- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gologolo
tag
válasz
silentkiller #39496 üzenetére
Thanks, sajnos jelentős javulást nem hozott, mindenesetre könnyebb kattingatni vele.
-
Kerio
őstag
válasz
silentkiller #39227 üzenetére
Itt 4600Ft a Black Edition hátlap. Én innen vettem. 4 munkanap alatt megérkezett.
-
migabi24
nagyúr
válasz
silentkiller #39227 üzenetére
Az a baj nekem fehér kell, úgyhogy marad a hülyítés
-
upbuvar
tag
válasz
silentkiller #39045 üzenetére
Rootolás után először letiltottam a KNOX-ot. Ettől, vagy nem ettől, de újraindulgatott párszor. Unroot - Towelroot - SuperSU után nem engedtem tiltani, azóta hibátlan. Mást nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki.
-
Kerio
őstag
válasz
silentkiller #39045 üzenetére
Én letiltottam. És azóta van az, hogy ha unrootolom, akkor "egyedi"-re vált az állapot. És rootolva pedig "hivatalos". Egy kicsit furcsa. De ezt csinálja.
-
SG3rg0
őstag
válasz
silentkiller #38323 üzenetére
Milyen anyagból van? Bőrhatású?
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Üdv!
Milyen agyagból van? -
migabi24
nagyúr
válasz
Mázlista, én még várok a fehér verzióra
-
migabi24
nagyúr
válasz
silentkiller #34647 üzenetére
Ugyanarról beszélünk
-
migabi24
nagyúr
válasz
silentkiller #34642 üzenetére
4500ft az expansysnál
-
Tirexi
addikt
válasz
silentkiller #34642 üzenetére
Nagyon egyszerű. Valaki vegyen egyet aztán próbálja meg sima S4-re rátenni.
Problem Solved. -
zzola
titán
válasz
silentkiller #34489 üzenetére
Nem tudom! Expansys-nál is előrendelhető volt, az árat nem tudom. Nem hinném, hogy olcsóbb lenne, nálunk minden drágább...
-
borsodika
őstag
válasz
silentkiller #33824 üzenetére
Ha már fent a 4.4 akkor knox ugrás nélkül nem tudsz visszamenni 4.3-ra. Innentől kezdve meg nyugodtan lehet root-olni akár a 4.4-et cf autoroot-al mert vagy így vagy úgy de ugrik a knox.
-
supertrezi
aktív tag
válasz
silentkiller #16281 üzenetére
Csak az a baj, hogy ha majd ráteszel valamit a memkártyára, akkor egy idő után (pár nap, 1 hét) megint megőrül a Médiaszerver... Nekem legalábbis ezt csinálja, fene essen bele. Őrület, hogy formázás nélkül nem lehet kinyírni.
-
Dare2Live
félisten
válasz
silentkiller #16177 üzenetére
Tolts lr egy medis rescant futtasd. Voila
-
tick
aktív tag
válasz
zene/video lejátszás, fájlok indexelése, galéria betöltés stb. minden ami kép/zene/hang kezelését jelenti
(ha neutronban normalizálsz az totál lezabálja pl.)
okozhatja a hibát egy megszakadt folyamat (pl aksi kivétel) közben félbe maradt fájl amit nem képes analizálni a rendszer vagy egy sd kártyán felejtett fájl amivel a telefon nem birkózik meg -
válasz
amennyiben van memóriakártya a telefonban, úgy használd kicsit anélkül, ha úgy visszaesik adott folyamat százalékos értéke, akkor érdemes leformázni a memóriakártyát, mert az okozza a dolgot.
-
válasz
silentkiller #5916 üzenetére
köszi
-
Vertigo
aktív tag
válasz
silentkiller #5916 üzenetére
...ha mar camera app, aki szifonrol ismeri a camera+ -t, nem tud valami droidos megfelelojerol?
tucatnyi filter nem erdekel, dslr stilusu ikonosUI nem hat meg, hisztogramtol sem dobok hatast, viszont a bokesre fokusz melett levo draggelesre fenymereses apertura allitas k1beb@xottul hianyzik!!! -
Def26
félisten
válasz
silentkiller #3205 üzenetére
"- Viber jól megy, próbáltam Skype-ot is de nem tudok hívni/fogadni hívást mert állandóan a S Voice kapcsolódik be. Minden ezzel kapcsolatos beállítást letiltottam de továbbra sem tudom használni a Sykpe-ot csak szöveges üzenetekre."
Nem tudom van e köze hozzá, de 1-2 szolgáltató bizonyos csomagjaiból letiltja a skype alapú telefonálást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest