Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mgTerminator #33741 üzenetére
Értem, hát sajnos akkor ez ilyen.
Vikooo - A lassan 3 és fél éves Galaxy Nexusom után érzem azt, mintha gyakran be-be laggolna
-
Van olyan tapasztalat, hogy lassú a wifin a böngészés? Borzasztó lassan jönnek le a weboldalak, ill. csak én érzem úgy, hogy nagyon picit, de laggol mindig a készülék? (TW)
-
-
válasz
laszlolczka #33702 üzenetére
Értem, és köszi, akkor várok még vele.
Megmondom őszintén ma médiába megnyomkodtam egy N5-öt és marhára megtetszett
Ez is nagyon tetszik, de ez a rengeteg samsung fícsör meg motionwiz nekem már sok. Ettől függetlenül lehet megbarátkozom vele, és akkor maradni fogAz osztott képernyő van még 4.4-ben? Vagy rosszul tudom, hogy a vissza gomb hosszú nyomásával csalható elő?
Azért mert én egy isterért nem találom -
válasz
laszlolczka #33698 üzenetére
Értem, tehát custom recovery-t nem tartalmazó root nélkül is már számol a knox kitkat esetén?
Akkor nem nyúlok bele addig, köszönöm az infót -
Ma végre hozzám került a GS4
Tapogatózom még ill. nem szeretnék azonnal belevágni és elveszíteni a garit, mivel sajnos 4.4.2 gyári van rajta, a knox pedig még 0x0 -t mutat Phone INFO ★Samsung★ szerint.
Szóval még szokni szeretném a készüléket, és ha megtetszik, akkor megtartom és onnantól a garivesztés már egyáltalán nem fog érdekelni.Ebben az esetben, hogy egyelőre miden rendben maradjon egy android_root_v1.1.6.1813 programmal mehet a root, ami nem jár garanciaveszítéssel?
-
-
-
válasz
Szakiii #32931 üzenetére
Hasznos információ
Nexus után én is úgy vagyok, hogy ne legyen már annyira puritán, ezért nem is hiszem, hogy CM-el használnám.
Hozzáteszem nem vetem meg a Holo UI-t, sőt.. de azért maradjanak már meg dolgok a gyári fícsörökbőlHa tetszeni fog a teló mindenképp kipróbálom én is az omega romot
-
-
-
-
Rendben, rákérdezek
Egyébként kilátásban lehet valami jig-hez hasonló finomság, (vagy akár szoftveres megoldás) amivel törölhető lesz a számláló?
Gizmo94 - feljegyeztem az appot köszi, nem használtam még, bevallom nem is hallottam róla
Eddig csak a *#0*# , *#06# etc.. módon néztem őket.
Tehát akkor annyit fogok csinálni, hogy néhány napig (esetleg hétig) kap egy custom recovery nélküli rootot, és ha megtetszik a telefon, akkor nem adom el, és vállalom az esetleges garanciavesztést. -
Nagyon köszönöm
Tehát leegyszerűsítve, ha telefonon mondjuk gyári 4.3 lesz, és én szeretnék custom romot flashelni rá, akkor ugrik a garancia, mivel alapból annak telepítéséhez már módosított recovery kell?
Gizmo94 - link, még nem kérdeztem meg az illetőt, hogy milyen droid van rajta, de mivel év végi aligha hiszem, hogy 4.3 -tól öregebb.
-
Hali.
Ha minden jól megy a jövő héten én is csatlakozom (rövidebb, hosszabb időre) az önök táborába
Máris elkezdtem olvasgatni az első hsz-t, hogy ne akkor érjenek meglepetések, és néhány kérdés már is felmerült bennem, ami nem világos.
1-Ugye le van írva, hogy az újabb romok: "bizonyos 4.2.2 és a 4.3-as verziók MGG-től kezdve, már egy új biztonságosabb bootloadert használnak, amely tartalmazza a Samsung KNOX biztonsági rendszerét."
Honnan tudom, hogy a készülékemen knox bootloaderes rom van e?2-Honnan tudom, hogy mikor rootoljak az I. mikor a II. és mikor a kingo módszerrel?
Le van írva, hogy régi romok esetén az I. módszerrel, újabb romok esetén a II. módszerrel rootoljak. ÉS van egy harmadik a nem odinflash -es, hanem a kingo root app -os.
Bocs, de ezt most abszolút nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest