Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Segítség, Tegnap voltam szervízben Főpanel cserét és szoftver frissítést kértem, az összes létező szinkronizálós be volt kapcsolva mégis névjegyzékem mégse tudom sehonnan se lekérni, samsung account -tal a fiók beállítások közt helyreállít-ra kattintva vissza állította az összes sms, mms hívásnapló de telefon könyv nuku.... Ez most komoly h ez a szar mindent lement még a naplót is.... de a lényeget a telefonkönyvet nem?
Valaki tud segíteni?
-
EasyLife
aktív tag
-
EasyLife
aktív tag
Telenor én így (nem) szeretlek:
Facebook: Telenor Hungary- Szia Zoltán, az S4 frissítésének érkezésével kapcsolatban nem tudtak infót adni kollégáink. Köszönjük megértésedet! ^Peti
Karácsonyra biztos megkapjuk.... -
EasyLife
aktív tag
Telenornál február 6. óta nem tudják megmondani, hogy mikor jön a lolipop....
-
EasyLife
aktív tag
S4 re véletlenül nincs olyan app amivel tudja az s5 energiatakarékos módját? Igazából amit alapból tud energiatakarékos mód az s4 az szerintem sz*rt se ér.
-
EasyLife
aktív tag
válasz
Safari #37037 üzenetére
„Olyan is elő szokott fordulni, hogy például ahol sokáig nincs térerő mondjuk 2-3 óráig(pince helység), azután kimegyek ahol tudom, hogy már kellene egyszerűen nem talál magától hálózatot, kivéve, ha újraindítom.”
Vidék... pince helység.... 2-3 óra lent...
Én azon csodálkozom hogy látod egyáltalán a kijelzőt, egy vidéki boros pincében eltöltött 2-3 óra után én örültem hogy ki tudtam mászni
-
EasyLife
aktív tag
Üdv, Szeretnék memóriakártyát venni s4-emhez illetve a párom s4 minijéhez Ezt néztem ki, szerintetek ezt bírja az s4 és az s4 mini vagy sok neki? És hol lehetne megvenni lehetőleg olcsón eredetit? Esetleg más ötlet? 32 GB-ost szeretnék, lehetőleg Samsungot.
-
EasyLife
aktív tag
Google+ -ban az automatikus mentésnél KitKat után frissítette egyből a google+ is és azóta a videók biztonsági mentésére nem lehet rányomni vki tudja mi az oka?
-
EasyLife
aktív tag
Telenoros Kitkat tapasztalat: én telómra simán felment, gyorsabbnak tűnik és nincs lag a telefonkönyvben, anyámé mindjárt úgy indult h 100% után képernyő kikapcsolt és nem reagált semmire, akku ki-be után reagált a bekapcsolásra egyenlőre jónak tűnik bár érdekes jelenség.
-
EasyLife
aktív tag
Telenor jövőhétre mondja a KitKat-et s4-re!
-
EasyLife
aktív tag
Valaki nem tudja hogy lehet vissza kapcsolni 4.3-alatt azt, hogy ha le van zárva a képernyő és elhúzom a kezem a kijelző felett akkor mutassa az időt?
-
EasyLife
aktív tag
Még egy kérdés, fekete háttérnél feltűnt h van egy újnyi folt ami halványan bevilágít, alig észrevehető , de engem kicsit zavar, más tapasztalt ilyet? vigyem szervízbe, csak homogén képernyőnél látszik, fekete meg kék, igazából mikor facebook app először betölt kék hátterénél tünt fel hogy valami nem okés.
-
EasyLife
aktív tag
Hogy lehet összekötni s4-t géppel wifin keresztül? szóval létezik kiesen kívül más megoldás ilyen megosztásdira, mert kies 10 perc mire csatlakozik :S Képeket szeretnék átküldeni gépre telóról.
-
EasyLife
aktív tag
Lehet hogy hülye kérdés, de sikerült ma elaludnom munkából így jó lenen tudni rá a választ. Alapból az ébresztőben nincs szundi? vagy csak én nem találom, vagy most hogy van ez? :S Kómásan f7 kor megfordítottam telefonom annak tudatában h 5 perc múlva majd újra kezdi, de nem tette így sikerült f8 kor kelnem :S
-
EasyLife
aktív tag
Sziasztok! Akik zsebben hordják nem tapasztaltak még olyan problémát h kikapcsol az s4 ük? flippes tokot vettem hozzá, de ha megnyomódik az oldalsó gomb és utánna megint hosszan akkor kikapcsol, zsebben meg nekem csak ma 3x kapcsolt ki :S nincs erre vmi beállítás vagy mit lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest