam egy pár böngészőt és egy volt a nyerő, ez simán letölti. Próbáld ki.
Opera Béta
-
válasz
szaboba2 #22247 üzenetére
találkoztam, és olyankor más munkaállomáson sem indult el a letöltés, null értéket dobott a hivatkozott állományra, de ami még ettől is szebb, olyankor a szolgáltatós fiókban is azonos problémát tapasztalok, szóval a szolgáltatós elérési úttal lehet gond, mivel olyankor nincs/nem megfelelő az állomány kiterjesztése, így nem lehet letölteni semmilyen rendszer alatt, mobiltelefonnal sem, tehát nem a telefon hibájáról van szó.
itt is van, most is belefutottam, a szolgáltató hibája a dolog, sem a távszámla, sem pedig a szolgáltatós fiókból nem elérhető az állomány.
próbálgatom majd később, és egyszer engedi majd letölteni, korábban is mindig így volt. -
mgTerminator
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
szaboba2 #18494 üzenetére
Nem fontos, ez csak ilyen gig.
Zsoó: Google, 15 sec...itt megnézheted.
-
-
-
Vagany
őstag
válasz
szaboba2 #13462 üzenetére
A mikrofonnal nincs gond, a kivezetés megvan (gyári headset-en is van mikrofon), a gond szoftveres oldalról van, nem tudom a gyári képes-e erre (ez könnyen kipróbálható, bár nem valószínű), de én nem ismerek olyat ami tudja, viszont ettől még nem kizárt, hogy van a marketben is.
szerk: a hívásrögzítő progik pl valszeg vesznek fel külső mikrofonnal (ezt is ki kellene próbálni a aheadset-tel), de ugye ahhoz hívásban kell lenni
.
-
Gizmo94
veterán
válasz
szaboba2 #11517 üzenetére
Nyilván jó, ugyanaz a micro usb...
sultansmith Ezen mit kell eldönteni? Nyilván nem jó hozzá az S3-as tokja, csak ha bedugós tok, mert a méretük hasonló, de amúgy köze nincs a két formának egymáshoz, így a rápattanó tokok nem jók.. Amúgy ezt a dedós max. hatéves korig ajánlott ocsmány szutykot te tényleg ráraknád egy S4-re? Omg.. (okádó szmájli)
-
boletus
aktív tag
válasz
szaboba2 #8234 üzenetére
Nincs is azzal semmi baj,ha a jobbra törekszünk,ha 3-4 évtizeddel fiatalabb lennék,bizonyára én is "elkövetnék egyet,s mást",de,azért nem biztos hogy idegesíteném magam,mert a telefonom"lassú",és nem tölt be tizedmásodperccel előbb. Amikor kiadunk jóval százezer forinton felüli összeget,előtte biztosan meggondoltuk, milyen márkát,típust vásároljunk,s nem utolsósorban,mit várhatunk "tőle". Most ott tartunk,hogy minden hónapban újat adnak ki,s azt írják,ez ennyivel,és ennyivel "többet tud",verseny a javából,s mi nem akarunk lemaradni. Ehhez kapcsolódnak nagyon szép magyar szavaink,mint root,rom,mók,buhera.
És,beavatkozunk,és,erre néha ráfizetünk. -
válasz
szaboba2 #8230 üzenetére
az a baj, hogy ez fordítva is igaz, olyan véleményeket is olvashat a leendő s4 tulaj, amik egyáltalán nem jellemzőek a típusra, csak épp adott - szélsőséges - vélemány alkotója elfelejtette leírni, hogy miként és miért történtek a dolgok, vagy nem is tudja, pedig fontos lenne, hiszen nem mindegy, hogy a véleménye általánosságban igaz, vagy csak ő "tett" érte külön, akarva vagy akaratlanul.
-
KKevin
tag
válasz
szaboba2 #7885 üzenetére
Nem ilyen egyszerű a dolog, meg látom nem is értesz annyira hozzá...
Először is a legegyszerűbb módja, hogy megnézd a telefon státuszát, az a download mode. Ott láthatod a counter-t is meg a device status-t. Másodszor, logikusan gondolkozva, ha rootolva van a telód, és a TA-val visszaállítod az eredeti státuszt, az első újraindításnál ismét 1-es lesz a számláló, hiszen újra beléptél egy rootolt rendszerbe. A harmadik, ha nem is engeded újraindulni, de belépsz egy custom recovery-be, ugyanúgy 1-es lesz a számláló megint, hiszen nem gyári recovery-be léptél be.
A lényeg, ha vissza akarsz állni hivatalosra, akkor két mód van. A legegyszerűbb, ha TA után download mode-ban mikor minden official, egy 3 fájlos ROM-ot felraksz. A kicsit bonyolultabb az az 1 fájlos ROM, ebben az esetben a ROM felrakása után egyből factory reset és úgy induljon a rendszer vagy legjobb lenne még egyszer újra húzni, csak hogy "tisztább" legyen.
-
Gizmo94
veterán
válasz
szaboba2 #7834 üzenetére
Ha ezt írja, akkor a Triangle Away tette a dolgát, mert ez a normál gyári állapot. Miután már megvan az efs mappád és gyári romot akarsz Odinnal feltenni, az új romot pedig nem akarod rootolni, gy ezek már nem kellenek. Busybox és Superuser/supersu csak root esetén szükségesek.
Tehát most, miután kimentetted az efs mappádat a telefonról a pc-re, csinálj recoveryből egy data/factory resetet és rakd fel Odinnal a MEA romot, ezzel készen is vagy. -
Gizmo94
veterán
válasz
szaboba2 #7809 üzenetére
Kihagytam, hogy megkönnyítheted a dolgot, ha felrakod a cwm recoveryt is root után és abban működsz. Továbbá efs-t a playről letölthető Terminal Emulatorral mentsd, mert ha simán próbálod nem lesz jó, mivel hidden az nv.data.bin.
Tehát a Terminal Emulatorba az efs mappa belső sd-re mentéséhez írd be ezt:1, su
2, dd if=/dev/block/mmcblk0p10 of=/mnt/sdcard/efs.img
3, Entert nyomsz. Ekkor látod, ahogy szépen kimásolja az egész efs-t a telefonod gyökerébe.Ezután rádugod a pc-re usb-n a telefont és az efs.img-t (ha jól csináltad akkor kb 13-15Mb-os file) kimásolod a telefonról a pc-re valahová, ez a biztos.
Utána mehet a többi..
-
Gizmo94
veterán
válasz
szaboba2 #7804 üzenetére
Megjelenik, igen. De ha efs kell akkor: ne rakd fel még a MEA-t, hanem rootold a meglévő ME2 romot, mentsd ki az efs-t, Utána Triangle Away -jel tudod nullázni a számlálódat, ha rendben van a Busybox-Supersu playról, su binarist frissíted, busyboxot is telepíted, majd azon belül frissíted, utána letöltöd TA-t, futtatod, reboot , ez nulláz mindent. Ezután data/factory reset, majd Odinnal felflasheled a MEA-t, aminél a root eltűnik, kernel gyári lesz, számlálód nullán marad, rendszer állapota normál lesz.
-
Gizmo94
veterán
válasz
szaboba2 #7799 üzenetére
Előtte. Utána felesleges, hiszen a rom még szűz... Igen, az efs-t menteni kellene, de ehhez bizony root kell. Kicsi az esélye nagyon, hogy Odinnal normál rom flashnél elszálljon az efs-ed, de ha te vagy az 1 ezrelék, az téged nem vigasztal.. Ugyan az első hsz-ban is benne van, de pár napja valakinek leírtam itt már részletesen, hogy kell, ha visszanézed a topikot, megtalálod.
-
torrente777_
aktív tag
válasz
szaboba2 #6375 üzenetére
Ezt csináld meg terminal emu val:
efs mentés belsőmemóra:
su
dd if=/dev/block/mmcblk0p10 of=/mnt/sdcard/efs.imgEfs mentés sdcardra:
su
dd if=/dev/block/mmcblk0p10 of=/mnt/extSdCard/efs.imgVisszaállítás belsőmemoból:
su
dd if=/mnt/sdcard/efs.img of=/dev/block/mmcblk0p10Vissza állítás sdről:
su
dd if=/mnt/extSdCard/efs.img of=/dev/block/mmcblk0p10 -
-
zola-
őstag
válasz
szaboba2 #5808 üzenetére
Annak nem kene huvosebbnek lennie a többi műanyag alkatreszhez kepest, ha hűvösebb helyen van a telo? Amúgy mwg semmi gond, jön a szervizfutar és orvosolja a problémát. Samunal már csak így megy..
Mondjatok mar egy olyan programot, amivel meg tudom nezni, hogy független e a telefonom.
-
._.Dante._.
tag
válasz
szaboba2 #4704 üzenetére
Nem a szervizes dolga egyszerűbb, hanem a tied. A szervizben teljesen bevizsgálják, és ha ott nem jelentkezik a hiba, akkor visszaküldik javítás, vagy csere nélkül, míg a házhoz kimenő szerelőnek nincs ideje ilyen mélyreható vizsgálatokat végezni, így marad az azonnali csere.
-
._.Dante._.
tag
válasz
szaboba2 #4672 üzenetére
Érdemes lesz. Én megvárnám, hogy betegyék végre a helyszíni szerelést is a prémium szolgáltatásba, mert háznál mindent sokkal egyszerűbben cserélnek. Ha addig tudsz rá várni, mert ki tudja, hogy ez mikor fog bekövetkezni. Én már kétszer jeleztem, hogy szükségem lenne rá. Ők erre azt mondták, hogy jelzik a Samsungnak, lenne rá igény.
-
._.Dante._.
tag
-
mycso
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest