- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
bull84ghia #61936 üzenetére
Kéne működnie a wifinek kártya nélkül is.
-
válasz
bwin.party #61800 üzenetére
Nem tudom, de biztos, nem használ neki, hogy nincs a készüléken elég szabad memória.
Én törölnék minden nem használt programot. Így nem működik megfelelően a készülék, ez 100000%. -
-
-
-
-
válasz
Gedeon31 #61113 üzenetére
Köszi a linket.
Három nap után 19 töltő csatlakozás.
(Nem merült ennyire, csak adatot mozgattam gép és készülék között.
)
Én azért vinném be a szervizbe még az első évben, mert az akkumulátorra csak egy év a garancia, hátha kicserélik, mert hibás.
Meg nem azt kell nekik mondani, hogy 5%-ot esik a töltöttség, hanem, hogy hamar merül. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Először én is mindig azzal kezdtem, hogy a csillió programot letöltöttem minden hard reset/frissítés után.
Aztán rájöttem, sokkal jobban járok, ha mindent az első alkalommal töltök le, mikor szükségem van rá.
Sok programot így végül nem is rakok fel, meg nem is foglalkozom annyit a belakással. -
-
-
válasz
HELLAFLUSH #58596 üzenetére
Mi?
Az AMOLED kijelzőnél nem a repedés a probléma, hanem a beégés.
Ha ez megnyugtat, nekem és a környezetemben sok AMOLED-kijelzős készülék volt/van, egyik sem repedt még el, pedig ejtettük/ejtettem le a készüléket nem egyszer.
És no para, beégni sem igazán fog, csak ne használd teljes fényerőn hosszan.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Teljes körű Flash-támogatás nem lesz (
), de több mint a semmi akad.
Innen letöltöd a legutolsó elérhető verziót a "Flash Player for Android 4.0 archives" részről.
Ez jelenleg a Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.81)Ezután a böngészőkben engedélyezni kell a bővítményeket, a Chrome pl. nem támogatja a Flash tartalmakat semmilyen módon.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
b.regius #51011 üzenetére
Elhiheted, hogy nem azért írják rá, hogy hibátlan, hogy téged bosszantsanak, vagy hogy neked keresztbe tegyenek.
Van a boltunkban egy Samsung szerviz is, a kisebb dolgokat helyben javítják a srácok, de itt is olyan követelményeket támaszt a Samsung, hogy csak nézek. Mindent le kell teszteljenek, csak úgy adhatják vissza a készüléket, ha minden teszten átment.Tedd azt, amit Aggregátor is javasolt, írj a Samsungnak! Biztos, lesz megoldás a problémára, szükségtelen a hatóságokat belevonni.
-
-
válasz
Jeanne d'Arc #50997 üzenetére
Megpróbálhatod megkeresni a Samsungot vagy a szolgáltatódat (ha rajtuk keresztül vetted), hogy engedélyezzék a cserét. Ez nem normális működés...
-
-
-
-
-
-
válasz
pixelblondie #42549 üzenetére
Ezt találtam.
Bár ezek egyike sem tetszik nekem, én egy Plantronics Backbeat Go headsetet használok. Egy baja van, hogy hamar (4 óra alatt) merül.
-
-
válasz
FrankMonzano #35254 üzenetére
A 4G az az LTE.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
kecsetihunor #33640 üzenetére
kecsetihunor:
Nyilván azért jobb a készenlét, mert a 2G-lefedettség sokkal jobb/stabilabb, így jobban bírja a készülék.Olyankor szoktam ezt javasolni/beállítani, ha ügyfél nem használ mobilnetet.
vick33:
" Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your credit card will not be charged until we ship the item." -
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest