- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Nem fog ugrani, de ha rátolod a XEH-et biztosan nem az lesz, át kell állítani a CSC-t, persze előtte rootolni kell.
A Black Edition romot én is kipróbálnám, itt a topicban van is két link illetve találtam egy oldalt, ahol van több is, de ~10 óra, mire lejönne, így letettem róla...samfirm-en meg nem találtam... -
galaxys80
veterán
-
van itt a témában néhány 8 hónapos készülék, például az enyém is napokon belül annyi lesz, de semmi nyoma beégésnek, bár nem is használom folyamatosan maximum fényerőn - hanem automatán -, ellenkező esetben nem kizárt, hogy már jelentkezett volna a probléma.
az igaz, hogy az s4 kijelzője nehezebben ég be, mint történt/történik az s2 alatt. -
borsodika
őstag
Efs-t nem tudsz sikeresen menteni úgy, hogy csak kimásolod a mappáját használd erre kelzsoca appját. A régebbi romot rootolhatod cf autoroot-al is de mielőtt a 4+1 file-os rommal megküldenéd csinálja rajta 1 counter resetet triangle away-el. Nem igazán érhet meglepetés ha mindent a leírásoknak megfelelően végzel és 2x is leellenőrzöd mielőtt nekiállnál.
ui: Odinozás közbe ha lehet ne legyen áramszünet mert akkor lesz meglepetés rendesen.
netcore: Nálam elfordul a kép rendesen ha forgatom a telefont.
-
EasyKnight
tag
Engem egyedül az a sok nyakamba szakadó frissítés zavar, amit olyan programok kapnak, amiket nem is használok
Persze, ki lehet kapcsolni, de mennyivel könnyebb lenne az élet nélkülük?
Illetve az S Healt (?) Nem elég, hogy folyton fut, de mivel megadtam neki pár adatot magamról, hetente zaklat, hogy fogynom kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest