Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
Kipróbáltam több CM (cyanogenmod) alapú ROM-ot és mindegyiknél előjött a következő hiba:
- Egy idő után erős pink színű lesz a képernyő, semmire nem reagál, majd újraindul. Újraindulás után megint működik rendesen, egy ideig. Ha nem használom, csak telefonálásra, akkor nem csinálja, csak akkor ha okostelefonként használom. Természetesen tiszta telepítés volt mindig.Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja?
-
fPApi
őstag
Szerintem azért nem árt a realitás talaján maradni, mert különben a topic elveszti a hitelességét. Most vettem a fiamnak S6-t és bizony nem érzem túlzónak poly27 minősítését. De nincs is ezzel semmi baj, hiszen ez a normális a két generációs váltásnál.
-
fPApi
őstag
válasz
kishoris #56059 üzenetére
Én már régen lemondtam arról, hogy bármilyen ügyfélszolgálaton hasznos segítséget kapjak. A legbosszantóbb, hogy tényleg olyan "vérlázító" javaslatokat adnak, amin csak felhúzza magát az ember. Akkor már jobb lenne, ha nem mondanának semmit.
Rájöttem, hogy ezek nem azért vannak, hogy segítsenek, hanem azért, hogy kipipálják az ügyfélszolgálat meglétét, mint kötelezettséget. Persze tisztelet a kivételnek (amellyel még nem találkoztam, de biztos van olyan is). -
fPApi
őstag
válasz
#61600768 #55753 üzenetére
A custom romoknál álalában a béta verzió tekintető a "stabil"-nak, úgyhogy ez nem negatív. Volt olyan telefonom, amelynél évekig "nightly" verzió volt és tökéletesen működött. Persze az igaz, hogy ezeknél mindig van, ami nem az igazi, de ha te pont azt nem használod, akkor nem zavaró. Azt a romot kell megtalálni (és ez a nehéz), amelyben a neked fontos dolgok jól működnek.
-
fPApi
őstag
-
fPApi
őstag
Erre nincs senkinek megoldása?
-
fPApi
őstag
válasz
tomika9988 #54162 üzenetére
Nekem (szintén FR után) működik rendesen.
-
fPApi
őstag
5.0.1-re van már megbízható root?
-
fPApi
őstag
Akinek független a telefonja megnézné, hogy mennyi a mobile operator kódja (én innen szedtem le)?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest