Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
I9515-ös S4-em van, és van egy olyan gondom, hogy a messenger üzenetek csak néhány perces késéssel jönnek meg. Viber, Messenger. Elküldi a feladó 10:00-kor, én meg 10-15 perc múlva látom, hogy jelez a telefon, ha egyáltalán jelez.... Ez miért van?
Akkugondom is van, bár még bőven gari időn belül vagyok. Milyen akkut érdemes venni hozzá, ami tovább bírja mint a gyári?
-
Ace Ventura
addikt
60833-ra valaki?
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Másnak is csinál olyat a telefonja, hogy hívás indításkor várom, hogy kicsengjen, de elveszem a fülemtől, és látom, hogy visszalépett a telefonkönvbe, és nem tárcsáz. Ez 5 hívásból 3-nál előfordul.
A másik bosszantó dolog, hogy 2-3 nap után magától leveszi a csengetés hangerejét. Valaki tud megoldást? -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Viszonylag új az S4-em, (3 hónapos) de azt vettem észre, hogy mostanában, ha hívást kezdeményezek, akkor kb 15mp-ig csak néma csend van, és utána kezd el kicsengeni.
Ez mitől lehet? Telenoros vagyok. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy naponta kell a készülék csengetés hangerejét állítanom, mert automatikusan visszaáll halkra nap közben?
Borzasztóan idegesítő, hogy naponta állítani kell, és visszahívnom azokat, akik keresnek... -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Tegnap vettem egy S4-et, és szeretnék rá venni egy olyan tokot, ami szépen megvédi a szélén a csíkokat, és a hátlapot. Szilikont ajánlottak, de ha tudtok tanácsolni valami frankó bőr tokot is, azt is megköszönöm
4K a max, amit áldoznék rá. Ha olcsóbb az nem gond
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest