- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacka111
csendes tag
Sziasztok!
"Flash a Recovery after first boot ( TWRP or. CWM )"
Lollipoppra való frissítés:
Ezt a lépést csak akkor tegyem meg, ha szeretném hogy a root újra jó legyen?
Ha nem rootolt a készülék akkor ezt ki is hagyhatom? Nem egészen tiszta ez a rész. -
lacka111
csendes tag
Sziasztok! Megkaptam én is a T-mobiletól az új aksit, csináltam is egy tesztet mennyire jól tartja magát. Előtte nekem nem gyári aksi volt benne, hanem valami magyar gyártmányú, úgy hogy én ahhoz tudom csak hasonlítani. Az új aksival valamennyit nőtt az üzemidőm. Eléggé igénybe volt véve a készülék, wifi és 3g be volt kapcsolva végig, másfél óra zene, közben játszottam vele (igaz csak 2048 nevű játékkal) szinkronizáció folyamatos volt, fényerő 50%on. Előző aksival nem bírt volna ki ennyit
-
lacka111
csendes tag
válasz
tatu611088 #47868 üzenetére
Ebbe a szettbe benne van az aksi is amit bele tudok tenni a telefonba vagy ez csak arra szolgál, ha van pót aksid akkor azt ezzel fel tudod tölteni telefon nélkül is? Nem egészen világos a Tmobile oldalán a leírás
-
lacka111
csendes tag
4 órát még sose bírt ki sajnos. A max 3,5 óra volt. Az a baj ezzel a mai képekkel, hogy minden ki van kapcsolva szinte csak a wifi volt belőve, és a fényerő is szinte 0án volt mivel betegség miatt a szobában feküdtem és nem volt túl világos ma. Ilyen hogy 5-6 órás kijelzőidő sose volt.
Ha pl. utcán nappal használnám ugyanennyit, mint ma akkor már jóval 50% alatt lenne. -
lacka111
csendes tag
válasz
Szabónagymer #42570 üzenetére
Ma ezt produkálta a teló. Ma szinte nem is piszkáltam. Se zene, se játék csak egy kis Messenger használata.
Viszont ha zenét hallgatok, vagy játszok egy kis 2048-at nagyon szívja az akksit. -
lacka111
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék tőletek, hogy mennyi ideig bírja az akksija az S4-nek?
Amit vettem sajnos nem gyári akksi van benne, hanem egy pirosba csomagolt magyar akksi.
Ez vmi sturdo márkájú.
Nekem 3 3,5 órás kijelzőidőn többet nem képes úgy, hogy kikapcsoltam mindent szinte (gps, bluetooth, s beam, nfc, ezek az érintés nélküli cuccok mindent tényleg).
Ráadásul bekapcsolva tartom az energia takarékos módot is, automata fényerőn, amit középső állásban használok.
Egyedül Facebook messengert és a vibert használom más nem is nagyon van a telefonon.
Ez így reális vagy jobban kellene bírnia?
Esetleg vegyek bele egy gyári akksit, és akkor megoldódna a problémám? -
lacka111
csendes tag
Sziasztok.
Az mitől lehet, ha bekapcsolom a wifit, nem működik rendesen? Rámegyek a wifire és csak annyit ír ki hogy bekapcsolás... és semmi mást. Nem látom egy wifit se és csatlakozni se enged, csak ennyit látok hogy bekapcsolás... -
lacka111
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hol lehet kikapcsolni azt, ha a wifi lassú netkapcsolatot érzékel akkor ne csatlakozzon le? -
lacka111
csendes tag
Sziasztok.
Sikeresen feltelepült a 4.4.2es xeh rom. Eddigi tapasztalataim: sokkal gyorsabb, akksi tovább bírja. Viszont van egy olyan probléma, hogy a fényképek minőségi mintha romlott volna. A képeken mintha vmi fehéres fátyol lenne, előző rendszerrel nem tapasztaltam ilyet. -
lacka111
csendes tag
Sziasztok!
4.4.2-es XEH rom csak 1 fájlos verzió van? MJ7es romról lépnék, viszont mikor erre frissítettem, 4+1fájlos verziót raktam fel. Így jó lesz ha csak simán felrakom az 1 fájlos verziót? -
lacka111
csendes tag
Sziasztok!
XEH-I9505XXUEMKF gyorsabb letöltő linket nem tudna vki adni a samsung.updates-en kívül?
Előre is köszönöm!! -
lacka111
csendes tag
Sziasztok. Véleményt szeretnék kérni a sturdo li-ion akksiról milyen minőségű? Ingyen kaptam ismerőstől
-
lacka111
csendes tag
válasz
gazfickooo #24950 üzenetére
A telefon 2 hetes. Kínai aksi van benne...
nem tudod alapból teljesen sík-e, de most van benne egy pici domborodás már. Akkor ebből gariztatás lesz. Köszi a segítséget!
-
lacka111
csendes tag
Sziasztok. Egy érdekes dolog történt ma a telómmal. Le szerettem volna futtatni egy antutut kiváncsiság kedvéért, viszont 8% után újraindult a telefon... aztán bekapcsolni se tudtam mert a samsung felirat után mindig újraindult. nagy nehezen életet leheltem bele(mind a 4 fizikai gombot nyomva vmiért bekapcsolt) tapasztalt már ilyet vki??
-
lacka111
csendes tag
Sziasztok! 9óra akkuhasználat, ebből: kijelző 67% (3óra) 12% internet, oprendszer 5% stb...
Ez milyen üzemidőnek számít? Fényerő automatán, gyári 4.3as a rendszer! (5%on van így a telefon)Más: miért van az, ha bedugom a fülest, halkan szól max hangerőn is, aztán egyszer gondol 1et és felhangosodik, olyannyira hogy szétviszi a fejemet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest