- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hency77
tag
válasz
tehervonat #54805 üzenetére
Igen CM 12 vel nekem is jó volt a bluetooth,de az infrát sajnos be kellet áldoznom miatta. Aztán azért is tértem vissza a gyári lolira
-
trobi28
addikt
válasz
tehervonat #54814 üzenetére
Milyen készüléked van?
9500, 9505 -höz mondjuk Innen
Van részletes leírás is. -
trobi28
addikt
válasz
tehervonat #54802 üzenetére
Én azért rátolnék először egy 4 fájlos romot. Az legyalul mindent, utána mehet az LP.
migabi24: Én arra gondolok hogy nem támogatja esetleg a fejegysége a 4.0 Bluetooth funkciót. Elvileg a készülékek kompatibilisek visszafele, de okozhat esetleg ez is akadást. Nem tudom. De az is jogos hogy akkor 4.4- el miért nem akadt neki. Én nem tapasztaltam.
-
trobi28
addikt
válasz
tehervonat #54800 üzenetére
Nincs jelentősége hogy melyiket rakod rá, amelyik szimpatikus. Rakd a független Nordikot, az jó
-
zzola
titán
válasz
tehervonat #54793 üzenetére
Odinnal felteszel egy romot és kész!
-
Carline
őstag
válasz
tehervonat #53709 üzenetére
-
Carline
őstag
válasz
tehervonat #53707 üzenetére
Hát ha fizetős verziód van azt frissítik és nincs már lolli alatt sem probléma. Én is írtam itt hogy a korai szakaszban a TB nem volt jó, de most már minden oké vele.
Gappsból 5.1 kell innen pl: [link] -
Carline
őstag
válasz
tehervonat #53705 üzenetére
Előtte ha kellenek az sms-eket, híváslistát mentsd le pl. ezzel.
Utána mentsd le a romot ami rajta van twrp-vel. Én a mentés előtt egy wipe dalvik-cache műveletet csinálok, mert elég nagy az az állomány és a telefon visszaállítás után úgyis felépíti.
Ha a mentéssel kész vagy akkor wipe data, system, cache és mehet fel az új rom.
Ajánlom az XDA-ról a most közzéadott CM12.1 v9.6-ot. Kell hozzá a kernel, patch és gapps. Minden leírva a topikjában.
Ha megvan a Titanium backup progi akkor a programokról is tudsz bizt.mentést csinálni és vissza tudod állítani bármely romon. Én is így használom már régóta és telók között is működik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest