- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mikkkeeeee #43881 üzenetére
szia,
az első 12 hónap a tartozékokra is vonatkozik, a második 12 hónap viszont már csak magára a telefonra, a tartozékokra (akkumulátor, töltő, usb kábel és fülhallgató) már nem.
-
keccsa
aktív tag
válasz
Mikkkeeeee #40870 üzenetére
Pedig a Sony sem a gyors verziókövetéséről híres...
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Mikkkeeeee #40868 üzenetére
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Mikkkeeeee #40638 üzenetére
Fasza vártam dúrván 8 órát, hogy lejöjjön az a mocsok rom erre nincs benne magyar nyelv.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Mikkkeeeee #40025 üzenetére
ha jofej a srác aki csinálja a knox ugrást csak alaplap cserénél nézi meg, mert vissza küldi a samu koreaba, és ha észreveszik hogy ugrott knoxu alaplapot küldenek vissza, öket cseszik meg, általában kijelző cserénél, akkucserénél nem nézik meg. nekem mindent kicserélt a srác mint neked, csak a keretet nem még, és mondta hogy bocsi Oli, de ha ugrott knoxos alaplapod van azt nem cserélem ki. Hála istennek nem volt ugrott. Egy alaplap 80e ft. Az én telefonom nem hibásodik meg gyakran...tavaly szeptember ota 2 kijelző csere, 2 alaplap csere, 3 akku csere, 1 töltö csere, 1 usb ajzat csere, headset csere. Am tök jó dolgokat csinál a samsung.
-
Weeman1
veterán
válasz
Mikkkeeeee #40027 üzenetére
Csak olvass vissza a fórumba és kiderül milyen gyakran hibásodik meg és mi.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Mikkkeeeee #40025 üzenetére
Én úgy tudom, 99%-ban megnézik...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Mikkkeeeee #40020 üzenetére
Erőteljesen. Ha ugrik, garanciát buktad.
RazoR8402: Ez függetlenítást akart jelenteni?
Az tiltott téma itt, de egyébként nem oldható meg otthon.
-
erzol
őstag
válasz
Mikkkeeeee #39722 üzenetére
Supersu-ban van teljes unroot funkció.
-
RazoR
veterán
válasz
Mikkkeeeee #39671 üzenetére
Igazából tök mindegy csak magyar legyen az egész telefon. Megoldható valahogy?
-
Romeo25
csendes tag
válasz
Mikkkeeeee #39671 üzenetére
Szia! Bár nem hozzám szól a kérdés, de ugyanezzel küszködök. Mindkét megoldás érdekelne. Illetve a menete is
Annyira nem vagyok kezdő, de Samsungom sosem volt, így kicsit nehezen látom át mennyire befolyásolja a romolást, hogy i337m-ről beszélünk. Előre is köszönöm!
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Mikkkeeeee #39141 üzenetére
Jol irtad nem ugrik. Inditod az odint ket pipa legyen csak auto rebot f reset apba tallozd a fajlt es go.
-
válasz
Mikkkeeeee #39138 üzenetére
Nálam a svájci állandóan újraindulgatott.
Felraktam a 4+1 fájlos nb9- et,frissítettem otan az nf1- re,azóta hibátlan. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Mikkkeeeee #39138 üzenetére
a german nf1el jol jársz. jun 5-ei
-
p2pp
őstag
válasz
Mikkkeeeee #38728 üzenetére
Samsung Service Budaörs Kinizsi utca 4!
-
bb.bocs
őstag
válasz
Mikkkeeeee #38719 üzenetére
szrtem ez egy ilyen árú telefonnál nem igen lenne fer.
arról hogy a minöség olyan amilyen, nem te tehetsz,ha rendeltetésszerűen használod természetesen. annak kéne utánanézni hogy a garancia erre is vonatkozik e szrtem. meg személyfüggö is gondolom.én mondjuk kiverném a balhétde nem fog lepattogni nekem, mert tokban van nem látszik ki a króm.
mondjuk 1 olcsó vízálló otterbox jöhetneandroid 5 röl mit tudni? s4 re egyátalán jön majd?
gondolom még 1-2 évig csak jönnek frissitések rá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest